Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Agiz Kokusundan kurtuldum Allahin izniyle Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Konu: Agiz Kokusundan kurtuldum Allahin izniyle
    Gönderim Zamanı: 07-Aralik-2015 Saat 20:16
Arkadaslar bende hepiniz gibi yillardir agiz kokusundan sikayetçiydim ama Allahin izniyle kurtuldum.Önce hastalik sürecini anlatayim.
Sabahlari kalktigimizda her insanin agzi kokar bu dogru ama benimkini söyle anlatayim;
Sabah kalkiyorum koku var.Kahvalti yapiyorum koku gidiyor gibi oluyor.Daha sonra dislerimi iyice firçalayip ayni zamanda dilimide firçalayip iyice temizliyordum.O anlarda ferahlik hissediyorum.Ama evden disari cikip 20 dakika sonra otobüse bindikten sonra agzimda o kokuyu tekrar hissediyordum.O an neler hissettigimi anliyorsunuzdur.
Bu arada üniversite 1. Sinif ögrencisiyim ve üniversite gibi sosyal bi ortamda bunun ne kadar zor olabilecegi malumunuzdur.Siraya oturuyorum 5 dakika sonra agzimda ve burnumda koku hissetmeye basliyorum ve daha sonra zaman geçtikte dahada siddetleniyordu koku.Inanin nefes almiyordum insanlara gitmesin diye.Insanlarla konusmaktan çekiniyordum sürekli.Allah razi olsun bu zamana kadar hiç bi arkadasim bana ' ya senin agzin les gibi kokuyor' demedi.Ama ben hissediyordum ve çok rahatsizdim. Neler hissettiginizi anliyorum o yüzden. Tabi bu süreç içinde kokunun neyden kaynaklandigini arastiriyordum. Ilk düsüncem dildi.Dilimin üstü sapsari olurdu ve kötü bi koku yayardi gerçekten.Kokuya sebep olanin dil oldugunu düsünerek dilimi karbonata varincaya kadar bir sürü seyle temizlemeyi denedim ama nafile.Sonra mideden süphelendim. Ama üstüne gidecek firsat olmadi. Yine forumlari gezerken bi arkadasin yorumunu okudum. Söyle diyordu kisaca;
"Bundan 5 yil önce KBB tedavisi oldum ve burnumdaki etin alinmasina karar verdi doktorlar. Ameliyattan sonra kurtuldum, Allah o doktorlardan razi olsun." Bende bu yorumu okudum ve KBB uzmanina danismaya karar verdim. Gitme sebebim belliydi, sag burun deligim nerdeyse tamamen kapali sol delikte biraz kapali. O yüzden rahat nefes alamiyordum.Doktor bana bi burun açici sprey bide alerji hapi verdi. Ana tani Konka hipertrofisi, ek tani allerjik rinitti. Ilk aksam spreyi siktim sonuç harikaydi. Burnum rahat bi sekilde nefes alabiliyordum ve agzimdan ve burnumdan gelen koku bi anda kayboldu. Tabi emin olmak için bi kaç gün bekledim o koku artik gelmiyor Allaha çok sükür. Yani sebebi rahat nefes alamamam ve havanin temizlenmemesiymis. Tedaviye devam edecem yine sonuçlari anlatirim size. Sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz elimden geldigince cevaplarim.
InsaAllah herkes bu sorundan kurtulur, eger kurtulmak istiyorsaniz asil sebebi bulmaya odaklanin yoksa kurtulamazsiniz. Bogazinda sorunu olan mideye yönelirse sonuç alamicaktir. Saglicakla kalin.
IP
bi care
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 10
Alıntı bi care Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2015 Saat 11:48
Ayni sikintilar bende de var sprey falan fayda etmiyor. Insallah kurtulursunuz daim olur
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2015 Saat 15:46
Tesekkür ederim insaAllah. Peki doktora göründünüz mü ayrica nefes alip vermenizde nasil bi probleminiz var?
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2015 Saat 17:37
havanin temizlenmemesiymis derken odayi havalandirmak mi lazim
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2015 Saat 22:21
Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

havanin temizlenmemesiymis derken odayi havalandirmak mi lazim

Hayir, söyle anlatayim;
Burun içindeki konkalar aldigimiz havayi nemlendirme özelligine sahipler.Eger konkalar gereginden fazla büyükse nefes zorlugu çekilir,agizda kuruluk yapar ve agiz içinde koku olusur.Bununla birlikte koku nefeste daha fazla olusur. Tabi Murat hocam daha iyi anlatacaktir ben üstünkörü biliyorum isin detayini.
Söyle bise daha var, dil pasi bendede vardi tedaviden önce ve gerçekten çok kötü bi koku yayiyordu etrafa.Suanda çok abartmadan temizliyorum dilimi ve sabahlari eskisi gibi bi dil pasi yok.
Bi çok arkadasin dedigi gibi dil pasi koku sebebidir ama o pasin olusmasini saglayan faktörler baskadir, onlari yokedersek dil pasindanda kurtuluruz.
IP
bi care
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı bi care Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2015 Saat 08:44
Doktora gittim film çekildim burun etinin içine hava dolmus burun etin genislemis dedi nefes almada zorluk çekiyorum sürekli tek tarafli burun deligim kapali.
IP
ahmet414
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı ahmet414 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2015 Saat 10:02
Bende de sizinkine benzer bir koku sorunu var hocam dislerimi firçaladiktan 5-10 dk sonra kokuyu yeniden hissediyorum sirf agiz kokusu yüzünden baskalariyla konusurken bile zorluk çekiyorum. Dis dokturuna gittim agiz ve dislerimde sorun olamadigini söyledi. Dahiliye ye gittim ilaç verdi kullandim ama geçmedi lanet koku. Küçükken bademcik ameliyati olmustum acaba ondan mi bilmiyorum:(
Sizde koku kalici geçtimi yoksa geçici olarak mi geçti hocam bilgilendirirseniz sevinirim.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2015 Saat 14:15
Orjinalini yazan: bi care

Doktora gittim film çekildim burun etinin içine hava dolmus burun etin genislemis dedi nefes almada zorluk çekiyorum sürekli tek tarafli burun deligim kapali.

Aynen benimde öyleydi tek tarafli nefes aliyordum ve nefes aldigim tarafta biraz kapaliydi. 8. gün oldu spreye devam ediyorum hala iyi durumdayim. Bakin ben bu derdi çekerken hiç kurtulusumun olmayacagini düsünüp kendimi yerdim ve böyle bi kokunun bi anda kaybolabilmesi sunu gösteriyor demek ki bütün agiz kokulari tedavi ile kaybolabilir. Çünkü bendeki koku bambaskaydi.Artik o dereceye geldim ki birinin agiz kokusunu hissettigimde neyden kaynaklanabilecegini tahmin eder duruma gelmistim. Bence üstüne düsün siz.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2015 Saat 14:18
Orjinalini yazan: ahmet414

Bende de sizinkine benzer bir koku sorunu var hocam dislerimi firçaladiktan 5-10 dk sonra kokuyu yeniden hissediyorum sirf agiz kokusu yüzünden baskalariyla konusurken bile zorluk çekiyorum. Dis dokturuna gittim agiz ve dislerimde sorun olamadigini söyledi. Dahiliye ye gittim ilaç verdi kullandim ama geçmedi lanet koku. Küçükken bademcik ameliyati olmustum acaba ondan mi bilmiyorum:(
Sizde koku kalici geçtimi yoksa geçici olarak mi geçti hocam bilgilendirirseniz sevinirim.

Peki siz KBB ye gittiniz mi bademcikleriniz için? Koku geçti bende suanda nadiren uzun süreli açlikta vs biraz olabiliyor ama oda normal zaten.
IP
by_arda2
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Alıntı by_arda2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Aralik-2015 Saat 00:51
Geçmis olsun. Kurtulmana sevindim.
Benimde burun ayni seninki gibi.bir taraf kapali diger tarafda az açik. O yüzden sabahlari bogazim kuru oluyor.fakat ben hiç koku hissetmiyorum ama var biliyorum. Kokuyu ancak agiz kapama açma hareketi yapinca tuhaf bi koku geliyo gibi ama esasen çok da kötü gibi gelmiyor. Fakat karsiya koku kesin gsdiyor.üniversite 3.sinif ögr.siyim bugun sinav kagidimi incelemeye gittim,adamla aramda 1 metreden fazla vardi yinede agizini kapadi ben konjsurken sonra canim sikildi peki hocam öyle olsun dedim ciktim.
Benim yol haritam simdi su:
15 aralikda dis tasi temizligi için muayene olucam.
Sonra geçmesse 20 kere gittigim kbbye gidicem fakat bu sefer özele.
Tükendim dostlar, çokda maliyetli bir is bu ,ögrenci halimle bi sürü ilaç vs zaman gitti. Insallah sorun dis tasindadir çgnkü , doktor hanim dolgudan sonra gel dis tasini temizleyelim dedi. Dua edin kardeslerim bizede,kurtulalim su hastaliktan.

Ek1:mühendislik okuyorum, isimiz geregi ayni masada 3 4 kisi yanyana proje yapiyoruz ve ilerde de böyle olucak, ne kadar zor durumda oldugumu siz düsünün. Yazin staj yapmam gerekiyor ve simdiden bi heyecan basti. Is teklifleri aldim fakat red ettmek zorunda kaldim. Okul seneye bitiyor, hoslandigim kiz sinifimda ve elimden kayip gidiyor ve bu hastaliktan kurtulmassam ne evlebilecegim nede is sahibi olucam.(kim agzi kokan biriyle ekip çalismasi yapmak ister,hangi kiz kokan bir agiz ile ömür ister...sorular sorular...)

Ek2:antibiyotik kullanmistim bu yaz ve koku gitmisti.tabi anneme sorarak bilgilensyorum yoksa bana gelmiyor. O da sagolsun kokarsa kokuyo derdi,antibiyotik sonrasi kokmadigini söyledi sonra okul açildi memleketden gittik ve koku bir bafta sonra geldi.nasil anladin dersen yine karsi taraf sayesinde.8 gün cok mutluydum be sonra durum bu.
Ek3: mobilden yazdigimdan imlaya pek önem veremedim ksra. bakmayin.
Ek4:kokmayan bir agiz için bile insanlari sükretmesi gerektigini ögrendim.
Ek5:bi yazilimci olarak murat hocama acizane tavsiyem, farkli bir forum yazilimi kullanmaniz biz üyeler için daha iyi olurdu.

IP
bi care
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı bi care Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Aralik-2015 Saat 11:32
Ben artik umidimi kestim açikçasi ama sizin adiniza sevindim muzdarip96 .
IP
julien
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
Alıntı julien Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Aralik-2015 Saat 14:11
ark'lar gerçekten paraya kiyip iyi bi kbb'ye gitmeniz gerek, mümkünse profesör.

Burnun tikali olmasi, kemik egriligi, konkalarin büyümesi, bunlar çok sik rastalanan anatomik bozukluklar. Dolayisiyla üzülüp ne yapacagim diye çareyi farkli seylerde aramaktansa 15 dk.'lik bir operasyonla septoplasti ameliyatiyla burun kanalindaki problemleri çözebiliyorlar. en son dr.a gittigimde 1500 civarindaydi bu ameliyat.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Aralik-2015 Saat 23:27
by_arda2 Kardesim seni çok çok iyi anlayabiliyorum gerçekten. Bi soru soruldugunda cevap vermek yerine kafami sallardim, konusacak çok seyim oldugu halde konusamazdim insanlarin içinde. Ben agzimin kokusunu hissedebiliyorum ve kafamida kurcalamiyor degil. Normalde burun bu kokuya alismasi ve benim kokuyu almamam gerek mantiken. Ama en ufak bi kokuyu hissedebiliyorum. Bende anneme sorarim koku varmi diye, pratik olarak hohlamak yerine yüzümü çok yakinlastirarak konusuyorum onunla. Oda yok diyor bakalim insaAllah daim olur. Bide kullandigin antibiyotik ne içindi, nidazol gibi bi ilaçmi?

bi care sana tavsiyem birakma kendini. Arkadasin dedigi gibi eger durumun müsaitse özele git bütün doktorlara görün KBB,Dahiliye,mide alerji vs. Mutlaka birinde cikacak sorun. Senin sorununda insaAllah KBB de çözülür.
Bide söyle bise dicem; bilegi yalayip koklama meselesi herkeste ise yaramiyor bence. Çünkü benim agzim kokarken bile bilegim kokmuyordu. InsaAllah herkes bu dertten kurtulur, Allah yardimcimiz olsun.
IP
bi care
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı bi care Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2015 Saat 21:04
Dediklerinizin hepsini yaptim gittigim bütün doktorlar bisey yok dedi Allah yardimcimiz olsun çok zor bi durum :(
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2015 Saat 23:38
Muzdarip96 kardesim tel nonu yazarmisin seninle gorusmek istihorum kardedim bende uni 1.sinifim haslar ayni yani acil kardedkm tel nonu yazarmisin gorusmek istiyorum.
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2015 Saat 23:42
Kardesim seninle gorusmek istiyorum bende universite 1. Sinifim anlarsin beni oyuzden senle konusmam lazm lutfen tel no veya mail adresini yazarmisin
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Aralik-2015 Saat 23:28
Muzdarip 96 kardesim ozeledne bana tel nonu verde goruselim kardrsim bende dedigim gibi univeriste 1. Sinifim sana danismak istedigim seyler var gi kokisu konusunda
IP
Betül
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Alıntı Betül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Aralik-2015 Saat 18:52
Arkadaslar bende dört gün önce ameliyat oldum asil sikinti geniz akintisi idi bununda agiz kokusuna sebep olmasiydi. Deviasyon konka büyümesi vardi. Ameliyattan sonra geniz akintisi suan için devam ediyor burnumda henüz tam iyilesmedigi için rahat nefes alamiyorum. Agiz kokusunu hissetmiyorum ama geniz akintisi hala ver muhtemelen ilaçlardan dolayi hissetmiyoda olabilirim. Insallah geçer bi sikinti kalmaz. Allah hepimize yardim etsin gerçekten çok zor bi durum. Doktor geçmez demisti buna ragmen ufacik bi umut bile olsa çaredir diye sariliyoruz :(
IP
Betül
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Betül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Aralik-2015 Saat 18:56
Julien 150 lira verdim profesördür dedim dogru düzgün ilgilenmedi. Ameliyat için de 3500 civarinda bi fiyat çikardi. Doktorla alakasi yok bunun ilgili ve isini bilen bizi anlamaya çalisan doktor lazim
IP
asil35
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 20
Alıntı asil35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2015 Saat 21:37
Murat hocam, diyelim ki sorunumuz KBB kaynakli ve burun tikanikligi. Burun ameliyati olup bunu hallettik, peki bu hastalik sebebiyle bozulan agiz floramizi düzeltmek için ne yapmaliyiz?
yorum(suz)
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2403
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2015 Saat 22:53
Tam olarak soruyu anladigimi söyleyemem

Ben size bir soru sorayim
Susuzluk nedeniyle kuruyan bir saksiya su verdikten sonra çiçegin yeniden yesermesini saglamak için ne yapmamiz lazim?

Agiz floranizin bozulmasinin sebebi burun tikanikligi ise, ve burun ameliyati olup tikaniklik düzeltildiyse o halde agiz florasini düzeltmek için neden biz ilave mesai harcayalim? Kendisi düzelmesi gerekmez mi?
-M

IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2015 Saat 23:55
Murat hocam bir sorum var mide fitigi nedir agiz koksuus yaparmi ve yemek borusundaki polip agiz kokusu yaparmi
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2403
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2015 Saat 13:23
Yemek borusunda polip pek olmaz, divertikül olur. Çok siddetli ve engellenemez, koku yapar, kesintisizdir, agrilidir.

Mide fitigi agiza dogru gaz sizmasina sebep olur fakat koku yapabilmesi için mideden yukari sizan gazin kokuyor olmasi gerekir.
-M
IP
marln
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı marln Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2015 Saat 14:59
nefes alip vermekte proplem yasamiyorum bi tikaniklik yok anlayamadim ama disari verdigim nefes kokuyor
IP
marln
Üye
Üye
Simge

Alıntı marln Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2015 Saat 15:01
Orjinalini yazan: muzdarip96

Orjinalini yazan: ahmet414

Peki siz KBB ye gittiniz mi bademcikleriniz için? Koku geçti bende suanda nadiren uzun süreli açlikta vs biraz olabiliyor ama oda normal zaten.
IP
marln
Üye
Üye
Simge

Alıntı marln Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2016 Saat 09:28
benimde hem agzim hemde burnumdan verdigim nefes kokuyor.burnumdan derken nefes alip verme esnasinda koku yayiliyor.gaz kokusuna benziyor.sizde burnumdan koku hissetmeye basliyorum dediniz benimle ayni sikayetteydiniz.ben kokuyu hissetmiyorum ama agiz kokumu hissediyorum
IP
Kevseru
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 13
Alıntı Kevseru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2016 Saat 00:27
Arkadaslar bu burun eti konusunda sikintisi olan varsa muhakkak iyi bir doktora gözüksün kardesim sadece radyofrekansla burun etlerini küçülttürdükten sonra koku tamamen kayboldu aradan bi kaç ay geçtikten sonra geri geldi çünkü bu sefer de digeri sismisti. Ben de yakin zamanda bu islemi yaptiracagim ama iyi bi KBB ci buldun mu dersen yok hepsini bogasim geliyor yemin ederim hiç bisey anlamayan ilgisiz doktor o kadar çok ki özel de buna dahil Ankarada birini bilen varsa haber etsin
Yalniz muzdarip arkadasin kokudan tamamen kurtulmus olmasini anlamadim bi sprey mi yaniyani derha genizakintisini bitirdi ya da bilmiyorum benimki farkli o alerji haplarini da spreylerini de çokça kullandim benimki dis firçalasam da yemek yesem de hiç geçmeyen bi koku sanirim (kendim duyamiyorum)
Bunaldim
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2016 Saat 13:01
Kevseru hocam mesaj kutunuz dolmus measj atamiyorum.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2016 Saat 23:46
Isminefarkeder sizin de msj kutunuz dolmus!
IP
sarraf96
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 9
Alıntı sarraf96 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Subat-2016 Saat 17:11
arkadaslar muzdarip96 benim baska bi hesap açmak zorunda kaldim. Ben 1 hafta sonra ayni kokuyla karsi karsiya kaldim ilaca devam ettim ama ilacin faydasi baya azalmisti. Bi süre sonra ilaci biraktim geçen günde annem çöpe atti :)
Suanda ayni nefes kokusu problemim için " Sinus Rinse Kit" kullaniyorum. Sabah ve aksam 2 kere kullaniyorum. Mükemmel bise Allah razi olsun tavsiye edenlerden. Nefes kokusu yok suanda agiza bagli kokuda uzun süre bise yemezsem oluyor ama az yinede. Bence herkes denemeli.
IP
sarraf96
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 9
Alıntı sarraf96 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Subat-2016 Saat 17:14
Bu arada sunuda söyliyim Bunu kullaniyorum ayrica günde en fazla 2 kere dislerimi firçalarim sabah ve aksam olmak üzere. Disimi firçaladiktan sonra dis firçasini yikayip yeiden üstüne dis macunu sürüyorum ve dilimide firçaliyorum .Evet bildiginiz firçaliyorum dis gibi ayni. Dilde çok önemli.Sunlari yapmanizi öneririm;
1. olarak günde minimum 2 kere dis firçalayin.
2. olarak 2-3 kere dilinizi macunla birlikte firçalayin.
3. olarak Sinus rinse kit alip burnunuzu günde en az 2 defa yikayin. Cevaplarinizi ve sorularinizi bekliyorum.
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Subat-2016 Saat 17:12
ARKADASLR SORUN AGIZ KAY AKLI DEILSE SUNLARDIR
DIL KOKU BAKTERISI
BADEMCIK
MIDE
BAGIRSAK (MANTAR VEYA PARAZIT BAKTERI )
VEYA BURUN YANI SINUS KAUNAKLI VEYA ET VARDIR
BEN MESELA GRIP OLDUGUNDA GECEN ANTIBIYOTIK VE GRIP ILACI ATTIM AGIZ KOKUSUNDA AZALMA OLDU FARKEDILIR SEKILDE DEMEKKI ILACLA GECTIGINE GORE SORUN BAKTERI AMA NOKTAYO SAPTAYIP TEDAVI GEREKIO
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Subat-2016 Saat 17:13
ARKDSLAR YORULDUM SIKILDIM BAZEN AYNA KARSINA GECIP DIORUM GUCLU OL KOSKOCA ADAMSIN 3 KURUSLUK NSANLARIN YANINA EZILME EZIK OLMA DIK DUUR DIE INSALLAH BUNDAN KURTULCAM
SONRA HAYATIM SUPER OLCAK INSALLH
IP
cihat1762
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 32
Alıntı cihat1762 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2016 Saat 12:50
benimde ayni olay agzim ve burnum korkuyor ama burnumda sikinti oldugunu sanmiyorum kbb uzmanina basvuracagim ins biter bu lanet koku
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2016 Saat 18:14
paraniz varsa isini bilen bir özele gidin yoksa
arastirma hastanelerine gidin
asla pes etme
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2016 Saat 14:09
Cihat1762 burnum kokuyordan kastin ne dir.nefes kokusundanmi yoksa burundaki her hangi birseydenmi oldugunu dusunuyorsun
IP
süpheli
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı süpheli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2016 Saat 14:24
ya nasil aliyordun da kokuyu sonradan geçtigi düsündün
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ekim-2016 Saat 18:21
Arkadaslar temiz havada kokuyu alamazsiniz. Kapali bir ortamda özellikle sinif ortami gibi havasiz bir yerde çok rahat alabilirsiniz kokuyu.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Kasim-2016 Saat 16:15
Orjinalini yazan: aydinmur

Yemek borusunda polip pek olmaz, divertikül olur. Çok siddetli ve engellenemez, koku yapar, kesintisizdir, agrilidir.

Mide fitigi agiza dogru gaz sizmasina sebep olur fakat koku yapabilmesi için mideden yukari sizan gazin kokuyor olmasi gerekir.
-M

hocam dahiliyeye gitmistim bogazima hava geliyor dedim güldü hiçbi muayne bisey yapmadan sonra düsündü düsündü bana bakti bi ilaç yaziyim dedi reflü ilaci yazdi , esasinda bogaza hava gelmesi gibi bisey dediginiz mide fitigi olabilir mi
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2016 Saat 14:49
ya arkadaslar bilmiyorum belki psikolojik dürümcüye gitmistim aciliydi ve sicakti yedim midem yaniyordu doktora gittim reflü ilaçlari kulandim iyilestim verdigi 1 hap hyplori tedavisindede kullaniliyormus ama bana hyplori tedavisi yapicam demedi ben sordum verdigim 1 hap o etkiside var dedi mide asit engelleyici bi hap halende bitmedi devam ediyorum fakat o dürüm aldigim yerden busefer acisiz aldim adamin elini temiz görmedim ve süpheyle yedim mecbur karnim açti sonra 2 gün oluyo bu olali önceki günler dilimi firçalayinca üzerinde beyazlik kalkardi simdi firçala firçala :D afedersiniz ovaliyorum ovaliyorum çikmiyo diye reklam var hani ona döndü inek sabanin filmlerine döndük yok geçmiyo koku geçiyodu bundan önce dilimi firçalayinca simdi hiç geçmemeye basladi Ahhhhh
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu