Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bunları biliyor muydunuz?
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bunları biliyor muydunuz?
Mesaj icon Konu: kısa bir 2022 istatistiği Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Konu: kısa bir 2022 istatistiği
    Gönderim Zamanı: 01-Ocak-2023 Saat 21:00
2022 yıl sonu itibarıyla ağız kokusu şikayeti ile bana müracaat eden hastaların verilerine göz attım.

hastaların önemli kısmı tip 1 olarak başlamış. tedavi edilmeden uzun yıllar beklemiş. eğer beklemeseydi sıfır problem ile iyileşeceklerdi.

fakat maalesef tedavi edilmeden oyalanmışlar. ya okus pokus -biyorezonans, fitoterapi, kandida, karaciğer detoksu- ile vakit kaybetmiş veya şarlatanların eline düşerek hacamat sülük hindistan yağı probiyotik ile vakit kaybetmiş. hastalık uzun sürdüğü için psikolojisi bozulmuş. psikiyatrik hastalıklar başlamış. çok basit bir tip 1 vaka sonuç olarakl tip1+5 e dönüşmüş.

hele bir tane hastanın kayıtları örnek teşkil edecek kadar çarpıcıydı. size de anlatayım:

bu hasta, 11 tane diş hekimi 8 tane kbb hekimi 4 gastro hekimi gezmiş. 3 defa endoskopi olmuş, 2 defa helicobacter pylori tedavisi görmüş, eline metal prob verilerek alerjisinin olduğu besinlerin belirlenmesi gibi bilim dışı uygulamalardan tutunuz, karaciğer detoksu, kupa çekilmesi, çeşitli otlar bitkiler kullandırılmış. bademcikleri alınmış. nide ilaçları kullanmış, 1.55 sene antihistaminik içmiş sprey kullanmış.   günlerce su içmiş aç bırakılmış. bu hastaya bir tane allahın kulu çıkıp dilini fırçala dememiş. bana geldiğinde olfaktör obsesyon yerleşmişti. tip 1 tedavi olsa bile psikiyatrist müdahale etmezse iyileşmeyeceğini anlattım. yazık bu çocuğa.

2022 de b ana büyük oranda tip 1 ve ikinci sırada tip 1+5 vaka müracaat etmiş.
Hiç ağıuz kokusu olmayıp tek başına tip5 olarak gelen de olmuş.
6 tane tip 2, ayrıca 2 tane tip 4 gelmiş.
hiç tip 3 yok
geçen sene de tip 3 gelmemişti.

Kitabımın birinci bölümününde bizim donanımsız olarak yetiştiğimizi yazdım. hurafeleri, okuspokuscuları şarlatanları ve bunların nelerden ebslendiklerini masaya yatırıp inceledim. Ücretsiz indirip okuyun

https://kitabin.org/agiz-kokusu/agiz-kokusu-kitap-1/bolum-1.pdf
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu