|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aerandir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31-Aralik-2023 Saat 01:27 |
Arkadaslar 20 yildir devam eden bir kokum vardi fakat kendim almiyordum esim söylüyordu ve yakin arkadaslarim ve öyle bir koku ki bazen 2 mt den insanlar rahatsiz oluyordu tatli seyler tükettigimde zirve yapoyordu. Herseyi denedim bitkiler yaglar candida diyeti vs..hiçbiri fayda etmedi ama çözüm kadar basitmiski sadece dis taslarimi temizlettim Allah in izniyle kokum sifirlandi hiç yok bunca yildir çözüm çok BASITMIS. Bazen inanamiyorum yillarin verdigi aliskanlikla acaba koku varmi diye esime anneme yakin arkadaslarima "eminsiniz degilmi koku yok sifirlandi" degilmi diye sürekli soruyorum. Umarim sizinkinde bu kadar basittir. Basit bir dis tasinin bunca yil koku yapmasi enteresan birsey dis taslari gözenekli yapisiyla bakteriler için bir mekan oluyor dis firçalasaniz bile geçmiyor hatta koku burnumdan bile geliyordu yani esim öyle söylüyordu
Allah bu kokudan kurtulamayanlara sifalar versin. |
|
![]() |
|
Kozmoz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Ne zamandir koku yok? Hevesini kirmak istemem ama benim kanaatimce iyilesmedin
|
|
![]() |
|
aerandir
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
3 hafta olacak koku sifir
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 394 |
![]() ![]() ![]() |
Çok sevindim, çok geçmis olsun. Dis tasin oldugu gözle görünüyor muydu? Bizde olup olmadigini anlayabiliyor muyuz acaba çok belirgin degilse?
|
|
![]() |
|
anonim93
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
Hevesini kirmak gibi olmasin ama ben de yirmilik disimi çektirdikten sonra koku sifirlandi ve 10 gün kadar sonra geri geldi. Dis hekimlerinin islem esnasinda kullandiklari su ya da her neyse sanirim ondan kaynakli. Koku geri geldikten sonra tekrar kontrol için gitmistim çekilen yerde yemek artigi kalmis olabilir diyip yine tadi degisik olan bi su ile temizleme islemi yaptilar koku 1 hafta kadar kesildi ve yine geri geldi
|
|
![]() |
|
Kozmoz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Ayni durumu yasadim yari gömülü yirmilik disimi çektirdim bütün dis taslarim temizlendi çürüklere dolgu yapildi 3 5 gün sonra koku yine geldi burnunda egrilik var burun etlerin sis dendi ameliyat oldum yine elde var sifir
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Dis tasi sanki bes on günde bile olusan bir sey. Derin dis tasi temizligi yaptirdim on bes yirmi gün sonra kontrole gittim tas degil ama islak deniz kumu tarzi seyler olusmustu. Tartar dedikleri sey galiba. Tükürük bezleri ön dislerin oldugu yere açiliyormus o yüzden alt dislerin arkasi sürekli dis tasi olusuyormus.
Sürekli ve dogru sekilde firça, dis ipi kullanmak lazim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |