Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Diş taşı diş eti problemleri Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Holmes
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 57
Alıntı Holmes Cevaplabullet Konu: Diş taşı diş eti problemleri
    Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2021 Saat 15:44
Merhabalar sorum hocama ve forum üyelerine. Bir çürük dişim, bir kırık dolgum var aşırı değil ama genelde diş taşının görüldüğü dişlerde diş taşlarım mevcut. Dilimde sürekli pas var. Murat hocam sizin önerdiğiniz diş fırcasıyla ve florürlü bir diş macunuyla yukardan aşağı hareketlerle dişlerimi düzenli olarak fırçalıyorum aynı şekilde dilimide. Hocam sorum şu aşağıdan yukarı doğru dişlerimi bu fırçayla biraz sert şekilde fırçalamaya başladığımdan beri diş etlerimde aşırı kanama olmaya başladı. Acaba ağız kokusunun sebebi bu çürük kırık dolgu diş taşları ve diş eti rahatsızlığı olabilir mi ? Sınavlarımdan sonra bu iki dişimdeli sorunu halledip diş taşlarımı temizleticem bu bahsettiğim şeyler dildeki pasa beya bakteri yüküme sebep oluyor olabilir mi? Ayrıca arkadaşlar böyle sorunu olupta forumda kurtulan arkadaş var mı? Teşekkürler.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2396
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2021 Saat 20:28
Holmes kardeşim fırçalayınca kanama birkaç günden fazla meydana geliyorse bir diş hekimine uğrayıp diş taşı temziliği yaptırmanız gerekir.
Aynı gün birden bire şikayetiniz kaybolacaktır

Söylediğim fırça ve yöntem ile devam ederseniz bir daha ortaya çıkması beklenmez.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2021 Saat 22:42
Sevgili hocam diş cepleri mi deniyor oraya tam bilmiyorum tam diş etlerimle dişlerin buluştuğu noktalar apse yapmış gibi oldu fırçalarkende acıyor. Ve çok kanıyor. Acaba benim sorunum diş taşından değilde zorlamış olabilir miyim Hocam yani fazla sert davranmış olabilir miyim fırçalarken? Eğer sebep buysa dilimdeki pas ağzımdaki o ne yersem kötü tat bundan mı kaynaklanıyor eğer böyleyse çok mutlu olurum hocam. Teşekkür ederim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2021 Saat 10:15
Orjinalini yazan: Holmes

Sevgili hocam diş cepleri mi deniyor oraya tam bilmiyorum tam diş etlerimle dişlerin buluştuğu noktalar apse yapmış gibi oldu fırçalarkende acıyor. Ve çok kanıyor. Acaba benim sorunum diş .....

Diş hekimine gidip diş temizliği yaptırırsanız iyileşirsiniz.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2021 Saat 11:45
Hocam çok teşekkür ediyorum bir sorum daha olacak. Hocam diş taşı olan dişlerin mi kanamış olması gerekiyor bu durumda. Çünkü diş taşı olan dişim değil başka dişlerim kanıyor ve tahriş oldu.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2021 Saat 19:12

Hocam çok teşekkür ediyorum bir sorum daha olacak. Hocam diş taşı olan dişlerin mi kanamış olması gerekiyor bu durumda. Çünkü diş taşı olan dişim değil başka dişlerim kanıyor ve tahriş oldu.

Farketmez.
Ağzınızda bir noktada diş taşı varsa, her yerde diş eti infeksiyonu var kabul edilir. Her yerde plak temizliği yapılır
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2021 Saat 21:02
Hocam bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum umuyorum ki bundan kaynaklıdır ve bir an önce kurtulurum umuyorum ki bu kanamalar infeksiyon sebeplidir benim sert fırçalamamdan değil.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 17:27
Hocam tekrardan merhabalar. yukardaki sorularımda diş ve diş etimdeki sorunlardan bahsetmiştim. Size bir sorum daha olacak. Hocam uzun süredir diş ve dilimi fırçalıyorum diş plağımı temizletirsem kurtulabileceğimi söylemiştiniz. Hocam diş ve dilimi bu uzun süren fırçalamanın ardından 2 gün aksattım aşırı derecede güçlenerek geliyor sanki. Sorum şu diş eti sorunları diş taşı dilde bu kadar ciddi bir bakteri faaliyetine sebep olabilir mi? Yani aşırı bir diş taşım aşırı bi kanamam yok bu kadar dil üzerinde pas oluşturabilir mi sevgili hocam? Ağzımın tadı değişiyor resmen dilin arka tarafı yoğun şekilde sırtın orta kısımlarında özellikle yoğunlaşıyor. Teşekkürler iyi akşamlar.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 17:28
Birde hocam bazı sitelerde diş taşı temizliğiyle birlikte bazı kliniklerde bu işlem sırasında temizlendiğini duydum yoğun bakteri oluşumu varsa acaba bunu her diş taşı işleminde yapıyorlar mı? Faydası var mı? Teşekkür ederim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 18:08

Birde hocam bazı sitelerde diş taşı temizliğiyle birlikte bazı kliniklerde bu işlem sırasında temizlendiğini duydum yoğun bakteri oluşumu varsa acaba bunu her diş taşı işleminde yapıyorlar mı? Faydası var mı? Teşekkür ederim

Soruyu anlamadım.
Aslında cümle oldukça sıkıntılı.
Neden dişlerinizi temizletmeyi erteliyorsunuz?
Size görev veriyorum. Bu hafta bu temizlik bitsin.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 19:35
Hocam ertelememin sebebi bir adet kırılmış dolgum var bir tane çürük dişim var randevu aldım diş hekimimden. Bu çürük diş ve kırık dolgumu hallettirdikten sonra temizletmek istiyorum böylece daha net bir sonuç alacağıma inanıyorum sanırım şuan üniversitede zor bi bölüm okumaktayım final haftam sorun tamamen bu sevgili hocam.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 19:44
Hocam ikinci sorum şuydu bir sitede okudum bir klinikte diş plağı temizlenirken dil üzerindeki yoğun plağında temizliğimi yapıyorlarmış. Böyle bir uygulama var mı diye sormuştum aslında sormamım sebebide sanki bi diş taşı temizliğiyle bu dilimdeki pasın gideceğine inanmamam.

IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 19:46

IP
Efeefe
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 23:36
Hocam size bi sorum var.ben arka dislerimin yan tarafinda sari-lahve rengi bi tabaka var.ama fircalinca hic gitmez ve hep dişdoktorda dişlerimi temizletirirsemde yinede gitmiyo yani diştasi degil.gecen diş doktor bana kendisi söylediki:,, siz kücükken böyle 15 sene önce dişinizi iyi fircalamdiniz diye orda bi tabaka oluştu ve öyle kaldi ve o normal temizletirirseniz o gitmez.ama istersenez bidakine ben o tabakayi bi sekilde temizlerim.ama arka dişler oldu icin görünmedi icin yapmayada gerekmez dedi.bende agiz koku olduna hic bahsedmedim. Hocam Sizce o dişdeki tabaka agiz koku yapabilirmi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2021 Saat 07:40
Orjinalini yazan: Efeefe

....Hocam Sizce o dişdeki tabaka agiz koku yapabilirmi?

Net çekilmiş birkaç Fotoğraf görebilir miyim?
IP
Efeefe
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2021 Saat 12:36
https://imgyukle.com/i/aACaNj
https://imgyukle.com/i/aACIln
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2021 Saat 16:30
Hocam çok tekrara düşüyorum belki ama gerçekten çok merak ediyorum bir çürük hafif diş taşı biraz diş eti problemi bu kadar yoğun dilde bakteri faaliyetine yol acabilir mii dilde bukadar pasa neden olabilir mi
IP
Efeefe
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2021 Saat 10:01
Orjinalini yazan: aydinmur

Hocam sizce bu agiz koku yaparmi ?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2021 Saat 20:25

Görme imkanım olursa fikrimi söylemek isterim
IP
Efeefe
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2021 Saat 20:59
Hocam link olmadi galiba, bidaha gönderiyorum
https://imgyukle.com/i/HkjKvR

https://imgyukle.com/i/HkjUCN
IP
Efeefe
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2021 Saat 21:39
Hocam resim görünmüyomu?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ocak-2021 Saat 12:58

Görme imkanım olursa fikrimi söylemek isterim

Yolladığınız linklerden dişinizdeki lekeleri gördüm. 47 numaralı dişin yanak yüzünde demineralize olmuş alanlar var. Bunlar çürüğe dönüşür. Hatta çürüğe dönüşmüş sayılır. Bu ağız kokusu yapmaz.
IP
Efeefe
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ocak-2021 Saat 13:33
Tamam tesekür ederim bilgiler icin
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 13:21

Hocam çok tekrara düşüyorum belki ama gerçekten çok merak ediyorum bir çürük hafif diş taşı biraz diş eti problemi bu kadar yoğun dilde bakteri faaliyetine yol acabilir mii dilde bukadar pasa neden olabilir mi
hocam cevaplandırabilir misiniz
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 15:33
dil fırçasıyla dıl kökünü temızledıgınde yapıskan bır sıvı gelıyor mu eger varsa genız akıntından dolayı dıl sırtında bademcıgınde mıkrop bırıkımı oluyor
Yaşam,bize bütün kitapların öğrettiğinden daha çoğunu öğretir; çünkü yaşam bize karşı direnir. İnsan, ancak engellerle karşılaşıp onları aşmaya çalıştıkça, kendini tanıyabilir.         
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 15:51
Kardeşim benim 10 yaşındayken geçirmiş olduğum bir kaza neticesinde burnum kırıldı. Sonrasında yamuk kaynama problemim oldu. Geniz akıntısı ve franjit sorunlarım yıllardır var ama bunlar sadece sabahki ağız kokusunda artış yapıyodu dilimde hiç bir sorun yoktu yani genzim önceden de akıyodu şimdi ne olduda birden hızlıca bu denli bi sorun çıktı ortaya? Dilimi istediğim kadar fırcalıyım o pas tamamen kalkmıyor. Umarım diş taşı diş eti problemlerimi halletmemle geçer. Hocamın dediği gibi.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 15:53
Ayrıca yakınım yıllardır kronik sinüzit rahatsızlığı çekiyor sürekli genzi akıyor sadece onunla ilgili olamaz diye düşünüyorum
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 16:06
forumu ilk keşfettıgım zamanlar diş etlerım cok ıltıhaplıydı murat hocanın önerdıgı banat compact orta sert fırcayla dıs etlerımı baya sert fırcaladım 1 2 gun baya kanama oldu lavabo full bıldıgınız kıp kırmızı sonrakı gunler bıdaha kanamadı dıs etı ıltıhabı ıcın dıs doktorları 1 hafta andorex gargara onerıyor 1 haftadan fazla kullanınca dısler sararıyor agız mukozasına kalıcı zarar verıyo alkol ıcerdıgı ıcın murat hoca onermıyor 1 hafta max kullanılabılır ben hıc kullanmadım florayı bozar dıye, dıs etı ıltıhabı ıcın tıbbı adacayı onerıyolar vıdeo lınkı bırakıcam ılk bunu dene 15 gun boyunca gunde 2 kere kadın stevıa felan koymus ona gerek yok

https://www.youtube.com/watch?v=wf27CvMyUu4
Yaşam,bize bütün kitapların öğrettiğinden daha çoğunu öğretir; çünkü yaşam bize karşı direnir. İnsan, ancak engellerle karşılaşıp onları aşmaya çalıştıkça, kendini tanıyabilir.         
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 16:12
benim ve forumdaki kokulu geniz akıntısı cekenlerın cogunda sinüzit yok sinus tomogrofisi temiz cıkıyor sınuzıtte genze akan mukus ıltıhaplı sarı yesıl olur bızde beyaz yapışkan enfeksıyon belırtısı gostermıyor alerjı belırtısı bu alerjısı olan arkadaslarımda var onlarda kokulu akıntı yok burunda olan bı bakterıden kaynaklı oldugunu dusunuyorum yada anotomık bır bozukluk var benım arkadasımda yuzme bılıyor kucukken ögrenmıs dıl pası benım gıbı   sarı yesıl. Cocuklugundan berıdır kayalık tarzı yerlede denizde derınlere   gırer dalar dısıde curuk agız kokusu yok onda denızle cok hasır nesır oldugu ıcın genız akıntısı problemını cozdugunu dusunuyorum
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 16:53
birden ortaya cıktıysa sindirim olasılığını yuksek tut şekeri azalt ogun sayısını arttır 4 ogun uygun her 3 4 saate bır ye yatmadan 4 saat once yemeyı kes sıvı serbest porsıyonları kucult ara ogunlerde 10 15 cevız badem vs ye bu yontemle sındırımı hızlandırıyorsun mıde bagırsaklarda sorun varsa besınler mıdede veya bagırsakta curuyor olabılır
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 18:55
Orjinalini yazan: Murat880

birden ortaya cıktıysa sindirim olasılığını yuksek tut şekeri azalt ogun sayısını arttır 4 ogun uygun her 3 4 saate bır ye yatmadan 4 saat once yemeyı kes sıvı serbest porsıyonları kucult ara ogunlerde 10 15 cevız badem vs ye bu yontemle sındırımı hızlandırıyorsun mıde bagırsaklarda sorun varsa besınler mıdede veya bagırsakta curuyor olabılır
sindirim kaynaklı sorunlarım var evet mide kaynaklıda var fakat benimki tip 1 cünkü çinkolu gargara işe yarıyor.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 18:57
Hocam iyi diyorsun hoş diyorsun evet alerjik rinit rahatsızlığım var sinüzit gibi burnumdan kokuda gelmiyor boş geniz akıntısı yalnız şunu anlatamıyorum bu geniz akıntım yeni bir durum değil 1 sene öncede vardı 2 hatta 5 sene öncede
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 20:19
Yarı çıkmış 20 ilk dişin var mı cep oluşmuş olabilir
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2021 Saat 12:21
Orjinalini yazan: Murat880

dil fırçasıyla dıl kökünü temızledıgınde yapıskan bır sıvı gelıyor mu eger varsa genız akıntından dolayı dıl sırtında bademcıgınde mıkrop bırıkımı oluyor

Aslında dil sırtından sıvı gelmiyor. Dil papillerinin yüzeyini sıvazladığınız zaman papiller arasında biriken sıvı ve gıda birikintilerini çıkarmış oluyorsunuz. Yıkanmış çamaşırı sıkar gibi düşünün. Çamaşırı sıkıştırdıkça, ellerinizin arasında ıslak çamaşıra kuvvet uyguladıkça nasıl ki kumaşın içindeki suyu dışarı çıkartıyorsunuz, aynen böyle düşünün. Sıvazladıkça papil arasındaki sıvı ve birikintileri çıkarmış oluyorsunuz.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2021 Saat 14:55

hocam 2. Alıntılayışım sanırım ya siz görmüyorsunuz yada cevaplandırılması gereksiz bir soru olarak gördünüz. Biraz kızdırabilirim sizi sanki affınıza sığınarak tekrar sormak istiyorum :) teşekkürler.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2021 Saat 08:53

hocam 2. Alıntılayışım sanırım ya siz görmüyorsunuz yada cevaplandırılması gereksiz bir soru olarak gördünüz. Biraz kızdırabilirim sizi sanki affınıza sığınarak tekrar sormak istiyorum :) teşekkürler.

Ben görmüyorum abicim
Moderatörlüğü kapattıktan sonra kayış koptu :)
Forumu takip edemez oldum. Zaten eski bir software idi şimdi iyice destabilize oldu.
Yeni mesaj bazen en üstte bazen en altta görünmeye başladı. Okuduğum mesajlar yeni mesaj olarak gelmeye başladı. Bindik bir alamete gidiyor bi yerlere :)

Çürük diş biraz diş eti problemi şiddetli dediğiniz miktarda dil kaplaması yapar mı? diye sordunuz.
Mutlaka belirli oranda dil kaplamasının kalınlığı ve oluşma sıklığı üzerine etkisi olur. Ancak hangi oranda dil kaplaması yaratacağını önceden kestirmek pek mümkün değildir. Bilmek zordur. Fakat etkisi olduğu (dil kaplamanızı artırdığı) kesindir. Yüzde olarak bir netlik kazandırmam kehanet olur.

Bu gezegende hiç bir diş çürüğü kendi kendine iyileşmedi. Madem ağzınızda diş çürüğü görüyorsunuz ne bekliyorsunuz? Nasıl olsa bir gün mecburen gidip dolgusunu yaptıracağınız kesindir. Hemen diş hekimine gidiniz.

IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2021 Saat 13:18
Sevgili hocam sınavlarım bitmek üzere bir çürük dişim var bir kırık dolgum çekilecek birde diş taşlarının etikisi olduğunu belirttiniz o temizlenecek. İnşallah geçer temennim bu yönde. Bir sorumda şu hocam 23 yaşındayım yarım cıkmış 20 lik dişim var onun koku yapıp yapmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2021 Saat 13:20
Birde hocam merak ettiğim husus şu; diş taşı geçen yılda vardı ama dil kaplaması ve koku yoktu daha önce sebep olmazken şuan oluyor olabilir mi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2021 Saat 08:10

23 yaşındayım yarım cıkmış 20 lik dişim var onun koku yapıp yapmadığını nasıl anlayabilirim?

yarım çıkmış 20 yai dişleri genellikle infeksiyon kaynağıdır tip 1 ğaız kokusu sebebi olabilir. Ağzınıza buz veya halitosil alınca koku geçiyorsa tip 1 olabilir.

diş taşı geçen yılda vardı ama dil kaplaması ve koku yoktu daha önce sebep olmazken şuan oluyor olabilir mi?

Evet olabilir.
Belkide farkındalığınız değişti. Konuya odaklanmaya başladığınız için zaten bulunan kokuyu şimdi algılamaya başladınız. Bilinmez.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2021 Saat 11:00

23 yaşındayım yarım cıkmış 20 lik dişim var onun koku yapıp yapmadığını nasıl anlayabilirim?

yarım çıkmış 20 yai dişleri genellikle infeksiyon kaynağıdır tip 1 ğaız kokusu sebebi olabilir. Ağzınıza buz veya halitosil alınca koku geçiyorsa tip 1 olabilir. Hocam tip 1 olduğuna eminim zaten. Halitosil alınca geçiyor. Hocam bu 20 lik dişin tamamen cıkma ihtimali yok mu bekleyebilir miyim bunun için yoksa sorunun kaynağının net ondan olduğunu anlamadan çektirmek zorunda mıyım?

diş taşı geçen yılda vardı ama dil kaplaması ve koku yoktu daha önce sebep olmazken şuan oluyor olabilir mi?

Evet olabilir.
Belkide farkındalığınız değişti. Konuya odaklanmaya başladığınız için zaten bulunan kokuyu şimdi algılamaya başladınız. Bilinmez.
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu