Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: Psikolojik koku Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
benbenoff
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı benbenoff Cevaplabullet Konu: Psikolojik koku
    Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2012 Saat 16:34
arkadaşlar ben de yaklaşık 2 yıl önce ağız kokusu sorunu yaşadım daha doğrusu yaşadığımı zannediyordum ve bunu kimseyle paylaşamadığım için doktor doktor gezdim, diş, kbb,bir sürü, bi gün bi doktor hocayla konuşurken bence psikolojik dedi, inanmadım, senelerdir yaşadığım bu sorun bu kadar basitse niye acılar çekmiştim ki, inanmadım dediğim gibi, 1 ay sonra falan yıllarca kaçtığım erkeklerden birine evet dedim, artık canımdan bezmiştim, ne olacaksa olsaydı, ve inanır mısınız gerçekten psikolojikmiş, ahdım vardı kurtulursam herkese bunu yazacaktım nette, ölümü bile düşündürten bi hastalık ,Allaha sığındım,nolur bi çare dedim, arkadaşlar nolur inanın, bazıları gerçekten psikolojik oluyormuş,Allah cümlenizin yardımcısı olsun
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2012 Saat 12:31
Bu samimi paylaşımınız için teşekkür ederim. Faydalı olacağını düşünüyorum.

Bu tip ağız kokusuna Tip5 ağız kokusu ismini veriyorum.

http://agizkokusu.org/tip5.html sayfasını okuyup orada yazan belirtiler ile sizin geçmişte yaşadığınız belirtilerinizi karşılaştırıp bize burada benzeşen yönlerinizi söyler misiniz?

IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2012 Saat 19:18
evet, koktuğunu kendime teyit etmek için parmaklarımı dudaklarıma, ağzımın içine değdirip kokluyordum

çok hassas olduğum ve takıntılara meyilli olduğum doğru, yıllarca her yıl en az 1 takıntı ile uğraşırdım, onu yenince bir diğeri başlardı ve bu hiç bitmezdi

evlenme ile ilgili korkularım var ve ağız kokusu sanmalarımı da bu yüzden oluşturmuş olabilirim, beni evlilikten korumak için oluşturulmuş bilinçaltı bir maske

lisede kardeşlerim bi kaç defa böyle bişey dile getirmişti, bunu bende varolan sürekli bi durum sandım galiba

sakız çiğnerken bana da teklif eden olduğunda bunun karşı tarafça bana hissettirilmek istendiğini düşünürdüm

benim psikoloğum sevgilim olmuş oldu, eğer erkek arkadaş edinmeseyidm kesinlikle bir psikologdan yardım alacaktım

herkese acilll şifalar

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2012 Saat 20:20
Orjinalini yazan:

çok hassas olduğum ve takıntılara meyilli olduğum doğru, yıllarca her yıl en az 1 takıntı ile uğraşırdım, onu yenince bir diğeri başlardı ve bu hiç bitmezdi

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim
Bize bundan bahsedebilir misiniz?
Nasıl takıntılar vardı?
Mesela hangi takıntılarınız oldu?
-M
IP
asdf
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı asdf Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2012 Saat 04:08
bence kokunun psikolojik olması için süregelen bi koku olması lazım yani bu kokunun her zmn olması lazım ama eğer bişeyler yapınca bu koku geçiyorsa (örneğin antibiyotik kullanınca) ve insanın özgüveni yerine geliyosa daha rahat davranmaya başlıyosa bi sorun vardır demektir böyle durumlarda kokunun psikolojik olduğunu düşünmüyorum
IP
1
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı 1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2012 Saat 19:25
Kokunun psikolojik olduğunu nasıl anladığınızı açarmısınız ? Anlatımınız hiç açık değil.Anladığım kadarıyla yeni bir ilişki yaşamaya başlamışsınız, ve muhtemelen partnerinizin koku hissetmediğini söylemesi size aslında bunca yıldır varlığını hissettiğiniz durumun aslonda var olmadığını düşündürdü, öyle mi acaba?

Koku problemi nasıl başladı,ve ya kokunun psikolojik olduğunu söyleyen "doktor hoca" dediğiniz kişi nasıl bir uzmandı? Buna yönelik bir tedavi görmüşmüydünüz ? ve ya diğer uzmanlar sizi tedavi altına almışmıydı ?

Kendi durumumun da piskolojik bir tabanı olup olmadığını zaman zaman düşünürüm, her ne kadar pek ihtimal vermesem de(çünkü somut kanıtlar var, yakınlarımın tepkisi,salyamdaki belirgin kokunun sıcak hava-buharlı ortamlarda daha belirgin olması ve ya gaz ölçüm testi sonuçlarının normal dışı olması vs.) ama yine de sizin hiyakenizi daha detaylı okumak isterim.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu