|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
delux
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Subat-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Subat-2015 Saat 12:51 |
|
merhaba arkadaslar yaklasik 5 senedir bu agiz kokusundan kurtulamadim,kurtulcak gibide gozukmuyorum kulak burun bogaz a gittim olmadi,endeskopi yaptirdim midemde mikrop cikdi antibiyotik verdiler 1 ay koku kayboldu cok sevinmisdim fakat tekrar koku baslayinca bundan kurtulus olmadigini anlamis oldum,24 yasindayim surekli yakinlarimdan uzak durarak konusmakdan bikdim,konusurken kisik sesle dudaklarimi acmadan konusmaya calismakdanda bikdim piskolojik sorunlari felan var diyorlardir artik etrafimdakiler... sabahlari pantpas tablet aliyorum mide yanmasi olmuyor en azindan, ama koku dewam.. sagiz en acil durumlar icin olmazsa olmazimiz evet dogrudur...
Gunde 3 4 dis sarimsak i ezerek yememi soyliyen arkadaslar var midedeki mikrobu yok ediyormus bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz murat hocam ben yurtdisinda yasiyorum bu dertden kurtulmam icin ne yapmam gerekiyor kulak burun bogaza gittim,gastrolojiye gittim antibiyotik kullandim 15 20 gun gecdi yine basladi.. lutfen bi caresi varsa yardim edin arkadaslar.. |
||
![]() |
||
cuma
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
![]() ![]() ![]() |
|
Midendki mikrop olmemis demekki koku geri gelmis.direnc gostermis.tekrar doktora gitmedinmi belki yine kullanman gerekiyordu 3 lu kombinasyon
|
||
![]() |
||
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
|
forumda bi arkadas sarimsakli limonlu bi kür uyguladigini ve kokunun gittigini söylemisti ama bitince koku geri gelecek mi ona bakmak lazim.
|
||
![]() |
||
leylak
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Subat-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
|
bende senin g,bi bu rahatsizligi çektim hemde 22 sene midededir diye dedigin ilaçlari kullandim.daha neler neler.pek çok dis hekimide dis tasi temizleyip gönderdi.halbuki bu hastaligi doktora söylerken bile insanin yüzü kizariyor ancak kimse yardimci olmadi.2 ay önce bir dis hekimi sagolsun dinledi ve yardim elini uzatti ilaçlari 14 gün kullandim 2aydir koku yok
|
||
leylak
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Leylak, geçmis olsun. Dis hekimin bu ilaçlari hangi teshisi koyarak verdi? Internette yazilanlara bakilirsa muhtemelen dis eti iltihabi için olabilir. Doktorun adini, sehrini genelden - veya özelden- yazarsan biz de faydalanmis oluruz.
|
||
![]() |
||
delux
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Subat-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
|
keske benim sorunumda sizinki gibi olsa ama malasef,kulak burun bogaz,dis hekimi,endeskopi hepsini yaptirdim, midemde mikrop oldugunu soyledirler antibiyotik alinca bu koku yok oldu, ve sorunun mideden kaynaklandigini mantik ile dusunursek anlamis oldum..bitkisel ilaclar felan bir suru seyler yazilmis forumda her yeri okudum,yurtdisinda yasiyorum yazin istanbula geldigimde tekrar doktora gidicem hic umudum yok keske bi caresi olsa ameliyat olurum gerekirse ama boyle yasamak cok zor Allah yardimcimiz olsun nediyim benim gibi midesinden koku gelen arkadaslar ozellikle bi baslik acarsaniz cok iyi olur..
|
||
![]() |
||
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
|
sanirim bu ortak mikrop helicobacteria ?
|
||
![]() |
||
delux
![]() ![]() ![]() |
|
aynen bu illetin ismi helicobacteria limon sarimsak kurunu yapicam gec bile kaldim..
|
||
![]() |
||
Camur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Funda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar dün endoskopi oldum.Devlet hastanesinde.Parca alindi ve ilk tani Safra Gastriti karacigerin safhasi mideye akiyormus yani Alkalen reflü.Benim bademciklerde tas,burun eti sorunlarimda var.Antepsin surup,lacombi verdi dr.2 haftaya da parça sonuçlari çikacak.Ilaçlar iyi gelecek gibi.Surup agzimi ferahlatti.Dilimde sari tabaka oluyordu sürekli umarim iyilesebilirim...
|
||
Tükenmislik
|
||
![]() |
||
BezginBetül
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sevgili Funda,
insan hastaliga sevinmez ve umarim yanlis anlamazsin,ama senin adina nihayet ele avuca gelir bir sonuca ulastigin icin sevindim. Hatta alkali gastrit teshisine daha da sevindim, cünkü bunu pek de fazla teshis etmiyor/edemiyor hekimler. Alkali gastrit mutlaka agiz kokusu nedenidir. Ya da en azindan, bir'den fazla nedeni varsa sende, biri mutlaka budur. Yazdigin ilaclari netten inceleyecegim. Merak ettigim su: Endoskopide gözle görülür nedenkerden mi teshis etti doktor. Ve ettiyse, belirtisi ne acaba? Sari bir sivi falan mi? Yoksa bunu teshis etmek icin belirli bir sey mi yapti? Safra ile alakali yani. Cevabin icin simdiden tesekkürler. Cok sevindim inan! Umarim bu beladan ebediyen kurtulur, hayata dolu dolu devam edersin...ve elbette darisi bizim basimiza. Senden bir ricam var, lütfen bizi detayli olarak bilgilendir. Ne oluyor, ne degisiyor, fayda ediyor mu vs. Ve eger faydasini görürsen uzun süre, lütfen ama lütfen bir kac ay sonra tekrar durumunu bildir. |
||
![]() |
||
Funda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bezginbetul 4 defa endoskopi oldum hepsinin sonucunda midede safrali sivi bulunuyor yaziyordu.Agiz kokusu için gezerken 4 sene öncede saflarda polisler vardi ameliyat oldum çok umutlanmistim ama geçmedi. Bu endoskopide korpus ve antrum dan parça alindi haftaya çikacak memlekete gitmeden alirim umarim.Dahiliyeyede gitmistim sonuçlarinda b12 eksik çikti igne verdi endoskopi sonucsonucunu da gösterdim oda karacigerden safra mideye akar dedi.Benim anlayabildigim sarali sivi mideye aliyor bu asit reflü neden oluyor,dilimde sari pas ve geniz akintisini tetikliyor.Dogru bir teshis konuldugunda zaten iyilesecegiz .Teshiste reflü derse ameliyat olur kurtulurum belki.Hayirlisi diyorum
|
||
Tükenmislik
|
||
![]() |
||
Hope
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
|
Funda senin agiz kokun antibiyotikle falan geçiyor mu ve yemekten sonra koku artiyor mu?
|
||
![]() |
||
Funda
![]() ![]() ![]() |
|
Antibiyotik kullanmadim uzun zamandir endoskopi parça sonucum çikinca bakalim ne olacak benim sorunum büyük ihtimalle mideden kaynakli dil pasi koku hep var simdi antepsin ve lacombi ile biraz daha ferahim.4sene önceki endoskobimde helikobakter ve antral Gastriti vardi ve antibiyotik tedavisi ile geçmisti sonra köy sütü içtim ve olay yenilendi anlayamadim valla hala ugrasiyorum sona yaklasiyor gibiyim hayirlisi 🤐😌🤕
|
||
Tükenmislik
|
||
![]() |
||
bengeldim
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
|
kefir iç ben 3 haftadir günde 1 bardak içiyorum
kefir mide ve bagirsaklarda probiyotik tedavisi yapiyor akdeniz üni.den bi abi kefir mayasi getirtmisti banada verdi çok memnunum |
||
asla pes etme
|
||
![]() |
||
Hope
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
|
Insallah kurtulursun bende senin gibiyim dil pasi ve hiç geçmiyor ama mide ilaciylada antibiyotiklede hiç geçmiyor ve birsey daha sormak istiyorum mide rahatsizligin varsa gegirmede oluyodur ve bu sirada içinden kötü koku geliyor mu ve bu agiz kokuna benziyor mu cevaplarsan sevinirim bende böyle oluyorda.
|
||
![]() |
||
Camur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Haziran-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar bi fijri olan varsa bana yardim ederbilir mi lütfen? bende bugün endoskopi sonucumuögrendim antral gastrit çikti helipak tedavisi verdi dr ama ben bunu önceden kullanmistim iki ay sonra koku tekrar nüks etmisti bu ilacin sadece maskeledigini düsünüyorum mide kaynakli baska ne olabilir bi fikri olan?daha önce tani alan var mi?murat hocam siz bisrsey önerir misiniz?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kore'den iki makale okumustum. Sadece eroziv gastrit olanlarda Tip 1 agiz kokusu tespit etmisti. Midede 8 ppm H2S gazi biriktigini ve suda çözündügünü yazmisti. Fakat bilim destegini zayif buldum. Nasil oluyor da midedeki çözünmüs H2S agiza gelir diye zihnimde elestiri yapmistim.
Benim gördügüm: önemli bir kapak sizintisi yoksa midedeki hastaliklar Tip 1 veya 3 agiz kokusu yapmiyor. -M |
||
![]() |
||
Mnsm
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam aynen banada antral gastirit teshisi koyuldu ve 1 haftada geri geldi ilaçlardan snra ve forumda çok rastladim ayni olaya bizdeki koku hiç gitmiyor nerdeyse.
Ne kadarda dis dil firçalasam da gargara yapsamda hemen geri geliyo koku sanki temizlenen seyler agiz duruladiktan 2 dakika sonra yerlerini aliyor gibi agzimin içine bir seyler geri geliyor hissediyorum. Nasil daha anlasilir olur bilmiyorum ama durum böyle artik savasacak gücüm de kalmadi çok zor bir durum söz konusu ömrümün sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor bu durum artik bi çözümü bulunsun bu hastaligin. Tipta kalp nakli bile artik mümkün ken bu koku nasil olurda bi muamma olarak kaliyor sasiriyorum |
||
![]() |
||
hamza171
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
|
Peki hocam bagirsaklar hakkinda ne düsünüyorsunuz kokuyla alakasi olabilir mi bu denli olabilir mi ? |
||
![]() |
||
Funda
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar facede Safra reflüsü grubu var ve bazi yorumlarda dilde sari pas ve agiz kokusundan bahsediyorlar.Benim anladigim gruptakilerin sorunu agiz kokusu.Benim sorunun mide kaynakli artik iyi bir dr bulup iyilesme istiyorum ...
|
||
Tükenmislik
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar hepimizin sorununun temel kaynagi agzi kokan insanlarda yani bizde bulunan bize özel bi bakteri bence.cunku antibiyotik forumdaki birçok arkadasa iyi geliyor. Banada iyi geldi. Ama antibiyotik de bi yere kadar. Ayrica mide rahatsizliklarinda antibiyotik mideyi daha çok rahatsiz ediyor koku disinda. Yani benim öyle olmustu :) temelli bi çözüm olmuyor maalesef.bu bi bakteri mi ya da degisik bi virüs mü ya da virusumsu bakteri mi bilemiyorum ama bunu bulsak kurtulcaz bu dertten. Ben de mesela safra reflusunden supheleniyordum.hatta bi ara kesin o dedim. Elma sirkesi seyreltip iciyordum iyi geliyordu koku sifirlaniyordu forumdada elma sirkesi basligi açtim hatta. Fakat arkadaslar kesin bi çözüm degil maalesef. Bisey yiyip içmeyene kadar koku yok.simdi karbonat kullaniyorum gargara yaparak ve buruna çekerek..simdi de karbonat etkili oldu bu sefer de sinüzit geniz akintisi kaynakli diyorum..yani bilmiyorum ne olacak bu halimiz.hepimize sabir diliyorum temelli kurtulursam bu dertten bir gün.forumdaki bütün arkadaslarimi kurtarmak istiyorum bu dertten. Insallah hepimiz kurtuluruz arkadaslar. Yalniz degilsiniz.moralleri bozmuyoruz :)
|
||
![]() |
||
Akyildiz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
|
bende birçok arkadasimiz gibi birçok dr'un kapisini çaldim. forum sayesinde en azindan rota belirledim ve zamanla azalan bir agiz kokusu ile mutlu sona ulastim. bendeki durum net olarak bagirsak mantari. içtigim sirkeyle azalan ama bitmeyen mantari internetten aldigim bitkisel bir karisimla ekarte ettim. yanilmiyorsam 4 yil civarinda bu foruma üyeyim. Murat hocam ürün satici olarak görmez beni... aslinda internetten aldigim ürün kendimi test etmek içindi. su andan sonraki rota; gastroentereoloji dr'u. gaita testi, gerekirse kolonoskopi vs vb ne gerekiyorsa... bitkisel teddavi yöntemleriyle beraber tibbi yöntemlerin hepsini birlestirerek kesin sonucu garantileme arzusundayim. su an 1 haftadir ürünü kullaniyorum. il kullandigim andan itibaren kesin sonuç aldim. tereddütüm su ki daha ne kadar kullanacagimi bilmiyorum. bu sebepten tibbi yollari dibine kadar arastirarak teshisini netlestirdigimi durumu kontrol altina almak niyetim...
sirke içip geçtigini sandigim, antibiyotik kullanip geçti sandigim durum aslinda vücudumu sarmis olan mantarmis. nerden anladin diye soranlara cevap olsun diye söylüyorum: kullandigim ürün mantar tedavisi için üretilmis bir karisim. ayrica bagirsak mantarinin vücuda etkileri ile ilgili makale yazi forum gibi yerleri okudugumda belirtileri neredeyse %90 bana uyuyordu. zaten sgphelerim bagirsak kaynakli oldugu yönündeydi. dis hekimine gitmek kesinlikle sart enöncesinde. mesela bendeki kaplamalardan da kaynaklanan extra bir koku vardi. eski dolgudan kaynaklanan... onlari da hallettigim için su an oldukça stabil bir durum yasiyorum. sirke, antibiyotik, yürüyüs, bol su vb geçici çözümleri olan arkadaslar, dilinde pas, vücudunda yaglanma, odaklanma sorunu, dikkat daginikligi olan arkadaslar bu yazdiklarimi dikkate alirlarsa belki bir faydasi olabilir. internetten aldigim ürüne odaklanmayin lütfen, bagirsak mantari tedavisi uzun süren bir tedaviymis fakat kesin çözümü olan birsey. aklima gelenler bunlar. daha kisa bir konuyu karmasik ve aklima geldigi gibi yazdim. herkes temiz nefesli günler dilerim. |
||
![]() |
||
Reisbey233
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
|
Biktimmm usandim hayatim mahfoldu ne yaptiysam agiz kokum gecmiyor en az on doktor gezdim cok ilac kullnadim hem bitkisel hem kimyasal ne yaptiysam gecmiyor en son endoskopide reflu denildi ve yakinda reflu ameliayti olacam insala kurtulurum ve en onemlisi yasim geldi 27 e bu sorun yuzunden halen evlenemedim cok isitiyorum evlenmeyi ama evlenemiyorum yardimci olabilecek biri varsa lutfen burdan [email protected]
|
||
Allahimyardimet
|
||
![]() |
||
I feel it comin
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
|
merhaba arkadaslar ergenlikten bu yana devam eden agiz kokusu sikayetim var ve sonuna geldim artik.Bendeki kokunun sebebi reflüm olmasi bildiginiz gibi reflü mide ve yemek borusu arasindaki kapagin görevini yerine getirmeyip mide içeriginin yemek borusuna hatta bogaza kadar gelmesi ve KBB ile ilgili sikayetleri belirtileri beraber getiren bir mekanik sorun.Bende ortaya çikan belirtiler ise sunlar; agza yemek artigi veya aci su gelmesi,gögsümün yanmasi,geniz akintisi.Hastaligimi 3 defa farkli Dr. ile
endoskopi yapilarak kendi dalinda iyi Dr. ile teshis koydular.Simdi sadece bu ameliyati olmak gerekiyor yalniz iyi yapan tecrübeli bir doktor hayati önem tasiyor.Bu konuda da en iyi öneriyi de siz benimle ayni sorundan müzdarib degerli arkadaslardan ögrenebilirim. Izmir'de yasiyorum öncelikle burada olmasi tercihimdir tabiki ancak iyi ve tecrubeli bir Dr. olursa diger sehirler de olur.Lütfen bu konuda yardimlarinizi bekliyorum. Dipnot : Defalarca KBB ve Dis hekimliklerine gittim bir soruna rastlanilmadi ayrica helicobakteri tedavisi de gördüm çözüm olmadi. Öneri ve görüslerinizi bekliyorum ameliyattan sonra da nelerin degisip degismedigini sizlere aktaracagim. Umarim hepimiz sorunumuzun sebebini bulup çözecegiz. |
||
Hayat mi yoksa Karanlik yalnizlik mi
|
||
![]() |
||
Kuscu
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2018 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
|
AkyildiZ
Kullandigin ürünler nedir? Son durum ne ? |
||
![]() |
||
Simyaci
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Haziran-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bademcik ameliyati oldum,iki yirmilik dis çektirdim,disimdeki dolgulari yaptirdim ama kokuya devam.. Arkadaslar bendeki koku annemin tarifine göre metalik bir koku oldugunu söylüyor..
Kokuyu dil sirtimda hissediyorum..Dil kökümde pas var.. Ve kokunun yogun bir sekilde dil kökümden geldigini hissediyorum.. Agizi ve bogazi hallettik zaten dis hekimimde sendeki koku ya mide ya akcigerden geliyo dedi.. Simdi söyle anlatayim.. Kokuyu hep hissediyorum fakat su içtigimde birden koku daha fazla yayiliyor ortama..Annemle de test ettik.. Agiz ve bogazi hallettigime göre mide ve bagirsak kaldi.. Mide ve bagirsak problemleri olup da iyilesen kardeslerimin anlattigim tarzda miydi kokulari? Mideyle ilgili yanma vs.gibi problemler yasamiyorum bin sükür..Ama bazen fazla bi karin guruldamasi oluyor o da her zaman degil. Yemek yedigim zamanda artiyor bu arada..Bagirsakla ilgili problem ya da mideyle ilgili problem yasayan kardeslerim yardimci olursa sevinirim |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
candida mantarini arastir. |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kandidalar agiz kokusu yapmiyor. Türkçe olarak okuyunuz: http://www.drmurataydin.com/kandida-turkce.pdf |
||
![]() |
||
Simyaci
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Haziran-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam mide ya da bagirsak problemleri olan hastalar gegirme reflekslerinde mi gelir özellikle kokulari? Ben tip1 ve tip2 kokulari eledim tip3 e yogunlasiyorum su an fakat gegirme refleksimde bir koku yok? Tip3 kokuyu da elemis mi oluyoruz bu sekilde? Dahiliyeden aldim randevu fakat yinede bu iste uzmanlasmis sizlere sormak istiyorum.
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Sindirim kanalinin üst segmentlerinde biriken gazlar gegirmeye gerek kalmadan agiza yükselir. Gegirince veya oturur pozisyona gelince artar. Alt segmentlerdeki gazlar Tip 4 (nefes) kokusunu olusturmak üzere akcigere gelir.
-M |
||
![]() |
||
Simyaci
![]() ![]() ![]() |
|
Anladim hocam normalde de agiza yükselir fakat gegirmede artar diyorsunuz.. Gegirmede hiç bir koku yoksa mide kaynakli degildir diyebilir miyiz?
Bagirsak kaynakli olanlarda da gegirme de artis oluyor mu hocam? Yani hem mide hem de bagirsagi eleyebilir miyiz bu durumda? |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
makale için tesekkürler okudum bilimsel olarak olmayacagini makalede ortaya koyulmus. benim yabanci kaynaklarda baktigima göre candida dil sirtindaki o tüm üyelerin dilimde bir tabaka var, veya dilimde beyaz bir tabaka var olayini yapiyor buna bagli agiz kokusu gelistigini düsüncesindeyim. google üzerinden " candida tongue" yazildigi taktirde, çikan fotograflardaki kisilerin agiz kokusu olmayacagini sanmiyorum. |
||
![]() |
||
sorti
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Subat-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
|
murat bey simdi kitapçikta okudum tip 4 için kana karisan gazlar demissiniz benim sadece gögüs röntgenimi çekip bana temiz birsey yok dendi ama kan testi yapilmadi bu sadece röntgen ile anlasilabilirmi bilginiz var mi
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Kan gazlari röntgen ile tespit edilemez.
Nefesinizin incelenmesi ile fikir sahibi olmak mümkün olabilir. -M |
||
![]() |
||
Simyaci
![]() ![]() ![]() |
|
Dis hekimi sonucu: Üst yirmilik dis çürügü (Çekildi ikiside) Ve bir tane sag azi disime dolgu yapildi
Kbb: Konka sismesi ve burun egriligi, bademcik taslari ( Bademcikler alindi) Dahiliye: Daha bugün gittim anlattiklarina göre reflü baslangici ya da mide fitigin olabilir dedi gastroenterolojiye yönlendirdi randevu aldim hortum atilcak.. Bunlarin tümüde agiz kokusunu tetikleyen faktörler.. Bademciklerim alindiktan sonra koku geçmedi fakat insanlarla konusma menzilim daha yakina indi.. Buradaki kurtuldum hikayeleri paylasan güzel kardeslerim tek bir sorunla karsi karsiya kalanlar ya da tek tek sorunlarini halledenler oluyor.. Yasama tarzim; Sik sik aburcubur tüketen, gece yeme aliskanligi olan ya da gün içinde yemeklerden sonra direkt uyuyan(Üniversite ögr.) Su az içen.. Sigara kullanan ve bunun yaninda fazla fazla çay kahve tüketen bir insandim.. E insan kendine bakmayinca sonucda kacinilmaz oluyor arkadaslar.. Ama bana fikrimi soracak olursaniz; Bademcik taslarim burun tikanikligimdan agizdan nefes almamla olustu..(Asil koku faktörünü ortadan kaldirmadan ben bademciklerimi aldimdim..) Dis çürüklerim hem reflü hem de burun tikanikliga bagli olustu..(Disimi günde en az iki kez firçalardim ya da firçaladigimi zannederdim...) Varsa eger reflümde sagliksiz yemek yeme ve uyku aliskanligimdan oldu.. Yani arkadaslar bu is sabir isiymis ben bunu anladim.. Dis çürükleri; Tip 1 Bademcik tasi, Konka, Burun egriligi; Tip 2 Mide sorunlari; Tip 3 Bende birden fazla sorun varmis ama haberimiz yokmus.. Bizden de çok Allah karsimizdakilere sabir versin zor.. hem onlara hem bizlere.. Hortum atildiktan sonra tekrar yazicam arkadaslar.. Allah safi ismiyle hepimize sifa versin.. |
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
|
Verdigin degerli bilgiler için çok tesekkür ederim
Tanri sifa yolunu göstersin diye diliyorum. Paylasimlara devam lütfen. |
||
![]() |
||
Ahsenna
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Subat-2020 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Herkese merhaba ben 17 yasindayken yani 8 sene önce bagirsak problemi yasamaya basladim sürekli kabizdim bagirsaklarimdan sürekli sesler geliyordu yorgundum ve halsizdim . Bunlarin haricinde alerjik rinit var ve pek çok seye daha alerjim var bogazim sabah kalkinca sismis olur ve acir. Bulundugum oda da hep asiri havasiz kaliyor. Besinler de bana dokunabiliyor. Ayrica anksiyete ve depresyonum da var. Yillardir gezmedigim bölüm ve doktor kalmadi bütün doktorlar problem bulamadi. Bugün bir doktora gittim ve ellerimin rengine falan bakarak muayene ederek bende bagirsak problemi oldugunu söyledi bu sorunlarimin bagirsak sebebiyle oldugunu düsünüyor. Özel bir diyet ve çesitli ilaçlar verdi uzun süre bu beslenmeye uymak zorundaymisim. Bu tarz bir hekim 8 yildir bulamamistim. Bu problemi olanlara öneriyorum. Nöroloji uzmani Ömer Soyak, dileyen arastirabilir muayene olabilir ben öneririm ayrica vitamin , mineral gibi degerlerime de bakildi. Muayene sistemi hosuma gitti tedavinin basarili olacagina da inaniyorum .. hosça kalin insallah size de bi faydasi olur . Dua etmeyi unutmayin hastalik, görevini tamamladigi zaman mutlaka gider bunu unutmayin..
|
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ahsenna yapacagin en büyük iyilik grupta kalip süreç hakkinda bizi bilgilendirmen.
|
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bu arada sunu da söyleyeyim antidepresan kullaniyorsan bagirsak motilitesini ( çalisma hizi gibi) belirgin düzeyde azaltir. Bu beklendik Bilgin olsun.
|
||
![]() |
||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |