Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: GELECEGIMIZ,EVLILIK Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
bikkinnn
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı bikkinnn Cevaplabullet Konu: GELECEGIMIZ,EVLILIK
    Gönderim Zamanı: 16-Mart-2015 Saat 16:29
Merhaba ben sunu çok merak ediyorum. Daha erken,ama genel olarak;
Ya! Biz su agiz kokusu olanlar,ve hiçbir çözüme ulasmayanlar ve belki de hiçbir zaman ulasamayacak olanlar. Geçiciden bahsetmiyorum ama her zaman,her daim agzi kokan ve yanina yaklasmaya çalistigi herkesi olumsuz etkileyenlerden. Yani gerçekten hastalik olan agzi her zaman igrenç kokanlardan,benim gibi;bizler gibi.
Evet merak ettigim sey su:
Biz hiçbir zaman evlenemeyecegiz bence. Yanlis anlamayin yani normal olarak insanlar yanimiza yaklasamiyor,kim çeksin bu igrençligi bi ömür,kim göze alsin? Sevgi,ask da bu konuda bir yere kadar bence. Bizler bile dayanamazken baska birinin agiz kokusuna çekmeyen,bilmeyen bir karsi cins hiç anlamaz diye düsünüyorum. Ya da çok seviyorsa koku özelligini tamamen kaybetmek için ameliyat olur,öyle evlenir. Öyle degil mi? Baska oluru yoktur herhalde bence bunun ya.
Ya da soruyorum: Dedigim gibi sürekli agiz kokusu çeken ama evli olan evliligini sürdürebilen var mi?
Buna dayanabilecek böyle bir melek var midir bu dünyada?...
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2015 Saat 20:50
Turkiyede sanirim 1 evli cift agiz kokusu yuzunden bosanmislar googledan bakablirsiniz...

herkes bu sorunnuna cozum bulacak biliyorum ha 1 ayda ha 1 senede ama bulacak herkes...
IP
compor
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 44
Alıntı compor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2015 Saat 21:55
Bence ilk izlenim hem biz hem karsi taraf için çok önemlidir. Ilk görüsmede kötü kokan ve kendine güvenmeyen bir insanla gelecek düsünülecegini sanmiyorum.

Uzun yillar mutlu bir evlilik sürdürdükten sonra karisi veya kocasi geçmeyen agiz kokusuna sahip olan çiftler var. Kimisi bunu kabullenip devam ediyor, kimisi dayanamayip ayriliyor.

Demek istedigim su, ilk bulusmalara ultra hijyen ile kokuyu yok ederek gitmek iki taraf için de önemli. Bu bir hile degildir, sadece gerçekte kim oldugunuzu gösteriyorsunuz. Nasil olsa kisa bir zaman sonra kokuyu farkedip ona göre kararini verecektir.
IP
delux
Üye
Üye

Gönderilenler: 44
Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 11:42
senin koku midedenmi geliyor Bikkinn ?
IP
bikkinnn
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı bikkinnn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 20:18
nasil bulunacak o çözüm ki? ne bir yili ne bir ayi her yolu denedik. bir çözümü olsa; sunu sunu uygula,geçiyor diye. her seyi yapmaya hazirim. ama yapabilecegim hicbir sey yok inanib. ben de biktim herkes tarafindan koarca muamelesi görmekten. pis gözüyle bakilmaktan.
keske bir caresi olsa da hayatimiz degisse,ama yok.
insallah bir gün bizlerin de yüzü güler
IP
bikkinnn
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı bikkinnn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 20:19
hiç bilmiyorum ki, bir bilsem bir anlasam nedenini. ama bence ikisi de olabilir
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2015 Saat 22:31
Bence bu sorunu paylasan iki insan birbirini anlar. Diger türlü iki taraf içinde evlilik dayanilmaz olur diye düsünüyorum. Tabi kokunun siddeti de önemli.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2015 Saat 20:47
Su limon sarimsak kürünü bi deneyin ne kaybedersinizki?
Bir kisiye iyi gelse,iyilesse ne mutlu.
IP
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2015 Saat 20:04
Orjinalini yazan: bikkinnn

Melek kelimesi yanlis olmus burda. sen, kokun ile bi baskasini rahatsiz etmek ister misin ki karsindaki sana meleklik yapsin ? Yani, bizim mutlu olmamiz için melek bulmamiz degil sorunumuza çözüm bulmamiz lazim.
IP
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2015 Saat 20:36
Orjinalini yazan: mahoni

Su limon sarimsak kürünü bi deneyin ne kaybedersinizki?
Bir kisiye iyi gelse,iyilesse ne mutlu.

aradim ama forumda bulamadim, bu kür tam olarak nedir ?
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2015 Saat 22:10
2 lt limon suyuna 40 dis sarimsak ezip atiyorsun icine ve 25 gun kapali bi alanda bekletiyorsun.Ama hergun de bi 10 saniye calkaliyorsun bunu.
25 gunun sonunda hergun sabahlari kahvaltidan bir saat once bir kahve fincani iciyorsun.Ve koku gidiyor.Yani bende yok oldu ama belkide bende ise yaradi! Yinede hemen hayale kapilmayinki kiriklik olmasin uzulurum.Bi deneyin
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2015 Saat 22:12
Forumda Cuma adli bir arkadas ta kullanmisti ve cok iyi geldigini soylemisti.Zaten bende onun yazisindan ogrenmistim bu kürü...
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 07:16
Orjinalini yazan: mahoni

2 lt limon suyuna 40 dis sarimsak ezip atiyorsun icine ve 25 gun kapali bi alanda bekletiyorsun.Ama hergun de bi 10 saniye calkaliyorsun bunu. 25 gunun sonunda hergun sabahlari kahvaltidan bir saat once bir kahve fincani iciyorsun.Ve koku gidiyor.Yani bende yok oldu ama belkide bende ise yaradi! Yinede hemen hayale kapilmayinki kiriklik olmasin uzulurum.Bi deneyin

Degerli arkadaslar genellikle böyle sohbetlerinizi bölmüyorum ama bu defa çok sasirdigim için araya girmek istedim. Bu karisim sitrik asit içinde dialilsülfit tir ve kendisi bizzat kokuludur, saatler boyu kalici koku yapar. Nasil oluyor da bunu uygulayinca koku kayboluyor? Acaba daha kötü kokmaya baslayinca eski kokuyu almaz mi oluyor burun?

Mahoni kardesim bu reçeteyi ilk aldiginiz kaynak kimdir? nedir? Sakin dalga geçmek anlaminda size bunu vermis olmasin? Suikast gibi veya saka gibi falan vermis olmasin?
-M

IP
bikkinnn
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı bikkinnn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 09:43
Orjinalini yazan: Gemi

Orjinalini yazan: bikkinnn

Melek kelimesi yanlis olmus burda. sen, kokun ile bi baskasini rahatsiz etmek ister misin ki karsindaki sana meleklik yapsin ? Yani, bizim mutlu olmamiz için melek bulmamiz degil sorunumuza çözüm bulmamiz lazim.

Haklisin bak. Ama diger kisiler de böyle mi düsünüyordur acaba çevremizdekiler? Ne de olsa hiçbir zaman bizim yasadiklarimizi anlamayacaklar...
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 10:53
Murat hocam banada bu kürü bi IBS hastasi önermisti midende fazla helico vardir diye o koku olayinida sordum 28 gün bekleyince Limon sarimsagin kokusunu kesiyormus asidik özellik tasidigi için
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 11:49
Gerçekten !! Sorunumun kaynagi burun tikanikligi..sadece saglikli için bile sarimsak yemek istiyorum ama kokusu 2 gün geçmedigi için yanina bile yaklasmiyorum. Siz nasil bunu içip disari çikiyorsunuz arkadaslar

ibrahim gökçek'in limon sarmisak karsimi ürünü var ondan yapmissiniz sanirim. Ama ev ortaminda böyle bir karisim hazirlamak biraz riskli bence. Karisim bozulabilir sizi daha da hasta edebilir. Dikkat edin.

@Murat Hocam bu tarif internette her sitede yazar nerdeyse. Çok kisi de uyguluyor.

IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 14:06
youtube da bunun videosu var hocam, ender saraç ti sanirim tam emin degilim su diyetisyen doktor anlatmisti bu karisimi.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 17:39
Sarimsak kokuyu baski yapiyor bence.Koku hala var ama sarimsak kokuyordur onuda almiyorsunuzdur.Nasil sogan yedimi sogan kokuyoruz buda böyle bir sey sanmam etkisi var . Genellikle yasli insanlar agizi kokuyor çünkü sabahlar sarimsak yedigi için kolesterolu düsmesi amaçli her gün yaptigi bir faaliyettir.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 19:41
Bu karisim (bekletilmis limon+sarimsak) zayiflamak için uygulaniyormus.
-M
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 19:54
Murat hocam bu karisim için midedeki bakterinin helikobakterin kesin tedavisini yaptigi yaziyor. Yani sorunu bundan kaynaklanan arkadaslara çözüm olmus bakteriyi öldürmüs olamz mi
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2015 Saat 20:27
cuma sen kürü bitirmistin merak ettim kilo da verdin mi??
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mart-2015 Saat 19:03
Sayin Murat Hocam
Bu kürü,burada birkac arkadasin dedigi gibi tv ve internet ortaminda zaten dolasiyor.Ayrica ben bu kürü kullanan komsularimdan almistim cok onceleri.Ama Cuma kardesimde denedigini yazinca bende uygulamaya basladim.Bu arada hadi diyelimki benim koku yetim arizali,ama ev halki da mi almiyor bu kokuyu!? Kac kisiye kokuyu sordum,bir nebze bile yok.Ama olsaydi da kullanirdim cunku ben bu kürü damarlarin etrafindaki yaglanmamidir plaklanma midir,bu olumsuzluklari bertaraf ettigini soyledikleri icin iciyorum.Sanirim Aleho kardesimin dedigi gibi limon sarimsagin kokusunu kestigi icin koku kesinlikle yok oluyor.Saygilarimla
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mart-2015 Saat 19:47
Degerli arkadaslar
Sarimsak Allah'in bizlere sundugu bir mucizedir. Damar ve dolasimi düzenleyen önemli üstün etkileri vardir. Dolasimi artirarak impotanstan tutunuz saç dökülmesine, kalp hastaliklarindan tutunuz kan lipitlerini gidermeye varincaya kadar sayisiz faydalari vardi. Sarimsagi yeyin için. Afiyet olsun. Mide ve bagirsaktaki bazi bakteriler üzerine engelleyici etkisi de bulunabilir. Bunlar ispatlanmis iddialardir.

2-3 hafta asitte beklettiginiz zaman agiz kokusunu engeller dedikleri zaman bilgiyi akil süzgecinden geçirmemiz lazim. Ben süpheli karsilarim. Fakat siz fayda gördügünüzü ifade ettiginize göre denemek zararli olmayabilir.
-M

IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mart-2015 Saat 22:45
Ben de bu karisimin kokuya faydasi olmadigina inananlardanim. Helicobacteri öldürmesi ise oldukça zor bence. Doktorlar helipak setini bile yazmak istemiyor " çogu kiside h. pylori var, ülkemizde yaygin, ilaçlara karsi direnç kazandi" gibi görüsler var. Limonla sarimsakla ölecek olsa en basta doktorlar önerir bu yöntemi. Koku geçtiyse bile belki baska sebeplerden geçmis olabilir.

Diger basliklara da baktim göremedim bu formülü kim hangi sitede öneriyor ?
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2015 Saat 14:47
Hadislerde de evlenmek niyetinde olanlarin karsi tarafi arastirirken yada görmek niyetiyle gittiginde agiz kokusuna dikkat edilmesi gerektigi buyuruluyor.

