|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Hayat | |
Yazar | Mesaj |
Hayat
Misafir |
Konu: Hayat Gönderim Zamanı: 27-Mart-2012 Saat 10:58 |
Hocam, bu ağız kokum yüzünden hayatım zehir oldu. Kendime çok dikkat etmeme rağmen nerden kaynaklanıyor anlamıyorum. Gitmediğim ne doçent ne prof kaldı bir türlü tespit edilemedi. Hem konuşurken hem de ağzım kapalı iken nefesimde müthiş bir koku var. İnsanların yüz ifadelerinden o kadar mahçup oluyorum ki.. bazen bu yüzden fikirlerimi bile söyleyemiyorum. Bu kokunun geçmesi için bir test yapılıp ona göre tedavi olamaz mı? Eğer böyle bir test varsa hangi hastanelere başvurmam lazım. Acil bir yanıt bekliyorum. Teşekkürler
|
|
mahoni
Misafir |
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2012 Saat 22:57 |
arkadasim bence Murat hocaya bi muayene olun derim..
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|