|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Nefes kokusu | |
Yazar | Mesaj |
coqnfechn
Üye Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Konu: Nefes kokusu Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2012 Saat 12:55 |
Merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım ve kendimi bildim bileli nefesim kokuyor. Dişçiye gittim bütün herşeyi hallettim zaten fazla bi problemde yoktu. Geçmedi. Bademciklerimi aldırdım Geçmedi. Bana bir yol gösterirmisiniz. Dilimdede köküne kadar sarı bir tabaka var tüy gibi fırçalayıncada geçmiyor. Dilimde kötü kokuyor. Bana bir yol gösterin hangi doktora gideyim ne testi yaptırayım.
|
|
awsedrftg34
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Eylül-2012 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2012 Saat 10:29 |
öncelikle geçmiş olsun diyorum aynı sorunu bende yasıyorum bende bademciklerimi aldırdım ama koku halen devam etmekte ben de 17 yasındayım.öncelikle iyi bir diş hekimine gidip kokusun hangi tipe(tip 1 tip 2 tip 3....) ait olduğunu tespit edip tedaviye başlanması gerekiyor ben bir dr murat beye görün derim alanında iyi bir doktor adanada kliniği var eminim sana yardımcı olmaya çalışır zaten bu siteyi bizim için kuran da murat bey
|
|
coqnfechn
Üye Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2012 Saat 22:05 |
Fırsat buldugum ilk zamanda gitmeye calısıcam aklımdaki ilk şey o .. Sen neden murat beye görünmüyorsun ?
|
|
rasitcalik
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2012 Saat 00:59 |
hic vakit kaybetmeden mide`ne baktir. gastroenteroloji uzmanina git ve mideni en kapsamli sekilde muayene ettir. eger bir sorun varsada ilaclarini dakika dakika aksatmadan kullan. benim sorunum senin tarif ettiginin aynisiydi ve mide kaynakliydi. ayrica kbb uzmaninada gorun. kulaklarindan veya burnunda herhangi bir iltihap yada akinti var mi baktir.
ben su an durumu atlatmis durumdayim. cok gecmis olsun. yasin daha genc bi an once kurtulursun umarim. kbb ve gastroenteroliji senin sorununu cozer. ama ustune ustune git. ilaclarini aksatma sakin. |
|
awsedrftg34
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Eylül-2012 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2012 Saat 16:33 |
ben gideceğim zaten adanaya ama ameliyat olalı 2 ayı geçmesi gerekiyormuş o yuzden beklemekteyim...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|