Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Ben Kurtulamadim. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Carlos
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
Alıntı Carlos Cevaplabullet Konu: Ben Kurtulamadim.
    Gönderim Zamanı: 22-Subat-2023 Saat 20:16
Allah'in selami hepinizin üzerine olsun. Yillar evvel bu siteye üye oldugumda dünya üzerinde tek olmadigimi anladim. Bu karsilasma nasil desem bir yandan beni üzmüs olsa da diger yandan benim gibi olan ve benden daha azimli, arastirma kabiliyeti yüksek olan, hirsli ve tedavi için tabiri caizse çirpinan arkadaslarimi tanidim. Bu siteden gördügüm ve okudugum tedavi yöntemlerinin çogunu denedim. Doktora gittim tedavi oldum, ameliyat oldum, birsürü ilaçlar, otlar vb seyler kullandim. Nafile hepsi zaman kaybindan baska bir sey olmadi. Fayda gördügüm tek ilaç Nidazol isimli antibiyotikti. Fakat antibiyotik olmasi hasebiyle belli bir zamana kadar kullanabildim. Tabii olarak bu da bedenime hasar verdi ama güzeldi agzim kokmuyordu. Neticede ondan da vazgeçtim. Çünkü ilaç da artik fayda vermiyor hem de midem kaldirmiyordu. Üye oldugum zamanlar nickname farkliydi. Tabi ben pes edince çok uzun zaman bakmadim öfkelendim. Gereksiz bir öfkeydi. Kime neye veya neden hincimi çikarmam gerektigini bilmiyordum. Murat hocamin tavsiyesi üzerine pharmol zn, "Simdiki adi halitosil" kullandim. Halen daha da kullanirim ama o da fayda etmiyor en fazla 10 bilemedin 15 dakika falan sonra yine hüsran. Dislerim mermer gibi saglam bembeyazdi. Agiz kurulugu, mide agrisi, siskinlikler, gazlar vs hiçbiri bende yoktu. Sadece kokuyordu. Tam 24 senedir ben bununla yasamayi ögrendim. Nerede, nasil ve ne sekilde konusacagimi, disarida, parkta rüzgarin akis hizina ve yönüne göre nerede duracagimi ve oturacagimi, otobüste, arabada, uçakta nasil bir konumda nasil kendimi bukalemun gibi saklayacagimi, alisverislerimi tek basima kimselere danismadan sormadan yapmayi,çok iyi ögrendim. Sülalem zeki insanlarla kayniyor. Her biri okul ve egitim hayatinda muazzam yerlere kadar gittiler. Ben bu illet yüzünden agzimi açip karsimdaki muhatabima " Ya bak bir kere de beni dinleyin ben de hakliyim" diyemedim. Susmak en güzel ilaçti. Çok neseliydim küçükken. Bu illete yakalandiktan sonra her sey yerle bir oldu. Çevrem, arkadaslarim, sosyal hayatim, aile hayatim mahvoldu. Çok çare aradim ama bilmiyorum bulamadim. Doktorlarin bile dalga geçtigi, hafife aldigi konumlara düstüm. Velhasil, çok da uzatmak istemiyorum yilda birkaç kez siteye girip kurtulanlar için dua ediyor, formüllerini inceliyor ve yeni bir sey varsa deniyorum. Içimden geçenleri yazmak adina da yeniden üye oldum. Simdi kurtulan arkadaslardan birisi "5htp" diye bir vitaminden bahsetmis ona basladim. Iste bu sekilde nereye kadar giderse gidecek bakalim veya hiç çözülmeden biz gidecegiz. Mücadele veren arkadaslarima Rabbimden kolayliklar niyaz ediyor, kurtulan arkadaslarima da sagliklar ve bir daha yakalanmamalari adina esenlikler diliyorum. Unutmayalim ki; Her ne olursa olsun sifa Allah'tan umudu kesmek yok!
Birgün hepimiz ayni karanlikta bulusacagiz.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Subat-2023 Saat 21:23
‘’Yasarkende ölür insan
Umudu bittiginde
Hayalleri tükendiginde
Sessizlestiginde’’
Herzaman umudum vardi herseye ragmen sen kahkahalarim. Hayallerim vardi anne olmak istiyordum zamani geldiginde. Simdi kendimi onada layik görmüyorum. Geçen sene kendime söz vermistim yeni yasima girdigimde. Tutamadim. Bir bakmisim meger kahkahalarim eskide kalmis. Artik onlarda yoklar. Yavas yavas tükeniyorum. Bir hafta sonra dogum günüm. Benim için hiçbirsey ifade etmiyor. Her sene kutlanmasi için can atarken simdi insallah kimse hatirlamaz diyorum kendime. Imtihan ediliyoruz güzel kardesim. Rabbim ne dilerse o. O ol demezse olmuyor. Nekadar çirpinsanda ne kadar denesende olmuyo
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Subat-2023 Saat 22:05
Aynaya bak harabe gibisin, oysa sen çok güzel bir çocuktun.” Çocukken büyümek isterdim hayallerim vardi. Böyle olacagini tahmin bile edemezdim. Simdi her günüm bir öncekini aratir oldu. Geçmiste takili kaldim. Çocuklugumla konusuyorum arada. Sen degerlisin diyorum. Gül hakediyorsun çekinme diyorum. Böyle olmasini sen istemedin suçun yok. Hatan yok. Gül. Benim için gül ben artik gülemiyorum sen gül. Sana gülmek çok yakisiyor. Benim için delimi bu diceksiniz ama ben tükendim. Kimseye anlatamiyorum içimi size döktüm. Bir nebze anlarsiniz beni diye.
IP
Carlos
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Alıntı Carlos Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Subat-2023 Saat 23:53
Söylenecek çok birsey yok. Allah yardimcimiz olsun.
Birgün hepimiz ayni karanlikta bulusacagiz.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 398
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Subat-2023 Saat 08:11
@kaderarkadaslar Öyle deme yiyip bitirme kendini. Bizdeki derdi nimet bilenler var. Bak en son depremde gördük, yitip giden canlar, parçalanan aileler, anan baba ölmüs küçücük yavrulari sag kalmis, evlatlar ölmüs ana baba sag kalmis, yüzlerce ampüte vakasi var (kol, bacak kesilmesi), 7 yasinda oglan enkazdan kurtulmus ama sag bacagini kesmisler vs.

Kaza sonucu omurilik felci olan binlerce kisi var. Omurilik felçlileri dernegi bile var. Bas boyun hariç hiçbir yerlerini oynatamiyorlar. Bacagini kessen hissetmezler, tuvaletlerini birileri alttan almak zorunda çünkü çisinin geldigini bile hissetmiyor.

Gözleri görmeyen, annesini hiç görememis, gözlerim bari 10 saniyeligine açilsa da bir kez annemin yüzünü görebilsem diye aglayan görme engelli kardeslerimiz, dogustan sagir insanlarimiz var. Kanserle cebellesen, zihinsel engelli evlatlari olup, biz ölünce bunlara ne olacak, kim bakacak, tecavüz mü edecekler, dövecekler mi, sövecekler mi, organlarini çalmak için öldürürler mi korkusuyla her an yasayan ve ne umutlarla evlenip çocugu dogdugundan beridir birak gülmeyi gülümsemeyi unutmus insanlar var.

Agiz kokunla bu saydiklarimdan biriyle yer degistirmeyi ister miydin? Inan onlar hemen isterdi.

Acilari yaristirmak degil burda amaç ama inanin arkadaslar sandigimiz kadar da umutsuz degil durum. Direnmeye, çareler aramaya devam. Belki de çok yaklasmisisizdir, bilemeyiz.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Subat-2023 Saat 10:36
Çok haklisin. Sükürsüzlük etmek en korktugum sey. Ama yanlizca koku degil. Mücadele ettigim baska seyler de var. Hepsi birlesince böyle daraldim bir an. Her halimize bin sükür
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Subat-2023 Saat 10:47
Kaderarkadaslar seni çok iyi anliyoruz merak etme bu ruh hali hepimizde ara ara oluyor benimde en büyük hayalim anne olmakti bütün çabam mutlu bir yuva kurmak içindi ama tabi bu hastalik yüzünden hayatimda olabilecek insanlari teker teker çikarmak zorunda kaldim. Isyan etmedigin sürece bu ruh halin ve sukrun için elbette sende mukafatlandirilirsin. Ama bu dünyada ama diger dünyada biz bilemiyoruz. Dünya çok kisa çok büyük laflar etmek içinde kisa halimize sükredip önünüze bakmak zorundayiz.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Subat-2023 Saat 10:59
Insan iddiasindan sinanirmis derler. Çevremde çok gördüm, anneligi en çok isteyenler genelde ya evlenemiyor ya da evlense de çocugu olmuyor.

Arkadaslar dilimizin üstünü iyice temizleyip, hijyen hale getirip, sitreç filmle hiç hava almayacak sekilde kaplasak koku sorunu da çözülür belki. 😁
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Subat-2023 Saat 11:25
Tospik haklisin o yüzden elimizde olanla yetinmek ve durumu kabul etmek gerekiyor sanirim. Belki beklentisiz birsekilde ugrasmak daha iyi olur psikolojik açidan bilemiyorum
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Subat-2023 Saat 12:00
Orjinalini yazan: Melina

Tospik haklisin o yüzden elimizde olanla yetinmek ve durumu kabul etmek gerekiyor sanirim. Belki beklentisiz birsekilde ugrasmak daha iyi olur psikolojik açidan bilemiyorum

Öncelikle sunu kabul etmemiz gerek, dertsiz insan yoktur. Ali Koç'tan tutalim Madonna'ya Seyma Subasi'ndan Acun'a herkesin derdi var, olacak da.

Diyelim ki bir sabah kalktiniz koku moku yok, 6 ay da kokmadi, evlendiniz, çocuklariniz oldu. Eeee masallardaki gibi sonsuza kadar mutlu mesut yasayip gökten 3 elmam mi düsecek saniyoruz?

Bu sefer çocuk hastalandi, düstü mü kalkti mi, hangi okula versek, okula gidip gelirken binbir endise, okuyacak mi, is bulacak mi, onun da bir sürü sorumlulugu, derdi saracak bizi. Agzin kokmasa diyabet, kalp, tansiyon vs kimbilir hangi hastalik peydah olacak. 😀

Dertten kaçamayacagimiza göre derdimizle yasamayi ögrenmek lazim. En azindan bunun huyunu suyunu biliyoruz. Dert insana yol gösterir demisler. Dertler de misafirdir, sonsuza kadar kalmazlar. Sevinçler de hüzünler de geçicidir.

Yerlilerin kullandigi bir bitkiden bir doktorun gelistirdigi ilaç olmayan ama tibbi destek amaçli kullanilan Reflor adli bir sey var, hiç kullanan var mi?

Bagirsak florasini düzenliyormus, yararli bakterileri artitriken zararlilarin üremesini engelliyormus.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Subat-2023 Saat 13:02
🤎💐
IP
Betain
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Alıntı Betain Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Subat-2023 Saat 07:00
Kurtulacaksin ben ne oldugunu biliyorum. Eski nickim diloy sifremi unuttum parolami unuttum seçenegini bulamadim yeniden kayit oldum.
Yazdiklarimi dört gözle oku
Mide çikisinda belli bi bölümde ince bagirsakta bakteri populasyonunun zararli dedigimiz bakterilerin yararlilara göre dengesizliginden kaynakli.
Mide çikisinda ince bagirsakta safra salgilanan bölüme kadarki yerde bakteri ürememesi için mide asidi bakterileri öldürüyor. Mide çikis bölümünden ince bagirsaga geçince biraz asagida safra salgilaniyor o zaten mide asidinden daha asidik oldugu için bakterileri öldürüyor ince bagirsakta. Ama mide çikisindaki ufak bi kisima safra deymiyor. Çünkü safra salgilanan bölüm daha asagida.

Nidazol kullaniyorsun bakteriler ölüyor antibiyotik bitince bizim mikrobiyotamiz dengesiz oldugu için yine ayni bakteri popilasyonu ince bagirsaktaki o bölüme yerlesiyor orada istemedigimiz bakteriler ürüyor.

sen yemek yiyorsun mide asidin yetersiz yemek ince bagirsaga geçiyor oradaki zararli bakteriler o besinleri bagirsak sindirmedn yiyor bu yüzden vitamin vs eksikliklerin de oluyor hatta. Neyse bu bakteriler besinleri yiyor ve kötü kokulu gaz olusuyor mide çikis kapagina pilor kasi deniyor bu kas yemeklerden sonra kapaniyor ama bu üretilen kötü kokulu gaz basinç yaptigi için pilor kasi açiliyor ve koku yükseliyor.
Strese girince kokma sebebi bizde kronik stres olustugu için artik kokucam diye strese giriyoruz tehlikede hissediyoruz kendimizi insanlardan kaçiyoruz bu durumda vücut savas ya da kaç tepkisine giriyor söyle düsün sanki bi aslanla karsi karsiya geldin ölüm kalim meselesi durumu vücut bu durumda hayatta kalmak için adrenalin salgilama gibi islerle ilgileniyor sindirimi ikinci plana atiyor o bahsettigim pilor kasinin kapanmasi için sinyal gitmiyor bu durumda ve o bahsettigim bakterilerin ürettigi gazdan hali hazirda basinç olustugu için pilor kasi gevsiyor ve koku yukari çikiyor.

