Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Psikolojik koku Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
benbenoff
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı benbenoff Cevaplabullet Konu: Psikolojik koku
    Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2012 Saat 16:34
arkadaslar ben de yaklasik 2 yil önce agiz kokusu sorunu yasadim daha dogrusu yasadigimi zannediyordum ve bunu kimseyle paylasamadigim için doktor doktor gezdim, dis, kbb,bir sürü, bi gün bi doktor hocayla konusurken bence psikolojik dedi, inanmadim, senelerdir yasadigim bu sorun bu kadar basitse niye acilar çekmistim ki, inanmadim dedigim gibi, 1 ay sonra falan yillarca kaçtigim erkeklerden birine evet dedim, artik canimdan bezmistim, ne olacaksa olsaydi, ve inanir misiniz gerçekten psikolojikmis, ahdim vardi kurtulursam herkese bunu yazacaktim nette, ölümü bile düsündürten bi hastalik ,Allaha sigindim,nolur bi çare dedim, arkadaslar nolur inanin, bazilari gerçekten psikolojik oluyormus,Allah cümlenizin yardimcisi olsun
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2012 Saat 12:31
Bu samimi paylasiminiz için tesekkür ederim. Faydali olacagini düsünüyorum.

Bu tip agiz kokusuna Tip5 agiz kokusu ismini veriyorum.

http://agizkokusu.org/tip5.html sayfasini okuyup orada yazan belirtiler ile sizin geçmiste yasadiginiz belirtilerinizi karsilastirip bize burada benzesen yönlerinizi söyler misiniz?

IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2012 Saat 19:18
evet, koktugunu kendime teyit etmek için parmaklarimi dudaklarima, agzimin içine degdirip kokluyordum

çok hassas oldugum ve takintilara meyilli oldugum dogru, yillarca her yil en az 1 takinti ile ugrasirdim, onu yenince bir digeri baslardi ve bu hiç bitmezdi

evlenme ile ilgili korkularim var ve agiz kokusu sanmalarimi da bu yüzden olusturmus olabilirim, beni evlilikten korumak için olusturulmus bilinçalti bir maske

lisede kardeslerim bi kaç defa böyle bisey dile getirmisti, bunu bende varolan sürekli bi durum sandim galiba

sakiz çignerken bana da teklif eden oldugunda bunun karsi tarafça bana hissettirilmek istendigini düsünürdüm

benim psikologum sevgilim olmus oldu, eger erkek arkadas edinmeseyidm kesinlikle bir psikologdan yardim alacaktim

herkese acilll sifalar

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2012 Saat 20:20
Orjinalini yazan:

çok hassas oldugum ve takintilara meyilli oldugum dogru, yillarca her yil en az 1 takinti ile ugrasirdim, onu yenince bir digeri baslardi ve bu hiç bitmezdi

Yanit verdiginiz için tesekkür ederim
Bize bundan bahsedebilir misiniz?
Nasil takintilar vardi?
Mesela hangi takintilariniz oldu?
-M
IP
asdf
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı asdf Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2012 Saat 04:08
bence kokunun psikolojik olmasi için süregelen bi koku olmasi lazim yani bu kokunun her zmn olmasi lazim ama eger biseyler yapinca bu koku geçiyorsa (örnegin antibiyotik kullaninca) ve insanin özgüveni yerine geliyosa daha rahat davranmaya basliyosa bi sorun vardir demektir böyle durumlarda kokunun psikolojik oldugunu düsünmüyorum
IP
1
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı 1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2012 Saat 19:25
Kokunun psikolojik oldugunu nasil anladiginizi açarmisiniz ? Anlatiminiz hiç açik degil.Anladigim kadariyla yeni bir iliski yasamaya baslamissiniz, ve muhtemelen partnerinizin koku hissetmedigini söylemesi size aslinda bunca yildir varligini hissettiginiz durumun aslonda var olmadigini düsündürdü, öyle mi acaba?

Koku problemi nasil basladi,ve ya kokunun psikolojik oldugunu söyleyen "doktor hoca" dediginiz kisi nasil bir uzmandi? Buna yönelik bir tedavi görmüsmüydünüz ? ve ya diger uzmanlar sizi tedavi altina almismiydi ?

Kendi durumumun da piskolojik bir tabani olup olmadigini zaman zaman düsünürüm, her ne kadar pek ihtimal vermesem de(çünkü somut kanitlar var, yakinlarimin tepkisi,salyamdaki belirgin kokunun sicak hava-buharli ortamlarda daha belirgin olmasi ve ya gaz ölçüm testi sonuçlarinin normal disi olmasi vs.) ama yine de sizin hiyakenizi daha detayli okumak isterim.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu