|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Aðýz Kokusu | AÐIZ KOKUSU Soru ve cevaplarý | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Sitenin amacý | |
Yazar | Mesaj |
Eva
Misafir |
Konu: Sitenin amacý Gönderim Zamaný: 23-Eylül-2012 Saat 15:54 |
merhaba.. DENTATAŞEHİR Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucusuyum..15 yıldır Ataşehir deyiz.. e7alışan diş hirimlekimezi sitenizde duyurmayı istiyoruz.. fcye kaydı ie7in nasıl bir uygulama sf6z konusu.. bilgilendirirseniz sevinirim.. iyi e7alışmalar..
|
|
Jenny
Misafir |
Gönderim Zamaný: 25-Eylül-2012 Saat 03:12 |
Merhabalar. Ben sitenin amacını tam orlaak anlayamadım. Hayata gee7miş fikir projeleri yayınlamak mı yoksa yeni fikir ve projeleri olan insanların sesini duyurmak mı ?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayýt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Deðil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamaný: 26-Eylül-2012 Saat 07:57 |
Haklýsýnýz belki çok önceden tanýþmak gerekirdi.
Bu forumun amacý: ================ Aðýz kokusu þikayeti olan bireylerin kendi aralarýnda haberleþmelerini temin etmektir. Bu siteyi ben kurdum. Ben kimim: http://aydinmur.com Aðýz kokusundan utanabildikleri için insanlarýn fantom kimlikle katýlmalarýný saðladým. Böylece rahat konuþmak mümkün oluyor |
|
Forum Atla |
Kapalý Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalý Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalý Forumda Cevaplarý Silme Kapalý Forumdaki Cevaplarý Düzenleme Kapalý Forumda Anket Açma Açýk Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazýlar, fikir, görüþ ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazýlanlardan bir kýsmý isim ve kimlik bilgileri silinerek týbbi istatistik veya eðitim amacý ile kullanýlabilir, üçüncü parti yazýlarda veya internet ortamýnda (isimsiz olarak) yayýnlanabilir.
Ýletiþim için Týklayýnýz.
Agiz
kokusu hakkýnda herþey
Aðýz kokusu
tedavisi hakkýnda
|
|