Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bunlari biliyor muydunuz?
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bunlari biliyor muydunuz?
Mesaj icon Konu: TAT KOKU KONFERANSI Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2403
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Konu: TAT KOKU KONFERANSI
    Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2019 Saat 17:14
Tat ve koku konferansinda bu konu ile ilgilenen pek çok hekim bulustu. Oradaydim ve meslektaslarimla görüs alisverisinde bulundum.

Koku algisini gelistirmek için koku sporu fikri bana cazip geldi. Her gün bir kaç dakika bilinen güzel kokular koklamak. Koku algisinda olumlu degisimelre sebep olabilir. Bu cazip ve makul bir düsünce.

Dil ile koku almak yaninda burun ile tat almak da mümkündür. Bu da bana ilginç geldi.

10 bin degil 2 trilyon koku algilama yetenegimiz bulundugu da benim için yeni bir düsünceydi.

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2019 Saat 18:54
Her gün birden fazla güzel kokuyu en az 5 dakika koklamak tavsiye edilebilen bir uygulama olabilir.
Yasemin, vanilya, parfüm, aroma yaglar vs...

IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2019 Saat 14:13
Bilgiler için tesekkür ederim hocam 🙏🏾
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2019 Saat 14:16
Yoksa su aromaterapi denen uygulamada gerçeklik payi olabilir mi

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Aralik-2019 Saat 14:38
Tat koku konferansinda ülkemizde koku ve tat konusunda uzmanlasmis bir çok hekim bir araya geldi. Ameliyathaneden canli yayin burunameliyati paylasimi yapildi.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2590028437749698&type=3
IP
birumut
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
Alıntı birumut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Aralik-2019 Saat 19:15
dr bey bu konferansada katilmis olan ,bilmiyorum isim vermek uygun mudur?aytug altundag agiz kokusuna lazer ile cozum buluyormus acikcasi bu konudaki yorumunuzu merak ediyorum.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2019 Saat 06:54
Orjinalini yazan: birumut

dr bey bu konferansada katilmis olan ,bilmiyorum isim vermek uygun mudur?aytug altundag agiz kokusuna lazer ile cozum buluyormus acikcasi bu konudaki yorumunuzu merak ediyorum.

Evet ayak üstü konustuk. Fakat detaylari görüsmedik. Bir fikrim yok.

IP
izmir35
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 21
Alıntı izmir35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2019 Saat 12:52

Daha önce de forumdan bir arkadas bu doktora muayene olmaya gitmisti ama pek memnun kalmamisti. Acaba bu doktora baska muayene olan arkadas var mi ?
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Aralik-2019 Saat 00:11
Aytug altundag, internetten arastirinca dört dakikada kokunun nedenini buldugu söyleniyor. Daha dogrusu kendisi söylüyor.
smart chroma diye bir cihaz kullaniyormus. Hastanin agzindan aldigi havayi ölçüp kokunun kaynagini belirliyormus. instagram sayfasi genele açik, orada da koku tedavisi ile ilgili degisik fotolar var.

Murat hocam, "smart chroma" cihazi bu kadar basarili olabilir mi?

IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Aralik-2019 Saat 00:23

Lazer tedavisi yaptigini göremedim. Hangi koku türü için bunu yapiyor?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Aralik-2019 Saat 08:22
Orjinalini yazan: Kelime

Murat hocam, "smart chroma" cihazi bu kadar basarili olabilir mi?

Söz konusu cihaz 3 tane kükürtlü gazi tespit edebilme yetenegine sahiptir. Agizda 700 den fazla, nefeste 3400 den fazla gaz var.
-M
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Aralik-2019 Saat 10:55
Evet hocam, Aytunç altindag da 3 gaz tespit ediyor, en çok onlar agiz kokusu yapar demis. Biraz abartili geldi ama yine de denemeye deger gibi.En azindan baska bir doktora sevk ederse elimizde bir rapor ve doktor referansi olur. Muayene ücretini bilen arkadas var mi?

" Japonlarin gelistirdigi smart chroma, agiz kokusuna neden olan 3 kimyasal içerigin (hidrojen sülfit, metil merkaptan ve dimetil sülfit) bilesenini agizdan aparatla toplayarak analiz ediyor ve dolayisiyla sadece agiz boslugu içerisindeki kokular degil, dis, bademcik, burun, sinüs, alerji, mide, helicobakterpylori, reflü, gastrointestinal sistem kaynakli tüm kokulari hem derecelendirebiliyor hem de kaynagini tespit ediyor."
IP
birumut
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı birumut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Aralik-2019 Saat 16:38
Bir ifadesinde "holmiyum yag lazeri"yazmis.dil koku icin
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Aralik-2019 Saat 21:15
Hocam sizin cihaziniz kaç tane gazi tespit edebiliyor
IP
anonymous
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8
Alıntı anonymous Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2019 Saat 01:49
Merhabalar,

Öncelikle herkese çok geçmis olsun.
Yazimi, smart chroma ve geçmiste nelere yaptigim olmak üzere iki bölüme ayiracagim. Çünkü belki bazi arkadaslarin ilgisini yalnizca smart chroma çekiyor olabilir. Bu yüzen öncelikle smart chroma ile baslayacagim.

Smart Chroma

Bu terimi ilk olarak ntv'de bir haberde gördüm.
https://www.ntv.com.tr/saglik/agiz-kokusunun-nedenini-4-dakikada-saptayabilen-yontem,Wr0GiVSZ6EaUtpUrm_r0zg

Ilgimi çekti ve Aytug Altundag'i arastirdim. Istanbul'da özel bir hastanedeydi ve hemen telefona sarildim. Telefonda hocanin muayenesi, smart chroma testi, ne kadar tutacagi, özel saglik sigortaniz varsa ne kadar ödeyeceksiniz filan bütün detaylari konusabiliyorsunuz. O yüzden aramaktan çekinmeyin. Benim tamamlayici saglik sigortam oldugu için testi ve muayeneyi karsilamadi sadece ufak bir indirim oldu. Test + muayene + dil temizligi için benim toplam rakam 1.100 TL oldu. Fikir vermesi açisindan yazdim. Dedigim gibi telefonda bu rakamlari konusun. Bu arada hocanin yazdigi ilaçlara da 600 TL ödedim, o da ayri bir mevzu. Süreç 2 aydan fazla sürdügü için kontroller disinda her gittiginizde bu paralara yakin bir seyler ödeyeceksiniz bastan söylemesi. Ilaçlar hariç 3.000 TL test ve muayenelere ödemisimdir 2 ay içerisinde. Tabi bu sadece Aytug hocaya ödedigim. Bir de benim gibi dis ile ilgili tedaviler ve endoskopi filan yapmaniz gerekirse rakamlar yükseliyor arkadaslar. Diger tedavileri orada yapmak zorunda degilsiniz tabii devlet hastanesi de olur ama sonuçta yapilanlarin etkisini görmek için her halükarda smart chroma testi yaptirmak durumunda kalacaksiniz. Ben, ayni hastanede bir dolgu için 330 TL ve endoskopi için 918 TL ödedim. Endoskopide numune alinmadigi ve narkoz kullanilmadigi için bu kadar az ödedim yoksa fiyat degisiyor, aklinizda olsun. Bir de sehir disindan gelecekler mutlaka bir gün önceden hastaneyi arayip randevuyu netlestirsinler. Ben Istanbul'da yasadigim için sikinti olmadi. Ama ilk muayene için tam yoldayken arayip hocanin bir ameliyattan dolayi gecikecegini söylediler. O kadar meshur bir hastane diyorsun ama yine de abuk subuk bir durum çikabiliyor.

Gider gitmez ilk önce smart chroma testine giriyorsunuz. 30sn süren bir test ve 5dk'da da sonuçlari çikiyor. Test sonuçlari ile birlikte hocayla görüsüyorsunuz. Ölçülen degerlere göre yorum yapiyor. Eger psikolojik ise de orada net bir sekilde ortaya çikacaktir. Bende sonuçlar net bir sekilde agiz kokusu oldugunu gösteriyordu. Zaten dilimi senelerdir firçalamama ragmen yine de üzerinde bir tabaka vardi. Kokuyu oranin ürettigi çok barizdi. Hoca dil temizligi yapti ve hemen tekrar teste girdim. Test sonuçlari inanilmazdi; agizda kokudan eser kalmamisti. Zaten kendim de o ferahligi aninda hissettim. Hoca iki hafta süren bir diyet verdi. Gluten, süt ürünleri, alkol, kahve, çay, seker yasakti. Ayrica dilimi düzenli bir sekilde iki hafta dil kaziyici ile kazimami istedi. Kazima öncesinde hindistan cevizi yagi ve susam yagi ile gargara yapilan bir formül de veriyor dili kayginlastirmak ve kazimanin daha etkili olmasi için. Bastan söyleyeyim istedikleri çok kolay seyler degil arkadaslar. Ciddi sabir istiyor. Iki hafta disinizi sikin; sonuçta ömür boyu kurtulmak istediginiz bir hastaliginiz var. Ayrica ilaç da veriyor; probiyotikler ve mide ile ilgili ilaçlar. Hoca, ayni hastanede dis poliklinigine de görünmenizi istiyor. Orada da iyi bir hoca var, gayet bu konuda bilgili ve size de gerekli tavsiyeleri veriyor. Aytug hoca yönlendirdigi için dis muayenesine ayrica para ödemedim. Ama siz yine de emin olun; onu sekretere mutlaka sorun. Özel hastane oldugu için sürprizle karsilasmak istemezsiniz.

O iki hafta hayatimin en güzel iki haftasiydi diyebilirim arkadaslar. Özgüvenim hiç bu kadar yerine gelmemisti. Hem ödevleri çok iyi yerine getiriyordum hem de herhalde diyetten dolayi dil üzerinde tabaka olusturma potansiyeli olan yiyecekler yemedigim için dilim temiz kaliyordu. Iki hafta sonra kontrole gittim ve yeniden teste girdim. Agizdan gelen kokular yok olmustu. Bu sefer mideden gelen kokunun degerlerinde bir artis oldu. Hoca bu sefer dil kazimayi biraktirdi zaten kazimak dile zarar veren bir sey. Bu sefer dil firçasina baslatti. Mide ile ilgili ilaçlar yazip iki hafta sonra tekrar çagirdi.

Iki hafta sonra yani ilk basladigimdan bir ay sonra tekrar gittim. Ilk olarak test: agiz içerisi temiz ama mideden gelen koku devam ediyor. Bu sefer Aytug hoca gastroenteroloji'ye yolladi ve 1 ay sonra ona tekrar gelmemi istedi. Gastroenteroloji'ye gittim ve endoskopi yapildi. Reflü çikti ve hoca ilaç tedavisine basladi. Iki hafta sonra tekrar gittim ve reflü tedavisine devam ettik.

Son kontrolüme yeni gittim yani ilk basladiktan 2 ay sonra. Hem agiz içerisi hem de mideden gelen kokular neredeyse tamamen yok olmustu. Aytug hoca artik daha fazla yapilacak bir sey kalmadigini söyledi. Düzenli bir sekilde dili firçalamaya devam ve tabii bir de reflü var. Özgüvenim hala tam gelmis degil ama ilk gittigim haliyle arasinda çok fark var. Yani ben denemenizi mutlaka tavsiye ederim. Tabi yukarida bahsettigim rakamlari verebilecek durumunuz var ise. Smart chroma ile ilgili yazacaklarim bunlar. Sorulariniz olursa cevaplamaya çalisirim.

Geçmisim

Hikayeyi olabildigince dramatize etmeden, kisaca anlatmaya çalisacagim. Yoksa yazmaya kalksam herhalde sayfalarca yazarim; bu meretin insanin nasil hayatinin içine siçtigini.

Ilk farkettigimde lisedeydim. Üniversiteye kadar bir sey yapmadim. Üniversitede, Istanbul'da meshur bir dis hastanesinde agiz kokusu ölçümü yapildigini gördüm. Yapilan ölçümde bariz bir sekilde agiz kokusu çikti. Agiz ile ilgili tedaviler uygulandi, dilimi firçalamaya basladim ve bugüne kadar da istisnasiz her aksam ve sabah firçaliyorum. 10 sene oldu. Dil temizliginin etkisi çok kisa sürüyor, koku kisa bir süre sonra tekrar beliriyordu. Mezuniyet sonrasi ilk isime yeni baslamistim ki tekrar üzerine bir gideyim dedim. Bu sefer KKB'de bademciklerimde iltihap oldugu ve kokunun sebebinin orasi olabilecegi söylendi. Bademcik ve sinüs ameliyati oldum. Koku bitmedi. Dil üzerinde tabaka olusmaya devam etti. 2014 senesinde Adana'ya Murat hocaya gittim. Murat hocanin testlerine göre tip 1 çikti ve düzenli agiz temizligi tevsiye edildi. 2019 senesine kadar da arada yine girisimlerim oldu farkli hastanelerde KBB ve dis doktorlari baktilar ama yine bir sonuç yoktu. En son da bu smart chroma hikayesi. Simdilik iyi gibi ama üzerinden bir süre geçmesi gerekiyor. Yani testlere göre koku kalmamis görünüyor, öncesiyle çok fark var ama ben yine de tam özgüvenimi saglayamadim. Umarim zamanla oturur. Simdilik bu kadar. Sorulariniz olursa cevaplamaya çalisirim.

Tekrardan çok çok geçmis olsun.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2019 Saat 12:12
Orjinalini yazan: mahoni

Hocam sizin cihaziniz kaç tane gazi tespit edebiliyor

Birkaç yüz
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2019 Saat 13:00
Hocam yüksek bir yüzde bu!
Ozaman 3 tane gazi ölçen bir cihaz nasil oluyor da, en son teknolojik
ve üstün bir ürünmüs gibi lanse ediliyor, anlamis degilim!
Ne gerek var o cihazda ölçüm yaptirmaya?
Sizin cihazin yanina yaklasamaz bu donanimla.
Yanlis mi düsünüyorum arkadaslar ?
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2019 Saat 13:01
En son teknoloji’ yazmak istedim.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2019 Saat 14:45
anonymous, geçmis olsun. Birkaç sorum olacak:

1- Agiz kokunuzun siddeti sizce ne düzeydeydi? Çevrenizden uyari aldiniz mi?

2- Dil kaplamanizin önceki durumunu, seviyesini nasil tarif edersiniz? Hafif beyaz, bembeyaz kalip gibi vs.

3- ilk gittiginizde 1100 lira vermissiniz. Diger kontrollerde sadece muayene ücreti olarak her seferinde ne kadar verdiniz?

4- Ilk gittiginizde mide kaynakli koku tespit edilmedi mi? Aytug altundag'in ilk verdigi mide ilaçlari hangi hastaliga yönelikti?

5- Mide ilaçlarini hâlâ kullaniyor musunuz? Süt ürünleri diyeti devam ediyor mu?

6- Çok zor oldugunu biliyorum ama agiz kokusu olmadigini çevrenizden birilerine onaylattiniz mi?
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 69
Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2019 Saat 14:57
Sevgili anonymous bizimle bu degerli süreci paylastigin için tesekkür ediyorum, dil kökü temizligini nasil yapiyor? Islem hakkinda biraz daha bilgi verir misin?
IP
birumut
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı birumut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2019 Saat 15:49
Dilinizdeki pas tedaviden sonra gecti mi?Kalici bir iyilesme var mi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2019 Saat 15:22
Arzu ederseniz Aytug beyi davet edelim mi?
Burada sorularinizi dopgruydan sorma firsati elde edersiniz. Böylece forum daha fazla faydali olmus olur.
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2019 Saat 22:28
Tabiki isteriz hocam, nasil olacak bu tesrif?
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralik-2019 Saat 05:50
Sn Murat Aydin hocam süper olur
IP
anonymous
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonymous Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2019 Saat 00:10
Tekrar merhaba,

Biraz geç cevap yazdigim için kusura bakmayin; yogun bir dönem ve ancak firsat buluyorum.

@Kelime

1. Evet çevremden uyari aldim. Siddeti yüksekti.
2. Kalip seklinde beyaz.
3. Hocaya sadece muayene için 580 TL, dil temizligi için 270 TL verdim. Dedigim gibi sizin özel saglik sigortaniza vs. göre degisebilir. Telefonda konusabiliyorsunuz.
4. Aslinda mide kaynakli koku çok düsük düzeyde idi. Bakteri tedavisi için bir kaç ilaç yazildi.
5. Gastroenteroloji doktoru tarafindan reflü ile ilgili mide ilaçlarini sürekli kullanmam tavsiye edildi. Diyet sadece ilk iki hafta devam etti.
6. Yakin çevremde bunu bilen birisi var ancak henüz sormadim. Tedavinin üzerinden 2-3 ay gibi bir zaman geçmesini bekliyorum.

@nisaluce

Hocanin yaptigi dil kökü temizligini soruyorsan muayene için kullanilan dil çubugu ile dilin üzerini kaziyor. Kendim nasil yaparim diyorsan dil kaziyici kullanacaksin. Internette bolca nasil yapacagina dair seyler bulabilirsin. Ancak dili sürekli kazimak tavsiye edilmiyor. Bana da sadece ilk iki hafta, o dil üzerindeki kalibi yok etmek için tavsiye edildi. Su an dil firçasi kullaniyorum.

@birumut

Su an bir pas yok. Ancak dedigim gibi gerçek sonucu anlayabilmek için tedavinin üzerinden biraz zaman geçmesi gerekiyor.

IP
anonymous
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonymous Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2019 Saat 00:40
Bir de sizinle test sonuçlarini paylasayim.

Ilk test:
https://ibb.co/3dxcrpB

Ikinci test: Ayni gün dil temizligi yapildiktan sonra.
https://ibb.co/LSS00Hw

Üçüncü test: 15 gün sonra.
https://ibb.co/ZLwKSGh

Dördüncü Test: 15 gün sonra.
https://ibb.co/1KvdD4S

Besinci Test: 1 ay sonra.
https://ibb.co/5MNzL5g
IP
anonymous
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonymous Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2019 Saat 00:42
Murat hocam, ayrica test sonuçlari ile ilgili sizin yorumlarinizi da merak ediyorum.
IP
anonymous
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonymous Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2019 Saat 01:05
Bu da dil temizligi öncesi ve sonrasi:
https://ibb.co/GJgzm5f
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2020 Saat 20:51
Cevap için tesekküler anonymous. Koku ne durumda, geçtigini düsünüyor musunuz? Sosyal iliskilerinizde bir gelisme degisme oldu mu?

Aytug hocayi instagram'dan takip ediyorum, sürekli dil temizleme fotolari paylasiyor.   Fiyat için mesaj attim, bir numara verdi arayin bilgi alin dedi. Gitmeyi iyice aklima koydum, fiyat degil de ilk muayene-tedavi kaç gün sürecek o düsündürüyor. Cumartesi sabah istanbul'da olup pazar sabahi dönmüs olmam lazim. Bir gün içinde agiz kokusu testi haricindeki test tahlil vs sonuçlari çikar mi onu merak ediyorum. Koku çok siddetli oldugu için nefes kokusu, mide, akciger kaynakli falan oldugunu düsünüyorum. Konusmasam bile siddetli bir koku var ben kokuyu çogu zaman alamiyorum. O yüzden vücut kokusundan da süpheleniyorum.

Aytug hoca birçok koku kaynagi tespit ettigini anlatiyor. Mide, agiz içi, burunda cisim hatta agizdan akcigere hava kaçmasi gibi bir durumun tespitini yapmis.
IP
anonymous
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonymous Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2020 Saat 17:51
@Kelime

Dilimin üzerindeki tabakada ciddi iyilesme var; dolayisiyla koku %80 azaldi diyebilirim. Ancak dilimi düzenli bir sekilde firçalamayi birakirsam geri gelecekmis hissi var.

Sosyal iliskilerimde de eskiye oranla iyilesme var. Eskiden çok daha fazla kendimi sakinirdim artik çogu zaman kendimi iyi hissediyorum.

Tedavinin ne kadar sürecegi test sonuçlarina bagli. Mesela benim endoskopi yaptirmam gerekti ve gastroenteroloji doktoru orada oldugu için ayni gün yaptirabildim. Dolayisiyla önceden bir sey söylemek çok zor.
IP
anonymous
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı anonymous Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2020 Saat 17:54
Bir de Aytug hocanin ilk gittigimde benden istemis oldugu diyeti paylasiyorum. Dil temizligi üzerine bir de bu diyet ile muhtemelen dil üzerindeki tabakayi olusturacak besinler tüketmedigim için hayatimin en iyi iki haftasiydi diyebilirim.

https://ibb.co/jDJHgb8
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2020 Saat 11:16
Orjinalini yazan: anonymous

Bir de Aytug hocanin ilk gittigimde benden istemis oldugu diyeti paylasiyorum. Dil temizligi üzerine bir de bu diyet ile muhtemelen dil üzerindeki tabakayi olusturacak besinler tüketmedigim için hayatimin en iyi iki haftasiydi diyebilirim.

https://ibb.co/jDJHgb8

Protein diyeti gibi bir sey olmus. Sürekli uygulamasi zor, nerdeyse kahvaltida yiyecek gida kalmamis. Bu diyet mide için mi agiz(tip1) için miydi acaba?
IP
Unlcky
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı Unlcky Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2020 Saat 12:46
Bu hastatliktan tamamiyla kurtulmak mümkün mü? Gun geçtikçe daha da umutsuz olmaya basliyorum
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Subat-2020 Saat 12:29
Anonymous durumun hakkinda bizleri bilgilendirir misin, dil temizliginden sonra pas ve koku olusumu nasil ilerliyor?
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Subat-2020 Saat 16:46
Evet anonimos kardes
Ben de merak ettim!
Lütfen güncellermisin durumunu ?
IP
Hopeless
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 29
Alıntı Hopeless Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Subat-2022 Saat 22:22
Aytug altundag para tuzagi sadece Murat hocaya gidin analarsiniz farki
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Subat-2022 Saat 16:22
Ben gitmedim ama Istanbul'da periodontoloji uzmani Fatih Vural da var. Teshis yöntemleri Murat hoca ile çok benziyor. Giden arkadas varsa tanismak isterim veya forumda bizi bilgilendirebilir.

https://www.agizkokusu.com/
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Subat-2022 Saat 16:32
Anonymous, iki yildir forumda yoksun. Umarim görür ve yazarsin.Son durumun nasil?

Asagidaki linkte dil resmini öncesi ve sonrasi olarak paylaSmissin Aytug Altundag benim dilimi de böyle yapmisti. Sonradan bu rengi yakalayabildin mi?

https://ibb.co/GJgzm5f
IP
Hopeless
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Hopeless Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mart-2022 Saat 07:56
Resmen Aytug Bey Anonymous u rüeflü hastasi yapmis herkese ayni listeyi ve tedaviyi veriyor.Dikkat ederseniz Ilk fotografta 3.gaz Dimethyl Sulfide reflüyü gösteriyor ve arkadasta ilk teste sifir.Arkadasin ilk test sonuçlari agiz ve burun kaynakli kokuyu gösteriyor. ben gittigimde ve arastirdigim da 3.gaz bunu gösterdigini anladim Murat Hocam yorumumu görürse ve yanlissa düzeltirse sevinirim.Sonra ki testlerde reflü aziyor resmen incelerseniz.Öyle bi liste veriyor ki sorgulamadan her seyi yap gel sonuçlara göre ne ise yaramis buluruz tarzinda.Smart chroma testi ilk gaz agizla 2. Gaz burunla 3 gaz da mide ve bagirsak kaynakli oldugunu anlamistim ben yanilmadigimi düsünüyorum
IP
Hopeless
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Hopeless Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mart-2022 Saat 07:57
Ve dili dil çubuguyla kaziyor derin dil temizligi dedigi sey dilinizi çikaribildigi kadsr disari çikartmak ve dil çubugla kazimak bu islem de parali her test basina para muayene zaten uçuk fiyat
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu