|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Nereden Baslamaliyim? | |
<< Önceki Sayfa 5 |
Yazar | Mesaj |
Notsniw
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2020 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2020 Saat 18:49 |
Gastrit ve mide sorunlariniz varmi endoskopi oldunuz mu
|
|
Murat880
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2020 Saat 14:33 |
blacksea53 sen yutkununca buyuk ihtimal koku cikiyordur sinuzutten gelen kirli iltihapli akinti bogazinda kaliyo yutkununca agiz ve burundan cikiyor bunu engellemek icin sabah erken kalk duzenini oturt sinus rinse kit tarzi seyler kullan sabah kalkar kalkmaz su ic 30 dk sonra ye mesela sonra yemeklerden 2 saat sonra su ic gunde 2 2.5 litre ic sularin phi dusuk olmasin bu onemli eger 8.5 ve ustu degilse ceyrek cay kasigi karbonat at yarim litreye
gundelik su miktarinin 1 1.5 litresi karbonat yap digeri normal olsun fark etmez sut urunlerini azalt dis dilini fircala her gun 2 kere dilin arkasi icin mutlaka dil fircasi al orda mukus birikiyor cunku tung dil fircasi iyi bende kullaniyorum. onun disinda her gun 1 ogun meyve ye sakin yemekle beraber yeme mayalaniyor sindiremiyorsun zararli bide mide bosken yada yemekten en az 3 saat sonra c vitamini yuksek meyveler portakal kivi mandalina nar vb bunlar geniz akintisini azaltir seyreltir uzun vadede bunlari yap sorunun sifira yaklasicak ben sinus rinse bile kullanmiyorum sadece bunlari yaptigim icin kokum gecti anneme arkadasima soruyorum eskiden yutkundugumda koku cikardi ablamda demisti burnundan geliyo diye hem burundan hem agizdan cikardi bunun nedeninide sinuzit aslinda sadece sinuzit degil burun kanalinda yada geniz kanalinda bi iltihap yada bi kist ne biliyim bi enfeksiyon daha var bence o azdiriyor kokuyu yoksa bir suru sinuzit hastasi var ayrica bende burun egriligide var param oludugunda ameliyatini olucam agiz kokusu icin degil kanallar rahatlasin mukus rahat aksin diye bu dediklerimi harfiyen yap 2 hafta sorununun %95 cozulcek ve devam ettir bunu hayatin boyunca tesekkur ediceksin Ekstra: youtubeda dogal pastil tarifleri var asiri kolay yapimi zencefil bal zerdeçal tarcin karanfil tariflerde toz seker varsa onu yapma balli olani yap karistirip pastil yapiyolar bunlardan ye gun icinde bi kac tane ye abartmadan gecmis olsun |
|
Murat880
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2020 Saat 15:37 |
bogazdaki bakteriler birikmesin diyede disinini ve dilini firçaladiktan sonra çook az bi kaynar suya (ceyrek su bardagi kadar) yarim çay kasigi tuz yarim çay kasigi karbonat at iyice erit ustune normal icme suyu koy az bisi bogazini yakmicak kadar olsun bu onemli bogazin yanmasin toplamda su miktari bi su bardagi olsa kafi(kaynar su dahil) bunla gargara yap sabah aksam
|
|
Murat880
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2020 Saat 08:07 |
Bu arada burnunda yamukluk varsa ilk onu düzelt burun egriligi sinüzit olmasan bile geniz akintisini kokulu yapar forumda burun egriligi olup geniz akintisi olmasina ragmen iyilesen çok kisi gördüm parani biriktir en kisa sürede ol ve bide en önemlisi ben istanbulda oturuyorum bana burnun egri sol burnunda sikinti var dedi akintida fazlaymis kamerali bakiyordu bi aletle burundan istanbul medipol hastanesi bagcilarda 120 tl ödedim muayeneye sirf kamerali bakiyolar diye parayada degdi kamerali bakan bi hastane bul git muayene ol
|
|
Murat880
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2020 Saat 08:08 |
Kamerali bakmasi endoskopik muayene oluyor bilgin olsun
|
|
Ethic1
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2020 Saat 17:07 |
Murat880 belirtiler semptomlar seninle ayni dediklerini de yapiyorum ama gram azalma Yök aksine kokum git gide artiyor anlamadim.
|
|
BlackSea58
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 31-Aralik-2020 Saat 00:02 |
Merhaba yaklasik 10 senedir bu sorunlari yasiyorum ama hala neden oldugunu çözemedim.
Yas kis terliyorum, burnum sürekli tikali ve feci geniz akintim var dilim sürekli akinti kaynakli beyaz renk oluyor disimi firçalarken dilimi de firçaliyorum o beyazliklar tükürmeme ragmen gitmiyor asiri koyu kivamda oluyor her ne kadar temizlesemde yine oluyor, bogazimda arada bir gurultu oluyor karin gurultusu gibi, uzanirken ve otururkende karnim ayni sekilde gurulduyor. Bulundugum ortamlarda kim saldi gibi konusmalar dönüyor sürekli arkadaslarim açikca söylemeden dolayli sekilde bazi seyleri söylemeye çaliliyorlar kisaca.. Yokmudur benimle bu sorunlari yasayipda çözüme kavusan... su pande bitsin allahin izniyle burun sorunumu çözecegim ve Ankaradan Murat hocamin yanina gidecegim |
|
mehmet27
Üye Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2021 Saat 17:52 |
Nefes kokusu yasiyorum vucudumda olan bazi sikintilari yazacagim belki ortak noktalarimiz vardir.
Sabahlari nefes ve vucud kokusu artar ve yemek yedikten sonra da koku artar bende *Spor yapinca agiz kurulugu (yogun sekilde) *Saçta koku ve yaglanma (saçlarimi günlük yikarim) *Yüzde yaglanma ve sivilce 23 yasindayim ergenlikten beri sivilceden kurtulamadim *Burunda hafif egrilik var ve sag tarafta tikanma var tam açik degil *Bogazda bazen yutkunmada güçlük olur balgamda çok olur simdilik aklima gelen bunlar sizlerde yazarsaniz ortak bir fikir edinebiliriz. |
|
melisa01
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Subat-2021 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 02-Subat-2021 Saat 18:53 |
Arkadaslar öncelikle merhaba ben 10 yasindan beri agiz kokusu problemini yasiyorum neden oldugunu bilmiyorum dis hekimine gittim bi problem yok dedi farenjit ve sinüzitim var çesitli ilaçlar kullandim fakat ise yaramadi özellikle yemeklerden 1 saat sonra basliyor dilimin üstünde beyaz bi tabaka var firçalasam da geçmiyor özellikle protein türü seyler yedigimde daha kötü oluyor hangi doktora gitmeliyim utaniyorum da biraz yardimci olur musunuz
|
|
Dexoa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Subat-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 26-Subat-2023 Saat 11:45 |
Sadece dislerimi firçaladigimda giden agiz kokum var ama kokunun dil arkasindan geldigini düsünüyorum. Dis firçaladiktan yarim saat sonra koku tekrar basliyor. Dis firçalarken dilimi firçalamiyorum ama dis macunu, su falan oraya da ulasiyor sonuçta. Emin olmak için bir deney yapmak istedim.
Agizda eriyen, ya da yutuldugunda bir sorun olmayacak jelatin tarzi bir sey ile dilimin arkasini kapatmak ve birine agiz kokumun azalip azalmadigini sormak istiyorum. Ama bunu nasil yapabilecegimi bulamadim. Bu deneyi siz de yapabilirsiniz. Ya da tam tersi sadece disleri firçalayabiliriz ama macunsuz bile dis firçalayinca agiz salyasi artiyor ve bu da dil arkasina ulasip kokuyu maskeleyebiliyor. Örnegin ben isaret parmagimi dilimin arkasina degdirip kokluyorum ve kokuyor ama daha sonra bu parmagimi dilimin altindaki salyaya degdirirsem parmagimdaki koku gidiyor. |
|
mellyies
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Aralik-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 28-Aralik-2024 Saat 17:23 |
Arkadaslar ankarada aytug hoca gibi tedavi yapan doktor biliyor musunuz?
|
|
<< Önceki Sayfa 5 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|