Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Mide kaynakli Agiz kokusu olanlar!!! Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   3 Sonraki >>
Yazar Mesaj
delux
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 44
Alıntı delux Cevaplabullet Konu: Mide kaynakli Agiz kokusu olanlar!!!
    Gönderim Zamanı: 31-Mart-2015 Saat 23:49
Midesinden kokunun geldigine emin olan arkadaslar limon sarimsak kurune baslamanizi tavsiye ediyorum kimseyi umutlandirmak istemem ama cuma ve mahoni abinin sayesinde bende bu dertden simdilik kurtuldum diyebilirim..kur bittikden sonra neler olucak bilmiyorum ama kesinlikle ise yariyor!!! sizde bu kure baslamakda gecikmeyin arkadaslar
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2015 Saat 15:46
Ben de denicem yaptım bekliyorum. Şunu merak ediyorum kürü deneyen arkadaşlar kürü bitirdikten sonra hiç koku geldi mmi?
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2015 Saat 21:21
İnsallah istedigin gibi gelişir kurtulursun kardesim.
Cok sevindim inan cook.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2015 Saat 13:26
abi kuru de yazsaydin cok iyi olurdu..
IP
delux
Üye
Üye

Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2015 Saat 14:55
Mahoni ve cuma abi size hegun dua ediyorum okadar mutluyumki tekrar soyluyorum kokunun midesinden geldigine doktora gittikden sonra emin olanlar hic gecikmeyin..limon sarimsak yazdiginizda bir suru sayfa cikiyor oradan bakabilirsin gurkan33
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2015 Saat 16:43
ibrahim saraçoğlu'nun sitesinde " püre haline gelmiş sarımsak ağız kokusu yapmaz." yazıyor. Yemeklerde, cacıkta falan püre olmuş sarımsak kullanıyoruz ama o ağız kokusu yapıyor. Sarımsak olmasa denemeyi düşünürdüm ama benim pek aklıma yatmadı.

İnternetteki kaynaklarda hep aynı yazı var. Hatta bazılarının altında " sağlık dairesi başkanı sencer tepe" yazıyor. Bana biraz üfürme gibi geldi.
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2015 Saat 18:58
Mahoni sen kürü bitirdin mi yani bittikten sonra hiç geri geldimi koku bunu merak ettim
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2015 Saat 13:31
Sağlık dairesi başkanı olayı tamamen uydurma adamın kendisi de yazılı açıklama yaptı bu konuda. Ben iki gün boyunca içtim hazırladığım karışımı maalesef sonuç alamadığım gibi sarımsak kokusu gün boyunca devam etti :( cuma arkadaş kürü bitirdikten 2 hafta sonra bile koku gelmediğini söylemişti. Sanırım benim sorunum tip4 ve tip 2 karışık. Hangisiyle uğraşacağımı şaşırdım. İnanın yoruldum artık
IP
delux
Üye
Üye

Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2015 Saat 13:42
aysel kokunun mideden geldigini dusunuyorsan hic dusunme basla bence zaman kaybediyorsun
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2015 Saat 22:03
Ben 25 günün dolmasını bekliyorum. Dolunca hemen başlıcam. Ama merak ettim sordum kullananlara.
IP
delux
Üye
Üye

Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2015 Saat 23:22
suanda cuma nin ve mahoni abinin kuru bitti diye biliyorum ve koku halen yok bende 6.ci gunumdeyim ve koku kesinlikle yok bunu baskasina sormadan bile hissediyorum 5 6 senedir vardi bende de koku..ilk once sorunun nereden kaynaklandigini ogrenmen lazim kimseyi umutlandirmak istemiyorum,insallah sende diyer arkadaslarda bu dertden kurtulur tez zamanda
IP
Akyıldız
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 30
Alıntı Akyıldız Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2015 Saat 03:22
arkadaşlar mide ve bağırsak kaynaklı olup olmadığını anlamak çok zor değil. her türlü hijyene rağmen koku varsa gaz yapıcı yiyecekler tüketin. alt karında şişlik oluyorsa ve koku artıyorsa mide ve bağırsak kaynaklıdır sorun. yapmanız gereken tek şey kür veya bağırsak-mide tedavisi veya gaz yapıcı gıdalardan uzak durup, mide bağırsak detoksuna girmek. sayfada bir sürü şey yazdım, diğer arkadşalrda çok faydalı bilgiler yazıyor. her ne olursa olsun bol bol su için. iyileşmiş arkadşlarada soru sormak istiyorum. hala tekrar geri gelir mi korkusu yaşıyormusunuz, psikolojik olarak durumunuz nedir?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2015 Saat 15:36
abi kokunun mideden kaynakli oldguna nasil anladiniz onu anlamadim ben nerden geliyor anlamiyorum

vitamin deseniz aliyorum 1 haftadir nerdeyse hergun kivi yiyorum al sana vitamin... yok ama yok hala ayni cildrmak uzreyim niye boyle oldu ameliyattan sonra ne guzel 2 ay superdi... acaba burun etlerim mi sisti noldu boyle oldu
IP
aysel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı aysel Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2015 Saat 18:50
Arkadaşlar ben birkaç kez sarımsak yutmustum koku 2 gün gitti. 3. Gün de yutmama rağmen koku vardı. Buna dayanarak umudum var bu kürden. Zaten helikobakterin kesin tedavisini yaptığı yazıyor. kullanmaya başlayınca yazarım foruma.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2015 Saat 21:03
Benim kürün bitmesine 3 gun kaldı.Benim koku olayını bu kürden cok once yazmıstım.Yani kürden once %80 kaybolmuşken,sarımsak limon kürüyle %de 100 kaynolmustu.
Ama simdilerde eski olumlu haline,yani 80 lerde.
Bu kür limonun baskılamasıyla koku yapmaz! Koku yapar,diyen arkadaslara soyluyorum,yapmaz.Ha,kullanın kullanmayın bu sizin kararınız beni artık bu konu ilgilendirmiyor.Hangi ünlünün yada yetkilinin ne dedigi cok da umurumda degil! Ben denedigim ve bana iyi gelen seyi bilirim.Ama benim koku olayımı %de 20 lik olayınıda kestikten sonra tekrar eski haline dondu diyorum zaten burda.Ama ben zaten bu kürü koku icin degil saglık icin iciyordum.Ama tesaduf iste cuma kardes kokuyu kesti deyince neden olmasın deyip erkene alıp kullandım ve iyi gelmişti.Ama Delux zaten yazdı buraya,mide kaynaklı kokuya iyi geliyor,diye.Demekki benim koku mide kaynaklı degil.Ben zaten sirke olayıyla epey cozmustum meseleyi.
Ha icimizde bir yerlerde bir bakteri var ve bizim bunu yok edecek birsey bulmamız lazım.Ve bu her neyse gecici olmamalı...Umarım bilgilenmişsinizdir.
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 00:02
Ya arkadaş benim size garezim mi var da yalan konuşacağım? Bende koku yaptı keşke yapmasaydı ve iyi gelseydi ama akşama kadar koku devam etti. Belki kürü yapmayı beceremedim. Limon 2 gün ışık aldı içinde sarımsaklar yokken.
IP
asil35
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 20
Alıntı asil35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 11:45
Murat hocam üre nefes testim de ve endoskopi de ülser gastrit herhangi bir şey çıkmadı yalnız halicobacter plori çıktı, 14 günlük tedavi kitini kullandım yalnız sorunum hala devam ediyor ve ağzıma ekşimsi-metalik tatlar geliyor, midesinde halicobacter taşıyan birisinin bu tarz tatları alması normal mi?
yorum(suz)
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 82
Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 12:03
Eveet Yaklasik 1 ay bulutlarin ustune ciktiktan sonra geri geldim.yani kurun etkisi bitti.hersey eskisi gibi oldu malesef.simdi karnibahar kurune basladim.3.gundeyim ve bu da etkili oldu.1 hafta da bunun etkisi surer heralde.valla bu aralar kure sardim napim..20 senedir kurtulmaya calisiyorum.1 gun bulucam insallah bana iyi gelen ve etkisi kalici olan seyi insallah.uzgunum arkadaslar cok uzgunum ne diyebilirimki baska..
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 12:06
Bu arada delux insallah seninki bari kalici olarak gider.kurtulursun
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 20:49
Mehmet kardes eger bu kürü yapmanın şartlarını yerine getirseydin,sarımsak kokusu kahvaltıdan sonra tamamen kaybolurdu.Ama senin kokunun kaynagına etki edip etmedigini tartışamam cunku o baska. Ben sana yalan soyluyorsun,demedim! Hepimizin amacı bu illetten kurtulmak ve diger arkadasları da kurtarmaktır. Şifa dilerim...
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 23:46
mehmet kardeş koku yaptı derken sarımsak kokusunu mu kastediyorsun yoksa ağız kokusunu kesmedi devam ediyor anlamında mı söyledin?
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2015 Saat 08:12
Burdan da okudugum kadariyla agiz kokusu olanlarin neredeyse tamaminda(mide kaynakli olanlar) HELIKOBAKTER var.ve o kadar direnclki ne yapsak gitmiyo arkadas..gitse de geliyo hemen.anlamadigim bunun asisi filan yok mu acaba.keske bole bisi olsada omur boyu kurtulsak bu illetten
IP
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2015 Saat 11:17
cuma helicobakterden kurtulmak için ne yaptın kardeş?
IP
asil35
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı asil35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2015 Saat 10:47
Orjinalini yazan: ismimnefarkeder

cuma helicobakterden kurtulmak için ne yaptın kardeş?

Tedavi kiti kullanmıştır muhtemelen, bir de mideye iyi gelen kefir olabilir son moda'da limon sarımsak kürü ;)
yorum(suz)
IP
bymax
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Alıntı bymax Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2015 Saat 15:09
arkadaşlar benim tanıdığım biri mide kanserinden kurtuldu.Hemde kızılcık suyu ile gırtlak kanserinede iyi geliyormuş.Doktorlar inanamamışlar kızılcık suyu kullandıktan sonra bu duruma gelmesine.Mide kanseri sebebi nedir helikobakteri.Kızılcık suyu kanseri tedavi ettiyse helikobakteri dümdüz eder sanırım.İnternetten araştırdım kesin yok eder diyor.Şimdilik sarımsak limon kürü kullanıyorum bitsin olmazsa kızılcık suyu kullanıcam.Şu an bulamıyorum zamanı değil galiba.denemekte fayda var herkese acil şifalar
IP
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2015 Saat 17:58
yok o bakteri çoğu insanda bulunuyor.ben tedavi oldum geçen sene.3 kere çeşitli vasıtalarla ölçtürdüm.negatif çıktı.ama sindirim sistemimde hala bir sorun var...
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2015 Saat 00:11
Butun çareleri yazmıssın Asi35,biz uzaklarda arıyoruz:))
IP
heyhat
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı heyhat Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2015 Saat 10:53
mahoni kardes acil ulasmam lazi sana..numara yazsam cikar mi bilmiprum ama acil ulasmam lazim sana..ozel kutumdan bana numarani birakabilir misin?? askerim ben simdi ama kutumu herseye ragen konrol etmeye devam etcem lutfen yaz bana...
olmasa iyiydi
IP
heyhat
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı heyhat Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2015 Saat 10:58
ben grupta yeni oldugum icin bilmiorm mesajim icin onaylanmamis dio..sayfada gozukuo mu bilmiorum..biri soylerse cok memnun olcam
olmasa iyiydi
IP
asil35
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı asil35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2015 Saat 16:55
Orjinalini yazan: mahoni

Butun çareleri yazmıssın Asi35,biz uzaklarda arıyoruz:))

yok be kardeşim midesinde halicobacter olanların genel yaptıklarını yazdım. İnternette limon sarımsak kürünü okudum halicobactere çok faydalı geldiğini yazıyor. Bilmiyorum belki bende uygularım paylaşımın için tşk.
yorum(suz)
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2015 Saat 11:30
Orjinalini yazan: heyhat

ben grupta yeni oldugum icin bilmiorm mesajim icin onaylanmamis dio..sayfada gozukuo mu bilmiorum..biri soylerse cok memnun olcam

Bu mesajın gorunuyor suan
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2015 Saat 23:13
Arkadaşlar aranızda hiç Bal, propolis, polen ve arı sütü deneyen oldumu araştırmalara göre bunlar antibiyotik ten 80 100 kat daha güçlü bakteri öldürüyormuş tabi bunların kaliteli olması önemli birde pahalı ürünler maddiyatı iyi olanlar deneyebilir
IP
cuma
Üye
Üye
Simge

Alıntı cuma Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2015 Saat 08:28
Sirada zeytinyagli kudret narim var.onu da denicem bakalim..bizimki nasreddin hoca misali...ya tutarsa:)
IP
ela eflay
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 12
Alıntı ela eflay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2015 Saat 23:40
aynı şikayet bende de var arkadaslar yaklasık 3 yasından buyana agzım kokuyor 29 yasındayım bır tane cocugum var ve onunda agzı kokuyor bu arada annemın de kokuyor ne yapmalıyım
IP
ela eflay
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı ela eflay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2015 Saat 23:42
bu arada yenı bır uyeyım nerelere msj yazılıyor bılmedıgım ıcın her yer yazıyorum kı bırılerı yrdım etsın dıye cok caresızım
IP
ela eflay
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı ela eflay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2015 Saat 09:22
delux benımde mıgdemden gelıyor koku ınanın cok can sıkıcı bırsey lutfen bırı cevap yazsın ve yardım cı olsun belkı yalnıs yere msj yazıyorum bılmıyorum yenı bır uyeyım tşk
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2015 Saat 22:51
Ela Eflay kardes benim kutuma senden herhangi bir msj gelmedi.
telini ozelime yolla seni arayayım kardesim.
IP
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2015 Saat 09:40
cuma kardeş zeytinyağlı kudret narını ben denedim.midemi alt üst etti.şuan eski halinden bile daha berbat.benden söylemesi.
IP
delux
Üye
Üye

Alıntı delux Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mayıs-2015 Saat 23:14
biraz gec oldu arkadaslar kusura bakmayin mahoni abi sanada yazamadim,baska bir ulkeye tasndgim icin. malesef limon kurunden sona koku tekrar geri geldi sizden hepinizden tek ricam disinizi duzenli fircaladiginiz agiz bakiminizi yaptiginiz halde surekli kokusu olanlar!!! ilk once endeskopi yaptirin ondan sonra mideden kokunun geldigine emin olun!!! benim sorunum midede!! koku oradan geliyor ve bunun cozumu yok gibi gozukuyor malasef hic birinizi uzmek istemiyorum ama malasef oyle... gazli iceceklerden sigaradan uzak durun bol bol su icin limonlu su icmeye calisin.. kokuyu bi nevi olsun azaltiyor.. sakiz cigneyin.. dunyanin sonu degil bi sekilde alisicagiz boyle yasamaya arkadaslar
IP
ela eflay
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı ela eflay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mayıs-2015 Saat 23:45
evet kendımız bırsekılde alısıyoruz ama benım cocugumda da koku olmaya basladı bu caresızlık benı uzuyor oda cekmesın ıstıyorum
IP
Sayfa   3 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu