|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Ozon tedavisi | |
Yazar | Mesaj |
desperado
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Konu: Ozon tedavisi Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2012 Saat 10:50 |
Hocam, Tip 1 agiz kukusunda ozon tedavisi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Tesekkuler
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2012 Saat 20:25 |
Ben hep bunu planliyorum kafamda. Acaba agiza ozon gazi nasil verilebilir diye. Bu gazin fazlasi insana zarar verir. Bu sebeple sakiza veya bir siviya emdirip gargara projesi kafamda dolasip duruyor.
|
|
desperado
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2012 Saat 13:05 |
Tesekkurler.Bir sorum daha olacak.Burundan nefes alip bir balona ufledigimizde balonun icindeki hava kokar mi? Kokmasi ya da kokmamasi neye isaret eder.
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2012 Saat 22:19 |
Balona üflenan hava kokuyorsa, derin nefes alin , nefesinizi tutun, havanin yarisini agzinizdan disai üfleyip bosaltin, beklettiginiz havanin ikinci yarisini balona üfleyin. Bu gaz kokuyor ise Tip 4, kokmuyorsa Tip 1 kokudan süphelenilir.
Soru güzel olunca cevap lezzetli oldu. |
|
desperado
Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2012 Saat 08:36 |
Hocam tesekkurler.Balon testinde nefesin tamamini da balona uflesem, ikinci yarisini da uflesem ikisinde de kokmuyor.Ote yandan cinkolu urunler de etki etmiyor.Tukuruk ve balgam kokmuyor.Tip 1 ve Tip 2 ayni anda olabiliyor sanirim degil mi? O zaman once tip 2 tedavi edilip sonra cinkolu urunlerden mi faydalaniliyor.tekrar tsk
|
|
Mehmet
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2012 Saat 12:03 |
Hocam bir ara gümüs suyu deneyecektim bakterileri tamamen geçirdigi için ama alip da deneyemedim. Birde büyük ilaç firmalarinin bir tane maviye dönmüs adami "cnn" adli kanalda gösterince ise yaradigini anladim ama yinede bu gümüs vücuttan atilamiyormus... ve iyi bir elektroliz islemi gerekli. Orasi sikinti
Ozon tedaviside bakterileri öldürüyormus. Ama tam anlayamadim nedir bu ozon? Sivi mi, gaz mi? Nasil ve nerede uygulaniyor. Gayet mantikli geldi bana. |
|
Dr.Devrim
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2012 Saat 09:43 |
Gümüs suyunu deneyebilirsin. Kaliteli ise yeterince antibakteriyeldir. Habere konu olan kisi gibi masmavi olman için ciddi çaba sarfetmen ve dahasi bu suyu neredeyse her gün ve yillarca içmen gerekir. Maviye dönmeyi basarirsan bunun geri dönüsü yok, bilesin. Maviye dönmek bu kadar zorken bile ben kesinlikle içilmesi taraftari degilim. ozon çok farkli bir konu. neredeyse kanserden hemoroide her seye iyi geldigi söylendigi için bana biraz abartili geldi. ama yine de www.ozonhayattir.com sitesini bir ziyaret et. Agzinda koku için kullanmana konusunda bilgim yok. Bakteri öldürmesi ise tibben mantikli geldi. |
|
Dr.Devrim
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2012 Saat 09:50 |
Murat hocam; ozon, ozon yagi seklinde, sivi formda satiliyor. Bu yagi agza alip gargara yapmayi düsündünüz mü hiç. Yagli olmasi sorun olacaktir ama en azindan agza ozon uygulamayi basarmis olursunuz. Eger ise yararsa ozon yagi satan bir firmanin web sitesini yapan birini taniyorum. onunla konusup yaga eklenmemis seklini temin etmeniz mümkün olabilir. www.ozonhayattir.com sitesinden bahsediyorum. Metromedya tarafindan yapilmis bir site. |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2012 Saat 20:19 |
Ben de ozonun söyle bir kullanimini okumustum. Vücuttan bir miktar kan aliniyor bu kana ozon ekleniyor ve kan tekrar vücuda veriliyor.
Baska bir yerde de solaryum cihazi gibi bir cihazin içine girip ozon buhari veya onun gibi bir seyle ozon banyosu yapildigini okumustum. Ozon da su anda bitkisel tedaviler düzeyinde sayilir. Bilimsel olarak ispatlanmis, güvenilir sayida denek üzerinde denenmis degil.Yazdiginiz siteye de baktim, ozonun iyi gelmedigi hastalik yok!? Bence biraz sisirilmis bir site. Alternatif tibba inanan biriyim. Bir ara bu koku sorunundan dolayi çok fena sinirlerim bozulmustu. Depresyon degil; müthis iç sikintisi, karamsarlik, sebepsiz yere aglama hissi, birden bastiran nedensiz kaygi-panik vs. Bitkisel bir hap içtim 3. günde sanki ruhumdan yüz tonluk yük kalkti. Koku konusunda yine tepkiler aliyordum ama içimden "banane yaa uzaga otursun, arabanin penceresini açsin vs" durumuna gelmistim. Genelde agiz veya vücut kokusu yasayanlarda sosyal fobi ortaya çikiyor, ben de Allaha sükür o derece degil. Belki de meslegim geregi, ögrencilerim arkadaslarim sevdigi için sosyal fobi düzeyine gelmedi ama gerçekten çok UTANDIRICI... |
|
Josephine
Üye Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2013 Saat 00:23 |
evde aknelerime sürmek üzere aldigim, zeytinyagi içinde çözülmüs ozon yagi var. (dipnot, çok agir kokuyor:(
bunu denesem mi hocam gargara olarak ? zarari olmaz derseniz deneyeyim ve yorumlarimi yazarim. |
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2013 Saat 09:27 |
Zarar verecegini sanmam fakat bilimsel olarak emniyeti kanitlanmamis hiç bir seyi vücudunuza sokmasaniz daha iyi olur.
-M |
|
Arayan
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2015 Saat 17:30 |
Sevgili hocam bu http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_8241.htm anlatilanlar isiginda bi yorum yaparmisiniz size mantikli gelyormu veya kokuya sebep olan kaynagi hedef almiyor gibi sedece koku yapan bakterilerin orada konaklamasini engellemeye yönelik sizin degerli yorumunuz nedir
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2015 Saat 19:22 |
Ozonu dilinize nasil uygulayacak(siniz)?
Koklamadan uygulamak için bir fikriniz var mi? Boruyu dil üzerine koyup beklerken nasil nefes alacaksiniz? Eger koklarsaniz buna pisman olursunuz. Deneme yapmak için kisa küçük bir nefes içinize çekerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz. Günlerce perisan olursunuz. Isaret ettiginiz makalenin bilim destegi eksik. Teklif edilen tedavi protokolu tanimsiz. -M |
|
harcadigim
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2015 Saat 11:22 |
ozon tedavisini , vücuda geçirmek için , suda eriyen multivitamin tarzi yapsak , nefes almadan fondiplesek , fikir tabiki
[mesajdaki reklam silinerek mesaj yayinlanmistir] Düzenleyen aydinmur - 23-Temmuz-2015 Saat 15:46 |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2016 Saat 23:48 |
Murat hocam Merhaba. Bir çok yerde ozon konusuluyor. Bunu forumda deneyen oldumu bilmiyorum olduysa lütfen yazsinlar sonucu. Hocam bikaç sene önce konu açilmis ozon konusunda herhangi bir ilerleme saglandi mi ? Agiz kokusunu yok etmede etkili mi ? Son görüslerinizi merak ettim. Cevabiniz için simdiden tesekkürler :)
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2016 Saat 14:06 |
Ozonun sadece Tip 1 agiz kokusunda kisa süreli ve geçici etkili oldugu söylenebilir.
- M |
|
Ethic1
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2020 Saat 21:23 |
Merhaba arkadaslar, aranizda herhangi bir yoldan ozon terapi tedavisi deneyen var mi acaba?? Varsa deneyimlerini paylasirsa sevinirim.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|