Yani zaten aksini düsünmek mantik disidir da... Kendi kokumuza dayanamazken bir baskasinin buna dayanmasini beklemek büyük bir haksizliktir. Adriana Lima gelse evlilik teklif etse agzi çok kötü koksa nasil evleneceksin ki? :)

Allah kurtulmayi nasip etsin...
IP
Elifsu97
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Alıntı Elifsu97 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2019 Saat 15:29
Burdaki herkesin nasil sevgilim olcak nasil evlencem bu kokuyla kim kabul eder diye düsündügünü biliyorum kulaga çok deliice gelcek belki ama benim gibi olmayan biriyle evlendigimde ömür boyu stres içinde olcagimi biliyorum buyüzden bana göre olan kendim gibi agiz koku mucadelesi veren biriyle evlenmek istiyorum siz ne düsünüyorsunuz bu kokunuz varken evlenebilirmisiniz mutlu olurmusunuz?
IP
Elifsu97
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Elifsu97 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2019 Saat 15:36
Burasi evlilik programi degil bunun farkindayim ama Uzaktan takip ettigime göre en güvenilir en ciddi gördügüm forum bu oldugu için size yazmak istedim murat hocam buyuzden onaylarsaniz çok mutlu olcagim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2019 Saat 17:10
Orjinalini yazan: Elifsu97

Burasi evlilik programi degil bunun farkindayim ama Uzaktan takip ettigime göre en güvenilir en ciddi gördügüm forum bu oldugu için size yazmak istedim murat hocam buyuzden onaylarsaniz çok mutlu olcagim

Bir gün burada tanisarak arkadas olan bir çift gelmisti bana. Yakismislardi.

Elifsu hanim rahat olun. Amacina uygun kullanildigi süre boyunca burasi evlilik programi olsa olmasa fark etmez.

-M
IP
Elifsu97
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Elifsu97 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2019 Saat 17:21
Tesekkür ederim iyi ki varsiniz🙏🏻
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2019 Saat 18:05
Herkes böyle cesaretli bir sekilde mesaj atmaz diye düsünüyorum!
Tebrik ederim sizi Elifsu hanim 🙏🏾
Kesinlikle mesajiniza katiliyorum. Insanlar burada tanisip evlenebilir.
Zaten dert asagi yukari ayni dert. Bir de az çok yazilarimizdan da birbirimizi taniyoruz. Murat hocama da yaklasimi için tesekkür ederim.
IP
Elifsu97
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Elifsu97 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasim-2019 Saat 21:39
@mahoni tesekkür ederim herkesin benim gibi net olmasini diliyorum
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2019 Saat 06:22
Müsaade ederseniz fikrimi söylemek istiyorum:

Agiz kokusu ayipli kokular grubundandir. Yani sigara kokusu gibi degildir. Libidoyu baskilayan bir kokudur. Cinselligi engelleyebilir. Esi iter.

Sizde ne kadar agiz kokusu bulunursa bulunsun, karsinizdaki kisinin agiz kokusu itici olmaya devam eder.

Örnegin sigara içen birisi esindeki sigara kokusunu duymaz, tolere eder, duysa bile itici bulmaz. Ama agiz kokusu itici olmaya devam edebilir.

Böyle çiftler gördüm. Birbirleri ile dans bile etmek istemediklerini söylüyorlardi
-M
IP
Elifsu97
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Elifsu97 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2019 Saat 07:58
Dogru söylüyosunuz hocam benim agzim nekadar koksa bile arkadasimin agzinin kokmasi beni çok ciddi rahatsiz ediyor zaten bunu düsündügümde ben bile rahatsiz oluyosam diyorum agzi kokmayan biriyle olarak ona bu haksizligi kendimede bu stresi yapamam diyorum
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2019 Saat 13:22
Dedikleriniz de gerçek.
Peki agzi kolan insanlar ne yapsin?
Agzi kokmayan biriyle mi evlensin?
Bence agzi kokan iki evlinin bosanma ihtimali,
çok düsüktür, evlilerden tek birinin agzi kokmasi ile kiyaslanirsa!
Ayni dertten muzdarip olan iki birey, kokuyu tolere edebilir diye düsünüyorum.
IP
sorti
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Alıntı sorti Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2019 Saat 18:35
bana bu mantikli gelmedi açikçasi yani neden haksizlik olsun ki evlilik bir kabul meselesi
bu forum da olan ve tek tarafta bu sikintiyi yasayan çok kisi var evlilik nasip meselesi karsisindaki kisiyi eksik yada kusurlari ilede kabul edebilir bir insan yada onun da baska bir kusuru olabilir bu tamami ile bir kabul meselesi
ayni dertten muzdarip iki kiside evlenebilir tabi ki de fakat herkes için bir degil bu kadar kisitli bakmamak gerekir
ben bir bayan olarak bu gibi bir kusuru olmayan beni oldugum gibi kabul eden bir insanla karsilastim ve benimle evlenmekte istedi fakat ben baska bir özel sebeble istemedim yani istemeyen ben oldum bu tip genel kani olusturmak hatali olabilir evlilik bir nasip meselesi insanlar birlerini kusurlari ile kabulde edebilir etmeyede bilir her iki seçenekte mümkün fakat kendimizi de bu kadar soyutlayip kisitlamaliyiz bu herkes için genel bir kani olusturmamali
evlilik bir kabul bir tercih meselesi bazen
IP
sorti
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Alıntı sorti Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2019 Saat 18:48
o bosanma meselesine gelince evliliklerin bitmesinin bir çok nedeni var biz bu evliklik içerisindeki gerçek nedenini bilemeyiz bu sadece bir çok farkli nedenin içerisinden biride olabilir ve karsi tarafi özellikle incitmek üzmek ve basit bir intikam seklide olabilir bunu bilemeyiz yoksa bosanmak için uygunca yazilacak ve hukuken kabul görecek çok sebeb var
ayrica karisi kanser olunca sevgili yapip sevgilisinide baska sevgili ile aldatanda var karisi hamileyken onun bu geçiçi durumunda sikayet edip aldatanda bosayanda yani bizim gibi kusura sahip bir insanin evliligi illaki bosanma ile sonuçlanacak diye birsey yok
elbetteki bu durum evlilik içi zor bir durum ciddi bosanma sebebide olabilir fakat herkesinde nasibi ayri bunuda degerlendirmek lazim
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2019 Saat 20:33
Mesela ben;
Suan çok sevdigim biri var ve empati kurdum. Yani agzi koksaydi, kesinlikle umurumda olmazdi. Hatta bazen, keske koksa’ diyorum.
Sonra, ‘ yok yok, buna hakkim yok’ diyorum.
Ama sunu biliyorum, okadar seviyorumki agzi koksa umurumda olmaz.
Belki ikimizin de agzi koksaydi ortak bulmus gibi sevinirdim.
Sanirim ask herseyi ya hafifletiyor ya da siliyor tamamen!
Siddetine kaliyor iste askin bana göre🙏🏾
IP
wolfscream
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 23
Alıntı wolfscream Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2019 Saat 00:06
Izmir'li hanimefendi varsa özel mesaj atabilir.
IP
anamuur
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasim-2019 Saat 22:36
Benim 7 yillik erkek arkadasim var bugün de görüstük eli burnundan gitmiyor. Arkadaslar kendinizi iyice yalnizliga itmeyin hayat sevince güzel bu denli hayatinizi her seyden soyutlamayin bazen diyorum konussun insanlar pis desinler bana diyorum sonuçta ben elimden gelenin fazlasini yaptim bu konuda tek basima aile destegim olmadan. Ne yapalim biz ister miydik böyle kokmayi bugün kötü oldum aglayasim geldi erkek arkadasimin yaninda ama ne yapayim geçmiyor koku. Evlilik konusuna gelince masallah arkadasim istiyor ben biraz daha bekleyelim diyorum ama evlendikten sonra benim psikolojim ne olur bilemedim :( mersinde olan özellikle bayan arkadasimiz varsa görüsmek isterim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasim-2019 Saat 11:59
Psikojenik agiz kokularinin neredeyse tamamina yakin bölümü nü bekar-dul-ayri yasayanlarda görüyorum.

Evlenince psikojenik agiz kokulari kayboluyor
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu