|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: ağız - nefes? | |
Yazar | Mesaj |
mahoni
Misafir |
Konu: ağız - nefes? Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2012 Saat 18:55 |
Murat hocam, kokunun agiz kokusu mu yoksa nefes kokusumu oldugunu kesin ogrenebiliyormuyuz? En azindan bunu ogrenmek istiyorum...
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2012 Saat 19:41 |
Basitçe çinkolu ürünler kokuyu ikna edici süre boyunca kesiyorsa tip 1 düşünülür. Ayrıca salya pH ve kükürt miktarı fikir vericidir.
|
|
mahoni
Misafir |
Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2012 Saat 18:12 |
Hocam Ist a nezaman geleceksiniz? Ben Ist da yasiyorum...
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 01-Mayıs-2012 Saat 15:54 |
Bu forumu ticari amaçlarla kullanmıyorum. Böyle soruları mümkünse bireysel ortamlarda sormakta sayısız fayda görüyorum.
Bu forumu birbirinizle fikir alış verişi yapın, psikolojik destek verin, birbirinizle tanışın, dertleşin, konuşun diye kurdum.
|
|
mahoni
Misafir |
Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2012 Saat 18:00 |
peki hocam haklisiniz.
sevgiyle kalin |
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 05-Mayıs-2012 Saat 14:47 |
Hiç kimseyi incitmek istemiyorum, forumlarda lira konuşmak, sizlere para için sanal hizmet götürdüğüm anlamı yaratıyor. Bunu yapanları (halitomafia) yıllarca en acımasız şekilde eleştirdim. Ben hasta bulmak, para kazanmak veya sanki sizleri paranız için umutlandırmak gibi hiç istemediğim bir duruma sürükleniyorum. Neden burada ticari şeyler konuşmak istemediğimi anlatabiliyor muyum? Hiç birinizin parasını istemiyorum. Sadece yaptığım işi yapmak istiyorum. İncittiysem bağışlayın.
|
|
Toprak
Misafir |
Gönderim Zamanı: 12-Mayıs-2012 Saat 19:58 |
Hocam ben zorluk çekiyorum nefesim kokuyor doğal yöntemlerle ne yapabilirim
|
|
gizem
Misafir |
Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2012 Saat 16:35 |
hocam sizi daha öncede aramıstım ben ameliyat olalaı 2 ayı geçiyor muayene olmamda bir sakınca yok değilm.(bademcik ameliyatı)
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2012 Saat 20:00 |
Burada her şey yazıyor: http://www.agizkokusu.org/muayene
|
|
perin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26-Eylül-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2012 Saat 13:54 |
Hocam benim kokum probiyptik yogurt yedigim zaman daha artti neden sizce?
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2012 Saat 14:34 |
Sütaş'ın Yovita yoğurttan başkasını kullanmayınız.
Yoğurttan hemen sonra ilk 5-10 dak içinde arttıyrsa yoğurtun içindeki meyve şekerinden olabilir. Yoğurttan sonra diş ve dil fırçalamak iyi olur. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|