Yapman gereken çok basit. Lütfen yap bana dua edeceksin. Betain hcl (mide asidinin tableti) al herhangi bi markanin sabah kalkinca aç karna direk iç bir bardak suyla. Su direk ince bagirsaga geçer asitli su ince bagirsakta o zararli bakterileri yok edicek. O bahsettigim ince bagirsaktaki ufak kisimda mide asidine dayanakli yararli bakterilerin üremesi istenen. Yemeklerden hemen önce de bu betaini iç 15 20 dk bekle o bakteriler yok olacagi için koku da olmayacak.

Umarim anlatabilmisimdir.
IP
Betain
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Betain Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Subat-2023 Saat 07:41
Antidepresan kullanip iyilesenler var iyilesme sebepleri mide asidinin üretimi normallesiyor çünkü kronik stres bazi insanlarda mide asidini azaltiyor. ama bazilari antidepresani birakinca koku geri geliyor çünkü aslinda onlar iyilesmiyor mide asitleri yine yetersiz kronik stres geçince olur olmadik vücut savas ya da kaç tepkisine girmedigi için sindirim durmuyor ve basinçtan pilor kasi gevsemiyor. Mesela bu durumda biri gerçek anlamda bi tehlikeyle karsilasinca mesela bi köpek saldirsa yine kokacaktir eminimki. Sende de kronik stres var 24 yil diyorsun biri Sana biraz yaklassa beyin hemen tehlike diye algiliyor.
Diyeceksin ki baskalarinda niye koku olmuyor bir tek bizde mi mide asidi yetersiz hayir tabii ki bizim en bas sorunumuz mikrobiyatamizin dogustan bu sekilde olmasi. Sürekli o zararli bakterileri yok etmeliyiz sürekli antibiyotik kullanamayiz o yüzden mide asidi tableti kullanicaz.

Ben antidepresan ve betain kullaniyorum. 2 ay antidepresan ve betain kullanmadim belki iyilesmisimdir tamamen diye sütsüz sekersiz bi kahve içtigimde koktum. Çünkü kafein bazi insanlarda kaygiyi arttirir . 2 aydir yine selectra ve betain kullaniyorum rahatim. Bardak bardak kahve çay sigara alkol kullaniyorum koku yok.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Subat-2023 Saat 07:41
Diloy, bunu sürekli mi kullanmak lazim? Bir de simdi baktim da betain hcl + pepsin seklinde satiliyor bu ürünler. Bazilarinda pepsin domuzdan üretilmistir yazarken kiminde sigir pepsini yaziyor. Bu konuya hassasiyeti olan arkadaslarin dikkatine.

Organik sirke de asitli, sabah aç karnina ondan içsek de acaba fayda verir mi?
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Subat-2023 Saat 07:43
Surda sigir pepsinli örnek bir ürün var;

tikla
IP
Betain
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Betain Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Subat-2023 Saat 09:47
Evet sirke de ise yariyor ama bunu bana dr akrabam söyledi bizim istedigimiz mide asidine dayanikli yararli bakterilerin orada bulunmasi dedi o yüzden betain kullanmayi tavsiye etti. Bu arada yukarida yazdiklarimin çogunu dr söyledi bana.
Ürün betain hcl + pepsin seklinde marka farketmez.
IP
Betain
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Betain Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Subat-2023 Saat 09:50
Mesela bi 6 ay kullanip ara verilip bakilabilir iyilesme oldu mu diye olmamissa ömrü billah kullanmak gerekiyor çünkü bu sekilde yasamak çok daha sagliksiz. Biz bu bakteriler yüzünden çürükçül canlilar oluyoruz bagirsaklardan önce bu bakteriler besinleri tüketiyor biz de onlardan kalani
IP
Iyidegilim
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Alıntı Iyidegilim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Subat-2023 Saat 20:53
Merhaba betain dediginiz sey bir vitamin mi?
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Subat-2023 Saat 22:59
Diloy ben sibo tedabisi oluyorum bende betain HCl kullaniyorum goodday marka her ögünde Ogünle birlikte iki üç lokmada bir toplamda 3 tane kullaniyorum her ögün için ama kokuda bir degisiklik olmadi bende ya
IP
Betain
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Betain Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Subat-2023 Saat 12:16
Melina kokunun çesidini ne zamanlar oldugunu kokunun ne kadar yayildigini metronidazol kullaninca etki oluyor mu yazr misin. Senin kokunun kaynagi sibo degildir belki, belki de öyledir tedavi yöntemin farklidir. Unutma hastalik yoktur hasta vardir ayni hastalik herkeste ayni tedaviyle iyilesmiyor bazen.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Subat-2023 Saat 15:59
Benim koku genel olarak var hissediyorum içte içten gelen bogazdan gelen bir koku var. Diski gibi kokuyor. Tip olarak henüz ölçüm yaptirmadim. nidazol kullanmadim ama flagy kullandigimda çok kisa bir süre koku gitti tamamen agiz tadim yerine geldi tükürük seviyem artti ama sonra koku geri geldi ilaçta ekmtki etmemeye basladi.Ama kokuyu bir sürede olsa kesen tek antibiyotik flayg di.Evet belki koku kaynagi sibo degildir bilemiyorum
IP
subib
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 25
Alıntı subib Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Nisan-2023 Saat 23:26
diloy betaini nasil kullaniyorsun lutfen detayli anlat suyla mi yutuyorsun yemekle mi gunde kac tane aliyorsun kullanmaya basladiktan ne kadar sure sonra koku gecti
IP
Maybeoneday
Üye
Üye

Gönderilenler: 56
Alıntı Maybeoneday Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2023 Saat 10:04
Arkadaslar herkese merhaba öncelikle. Ben yillardir bu sorunu çekiyorum hep farkli sebeplerden süphelendim ama sonunda neyden kaynaklandigini buldum. Öncelikle benim burnumda hafif egrilik var sinüzit alerjik rinite de sahibim vr tabi ki sürekli geniz akintisi oluyor burun tikanikligi oluyor. Bir kac haftadir düzenli olarak nefes egzersizi yapiyorum (YouTube a çigdem unal yazarsaniz bulursunuz. Hem sinüzit için hem de burun egriligi için egzersiz var günde 2 kez yapiyorum. Ayni zamanda çörek otu yagi içip burnuma damlatiyorum ve sinüs rinse kit kullanip tabi ki agiz bakimimi yapiyorum beni 7-8 saat götürüyor bu yaptiklarim ama sonra yine geniz akintisi olusuyor en basa donuyorum. Tip 2 den suphelenenler bunlari denesin. Koku sifirlaniyor bazen en fazla %10 lara düsüyor. Bir kac ay düzenli yapildiginda bu egzersizler tamamen iyilesme saglaniyormus ama deniyorum bakalim ne olacak. Çünkü sinusler havalaniyor bu egzersiz sayesinde ve bakteriler tutunamiyor. Geniz akintisi konusunda baska onerileri olan varsa açigim önerilere siz nasil azaltiyorsunuz
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2023 Saat 02:49
Arkadaslar bilgisi olan varmi acaba ? Kil kurdu tenya tarzi bir paylasim gördüm instagramda ve agiz kokusu yaptigi yaziyordu. Daha önce arastiran bakan tedavi olan varsa bizimle paylasabilir mi ?
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2023 Saat 14:27
Biraz da gülümseyelim.

tikla
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2023 Saat 17:52
Hshshshshshshsh
IP
Yig1t
Üye
Üye

Gönderilenler: 48
Alıntı Yig1t Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2023 Saat 18:31
Arkadaslar beni biliyosunuzdur agiz kokumu geçirmeyi basarmistim ama inanmamistim halada inanmiyorum da...(dilimdeki koku sarilik ve beyazlik gitti ama koku gittimi kimseye hala sormadim yalayinca koku yok) neyse arkadas bu grupta okudugum seyler neticesinde dahada psikolojim bozuldu simdide burnumdan koku geldigini saniyorum nefes almak istemiyorum korkuyorum fobi olusti psikolojim hiç iyi degil ne yapicam bilmiyorum.Bu arada galiba hepimizin agiz kokusu sorunu bagirsakmis arkadaslarlar bende chron hastaligi çikti iltihapli yaralar ve ince bagirsak iltihabla kapli .bana yardim edin eger burnumuzdan koku geliyorsa nasil anlariz veya hastalik sahibi kisi anlayabilir mi cevaplarsaniz çok mutlu olurum en azindan psikolojik olarak iyi hissederim
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 201
Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2023 Saat 11:02
Slm yigit sibo tedavisi gördüm ince vagirsak icin suan bütün sikayetlerim gitti ..
Bi dene belki o cikar sende dilindeki pas nasil gitti sarilkk ne kullandin nasil kurtuldun ?
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2023 Saat 12:03
Melina neden anne olamayasin ya neden evlenemiyesin ..kendinizi okadar düsürmeyin bakin ben evlendim esimide cok seviyorum oda beni seviyor benden bir kez dahi igrenmedi ..

Dogru kisiyi bulun gidin gidin bulunsun
Korkmayin kokuyorum diye ne olmus yani kokuyorsak aman

Yazdiklarinizi okuyunca sinirlerim bozuluyor vallahi
Bukadarda karamsar olmazki insan ..

Bu hastalik karsindakine gecmiyor korkma öpüsünce felan gecmiyor öyle olsaydi esiminde suan ayni sorunlari olurdu ..

Hem sen cocuk yapmak istiyorsun
Hamilelik zamaninda daha fazla kokacaksin

Esimin hamile zamaninda agzi kokuyordu ici eksiyordu
Kendide diyordu bende hemen farketmisdim ztn

hamilelikdenmis dogurdukdan sonra gecti mesela ..

Bukadar karamsar olmayinya benim kac sene dükkanim vardi
Yinede calisiyordum konusuyordum bazilar tepki veriyordu bazilari icin umrunda bile degildi ..

Herkesin hayellleri var cok iyi anliyorum sizi..
Benimde vardi ve bazilari oldu bazilari olmadi

Hersey hayelle basliyor hayal ediyorsan o hayalini gerceklestirmek icin biseyler yapmaniz gerekiyor ..
Kokulu kokusuz ben bunu bilirim

Bakin benim hayellerimi söyleyim size cogunu basardim bu hastaliga Rahmen basardim ..

Evim olsun kendime ait bahceli dedim 8 sene dükkanim vardi calistim kokuya Rahmen calistim ve basardim ..

Sonra evlenecem dedim evimde vardi artik kac kisiyle bulustum inanmazsiniz ama bulustum 2 tanesini umrunda degildi koku suanki esim ve bir daha vardi denizliydi cok iyi bir insandi ama cok farkliydik onunlada öpüstüm hatta o zorladi beni cok sevmisti ..ona gecmedi koku bendende igrenmedi .. inanin bana dogruyu söylüyorum ..

Olmayan hayellerim istedigim arabayi genciligimde alamadim üstü acik bir arabaydi cok istemistim param yoktu zor zamanlardi 4 bin euro biseydi suan istesem alirim ama genc degilim .. belki bir gün alirim ..

Ha daha halen hayellerim var .. türkiyeye döncem
Bi kac bisey alip burdakileri satip bakalim hayel iste belki olur belki olmaz

Bu tavirinizla bisey elde edemezsiniz kendinize gelin ..
Caba gösterip biraz o hayalin icin cabala ..
Kokuyu bir kenara birakin hayaliniz icin cabalayin ..

Böyle yapmayin harbiden okuyunca bile üzüldüm ..
O piskolejide 2 sene kaldim ben bu hastaliga yakalandigim zamandi calismadim sadece doktorlara gittim hic kimseyle konusmadim .. baktim böyle hic olmuyor dükkan actim calistim böyle yaparsaniz hic bir yere varamazsiniz ..
Kendinize gelin kokuyordu e ne yapalim hayat devam ediyor..

Mesela siz suan bekarsiniz hic bir mecburiyetiniz yok ..
Bana bakin bide cocuklarim var 2 tane mecburiyetlerim var benim kendimi bosverdim ben artik Kim ne derse desin öyle yasiyorum cünkü cocuklarim var .. benim yüküm Kat ve Kat fazlalasti ailem olunca cocuklar olunca ..ama herseye Rahmen hayatimi cok seviyorum koku .. halen var bende ama baya azaldi insl tamamen gececek ..

Cuma günü örnek alcak hangi bakteri sebep oluyor kokuya diye insl tamamen koku gitcek .. allaha emanetsiniz
IP
Yig1t
Üye
Üye

Alıntı Yig1t Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2023 Saat 16:46
Ben sekeri azalttim sadece baktimki 1 ay sonra sarilik kendini beyazliga birakmis sonra (15 gün) dilim normale döndü seker bu denli etkiliyo insan sagligini.Diger hususta bende bagirsagin her türlü seyi var galiba hemoroid enflamatuar hastaliklar chron vb. Çok sikintili yani ama çok sükür dilimdeki pas gitti dilimi yalayinca veya herhangi bir sekilde aynaya bardaga burnuma ufledigimde kokuda yok ama benim öyle psikolojim bozukki inanmiyorum inanmak istemiyorum hiçbiseye kimseye de soramam huyum kurusun . 18 yasinda bu seylerle ugrasiyorum çok yoruldum psikolojik olarak ya hala geçmediyse diye
IP
Yig1t
Üye
Üye

Alıntı Yig1t Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2023 Saat 16:55
Ve bu arada ince bagirsagim boydan boya iltihap ve yaralarla kapliymis babamda da ayni hastalik vardi ama çok sükür iltihaba ragmen kokuyu bitirdim çünkü koku gerçekten yok ama iste insan beyni öyle biseyki almiyo bana kizabilirsiniz ama 18 yasindayim hayatimin en en güzel günlerini yasayabilmek isterdim imkanlarimda vardi sirf bu psikoloji yüzünden reddettigim kizlarim sayisini hatirlamiyorum (kendimi övmek için demiyorum insanlar beni çocuklugumdan beri çekici bulur eskiden böyle içine kapanik biri degildim...) Egoli dediler . sendeki sans bende olsa dediler. Dedilerde dediler ama insallah geçerde bu günlerimize güleriz hayallerimiz gerceklesir her seye ragmen çok sükür yasiyoruz
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2023 Saat 19:07
Evet anliyorum yigit bendede hemen hemen aynisi ..
Nasil cikti ortadan bu hastalik ne gecirdin 18 yasindada bu koku geldi ..

Bende 20 yasinda oldu bogaz intahabi ile basladi ..
Hemen hemen ayni Kader..

Ben o siralar spora gidiyordum 96 kiloydum kasli güclü .. havali biraz agresif güzel yillarimdi sonra ne spor kaldi ne arkadas ortami kizlar discolar hepsi birden bitti ..

Ne Tür bir günah isledimde benim basima geldi diye cok düsündüm .. bi kötülügümde olmadi kimseye harbidende ztn gurbetteyiz kötü yollara düsmedim cok arkadas var eskiden suan ya hapiste yada bazilari Burda Gelecek diye bir yer var hapis gibi bir yer eroyin tedavisi görüyorlar bazilarida iyi yerlere geldiler ..

Herkesin kaderi baska diye düsündüm sükür ettim belkide bu hastalik olmasa Bende öyle olurdum diye ne bilim kendimi avutuyordum iste midene ve bagirsaklarina baktir illaki bisey cikacak ..

Ben suan son asamadayim kbb ve laboratorium var sonra bitti baska biseyde olacagini zannetmiyorum heryerime baktilar ne biliyim bir umut yarin örnek qlinsin sonuclarini hangi bakteri ciktigini yazmam yine moralinizi yüksek tutun .. iyi geceler herkese
IP
Yig1t
Üye
Üye

Alıntı Yig1t Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2023 Saat 19:46
Ben korona döneminde inanilmaz kola içiyodum inanilmaz .
Hemde kaliteli olanlardan degil . Ondan sonra 11.sinif basladi maskeliydik tabi koku fln yok o siralar çok güzel günler geçirdim .sonra korona fln bitti okul açilmadan 1 gün önce bakin yalan soylemiyorum 1 gün önce igrenç çamur tadi gibi bir sey oldu agzimda ve hayatim karardi . Insanlar benimke konusmaya calisiyo ve ben sadece kafa hareketiyle cevap veriyorum ... Belki beddua aldik belki baska bir sey .Allah kimseyi bu duruma düsürmesin insallah .Ama ben geçecegini biliyodum çünkü benim yutdisi hayallerim vardi dünyayi gezicektim agzimin pis kokmasi beni çok etkileyecekti. Sonra iste baktim kola seker vb.birakinca agiz kokum geçti . Bir sabah oldu bu hemde ama ben hala kabul edemiyorum çok degisik bir hastalik. Bir keresinde anneme aglaya aglaya anlattim annem bana dediki oglum senin agzin fln kokmuyo .Ondan sonra kimseye sormadim soramadim.insanlar neden boylesin dediginde antidepresan kullaniyorum vb.bahaneler salladim. çok isyan ettim ama Allahim bana 1-2 hafta içinde herseyi unutturdu ve umut isigi verdi.Insallah gecmistirde ben var saniyorum dur insallah bu psikolojiyi de atlatirim(Z)
IP
Yig1t
Üye
Üye

Alıntı Yig1t Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2023 Saat 19:52
Bu arada demeyi unuttum Bagirsaklarimda polipler var ve iltihapla kapli d vitamini kullandim ama yukselmiyo çünkü A,D,E,K VITAMINLERI bagirsakta çözünen vitaminlermis ama iste babadan ogula bizde bagirsak sikintisi var . Ince zar iltihapla kapli anlatabilecegim sekilde . Ilaç kullanmaya basliyicam galiba antibiyotik tedavisi sart baska türlu o iltihaplar geçmez herhalde.
Insallah Bagirsaklarida tedavi ettirdikten sonra bisiler daha netlesir benim açimdan . Hastaligin geçtigini beynimin kabul edipte kalbimin kabul etmemesi gerçekten zorlayici. Insallah hepimiz iyilesirizde hayallerinize kavusuruz
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2023 Saat 23:45
Insl olur bende hemen gecti sibo denen illet antibiok aldim siskinlik agri felan gitti ..

Bogazimda sorun var benim kesinlikle bendede o gecince komple gecer insl ..

Mesela ben aci sakiz alinca agizima bogazimda oluyor sende böyle bir sorun varmi ..

Bogazimda gecip koku gecmesse büyük hayal kirikligi olcak benim acimdan sonra ne yapacak bilmiyorum bakalim
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2023 Saat 23:47
Yigit böyle yasanmaz abicim, imkanin varsa Murat hocaya git bi ölçüm yaptir.

Murat hocanin dedigi çok dogruymus, agzinin koktugunu hiç hissetmedigim, agzi hiç kokmayan, pek çok kizla sevgili olan kuzenime sakasina görüntülü telefonda konusurken dedim ki " dilini iyice çikar ve dilinin arka kismiyla bilegini yala, 30 saniye bekle ve kokla"

Dedigimi yapti ve "ögggggg bu ne yaaa, igrenç kokuyor dedi"

Yani demek istedigim belki de agzin kokmuyordur ama sen kuruntu yapiyorsundur.
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2023 Saat 23:48
Bogazimda yanma oluyor aci sakizda aci yedigimde baharatli vesayre bogazimda hemen hissediyorum ..

Dilimin psida gecmiyor beyaz bembeyaz oluyor .. bu bogazdanmi kaynaklaniyor bilmiyorum ..
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Kasim-2023 Saat 00:03
Tospik suan yigit önerdigin bilek testini kendime ve esimde yaptim bir bilegimi kendim bir bilegimi o yaladi ..
Ama ona göstertmedim hangi bilegimi yaladigini ..
Hangi senin dedim bilmiyorum diyor hahahaha

Benim yaladigim bilek eksi kokuyor dedi kendisininki normal diyor ..

Suan kurudu ve benim yaladigim yer halen kokuyor onunki kokmuyor hahahahaha

Test pozitif hahaha
IP
Yig1t
Üye
Üye

Alıntı Yig1t Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Kasim-2023 Saat 07:38
Ben sakiz cignerken öyle bisi yasamiyorum ama bundan bir kaç ay önce kulak Burun Bogaz doktoru bogazima baktinve senin girtlak yutak kisminda kirmizi noktalar var dedi . Gerçektende hala yutak kismim aci aci yanar bazen
IP
Yig1t
Üye
Üye

Alıntı Yig1t Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Kasim-2023 Saat 07:40
Kuruntu yaptigimin farkindayimda iste olmuyoki insan eski haline dönemiyo kać yil kaç ay sürer bende bilmiyorum bu durum buradan okuduklarimda psikolojimde bozuldu ksjsksdh burnumdan fln koku geliyo saniyorum durduk yere benim beyin biraz sikintili calisiyo galiba çocuklugumdan beri mükemmelliyetciydim buda aklimda çoook soru isareti birakiyor
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu