|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
qwerty
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2012 Saat 10:33 |
burunda deviasyon ve konka bullosa
Yakin zamanda bu operasyonu yapitirmis olacagim.KBB uzmani konkalarin çok problemli görünmedigini söyledi ama seçimi bana birakti.Ben ise Murat beyin konu ile ilgili görüslerini baska bir forumda okudugum için konkalari da operasyona dahil ettirmeyi planliyorum.Aslinda fazla açmadan konuyu, sunlari sormak istiyorum, belki daha önceden benzer deneyimleri olanlar yardimci olacak. Bu operasyon genel anestezi altinda yapiliyor, ama daha hiç operasyon geçirmedigim için bu süreci bilmiyorum.Ne tür hazirliklar yapmam gerekiyor ? Operasyon günü mü hastahaneye yatacagim, yoksa önceki günlerde mi ? Bir refakatçiya ihtiyacim olacak mi ? Iyilesme süreci ne kadar sürer ? Doktor dis gürünüste bir degisiklik olmayacak demisti, gerçekten de herhangi bir degisiklik olmuyor mu? Biraz daginik oldu ama cevaplarsaniz sevinirim. NOT: güvenlik kodunu 3 tarayicimin hiçbirinde de göremedigim için(chrome-firefox-ie)forumda yeni konu açamiyorum,lütfen bu iletiyi yeni bir konu olacak sekilde biçimlendirin. |
|
![]() |
|
bulut
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
qwerty
ameliyat oldunmu ? son durumun ne ? |
|
![]() |
|
qwerty
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hayir hala hastahaneden haber bekliyorum, muhtemelen birkaç hafta daha beklemem gerekecek, bilmiyorum, arayip soracagim sanirim yakinda.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |