|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Çok su içince gariplik | |
Yazar | Mesaj |
ali1111
Üye Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Konu: Çok su içince gariplik Gönderim Zamanı: 13-Mart-2022 Saat 17:07 |
Merhaba ; kendimde gördügüm birkaç belirti ve soruyu paylasmak istiyorum
Tükürügümü yutunca yani yutkundugumda midemde birden gurultu gibi gluk diye bir ses oluyor ve sindirilince bagirsaga geçince yani bu gurultular devam ediyor ishal oluyorum böylece neden tükürük böyle bi sikinti yapar ki baska yasayan var mi problemi. Ayrica az yemek yedigimde hemen ishal oluyorum ve diskida tükürük mukus gibi seyler çikiyor bagirsaklarimda sürekli gaz , gaz sesleri var bu sesler yatinca daha da çogaliyor kabizlik normal olmayan diskilama var Çok su içince bagirsaklarim çok gurulduyor ve ishal oluyorum Anlamayanlar için tükürügüm , yutkundugum zaman mideme indigi anda bi asit sesi mi desem gurultu gibi bi ses geliyor sindirimsel olabilir mi ve eminim bu sese ne neden oluyorsa o ishal de yapiyor beni |
|
ali1111
Üye Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 13-Mart-2022 Saat 17:09 |
Çok su derken 1,5 lt maksimum 2 litre
|
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 13-Mart-2022 Saat 21:10 |
ayni gurultular bende de var. Psikolojik olarak hatirlayinca daha çok nüksediyor sanki stresin de etkisi var olabilir. Ama stressizken de oluyor bir sorun var orasi muhakkak. Bende kabizlik vs sorun yok. Kolonoskopi çok sey anlatir ama riskli bir sey gibi duruyor. Endoskopi ona nazaran daha az riskli. Risk her seyde her yerde var o da bir gerçek. Vallahi test verip incelenmeden sorunun ne oldugunu bulmak zor dostum
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|