|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Koku | |
Yazar | Mesaj |
EsfaCan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Konu: Koku Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2012 Saat 09:31 |
Dis hekimine gitmeden önce su çinkosu dış macunuzu ve gargarayi kullanmak istiyorum. Bulamadım. Adlarını bana yazarsanız çok MUTLU olurum. Çok teşekkürler.
Düzenleyen EsfaCan - 03-Eylül-2012 Saat 09:32 |
|
misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2012 Saat 15:01 |
http://agizkokusu.net/cinkolu-macun.html
|
|
compor
Üye Kayıt Tarihi: 14-Kasım-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2017 Saat 20:48 |
Yıllar önce kanal tedavisi yapılmış bir diş, ağrı yapmamasına rağmen ağız kokusuna sebep olabilir mi?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2017 Saat 21:19 |
Yıllar önce veya şimdi kanal tedavisi yapılsa, veya kanal tedavisiz de olsa, ağrı yapsa da yapmasa da her diş "eğer besin maddelerini tutuyorsa" yani temizlenemeyen yüzey oluşturuyorsa ağız kokusuna sebep olabilir. Bir dişin ağız kokusuna sebep olması için kirli ve temizlenemeyen yüzeyleri bulunuyor olması yeterlidir. -M |
|
compor
Üye Kayıt Tarihi: 14-Kasım-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2017 Saat 07:26 |
Kanal tedavisinde bir sorun varsa, bu durum kokuya içerden sebep olabilir mi?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2017 Saat 09:05 |
Kanal tedavisinde bir sorun varsa, bu durum kokuya sebep olacaksa daima şu ifadeyi kulanır: "Dişi emdiğimde tat geliyor" Bunu demiyorsa genellikle problemli kanal tedavili diş ağız kokusuna sebep olmuyordur -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|