|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Magdur42
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Mart-2015 Saat 21:18 |
Hocam birsey sormak istiyorum. konularda bulamadim o yüzden açayim dedim.
Benim de sonradan farkettigim birseyi söylemek istedim. Dilimin kenarinda dis izleri oluyor, bu neyin belirtisi olabilir. ciddi bir sey mi ki. Hocam bir de bu agiz kokusu ölümcül bir hastaligin belirtisi olabilir mi ? |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
merhaba
onceden okumustum simdi netten yeniden baktim sizin sorununuz bu “Diliniz düz olmasi gerekirken dilinizin kenarlarinda dis izi varsa karaciger ve safrakesenizde sorun vardir. Bu ciddi bir karaciger ve safrakesesi hastasi oldugunuzu göstermiyor ama ilerde bunun olacagini ve uzun süredir böyle bir problem yasadiginizi gösterir. Eger böyle bir problem varsa karacigerinizi daha az ilaç ve et ürünleri daha fazla sebze tüketmeniz gerekiyor. “ Dilin ortasinin sari, beyaz olmasi mide ve dalak ile ilgili fikirler verir ve bunun beraberin dilin yanlarinda gördügünüz dis izleri ve çatlaklar karaciger ve safra kesesiyle ilgili problem oldugunu gösterir. |
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
benim dilimde renk pek olmaz ama bendede çatlaklar var tesekkürler bilgilendirdiginiz için.
|
|
![]() |
|
Magdur42
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Çok tesekkür ederim.. Peki bu izleein agiz kokusuyla ilgisi olabilir mi ? Veya irsi olabilir kardesim de de dis izleri var ama onda agiz kokusu yok
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
gece yattimi dislerini stresten sikiyor olabilirsin
|
|
![]() |
|
Magdur42
![]() ![]() ![]() |
Gündüz de öyle ama
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Dildeki dis izlerinden hastalik teshisi bilimsel degil. Birkaç yil önce ben de internetten okumustum. Geleneksel çin veya japon tippi içinde kullanilan bir yöntemdi. Mantik olarak düsününce karacigerdeki bir hastalik dilde niye dis izi çikarsin ki? Renk degisimi, dilde yara falan olsa anlasilir da dis izi biraz uzak kaliyor.
Ben de o yaziyi okuyunca dilime bakmis dis izi görmüstüm. Dilin yan taraflarinda hafif ezilmis gibi dis izleri var. Karaciger büyümesi de var ama ikisi arasinda iliski görmüyorum. |
|
![]() |
|
Magdur42
![]() ![]() ![]() |
kardesim bunun egitimini almadim ben belki de o iz bir seyi belli ediyordur..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Dil kenarindaki dis izlerinin tek basina hiç bir anlami olmaz. Bu sebeple zihninizi bununla mesgul etmemenizi öneririm.
-M |
|
![]() |
|
Hopeless
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Subat-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam dilimde ki yariklar kapaniyor bazen papillalarda iniyor daha düz bi dilim oluyor bazen bazende yariklar belirginlesiyor papillalar büyüyor.Sizce sebebi nedir?Yediklerimden olabilir mi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |