Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Flucan ve Flagyl Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Konu: Flucan ve Flagyl
    Gönderim Zamanı: 17-Temmuz-2015 Saat 13:17
Yabanci forumda 14 gun sure boyunca Flucan alip agiz kokusundan tamamen kurtulan var.

Flagyl ve Flucan ilaclarini beraber alip da agiz kokusundan kurtulanlar var.

Benim sorum su: Flucan prospektusunde ayda 1 kullanim falan diyor. Bu ilaci bizde 14 gun sure boyunca kullanabiliyor muyuz?
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2015 Saat 08:33
Flucan ilacinin 200 mglik muadilinin ilk hapini simdi yuttum.

Ilaci arastirdim kandida icin kullaniliyormus. Yani oyle cok tehlikeli bir olmadigindan deniyorum.

Lutfen bir bilginiz varsa soyleyin. Hani cok tehlikeli bir ilac olur, tehlikeli bir zarari olur bilmek isterim.

Dedigim gibi yabanci bir forumda agiz kokusunun sebebi kandida olan biri bu ilacla kurtulmus.
IP
Magdur42
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı Magdur42 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2015 Saat 20:44
Kardesim bu ilaç reçeteli mi alimiyor mu direk eczaneden ?
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2015 Saat 08:56
Alirsin sanirim recetesiz de.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2015 Saat 22:28
Erken konusmak istemem ama ilac etki etmeyecek gibi. 7 gun kullanacagim.

Bugun 2. Gunum. Etkisi sadece beyaz dil pasini inceltmek oldu. Yani pasli olan yerler yine pasli ama pasi inceltti. Koku yine ayni.
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2015 Saat 16:12
Bu ilaçlar antibiyotik mi
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2015 Saat 21:07
Orjinalini yazan: mehmet27

Bu ilaçlar antibiyotik mi

"FLUCAN nedir ve ne için kullanilir?
Mavi 1 numara kapsül içinde beyaz toz içerir.
FLUCAN, antifungal adi verilen ve mantar hastaliklarina karsi kullanilan bir grup ilaçtan biridir. Etkin madde flukonazoldür.
FLUCAN, mayalar dahil mantarlardan kaynaklanan enfeksiyonlari tedavi etmek için kullanilir. Mantar enfeksiyonlarinin en yaygin nedeni Candida adi verilen bir mayadir.
Bu ilaci doktorunuz genital pamukçuk, vajinada veya peniste enfeksiyon için size verecektir."

---

Flagyl ise bir antibiyotik ve bendeki kokuyu %100 geciriyor. Sabah dahi koku olmuyor. Tukurugumu su gibi temiz yapiyor. Agiz icimi ferah hissediyorum.

Bendeki sorun ise dilimin arkasinin ortasindaki diskimsi tuvalet kokusu gibi birsey. Bu lanet kokuya ne sebep oluyor anlamadim.
IP
mehmet27
Üye
Üye

Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2015 Saat 09:48
Bende largopen,tetra kullanmistim helicobakteri için agzimda ferahlama olmustu ama koku da fazla segisme olmadi sen flucan,flagyl disinda ontibiyotik kullaninca da koku sifirlaniyor mu
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2015 Saat 12:09
Orjinalini yazan: mehmet27

Bende largopen,tetra kullanmistim helicobakteri için agzimda ferahlama olmustu ama koku da fazla segisme olmadi sen flucan,flagyl disinda ontibiyotik kullaninca da koku sifirlaniyor mu

Baska antibiyotik kullanmadim ki. Fazla antibiyotik kullanmak iyi degil.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2015 Saat 12:27
Ben Biteral 500 ve Macrol 500 kullandigimda koku 0 a inmisti büyük ölçüde biteral geçridi diye düsünüyorum (içinde ornidazol var) agzimin içi baya ferahti ama ilaç bittikten sonra geri geldi bende mantar olma ihtimaline karsin diyet felan yaptim sarimsak yuttum sürekli Mikostatin kullandim kandidaya karsi ama gram azalmadi koku ayriyetten sarimsak kulandigim zaman diskilamada kasinti meydana geldi 1 hafta felan galiba mantarlar gitti ama koku azalmadi. yani %100 bakteri kaynakli birsey bu benim agiz kokum tam söyle agzimda yogunluk var yapiskanlik bogazim sürekli yapiskan biseyle dolar sabahlari kalktigimda bogazimda yesil balgam gibi birsey oluyo sürekli temizlerim bogazimi özellike yemek yedikten sonra bogazima yapisiyor adeta sürekli temizleme istegi oluyor yani benim sorunum galiba tam olarak tükürüz bezi veya yemek borusundaki bir problem olabilir bogazimda ki yogunluk azalinca kokuda azaliyor ama bu bogazdaki yapiskan sey varya benim midemi mahvetti yemek bile yiyemniyorum eskisi gibi acikmiyorum.

Birde bu çok tuhaf birsey önceden boynumu saga veya sola çevirdigimde burnuma koku gelirdi kesin bogazdan geliyor benim bogazimdada koku olurdu böyle tahris olmus bir koku onu mide ialçlariyla geçirdim ama bu dildeki beyazlik yapiskanlik ve koku gitmedi önceden B vitaminleri kullandigimda gitmisti koku 2 günlügüne sonradan oda fayda etmedi B vitaminleri tükürük açisindan önemliymis tükürük yaparmis galiba benim sorunum tükürük bezi kaynakli Yani dislerde bi problem yok bademcikte orda yok burda yok nerde var? daha önceden bi test söylemistim herkes yapsin diye ama kimseden cevap alamadim tekrar söyleyim çok basit kaynamis bi suyu metal kasikla alip ucundan az için ve hemen sonra kasigi koklayin tuhaf bir koku oluyor acaba herkezde aynimi bu onu merak ediyorum önceleri çok yemek yapardim makarnanin tuzuna felan bakardim koku olmazdi ama sonran basladi sizde bir deneyin bakalim sonuç ne olcak bi bakteri oldugu kesin bunu söyleyebiliriz
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2015 Saat 15:34
Ayrica ilaci bugunde yuttum ama bir daha yutmayacagim. 4 gun yutmus oldum yani.

Candida sorununuz varsa ise yarayabilir.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2015 Saat 17:50
Denerdim o metal kasik olayini ama gerek yok cunku dilimin onunde koku yok. Arkalarda koku var.
IP
mehmet27
Üye
Üye

Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2015 Saat 20:59
Sorun nerde bilmiyorum halimetre denen alet varmis kokunun kaynagini bulabiliyormu acaba
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2015 Saat 00:45
Dil arkasinda koku bendede var sadece arkada diye denememezlik yapma bi dene bisey keybetmezsin tam bilmiyorum ama bu metal kasikla yaptigim test bi bakteri yi kesin kiliyor galiba valla bi mikroskopum olsa tükürügümü incelerdim üstüne de flagly felan atar bakardim nasil oluyo diye :)
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2015 Saat 23:18
Eski kayitlarima baktim orada B vitaminim normal gozukuyor Aleho. B12 yani. Digerlerini bilmiyorum. Umidimi kaybetmeye basladim. Neyseki burnumdan koku gelmiyor ha. Oyle olsa hayat yasanilmaz olurdu herhalde.
IP
trouble
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 22
Alıntı trouble Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2015 Saat 23:40
Aleho benim belirtilerim ve sikintilarim bire bir ayni 12-13 yaslarimda basladi senin sorunun kaç yasinda basladi hatirlayabiliyor musun ?
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2015 Saat 14:18
Bu B12 kaynakli degil zaten galiba diger B vitaminlerinden kaynakli onlarda kanda çikmiyor iste

Trouble benimki lise 3 ün baslarinda 16-17 yasim arasinda basladi daha dün gibi hatirlarim alisveris magazasidna burnuma kötü koku geliyordu abime felan sordum onlar koku yok dediler meger kokuyu sadece ben aliyorum ya burunda ya da bogazdan geliyo doktora gittim ortamda koku olmasa bile burnumda koku var dedim oda enfeksiyon yapmis dedi birtakim ilaçlar verdi burundaki gitti ama birde bogazdaki koku çikti dedigim gibi bogazim sanki asitten tahris olmus öyle bir kokuydu onun için Kbb a gittim reflü dedi mide koruyucu ve Antepsin adinda surup verdi bu ilaçlarda o tahris kokusunu giderdi öyle devam ettim ben agzimin koktugu hisetmiyordum ama birgün makarna yaparken tuzuna baktim ve kasikta o tuhaf koku vardi biraz moralimi bozdu ama agzmin koktugunu düsünmedim neyse birgün arkadas ortamindayken arkadasin biri agzmin çok kötü koktugunu söyledi tek olasak neyse digerleride vardi moralim alt üst oldu sonra evde agzimi kendim kokladim ve gerçekten koku götüydü sonra arastirdim biraz dilime baktim üstü tabaka kapli dilimi firçaladim hemen basta 1 gün felan koku gitti kurtuldum derken sonra geri geldi koku ama eminim koku %100 yemek borumla alakali bir sorun var agzimdaki yapiskanlik felan hep bogazimdan geliyor peki kardeim sen hangi nedenlerin bu kokuya sebep oldugunu düsünüyosun?

Benim düsündügüm nedenler:
Çok fazla makarna tüketme
Çok fazla pastörize süt üçme ve süt ürünleri
Pastörize sütü sabah kahvalti yapmadan buz gibi aç karnina içme
Kahvalti aliskanligim olmamasi
Içecekleri yavas degilde çok hizli içme bu zarar vermis olabilir :)
Su içmeme (günde nerdeyse yarim litre anca içerdim)
Bunlarin sebep oldugunu düsünüyoyrum sende yaz nelerden olabilcegini.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2015 Saat 16:17
Aleho senin dil arkanda da mi diskimsi bir koku var?

Bende kronik yorgunluk, kasinti harici bir belirti yok. Ama bunlarin tek bir sebepten oldugunu duaunmeye basladim. Cunku 3ude kendimi bildim bileli var. Tum vucut kasintisi, yorgunluk ve dil arkasi pas.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2015 Saat 16:21
Ayrica Flagyl ilacini kullandigimda dil pasi azalmamisti ama biraktiktan sonra dilimin onleri bile bembeyaz olmustu. Daha sonra gecti.

Bu ilaci biraktiktan sonra ise hicbirsey olmadi.
IP
hilal
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı hilal Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2015 Saat 16:23
Flagyl ve nidazol recetesiz alinmiyormus. Siz nasil aliyorsunuz
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2015 Saat 11:41
Evet dilimin arkasinda öyle bir koku var Kronik yorgunluk olmazsa olmazim :) bu kasintiya gelince sürekli yokta genellikle dus alirken oluyo ayrica birde sabahlari kalktigimda agzimda igrenç koku kuruluk ve yapiskanlik var karnimda çok fena agriyor bu bakteri mahvetti beni kaynagini bulmak lazim is burda bitiyor bakterinin kaynagi önemli. DIl arkasindaki koku tam neden bilmiyorum ama benim yediklerim biraz bogazda kaliyo tam o kokunun oldugu bölegede temizlemeyim bogazimi yapisip kalir orda :)
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2015 Saat 20:56
Guncelleme: Dilimdeki pasi inceltmis dogru tahmin etmisim.

Simdi ilaci biraktigim icin BIRAZCIK onlere dogru beyazlik artti. Sanirim arkalarda da BIRAZCIK beyazligi arttirdi.

Ve ilaci biraktiktan sonra agiz kokumda da bir artis var. Agzimin ici les gibi gelmeye basladi biraz. Sabahlari uyaninca da hissediyorum birazcik.

Ve de damagimda bir bolge kuru gibi oldu. Yavas yavas geciyor hatta gecti bile.

Tekrar diyorum sizdeki sorun candida ise ise yarayabilir ama bende bir ise yaramadi.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2015 Saat 23:00
Orjinalini yazan: Aleho

Evet dilimin arkasinda öyle bir koku var Kronik yorgunluk olmazsa olmazim :) bu kasintiya gelince sürekli yokta genellikle dus alirken oluyo ayrica birde sabahlari kalktigimda agzimda igrenç koku kuruluk ve yapiskanlik var karnimda çok fena agriyor bu bakteri mahvetti beni kaynagini bulmak lazim is burda bitiyor bakterinin kaynagi önemli. DIl arkasindaki koku tam neden bilmiyorum ama benim yediklerim biraz bogazda kaliyo tam o kokunun oldugu bölegede temizlemeyim bogazimi yapisip kalir orda :)

Benim boyle sorunlarim yok. Beyazlik gozle gorulur derecede azalip artmiyor ki gun icinde ne yaptigimi gozden gecireyim de koku kaynagini bulmaya calisayim!

Flagyl agiz kokumuzu geciriyor, bakterileri olduruyorsa neden dil pasina etki etmiyor bunu merak ediyorum.

Ayrica burnunda sorun var mi senin? Tanidigim birininde dil arkasi diski kokusu var ve burnunda sorun var bir tek gozlemledigim.

Benimde burnumda sorun var. Sol konka sis oluyor ve aldigim nefes bir tuhaf oluyor oyle olunca. Yani bas agritan cinsten. Neyseki simdi yaz. Kisin daha fazla sisiyor, hic cekilmiyor. Doktorlarda ilgilenmiyor ki. Biraz bakiyor burnuma hemen kortikosteroidli burun spreyini yazip gonderiyor.
IP
antik_a
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Alıntı antik_a Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2015 Saat 23:27
Ncort hocam sikintilarinimiz ayni. Dil kökü diski kokusu.
TTecrübelierimizi paylasmayi çok isterim bende uzun zamandir bu sikintiyi çekiyorum.
Suana kadar birçok doktor gezdim ama çözen olmadi. Kbb ciler helicobacter yapar deyip siyriliyorlar. Helico için endoskopi oldum pozitif çikti trio tedavi paketini kullandim sonuç yine sifir. Persembe Hacettepe Gastroenteroloji ye tekrar tedavi olacagim.

Sizinle tanismayi isterim hangi memlekettesiniz?
Günlük geçici çözüm olarak neler kullaniyorsunuz deneyimlerini paylasirsaniz memnun olurum.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Agustos-2015 Saat 14:48
Orjinalini yazan: antik_a

TTecrübelierimizi paylasmayi çok isterim bende uzun zamandir bu sikintiyi çekiyorum.
Suana kadar birçok doktor gezdim ama çözen olmadi. Kbb ciler helicobacter yapar deyip siyriliyorlar. Helico için endoskopi oldum pozitif çikti trio tedavi paketini kullandim sonuç yine sifir. Persembe Hacettepe Gastroenteroloji ye tekrar tedavi olacagim.

Günlük geçici çözüm olarak neler kullaniyorsunuz deneyimlerini paylasirsaniz memnun olurum.

Flagyl kullaninca koku tamamen geciyor mu sizde?
Dil arkasinda beyazlik var mi?
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Agustos-2015 Saat 16:40
Burnumda hafif egrilik var ama doktor sikinti yapmaz dedi bol bol su iç vs bunlar ama Biteral ve Macrol antibiyotiklerini kullandigimda beyazlikta gitmisti agzimda sekerli bi tat vardi ferahti ilaç bitince geri geliyo iste benim bu dilimin arkasindaki koku bazen gidiyor denedigim bisey var bunun için Yesil sivri biber varya onun aci olanini yiyorum gözümden yas geliyor burnum fena akiyor ve bogazimdada yanma oluyo sonra temizliyorum burnumu bogazimi gidiyo o koku 2 gündür yapiyorum normal kokuyuda azaltti üstünede su içiyorum tabi :)
IP
antik_a
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Alıntı antik_a Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2015 Saat 23:10
Orjinalini yazan: ncort

evet flagyl kokuyu geçiriyor ve dil pasi mevcut
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2015 Saat 13:28

Orjinalini yazan: ncort

evet flagyl kokuyu geçiriyor ve dil pasi mevcut

Flagyl, dil pasini geçirmiyor ama degil mi?
Helicodan supheleniyorsan bol bol brokoli ye. Brokoli öldürüyor diye biliyorum.

Sorunu tam cozmek icin birseyler yapabilir miyiz diye dusunuyorum. Hani sorun burunsa burnu tamamen acacak bir ilac falan yok mu? Otrivine tam acmiyor benimkini.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2015 Saat 15:21
Orjinalini yazan: Aleho

Burnumda hafif egrilik var ama doktor sikinti yapmaz dedi bol bol su iç vs bunlar ama Biteral ve Macrol antibiyotiklerini kullandigimda beyazlikta gitmisti agzimda sekerli bi tat vardi ferahti ilaç bitince geri geliyo iste benim bu dilimin arkasindaki koku bazen gidiyor denedigim bisey var bunun için Yesil sivri biber varya onun aci olanini yiyorum gözümden yas geliyor burnum fena akiyor ve bogazimdada yanma oluyo sonra temizliyorum burnumu bogazimi gidiyo o koku 2 gündür yapiyorum normal kokuyuda azaltti üstünede su içiyorum tabi :)

Aleho, duzenli beslenmeye basladim, sut, peynir, yumurta, zeytin falan yiyorum hergun ve dil pasimda gozle gorulur azalma var. B vitaminleri kanda cikmaz demis ya doktorun, sadece b vitamini degil baska eksigimiz var sanirim yiyeceklerle dil pasi azaldigina gore.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Agustos-2015 Saat 00:24
Ncort beslenmene sert gidalar da ekle ve iyice çigne tükürük artar pas iyice azalir bol su icmeyide unutma
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Agustos-2015 Saat 19:03
Aleho, bunlar gecici cozumler ve bu yuzden sevmiyorum. Flagyl kokuyu %100 kesti ama yine de insanlara yaklasamadim. Bu tur gecici cozumlerle de ayni durumda olacagimdan cok kasmiyorum.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Agustos-2015 Saat 13:02
Aynen kesin çözüm sart bize yoksa olmiycak böyle ayrica bende asiri saç dökülmesi var bide agiz kokusuyla beraber artti buda doktorda sadece D vitamini eksikligi çikti baska biseyin yok diyor vitamini kullandim ama faydfa etmedi dökülüyor saçlar babamin saçlari benimkiyle ayni 55 yasinda adam sizdede varmi dökülme yaglanma vs.?
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Agustos-2015 Saat 14:38
Yanlardan dokulme var ama genel olarak sik. Yaglanma var ama B vitamini kullaninca azalmisti sanirim. D vitamini eksikligi bende de olmali.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2015 Saat 14:36
Valla bu B vitaminleriyle alakali gibi görünüyor ama sonradan fayda etmiyor benim agiz kokum geçtigi zaman saçlarimda sanki kalinlasma olmustu dökülme azalmisti ben yaglanma için akne tedavisi olarak Aknetrent kullnadim yaglanma 6 ay yoktu ama ilaç bitince geri geldi oda :) ayrica B vitaminleri enerji açisindan önemli eksikligi halsizlik + baska sorunlarada yol açabilir aslinda bide Biotin felanmi denesek olda fayda saglayabilir Çinko eksikligide Saç dökülmesi yaparmis B vitaminleri+Biotin+Çinko saç için önemli bide bunlara yogunlascam Insallah biter artik bu dert 1 ay sonra Üniversitiye gidiyorum ne yapcam bilmiyorum kesin çözüm sart.
IP
mehmet27
Üye
Üye

Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2015 Saat 12:28
Murat hocam 2 3 gündür nidazol kullaniyorum agzimda ferahlama oldu dilimdeki beyazlikta azaldi ama ama kokuda büyük bir azalma yok %10 20 civari ilaç kullanimi bitince eski hale donermiyim acaba birde nidazol un antibiyotik ile arasinda fark yada benzerlik varmi
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2015 Saat 16:45
Biliyorsunuz mikroorganizmalari öldüren ilaçlara topluca antibiyotik adi veriliyro. Nidazol bir antibiyotik cinsidir.

Ulasimda kullanilan araçlara nasil ki otomobil deniyorsa ve Albea, Brava bir otomobilse, nidazol de bir antibiyotik ismidir.

Ilaç bitince neler olacagini bilmiyorum
-M
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Agustos-2015 Saat 14:13
Bugun birsey farkettim. Midem tuhaf bir sekilde bulaniyordu. Daha sonra aynada dilime baktim. Flagyl ilacini biraktiktan sonra dilimin ön taraflari beyazlamisti baya. Bugun de ayni sey oldu. Suan yine bulanti var hala dilimin on taraflarinda beyazlik var ama azaldi. Mide bulantisi siddetiyle dil önü beyazlamasinin baglantisi nedir?
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2015 Saat 00:33
bence burun kaynakli hepimizin sorunu. burunu egriligi olan varmi ? varsa burun nefes alma problemine bagli burun eti sinüzit geniz akintisida vardir.Seneye ameliyat olacam burundan .
IP
hilal
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı hilal Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2015 Saat 00:47
Arkadaslar nidazol ve flagyl ilaclarini alabilmem icin bana yardimci olabilecek birileri var mi acaba ? Eczaneden recetesiz alamiyorum !
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Agustos-2015 Saat 15:03
Tanidigim birininde dil arkasi diski kokusu var ve burnunda sorun var. Benim de var. Hafif kemik egriligi. Doktor ameliyat gerekmez dedi. Bir de sol burunda konka sismesi var o sinir ediyor.
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu