Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Ameliyat olmak Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
qwerty
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı qwerty Cevaplabullet Konu: Ameliyat olmak
    Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2012 Saat 10:33
burunda deviasyon ve konka bullosa

Yakin zamanda bu operasyonu yapitirmis olacagim.KBB uzmani konkalarin çok problemli görünmedigini söyledi ama seçimi bana birakti.Ben ise Murat beyin konu ile ilgili görüslerini baska bir forumda okudugum için konkalari da operasyona dahil ettirmeyi planliyorum.Aslinda fazla açmadan konuyu, sunlari sormak istiyorum, belki daha önceden benzer deneyimleri olanlar yardimci olacak.

Bu operasyon genel anestezi altinda yapiliyor, ama daha hiç operasyon geçirmedigim için bu süreci bilmiyorum.Ne tür hazirliklar yapmam gerekiyor ? Operasyon günü mü hastahaneye yatacagim, yoksa önceki günlerde mi ? Bir refakatçiya ihtiyacim olacak mi ? Iyilesme süreci ne kadar sürer ?

Doktor dis gürünüste bir degisiklik olmayacak demisti, gerçekten de herhangi bir degisiklik olmuyor mu?

Biraz daginik oldu ama cevaplarsaniz sevinirim.

NOT: güvenlik kodunu 3 tarayicimin hiçbirinde de göremedigim için(chrome-firefox-ie)forumda yeni konu açamiyorum,lütfen bu iletiyi yeni bir konu olacak sekilde biçimlendirin.
IP
bulut
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı bulut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2012 Saat 00:41
qwerty
ameliyat oldunmu ? son durumun ne ?
IP
qwerty
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı qwerty Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2012 Saat 20:12
Hayir hala hastahaneden haber bekliyorum, muhtemelen birkaç hafta daha beklemem gerekecek, bilmiyorum, arayip soracagim sanirim yakinda.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu