|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mavimsi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Kasim-2024 Konum: Bilecik Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25-Kasim-2024 Saat 21:58 |
herkese merhaba arkadaslar. yillardir agiz kokusu ile ilgili sikayetim var. bu kokuyu ben öksürdükçe ve basimi komple asagi egdigimde veya basimi sola çevirdigimde lagam kokusu gibi koku geliyor. bazende kuvvetli üfledigimde . fakat normal nefes aldigimda hiç bir koku bana gelmiyor. karsi tarafa koku gittigi bariz belli. konustugumda basini çevirmeler burun kapatmalar surat eksitmeler ve acinasi bakislar. bunlar psikolojik degil arkadaslar bir kiside degil iki kiside degil herkeste ayni tepki olur mu . kimle konussam yüz yüze bu tepkileri aliyorum ve artik hayattan sogudum yillardir özgüvenim kalmadi. biriyle konusurken istemsiz elimle agzimi kapatiyorum o kadar utaniyorum ki. gitmedigim özel hastane kbb doktoru disçi hiç kimse kalmadi. hatta ankaradan adanaya murat hocanin klinigine bile gittim. bana psikolojik oldugunu söyleyerek bir losyon ve dis firçasi verdi. fakat psikolojik olmadigini karsi taraflarin verdigi tepkiden belli. asansörde biriyle konustugumda diger kisiler bile burnunu kapatip kafasini çeviriyor. ben son çare olarak istanbulda bir doktoru buldum giden herkes sorunu çözdügünü söylüyor. fiyati çok maliyetli ama benim son çarem bu doktor.2 gün sonra doktorun yaninda olacagim. reklam olmamasi adina ismini vermiyorum. eger burda da çözüm bulamazsam ne yapacagimi bilemiyorum . son umudum burasi insallah yine o kadar yolu ve masrafi bosuna yapmamis olmam. eger bir faydasini görürsem tekrar buraya yazacagim arkadaslar. burada ki herkes bu durumu yasiyor ve nasil bir psikolojide oldugunu kendimden biliyorum. umarim bende faydasi olur da herkese buradan mutlu bir sekilde yazarim. kalin saglicakla.
|
|
![]() |
|
Mies
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Kasim-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba haberdar eder misin?
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 394 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hoca psikolojik dediyse öyledir, hocanin yutup kanalinin en sin videolarina bak, orda psikolojik koku teshis konulan hastalarin bizzat kendileriyle röportajlari var, ayni senin gibi diyorlar. Herkes onlar konusunca basini çevirip, burnunu kapatip, yüzünü eksitiyorlarmis güya ama sonradan hiç de öyle olmadigini anlamislar. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen Aytug Altundag. Ama onun da "her giden agiz kokusundan kurtuluyor." gibi bir imaji yok.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |