|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: İyileştim - psikojenik ağız kokusu çok yaygındır | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj | |
marquex34
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2024 Saat 00:25 | |
Öncelikle cevap için teşekkür ederim.Yaklaşık 2 yıl geçmiş siteye hiç giremedim hesabımın da şifresini unutmuşum.Neyseki bu mesajları bir şekilde bulabildim.Zaman çok hızlı geçmiş gerçekten... neredeyse üniversiteden de mezun olacağım iş,staj ve okul döngüsünde geçiyor günlerim.Eger İstanbul da olsaydınız kesinlikle gelmek için herşeyi yapardım.Dedigim gibi en son psikolojik olarak koku olduğunu söylemişti Fatih hoca ama ben ne zaman nefesimi versem hohlasam koku hep var ki zaten ağzımdaki kuruluk, ve o tat sebebiyle ne zaman olabileceğini ya da ne zaman çok koku olabileceğini anlayabiliyorum.Ve zaman geçtikte bu problem çözülmedikçe bu problemin yarattığı psikolojik yıkım artıyor.Bu zamana kadar kız arkadaşım olmadı daha doğrusu olmasını ben istemedim neden çünkü beraber yanyana dipdibe biriyle konuşamam ağzım kokar düşüncesi (ki ben gerçekten koktuğunu savunuyorum halen daha çünkü nefesimi verdiğim de kötü kokuyu bariz bir şekilde alabiliyorum) bu gibi düşünceler yüzünden belki de hayatımda en mutlu geçirmem dönemlerimi heba ediyorum ve bir çözüm önerisi arıyorum.
Fark ettiğim ağız kokusuna, kuruluğuna sebep olabilecek farklılıkları yazmaya çalışayım: -Zaten en önemlisi deli gibi ağız kurumasi hele o sabahlari öyle bir kuruluk ve kötü tat,koku oluyorki insanın modu zaten sabahtan düşüyor -Çok sık acıkabiliyorum bazen ama bunu diyince hemen diyabet akla geliyor birçok kez tahlil yaptırdım şeker hastasi değilim 3-Dilim beyaz renkte oluyor dilimi fırçalasam da ayrıca dilimin orta ve arka kisimlarina dokunup kokladigimda çok kötü bir koku var bunu yeni farkettim nefes kokumdan da kötü ama dilimin ucuna dokununca kokmuyor bu dil kokmasi onemli olabilir belki. 4-Şuanlık bildiğim ya da sorun yaşadığım mide, bağırsak, reflü tarzında bir şikayetim yok dediğim gibi belki de sindirim sistemi kaynaklıdır ama hiç doktora gitmedim sindirim sistemiyle alakalı. Son olarak yani gerçekten o ağız kuruluğu o kötü tat bile yetiyor insanın modunu düşürmesine bir de bununla beraber koku olunca hiç çekilmiyor gerçekten. Neyse önerilere açığım.Sizce ne yapmalıyım? |
||
marquex34
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2024 Saat 00:33 | |
Hocam ben koku hissettiğim zaman direkt birinin yanına gidip uzaktan nefesimi versem onun da kokuyu alacağına eminim.Ama bunu ailemdeki birine bile çok fazla kez yapmak ya da sormak istemiyorum. |
||
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 21-Ekim-2024 Saat 14:01 | |
Size teklif ettiğim şeyi başkası ile yaptım. Link aşağıdadır
https://youtu.be/-z169GtzgSE Düzenleyen aydinmur - 21-Ekim-2024 Saat 19:55 |
||
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|