|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: iyileşmek | |
Yazar | Mesaj |
zeyna
Misafir |
Konu: iyileşmek Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2012 Saat 08:28 |
Arkadaşlar ben dde o beşiktaştaki kliniğe gittim ama yeterli inceleme yapılmadı, daha sonra bir hafta sonra başka bir doktora gittim daha detaylı ve çok kapsamlı çözümler buldular bana şimdi o tedavinin bitmesini bekliyorum ve 5 gündür ağız kokusu diye bişey duymuyorum , hatta insanlara çok yaklaşıp yüzlerine konuşuyorum okadar güven geldi, ama tedavi bitince sonuç ne olur onu bilemem ama 2, ci gittiğim doktor çok daha bilimsel , çok yönlü bit tanı koydu. |
|
asf
Misafir |
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2012 Saat 03:15 |
tedavi derken antibiyotik fln mı
|
|
rasitcalik
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2012 Saat 13:08 |
bu sayfayla iliskilenmis herkese gecmis olsun. bende yillardir agiz kokusu belasi cekiyordum ve kurtuldum. kisaca anlatarak faydali olmak istiyorum. bende ki kaynagi orta kulak iltihabiymis. arastirmadigim yer, gitmedigim doktor kalmamisti. hatta aktarlara bile gidip bir suru igrenc tadi olan karisimlar kullandim. en son olarak kulak tedavisi icin kbb ye gittigimde iltihabi kurutmak icin ilac yazdi. iltihap kurudugunda agiz kokusu kayboldu. bundan oncesinde de kulak icin ilac kullanmistim ama agiz hijyenime su an ki kadar dikkat etmedigim icin sonuc alamiyordum. duzenli dis fircalama aliskanligi ve kulak iltihabini ortadan kaldirmak sonuca ulastirdi beni... bundan oncesinden bahsederek fikir vermek istiyorum. ilk basta mide tedavisiyle basladim. endeskopi ve h.pylor tedavisi uygulandi. o donemde kullandigim antibiyotikler kulagimdaki iltihabada faydali oldugu icin gecici olarak agiz kokusunu ortadan kaldirdi. tekrardan kulagima su kacirip iltihabi arttirdigimda sorun tekerrur etti ve ben yapilan mide tedavisinden sonuc alamadigimi sandim. daha sonra gastroenterolojiye tekrar gittim kan testi ile bagirsak mantarina baktilar. mantar bulunmadi. karaciger icin tahlil yaptilar sonuc temiz cikti. tekrar kbb ye gittim sinuslerime baktilar yine sonuc yok. kurtulamadigim kokunun esiri olmustum ve kabullenmistim. intihar etmeyi bile dusundugum zamanlar oldu. sosyal hayatta basima gelen bir suru olaydan sonra umitlerim bitmisti nerdeyse. en son olarak kendimi agiz kokusuna teslim etmisken kazara sonuca ulastim. kbb ye kulagim icin gittim ve hicbir doktor bana kulak iltihabinin agiz kokusuna sebep olacagini soylemedi. doktorlarda isi bilmiyorlar ve ilgisizler. bu sorunu yasiyan insanlar doktorlardan daha uzman hale gelebiliyorlar bence. sonuc olarak, tavsiyem su ki, eger bu sorunu yasiyorsaniz ve agiz hijyeninizi en ust seviyede yapiyorsaniz, daha once antibiyotik tedavisinden gecici sonuc aliyorsaniz, vucudunuzun herhangi bir yerindeki iltihap olayina dikkat etmenizi oneririm. isin baslangici dis doktorundan basliyor ama, bunu unutmayalim. ayrica bir seyi daha belirtmekte fayda var. h.pylor tedavisinde verilen onca antibiyotikten sonra dislerimde olusan curuklerin tedavisi icin bir suru para verdim dis doktoruma. yogun antibiyotik tedavisinin yan etkilerine dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. kulagimin kokusundan kurtuldugumda dis curuklerimden kurtulamadim dis curuklerimden kurtuldugumda agiz hijyenimin eksiliginden kaynaklanan kokudan kurtulamadim. bilincli hareket etmek gerekiyor. hepsini bir arada yapinca sonuca ulastim. su an kulak iltihabi icin ilac kullaniyorum ve koku nerdeyse kalmadi diyebilirim. zaten agiz ici kaynakli olmadigini hissediyordum daha once. ama su an icin kendimi insan hissetmeye basladim. Allah herkesi bu hastaliktan kurtarsin diliyorum. inanin basima gelenleri ve yasadiklarimi anlatsam hikaye olur. dis goruntum itibariyle dikkat cekici biriyim. ama bu agiz kokusu belasi bana oyle seyler yasatti ki ozguven denen sey kalmadi. aldatilmalarimin olusturdugu yikintiyi nasil toparlayacagimi bilemiyorum. su an bir kiz arkadasim var ve evlenmeyi dusunuyorum. kisa suredir bir beraberligimiz var ve ben agiz kokusu yuzunden ne bagdireler atlattim bu zaman zarfi icinde anlatamam. ve su an kurtulmus olmanin huzuruyla iliskime devam edicem. cok fazla ozelimi anlatip baygilik vermek istemiyorum. bu sorunun ortadan kalkmasi icin oncelikle kokunun kaynaginin bulunmasi gerekiyor. vucuttaki iltihaplar, mide sorunlari, dis curukleri, protez disler, agiz hijyeni, dil temizligi ve gerekli bazi tahiller vs. bunlar benim kendimde dikkat etmem gereken seyler oldu. mide tedavisi gordum ve yakinda kulagim icin ameliyat olmam gerekiyor. yoksa kulagimda olusacak iltihaplanma tekrardan sorunu ortaya cikaracak... bu sorunu yasayan herkese cok cok gecmis olsun. umarim bu hastalgin esaretinde kimse kalmaz... bi insana beddua etmek icin bu hastalik basina musallat olsun demek en buyuk beddua olur herhalde. yardimci olacagim bir kisi bile olursa cok mutlu olurum. tekrardan herkese gecmis olsun. soru sormak isteyenler icin mail adresimi veriyorum. calikrasit@gmail.com... tekrar herkese gecmis olsun. umitsizlige kapilmayin lutfen...
Düzenleyen rasitcalik - 31-Temmuz-2012 Saat 15:06 |
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-2012 Saat 19:09 |
Zeyna hanim bana gittiginiz hastane ve doktoru mailime yazarmisiniz lutfen?
gaddardavid@yahoo.com |
|
rbiricik
Misafir |
Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2012 Saat 21:55 |
zeyna hanım daha detaylı kapsamlı çözümler buldular demişsiniz ama ne olduğunu yazmamışsınız çözümü yazmıcaktınız neden burada böle bir bilgi paylaşıp bizide meraklandırdınız lütfen tedavinizi bizlerlede paylaşın
|
|
leyla
Misafir |
Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2012 Saat 16:26 |
önce3likle iyileştiğiniz için sevindim.bende beşiktaştaki hastaneye gitim sanırım sizde jınemede gittiniz.bana da 2 ameliyat dediler(bademcik alınması ve burun keiği alınması) ve ameliyat oldum 2 ay olmasına rağmet ameliyat olalı hi bir şekilde geçmedi ve daha fazla geliyyor diyebilirim bu yuzden bende murat aydın beye muayene olucam
|
|
rasitcalik
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2012 Saat 23:36 |
arkadaslar daha oncede foruma yazmistim. tam bir mide tedavisi ve orta kulak iltihabini onceliginize alin. ozellikle mide konusu cok onemli. dilinin uzerinde tabaka olusan arkadaslar mide tedavisiyle iyilesiceklerine eminim.
|
|
marvd
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Kasım-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2013 Saat 15:49 |
Te?ekkür ederim |
|
nahkilec
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2013 Saat 00:33 |
zeyna hanym, rica etsem gitti?iniz klini?in adyny buraya yazar mysynyz? yoksa e-posta adresimi verebilirim.
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 01-Mayıs-2013 Saat 19:56 |
Zeyna Hanimdan ses yok...Belkide yazdiklarimizi okuyamamistir hala!!!
|
|
betula
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-Nisan-2013 Konum: Yalova Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 03-Mayıs-2013 Saat 09:46 |
yıllardır bu sorunu yaşayan kabullenen ve herkese mesafeli durarak yaşamaya çalışırken bu siteyi farkettim daha önce gittiğim diş doktorları aslında sizde rahatsız edici bir koku yok deyip(ben olduğuna eminim)diş taşı temizliğiyle beni göndermişlerdi ben de bunun üzerine çözümü zor veya imkansız bir sorun olduğunu düşünüp köşeme çekilmiştim.1 ay kadar önce sorunu çözmeye karar verdim adanaya gittim aslında tip 1 olduğumu çok kolay yöntemlerle hemen çözümü olduğunu gördüm o günden beri koku kayboldu.şu an kendimi sanki 2. kez dünyaya gelmiş gibi hissediyorum.bunları yazma sebebim bu sitede çok şeyler yapmış ve çözüm bulamamış insanlar olduğu gibi benim gibi sadece okuyan bir medet uman insanlarda olabileceği.belki onlara bir faydam olabilir.doktorların ilgisizliğinden yılmayın hatta imkanınız varsa murat bey'e gidin konunun tespitiyle ilgili hiç bir şey soru işareti kalmıyor insanın aklında.sonrasında da çözüm yolları.benim sorunum belkide en kolay çözümü olandı ama insanın hayatını karartmaya yetiyor.şu an çok huzurluyum yaşam kalitem arttı ve bu rahatsızlığı yıllarca çekmiş biri olarak herkese acil şifalar diliyorum.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 05-Mayıs-2013 Saat 18:05 |
Betula, büyük ihtimalle özelden soranlar da olmuştur. Nasıl bir tedavi oldun da ağız kokun geçti?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|