|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mahoni
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2012 Saat 18:55 |
Murat hocam, kokunun agiz kokusu mu yoksa nefes kokusumu oldugunu kesin ogrenebiliyormuyuz? En azindan bunu ogrenmek istiyorum...
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Basitçe çinkolu ürünler kokuyu ikna edici süre boyunca kesiyorsa tip 1 düsünülür. Ayrica salya pH ve kükürt miktari fikir vericidir.
|
|
![]() |
|
mahoni
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hocam Ist a nezaman geleceksiniz? Ben Ist da yasiyorum...
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bu forumu ticari amaçlarla kullanmiyorum. Böyle sorulari mümkünse bireysel ortamlarda sormakta sayisiz fayda görüyorum.
Bu forumu birbirinizle fikir alis verisi yapin, psikolojik destek verin, birbirinizle tanisin, dertlesin, konusun diye kurdum.
|
|
![]() |
|
mahoni
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
peki hocam haklisiniz.
sevgiyle kalin |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Hiç kimseyi incitmek istemiyorum, forumlarda lira konusmak, sizlere para için sanal hizmet götürdügüm anlami yaratiyor. Bunu yapanlari (halitomafia) yillarca en acimasiz sekilde elestirdim. Ben hasta bulmak, para kazanmak veya sanki sizleri paraniz için umutlandirmak gibi hiç istemedigim bir duruma sürükleniyorum. Neden burada ticari seyler konusmak istemedigimi anlatabiliyor muyum? Hiç birinizin parasini istemiyorum. Sadece yaptigim isi yapmak istiyorum. Incittiysem bagislayin.
|
|
![]() |
|
Toprak
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hocam ben zorluk çekiyorum nefesim kokuyor dogal yöntemlerle ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
gizem
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
hocam sizi daha öncede aramistim ben ameliyat olalai 2 ayi geçiyor muayene olmamda bir sakinca yok degilm.(bademcik ameliyati)
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Burada bazı bilgiler var:
https://www.agizkokusu.org/agiz-kokusu-nasil-olculur.html Düzenleyen aydinmur - 19-Mart-2025 Saat 13:53 |
|
![]() |
|
perin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Eylül-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam benim kokum probiyptik yogurt yedigim zaman daha artti neden sizce?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Sütas'in Yovita yogurttan baskasini kullanmayiniz.
Yogurttan hemen sonra ilk 5-10 dak içinde arttiyrsa yogurtun içindeki meyve sekerinden olabilir. Yogurttan sonra dis ve dil firçalamak iyi olur. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |