|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj | |
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2015 Saat 02:29 |
|
Ben Ali 23 yasindayim ve yurt disinda yasiyorum su an size kisaca hikayemi yada uzun uzun içimi dökücem buna yazmaya devam ederken karar vericem
çok bastan baslamak istemiyorum 2008 temmuz ayinda dünyanin öbür ucu dedikleri avustralyaya yerlestim ve zaten bütün talihsizliklerim bu tarihten sonra basladi ilk is ingilizce ögrenmek için okula yazdirildim baslarda hiç bi sorun yok gibiydi ve sonra birden bire çevremdeki insanlardan ve abimden agzin kokuyor dislerini firçala gibi seyler duymaya basladim tabi ilk baslarda hiç bi fikrim yoktu belki aç kaldigim için genelde sabahlari herkeste olan agiz kokusu gibi düsündüm sonra nerden aklima geldi hatirlamiyorum parmagimi dilimin arkasina sürüp koklamistim ve iste o an yikildigim andi affedersiniz diski gibi bi koku ve iste kabuslarim o zaman basladi dildeki paslanma beyazlik sarilik artik herneyse buda çogalmisti sonra agizda kuruluk gibi seylerle basladi ve ardindan çig gibi büyüyen problemler basladi zaten çok sosyal degildim iyice asosyal oldum evden çikmaz oldum okul gelecek planlari herseyi bi kenara birakmistim sanki tek derdim bu gibi ve basladim arastirmaya zaten elimin altinda olan tek sey bu internet bir çok farkli dis dil firçalari macunlari ve bitmek bilmeyen bir ton sey ve en son breathcolics diye bi sadece agiz kokusu üzerine kurulmus klinik ve sattiklari ilaç setleri ve bunlarda asiri pahali kokuyu sadece geçici olarak 6 7 saat azaltiyor farkedilmeyecek seviyede bi süre böyle devam etti tabi sonra buda ise yaramayinca hep ingilizce arastiriyorum bide türkçe arastiriyim dedim ve basladim aramaya ve hep dogal yönden karanfil vs gibi kaynatin için gibi seyler tabi ben artik bunlarin kalici çözüm olmadigini kalici çözümünde tiptan gelicegini bekliyorum felan bi yandanda sürekli arastiriyorum tabi hatta ben 2 3 bardak çay veya sivi tükettigimde 30 dk aralikla 30 40 kere wcye gidiyorum bir günde belki bunu bile arastirdim acaba alakasi olabilirmi diye aklima 1000 türlü sey takiliyor acaba sebebi nedir diye hatta yabanci bir adam halitometre yada bu agiz kokusu olçen makina neyse hatirliyamadim simdi youtubeda bi video paylasmis insanlara test yapiyor ve aradan 2 dk sonra onlara 1 domates yedirtip bi daha test yapiyor daha fazla çikiyor hop vuruldum can damarimdan ben kendimi bildim bileli menemen ekmek arasi domates sogan yada sürekli kahvaltida domatessiz kahvalti etmiyen birisiyim acaba dedim omu bi müddet komple biraktim 6 7 ay hiç yemeden durdum ve bi fark olmadi sonra bu forumu ve murat aydin hocamizin bazi videolarini ve en çokta bi videoda eger agiz kokusunun kaynagi bulunursa kurtulunabilir bir hastaliktir lafini duydugumda bana bi isik oldu bu sefer dedim artik bu ise bi son vermek lazim elbette bi yolu vardir kurtulmanin dedim pesine düstüm muayene kontroller felan derken bisi çikmadi istanbulda bulundugum bir zamanda besiktasta bi dis hastanesine gittim iyide bi miktar bayildim özel oldugu için doktar geldi tutusturdu elime 1 kagit 1 kalem dedi doldur doldurdum felan filan yazdi bi klorhex adli gargara 1 dil firçasi hop hadi görüsürüz neyse burdan sonrasi zaten daha berbat döndüm yine internete bu foruma acaba insanlar ne yapiyor ne ediyor hangi adimlari uyguluyor baktim onlarda bitap çaresiz herkesin bi ton problemi var ve ne zaman farkina vardim bilmiyorum artik vücudum iyice halsiz ve güçsüz kaldi deli gibi futbol oyniyan ben daha ilk 10 dkda çok fazla zorladigim yada artik aliskin olmadigim için gözlerim kararmaya basliyor ve midem bulaniyor bi anda kusuyordum ve bunun sebebini hala bulamadim ve hala öyle vücut çalisirken yada kendimi yordugumda gözlerim karariyor ve mide bulaniyor neyse bunuda attim bi kenara zaten hersey üst üste biniyor çok lazimmis gibi bide asik oldummu aldim basima en büyük belayi ama yilmadim tabi sakiz ilaç gargara 1 sene idare ettim ayiptir söylemesi hop kizda basti tekmeyi ayrilma sebebinide bi sebebi yok artik sevmiyorum dedi bi anda ayrildik ve bu olay tabi üzerinden 2 sene geçti ben hala etkisindeyim belkide agiz kokusunun verdigi hassasiyetten dolayi artik bilemiyorum intihar etmeyi bile düsünmüstüm hatta esiginden döndüm hap vs bu kadarina girmek istemiyorum zaten pismanim bu yazimi okuyan ardaslarada tavsiyem kaçmak kurtulmak çözüm degil asil çözüm savasmak herseye ragmen savasin pes etmeyin ! ve en son mide yanmasi sikayetinden doktora gittim ve midemde mikrop helikobacteri varmis ilaç seti 1 hafta kullandim hem sabah hem aksam 3 farkli hap 1 hafta koku 0 sadece bu haplarla dedim demekki midedeymis sonra tabi koku geri geldi tekrar doktora gittim test yapildi temiz çikti sonra mide yanmalari tekrar basladi bende böyle kaldim ama pes etmicem ya bu hastalik beni yada ben bu hastaligi yok etmeden rahat yok bana ! |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
Tipin gereksizligi o kadar teknoloji var her seyi arastirip yaparsin yararli seyleri bulmazsin.Mesela bademcik tasi oldumu çukurlar geçmez tek yol ameliyattir yada yine burunda bir egrlik oldumu . ameliyatsizta tedavi etmek mümkün yapacak olan tiptir ama nerede ..
|
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Kabonatli su kürünü denedin mi? Denediysen sonuçlar nasil? Denemediysen niye denemedin?:)
|
||
![]() |
||
Dertbuyuk
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sendeki umuttan istiyorum.. artik o kadar bunaldim ki..dinim izin verseydi suan muhtemelen yasiyor olmazdim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
|
||
![]() |
||
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
|
bildigim kadariyla o yöntem geçici çözüm bana kalici çözüm lazim maalesef |
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
|
Onu sormuyorum ben sana. Denedin mi denemedin mi onu soruyorum. Kalici çözüm gelene kadar hep geçici çözümlerin sayisi artmistir bunu da unutma.
Son olarak bazi arkadaslara gerçekten anlam veremiyorum. Sadece kendi agiz kokumun neden kaynaklandigini anlamak için, bin türlü zarari olan antibiyotik kullandim düzensiz bir sekilde. Onu geçtim, hazirlamasi bin bir zahmet isteyen sarimsak limon kürü hazirladim, oksijenli su aldim kullandim, pharmol zn aldim yani sayamam ki gittigim hastaneleri denedigim seyleri. Bizim milletin en büyük problemi okumaktir! Okumayi sevmez arastirmayi sevmez. Armut pissin agzima düssün der. Bizim millete kalici çözüm; bir tane hap olacak, onu bir hafta kullanacak ve geçecek tamamen. Konu sahibi arkadasa hitaben yazilmis bir sey kesinlikle degildir. Genel ahvali gözler önüne serer. Allah sifa versin cümlemize. |
||
![]() |
||
Sude
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
xauke7
![]() ![]() ![]() |
|
yazdiklariniza çok deger veriyorum negatif yada pozitif mehmet senin önerdigini denicem sude abla senin dedigin konu biraz karmasik gibi duruyor onada bakicam insallah çok tesekkür ederim ikinizede ve dertbuyuk isimli arkadas ismini bilmiyorum kusura bakma ama söyle düsün agzin kokuyor diye bu imtihandan vazmigeçiceksin dedigin gibi dinde yeri yok derdi veren allah dermanida verir ben her zaman su açidan baktim dedimki hayatim zor olabilir problemler olabilir ama düsünsene ya kör olsak ya sagir olsak ya sakat olsak onlarin yasadigi sorunlari düsünsene 100 tane engelli insana sorsan agzim koksada görebilsem duyabilsem yürüyüp kosabilsem diyecek insanlar var onlara haksizlik olur bide bu açidan bak :)
|
||
![]() |
||
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
|
sude troll olma ihtimalin olmama ihtimalinden fazla olsa da... bu konuyu yillar önce duymustum.
Vücuttaki oksijen seviyesini artirmak ile ilgili her sey. Belki basit bir nefes teknigi sorunlari çözebilir. Tabi mide, dis, vs. bir sorundan kaynaklanmiyorsa. |
||
![]() |
||
Dertbuyuk
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
|
Suna ablacim cok tatlisin cok guzel anlattin da ben agzimdan nefes veremiyorum :( evde tek bile olsam artik nasil bi fobi olusmussa :(
|
||
![]() |
||
xauke7
![]() ![]() ![]() |
|
1 seneyi daha agiz kokusuyla problemler içinde yasayarak bitirdik bu 1 yil içinde basina iyi kötü basindan geçen olaylari anlatmak isteyen varmi açikcasi merak ediyorum agiz kokusu olupta hayatinda hala güzel seyler oluyormu gibisinden ben sahsen her sene 1 adim daha içime kapanir oldum önceden bana çenesi düsük diyen arkadaslarim artik konusmuyorum diye laf atar oldu ne yapsak yaranilmiyor :)
|
||
![]() |
||
Alisamiyen
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Nisan-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba arkadaslar.Ben 16 yasinda liseli bi kardesinizim.Agzim 4-5 yildir günün 20 saati kokar.Çözüm bulamiyorum artik insanlardan utaniyorum ölmek istiyorum.Kokulara karsi hassas birisiyim.Artik kendimden nefret ediyorum.Dislerimi sabah kahvaltidan sonra hemen firçaliyorum ama biseye yaramiyor 20 dakika sonra gene pis kokuyor.Hadi açliktan kokarda,yemek yiyorum yedigim yemek kokusuyla karisik pis bir koku geliyor.Bi türlü geçmiyor.Doktora gitmekten utaniyordum ama birgün utancimi yenip gittim.dislerim sari sayilir.30 saniye dislerime bakip çürük yok hatta dislerin benden bile saglikli koku baska birseyden kanakli dedi.Sadece 30 saniyede nasil bu kadar emin konustu bilmiyorum.
Lütfen bana bir yol bir çare gösterin.Bir gencin hayatini kurtarin hayatim bitik durumda. |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
bu adama çare bulan banada bulsun lütfen çünkü anlattiklarinin aynisini yasadim yasiyorum |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
|
eger dis firçalama ve dil arkasi temizleme ile geçiyorsa sinüzit kaynakli yada dis kaynaklidir büyük ihtimal. özele git devlete gitti isen ve özeldeki bir doktor baksin mutlaka vardir çürük eger hiç dolgu yaptirmadisan . Sonra kbb git sinüzit burunda et filan varmi diye |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
reis aklimiz var dis firçalama dil arkasi ile geçiyor olsa biz niye bunu dert edinelim bunun için ugrasiriz , eger adamda kbb problemi nüksetmiyosa belirtisi yoksa agzi kokuyo diye oraya gitmesininde bi mantigi yok gidip ne ögrenicek sürpriz yumurtadan 1000 oyuncak arasindan sevdigin oyuncagi dileyip onun çikmasini beklemek gibi bisey bu! |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
hem okumuyormusun reis doktora gitmis ondan önce hep disini firçalarmis doktor iyi demis güzel demis anlasiliyorki dislerinde problem yok !
benim sinir oldugum nokta bu sitede dis temizliginden bahsedilmesidir arkadaslar buraya gelen herkes inaniyorumki her yolu denemis ve artik Level atlamis insanlardir yani artik bu agiz kokusunun nasil olustuguna neyden kaynaklandigina insan biraz bilir degilmi eger disini firçalamayla geçse veya disinde problem olsa bu foruma gelme ihtiyaci duyarmi yada böyle zihniyette biri doktora gidip veya kendi ugrasarak disini temizleyip onarip tedavisini yapmak yerine bu forumda niye gezer? demek istedigim su Agiz kokusunun en basit ve temel sebebi var sayilan dis problemini çogumuz astik bizim nedenlerimiz farkli artik bu dis muhabbeti saçma geliyor her insan agzina baksin disi kötümü doktora görünsün doktor ne diyor ona göre davransin :D yani Bu forum biraz daha gelismis Agiz kokusunun temel ve diger gizli açiga çikmamis veya yaygin nedenleri üzerine tartisilan fikir üreten ve sonuca varan bi forum olmasini isterdim. ama ne yazikki anca su iç geçer bilmem dis firçala geçer :D yahu geçse 10 yil önce geçerdi 10 yildir yaptigimiz sey dis firçalamak gece gündüz su içmek .... |
||
![]() |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
bazenhissediyor :
Bu gün bir hanimefendi geldi. 30 lu yaslarda kültürlü bir anne. 27 seneden beri agiz kokusu sikayeti varmis. Dis firçalama sikliginiz nedir dedim haftada 1 defa dedi. Siz bu amaçla bu güne kadar hangi hekimlere gittiniz neler söylendi diye sordum. Bu amaçla hiç hekime gitmemis. Dis hekimine bile gitmemis. Dis firçalamazsaniz agzinizin kokabilecegini söyleyen olmadi mi? dedim. Hayir dedi. Tip 1+5 idi. -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
enteresan bir hasta imis hocam , 27 sene boyunca agiz kokusu problem olmamis demekki 27. senesi dolunca bence artik çözmeliyim demis :D çünkü bunca yil insan dislerin temizligi falan filan bilir diye düsünüyorum ya gerçekten yorum fazlada yapamicam enteresan ilginç bir ülkeyiz :D
|
||
![]() |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bu durumda bir de doktor hanim vardi, hatirliyorum.
Nasil olsa geçmiyor o halde neden firçalayim demisti. Ankara'li bir anestezi uzmaniydi. Bu düsünce yaygindir. Nasil olsa geçmiyorsa o halde dislerimi ve dilimi firçalamayayim diyorlar. Halbuki tam tersine. Daha fazla temizlik yapilmasi gerekir. -M |
||
![]() |
||
Ilyaha
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Aralik-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
|
Aslinda bir sure daha yazmayip bekleyecektim ama artik paylasmak istedim. Oncelikle bazenhissediyor arkadasim seni ve psikolojini cok iyi anliyorum ama sen de insanlara karsi biraz daha anlayisli olabilirsin. Burada herkes denize dusen yilana sarilir misali bir sekilde herkes sifa ariyor. Fikirlerini tabiki belirtirsin ama alayci tavrina uzuldum.
Soyledigin gibi buraya gelen insanlar cok yollar denemis, belli yollar katetmis insanlar. Ben bu sorunla cocuklugumdan beri ugrasiyorum. Defalarca doktora gittim vs cozum olmadi. En son gittigim kbb doktoru gargara vermisti. Gargara kullandigim sure boyunca iyilesmistim. Hayatimda ilk defa bu kadar ozgurdum, benim icin inanilmaz bir deneyimdi. Gargaradan sonra tekrar sorunum devam etti. Sonra yine bu forumda dil pasi olayini ogrendim. Ben dislerimi cok dikkatli fircalasam da dis ipi yapsam da ustelik her fircalamada damak ve dilimi fircalasam da 5dk sonra yine kokuyu hissediyordum. Burada dil pasini ogrendikten sonra dil arkasini fircalamadigimi, sadece dilimin on kismini fircaladigimi farkettim. Yine cozum olmayacagina inanarak denemeye karar verdim. Bu benim icin zor bir islem oldu. Cunku surekli kusma refleksi veriyordum. Ama dilimin ustu ve arka kisimlari tamamen pastan arinana kadar fircaladim dilimi. Dilime zarar vermeden yapiyorum bu islemi. Ve bunu ilk uyguladigimda inanamadim. 5dk sonra koku yoktu, yarim saat sonra yine yoktu. Hatta hicbir sey yemeden bir kac saat daha gecirdim hala kokuyu almiyordum. Gunde iki kere dislerimi fircalarken bu islemi uyguluyorum ve uyguladigim sure boyunca hissetmiyorum. Bir gun aksatirsam yine hissediyorun kokuyu. Murat hocam tip1 olabilecegini soylemisti zaten gargara deneyimimi anlatinca. Gercekten oyleymis. Agiz ve dis bakimini tam olarak yaptigimda sorunum kalmiyor. Iyilesme hikayem bu sekilde benim. Belki benim gibi olan arkadaslar vardir, deneyimlerimi aktarmak istedim. Herkese acil sifalar dilerim. Basta Murat hocam olmak üzere herkese katkilarindan dolayi tesekkur ederim... |
||
![]() |
||
Kerem94
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Haziran-2017 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
Selam arkadaslar koku sorunu bende de var.Benim sorunum su sekilde bundan 6 yil kadar önce basladi
kapali ortamlarda insanlar kokudan rahatsiz oluyorlardi örnegin otobüs yolculugunda yanimda oturan rahatsiz oluyordu öflüyor, püflüyor bir garip o zamanlardan anlamaya basladim bende bir seyler var daha sonra iyice kötülesti ev ortaminda okulda ayni sekilde insanlar rahatsiz oluyorlardi ayiptir söylemesi gaz kokusu, lagim kokusu gibi bir koku geldigini söylüyorlar ve camlari açiyorlardi ve bu beni tabii ki de çok etkiliyordu dislerimi firçalayinca koku daha da artiyor sanki neyse bundan 2 sene evvel ben bir anüs rahatsizligi geçirdim en sonunda doktor bana 2 tane antibiyotik vermisti ve dilimin üzerindeki beyaz tüyler parça parça yok olmuslardi koku da mucizevi sekilde gitmisti tabi psikolojim bozuldu panik atak oldum bunun sonunda doktor antidepresanlar verdi baya kilo aldim.Kilo aldigim için mi antibiyotiklerin sayesinde mi bilmiyorum ama koku gitmisti ta ki 4 ay önce annem vefat edene kadar ben yemekten kesildim zayifladim ve bu illet koku geri geldi ve çok daha fazla bir sekilde suan dilim bembeyaz ve kök tarafinda iri iri tüyler var bence bunu yapan bagirsaktaki bakteriler ve kan gazlari çünkü çok arastirdim bu arada Nidazol kullandim geçmedi Flagly de deneyecegim bu gün Ingiliz karbonati na basladim iyi gelecegini sanmiyorum ama deneyecegim bir de kudret nari-poripolis kapsül siparis verdim oda gelecek suan cipro 500mg içiyorum 2 sene önceki doktorun verdigi antibiyotigin biri oydu digerini de yarin ögrenecegim arayip. Size acayip bir sey de söyleyecegim bu koku 20 m uzakliga bile ulasiyor belki inanmayacaksiniz ama hangi mahalleye gidersem gideyim gittigim an insanlarda bir öksürme, hapsirma oluyor karsi binadaki insanlar bogulurcasina öksürüyor ailemde öyle nedenini sorunca gicik geliyor diyorlar belediye otobüslerine binemiyorum millet sanki bogulacak gibi öksürüyor, hapsiriyor sizde de böyle bir sorun var mi? Acaba diyorum cigerlerimden gelen bir asidik hava,gaz falan olabilir mi yada kokudan insanlarin midesi bulaniyor ve öksürüyorlar bir de bende de bos bos öksürme var Murat hocam bununla ilgili bir fikriniz ola bilir mi acaba? Ten,ayak kokusu da yok ve bademciklerimi küçükken aldirmistim burnumda da sorun yok yalnizca bazen alerji oluyor gibi burun kasintisi asiri sekilde akinti oluyor ama 10 dk ya geçiyor Yani bu çok ilginç bakalim kudret nari ise yarayacak mi psikolojim çok berbat zaten suan. Allah hepimizin yardimcisi olsun bundan sonra hep bu sitede olacagim bir gelisme yakalarsam size de bildirecegim iyi bayramlar.Geçmis olsun. |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Bu vaka sanki delusyonel agiz kokusunun bulunabilecegini telkin ediyor. Psikiyatrik amaçlarla ilaç kullandiginiz dönemde problem neydi ? Antidepresani neden verdiler? OCD var miydi? Hangi antidepresani ne kadar süre kulandiniz. Doktorunuz mu birak dedi yoksa siz mi ilaci terk ettiniz? -M |
||
![]() |
||
BezginBetül
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
![]() ![]() ![]() |
|
Beyaz tüyler demissin, Kerem94.
Biraz mantar fikrini aklima getirdi. Sistemik Mikoz yazarak google'da biraz arastir. Bence bir burun bogaz doktorunda dil ve bogaz kismindan örnek alarak (pamuklu bie cubugun o kisimlara sürülmesi) incelemeye gönder. Bana pek psikolojik gelmedi, her ne kadar kolay bir cözüm gibi gözükse de. Bence buradaki insanlarin cok azimda psikolojik/nörojenik agiz kokusu var. Ama bu nacizane kendi fikrim. |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
yazin için tesekkür ederim ilyaha , dis sagligi her insan için önemlidir haklisin fakat ben bu dil olayini anliyamadim , dildeki pas genizden gelen bir akintidanmi olusur yoksa bagirsaklarin kötü çalismasi kabizlik sikintisi çeken bireylerdemi olusur veya midemi , simdi kendime bakiyorum midemde doktora gidilcek bi problem yok Allaha sükür , geniz akintim oluyor ama doktora gidiyorum gögüs hastaliklarina falan akcigerlerim arada bir bronsit oldugunu söylüyüpp ilaç veriyolar sonra birseyimin olmadigini söylüyorlar çogu zaman geriye tek bagirsak problemi kaliyo geç lavaboya çikan biriyim stresten yada az yemekten bünyemden olabilir bu dil pasi galiba bu 3 seyden birinden kaynaklaniyo ama hangisi bilmiyorum belkide dis sagligimiz kötü oldugu içinde dil pasi oluyo olabilir dislerim bembeyaz degil benim sari , sizinki nasil? birde yazinizda en dikkatimi çeken kisim kbb doktoru size gargara verince kokunun gitmis olmasi bence sizde bademcik problemi olabilir , bakin ben bademciklerimden sürekli beyaz nokta ve kötü kokulu sivi çikartiyorum bunu nekadar çikartirsam koku o derece azaldigini söylüyorlar bana bu ne anlama gelir ozaman sanirim bademcik bendei problem hala ameliyat olmadim ama insAllah olacagim yalniz bu hastaliktan herkes gibi bende kurtulmak istiyorum tabiki köklüce ama insana travma yaratiyor kokmadigi halde kokuyormu acaba diye düsündürüyor bide ailenden olmuyan insanlarin yaninda istedigin gibi rahat konusmani engelliyor kötü birsey. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Kerem94
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Haziran-2017 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam benim anüs rahatsizligim oldugu için çok aci çekmistim o sebepten Panik atak olmustum Xanax ve paxil kullandim iki sene Çok sükür psikolojim düzeldi ama bu koku yine geldi dün Antibiyotikleri veren doktoru aradim biri cipro 500mg digeri flagyl 500mg bunlari o zaman kullanmistim(kutu bitene kadar) dilimdeki tüylenme yok oldu ve koku iki sene boyunca bir daha gelmedi ama suan ani zayiflama yasadim tüyler ve koku yine geldi OCD demedi psikiyatri sadece Panik atak oldugunu söyledi. acaba bu tüylenmeler ve koku sikiti dan ola bilir mi bir de Hocam ben de B12 ve D vitamini eksikligi çikti 2 hafta önce test yaptirmistim sunu anlamiyorum insanlar neden yanimda sürekli öksürüyor,hapsiriyor onlari etkileyen ne olabilir kan gazlari olabilir mi? Kokunun veya ne ise gerçek olduguna eminim psikolojik oldugunu sanmiyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz.Yarin antibiyotiklere basliyorum bakalim ne olacak.Hocam iki Antibiyotigi 6 saat ara ile içsem olur mu çünkü ikisini ayni anda içsem agir gelir gibi?
|
||
![]() |
||
Kerem94
![]() ![]() ![]() |
|
Psikiyatrik ilaçlari doktorum biraka bilirsin dedi o sekilde biraktim Hocam.
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Mahalleyi kaplayan 20 metre uzaga ulasan koku beyani sizin psikolojik bir problem yasiyor olabileceginizi düsündürüyor. Olfaktör referans sendrom süphesi ile bir psikiaytriste gidiniz. Vitaminle, otlar ile vakit kaybetmeyiniz. -M |
||
![]() |
||
Kerem94
![]() ![]() ![]() |
|
Bende psikolojik oldugunu sanmiyorum çünkü insanlarin rahatsiz olduklari çok belli bu durumdan. Dedigimizi arastiracagim tesekkür ederim.
|
||
![]() |
||
Kerem94
![]() ![]() ![]() |
|
Cevabinizi dikkate alacagim Hocam tesekkür ederim.
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Bu yaklasiminiz için kutlarim. Genel olarak bunu duyunca red ederler. Isyan, infial, hatta asagilayip hakaret ederler. Antidepresan kullanmaya basladiginin ikinci ayindan sonra tesekkür etmek için telefon bana açarlar veya ben kendilerini nasilsiniz diye aradigimda minnetlerini beyan ederler. Fakat siz simdiden iyi yoldasiniz. -M |
||
![]() |
||
Ilyaha
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Aralik-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
|
Dislerim oldukca beyazdir. Dis sagligimda bir sorun yokmus aslinda, su uc aylik surecte farkettim ki sorun sadece dil pasi. Dil pasindan arinirsam sorun ortadan kalkiyor. Kbb doktoru bademciklerimde de bir sorun olmadigini soylemisti. Bademcik tasi da cikmaz pek, ayda yilda bir, cok nadirdir yani. Geniz akintim cok benim, dil pasina geniz akintisinin sebep oldugunu düsünüyorum. Bunun icin doktora gidecegim. |
||
![]() |
||
Deli_poyraz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Haziran-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
|
Murat hocam neden agiz kokusu hastanesi gibi birsey kurulmuyor.Boyle bir yer kurulsa 3~4 tane alaninda gayet bilgili dis doktoru,kbb,dahiliye gibi agiz kokusunu ilgilendiren doktorlar bir araya gelse daha faydali olmaz mi.
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
peki kbb nin size verdigi gargaranin reçetesi duruyormu neyle ilgili bir gargara hangi hastaliga karsilik |
||
![]() |
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Bir ara denedim. Yasal olarak mümkün olmadigini gördüm. Bu forum içinde bir kaç sene önce bu konuda yasadigim olaylari detayli olarak paylasmistim -M |
||
![]() |
||
Deli_poyraz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Haziran-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
|
Benim anladigim kadariyla iyi olan kisi sayisi az..cogumuz omur boyu cekecegiz gibi gozukuyor...gitmedigimiz doktor kalmadi(dis,kbb,dahiliye)ama bir cozum yolu bulamadik..bu konunun uzerine dusen bizim ulkemizde bi kac dr.var herhalde...bu konuyu genis kapsamli doktorlara duyurmanin bir yolu yok mu..kendini bu alanda gelistiren prof.yok mu..internetten arastiriyoruz agiz kokusu olcum istasyonlari bi kac yerde var..her ilde bile yok..
|
||
![]() |
||
Ilyaha
![]() ![]() ![]() |
|
Kbb nin verdigi gargaranin ismi kloroben. Agiz hijyeni icin vermisti doktor. |
||
![]() |
||
bedbahtadam2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2017 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sizlanmak anlamsiz belki ama içimi dökmek istiyorum...
22 yasindayim 10 yildir bu derdi cekiyorum çok yoruldum asagilanmalar,zorluklar yasadim lise hayatim hayalet universite de öyle gidiyor.. Sürekli yasadigim asagilanmalar,cektigim dertler gözyaslarim aklima geliyor zihnim bulanik ne yapacagim bilemiyorum yorulmaya da mecalim kalmadi artik yillarimi sevgilerimi sevdigim kizi aldi bu dert fiziksel gorununum begenilse de hep uzak durmaya calistim icime kapandim.. Eziklik degil ama artik anlamsizlasiyor her sey kilimi kipirtadasim gelmiyor çok yoruldum cok yiprandim cunku umudum da tükendi nerdeyse artik sabretmekten de yoruldum bilemiyorum.. Kanser olsam 1yilda ölüp olmeyecegim belli olsa daha mi iyi olurdu diye böyle sürünmektense... En hayirlisini Allah bilir diye susturuyorum nefsimi kibrimi kinimi.. Ama gercekten cok yoruldum.. icimi dokmek istedim .. Allah yardimcimiz olsun |
||
Tonsilektomi +check
Septum Deviasyonu Ameliyati +check Yan yatik iltihabli 20lik dis cekimi +check |
||
![]() |
||
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
|
Selam arkadaslar bunlari bu gece yasadim size anlatmak istedim
Okuyacak arkadaslar icin simdiden soyliyim tedavi veya doktorla alakali bir sey degil o sebeple okumayi burada kesebilirsiniz Bu gece arkadaslarla eglenmek icin disariya ciktik kizli erkekli grup olarak 6 kisiydik 2 erkek 4 kiz Ickili bir yere gittik hepsi alkollu icecekler soyledi gayet guzel keyiflilerdi Bende alkol agiz kokusunu arttirir dusuncesiyle adini bilmedigim alkolsuz sacma sapan bi sey soyledim Neyse gece boyu millet yedi icti eglendi bende sessiz sakin sekilde insanlarin mutlulugunu izledim Bana ilgisi oldugunu bildigim bi kiz geldi dansa falan kaldirmaya calisti yok dedim ama icime dogru agliyorum bi bilseniz icimde firtinalar koptu Evlere dagilma zamani geldi kiz beni evine davet etti ev arkadaslari yokmus korkuyormus falan filan dedi kibarca reddettim Bunlari anlatmamin sebebi sizleri ailem olarak gormemdir yanlis anlasilma olmasin Tanriya Allaha artik her kim bizi izliyorsa ona soruyorum Ne sucumuz vardi da bunlari yasiyoruz? Ben kisisel ihtiyaclarimi bile karsilayamayacak duruma geldiysem ne yapmaliyim dua mua bunlarla olacak isler degil biliyorum Engelli arkadaslari asla yadirgamam hepsinin basimin uzerinde yeri var ama bizim durumumuz da onlardan farksiz Sinmis kusmus sekilde yasayip ölecegiz gibi gorunuyor Ben genc bir erkegim yasadigim durumu cogu erkek forumdasim anlayacaktir Allah var ise eger hepinize hepimize saglik sihhat versin Bizleri yapmamiz gereken seylerden veya ihtiyaclarimizdan alikoyacak kusurlar vermesin Kimseyi doktor doktor gezecek durumlara dusurmesin Ben cok yoruldum salonda ev arkadasim uyuyor ve ben bunlari aglayarak yaziyorum Adalet mi bu? Okurken uzdugum arkadaslar varsa beni affetsinler Saglicakla... |
||
![]() |
||
bas belasi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
|
al benden de o kadar dostum. |
||
![]() |
||
omerkya4
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Mart-2018 Konum: Diyarbakir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Öncelikle selam arkadaslar. Ben 17 yasinda lise ögrencisi bi kardesinizim. Benim agiz kokum yaklasik 2.5 sene önce basladi. Baslarda kokuyu almiyordum. Sonra ablamin falan söylemesiyle bi doktora görüneyim dedim. Ilk olarak dis doktoruna gittim dislerimde herhangi bi problem olmadigini söyledi, kbb'ye gitmemi önerdi. O gün bu gündür belki 10-15 defa gittim kulak burun bogaza. Tüm doktorlar farkli seyler söyledi. Biri geniz akintisindan dolayi, digeri dilimi firçalamadigimdan bir baskasi ise burnumda hafif egrilik oldugundan dolayi kaynaklandigini söyledi. Ben ise geniz akintisindan süpheleniyorum çünkü sürekli balgam çikartma istegi var agzim surekli yapis yapis ve sanki sürekli bogazimda bisey takilmis hissi olusuyor.
Dedigim gibi ben geniz akintisindan supheleniyorum cunku tam geniz kisminda yapiskan bryaz bi sivi var ve kötü kokuyor.En son 1 hafta önce gittigim kbb doktoru burun kemiginden kaynaklandigini söyledi ve 1 sene sonra gelip ameliyat olabilecegimi ifade etti. Ben zaten 2.5 seneyi sakizla, naneli sekerlerle zar zor atlattim. Arkadaslarimla yüzyüze konusamiyorum, hiçbir kizin yüzüne dahi bakamiyorum sosyal hayatim kalmadi ve artik intihar edecek duruma geldim. Allah için biri yardim etsin çok zor durumdayim.. |
||
![]() |
||
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |