|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Dildeki Pas - Koku | |
Yazar | Mesaj | |
coqnfechn
Üye Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Konu: Dildeki Pas - Koku Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2012 Saat 18:38 |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2012 Saat 20:27 | |
Sizin diliniz saglikli görünüyor. Zayif bir kaplama var. Bu günün belirli saatlerinde kendiliginden ortaya çikar ve firçalayincxa kaybolur. Kabarcik dediginiz olusumlar papillalardir ve normal görünüm ve sayidadir. Ben size agiz kokusu yapan dil fotograflari göstereyim:
|
||
coqnfechn
Üye Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2012 Saat 20:34 | |
Ne belirli saati ne kaybolmasi hocam.Tüy gibi bunlar.Ve ince degil.Ben kendimi bildim bile var bu bende.Firçalayinca etki bile etmiyor.Rengi bile degismiyor.
Düzenleyen coqnfechn - 17-Kasim-2012 Saat 20:35 |
||
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 18-Kasim-2012 Saat 17:43 | |
Sol alttaki fotograf dikkatimi çekti,ekledigim kendi dilimin fotograflarinda da görüldügü gibi bazi yerlerde renk degisiklikleri var, sanki o bölge yanmis gibi.Bu neyin belirtisi olabilir Murat bey?
Son birkaç ayda zaman zaman ortaya çikip bazen kayboluyorlar, bazi durumlarda çeperleri beyaz bir tabaka ile çevrelenmis oluyor. 25 yasinda bir erkegim,eger önemli ise. Düzenleyen aydinmur - 18-Kasim-2012 Saat 19:46 |
||
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2399 |
Gönderim Zamanı: 18-Kasim-2012 Saat 19:55 | |
Bahsettiginiz fotograftaki kahverengi siyah lekeler keratin isimli bir proteindir. Dilin yüzeyine çöker. Saç ve killarda bulunan bir proteindir. Dil yüzeyindeki tüysü papillerin üzerine çökünce sanki dil killanmis gibi görünür. Buna "killi dil" ismi verilir. Kazimak ile yerinden kolayca kalkar, sert firçalanmalidir, sigara içenlerde daha sik ortaya çikar. Tip 1 koku sebebidir.
Sizin dilinizdeki olay killi dilden epey farklidir ve daha masumdur. Atrofik adaciklar bulunur ve yer degistirir. Koku sebebi degildir. Bu dili kuvvetli firçalamaniz önerilmez. |
||
gunes
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Mayis-2014 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 08-Mayis-2014 Saat 16:52 | |
bnm dilim de böylee neden acaba murat hocamm
|
||
http://agizkokusu.org/forum/avatars/leaf.jpg
|
||
123yine
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2014 Saat 14:40 | |
iste bu ayni bendede tipa tip ayni kardesim bu lanet sey buyuk ihtimal bagirsaklardaki bir baktari cunki bunun saglikli bir dil olmasi imkansiz |
||
aydinmur
Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2014 Saat 15:31 | |
Sn coqnfechn ,
Bu fotografinizi egitim amaci ile slayt olarak kullanacagim müsaadenizle. (saglikli dil fotografi olarak) -M |
||
bir hayalim var
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2014 Saat 00:21 | |
hocam benimde dilim hemen hemen böyle. özellikle sabahlari bu durumda gözüküyor.
affniza siginarak ciddi misin gerçekten bu dilin saglikli olduguna ? |
||
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
||
aydinmur
Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2014 Saat 05:47 | |
Kan dolasimi, dört papilin orani, simetrisi, islakligi, konumu, büyüklügü ve homojenligi saglik gösteriyor. Böyle bir dil kokmaz. üzeri beyazlanirsa firçalandiginda normale döner zaten.
Meslektaslarimla paylasmak için slaytlarimin arasina koydum. Resmin sahibine haber vermis olayim. -M |
||
123yine
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 25-Mayis-2014 Saat 14:27 | |
hocam aslinda benim demek istedigim bu dil kokumuyor ama her hangi bir bakteri ve ya hastaliga isaret edebilirmi?
|
||
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 28-Mayis-2014 Saat 21:21 | |
Arkadaslar , bu resimleri nasil yüklüyorsunuz ? Kopyala yapistir mi yoksa mesaj yazarken resim ekle kismi mi var ? Telefondan ugrasiyorum olmuyor.
|
||
msms
Üye Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2014 Saat 14:59 | |
uzgun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2014 Saat 18:58 | |
bu pass konularinin altindan bir hastalik cikicak bakalim ne olcak hangi babayigit cozucek olayi bendede ayni sorun
|
||
msms
Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2014 Saat 09:29 | |
Hocam bu foto hakkindaki yorumunuzu da beklerim. |
||
msms
Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2014 Saat 16:58 | |
1) dilde renklenme olup da agiz kokusu olmama ihtimali var mi?
2) dilde renklenme olmadan agiz kokusu olma ihtimali var mi? |
||
gökhan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2014 Saat 18:04 | |
bence suclu dil pasi degil..benim eskiden dilde ki pas kokuyodu.lakin simdi bu hastaliktan kurtuldugumdan beri.dilde pas olmasina ragmen. dilimdeki pas kokmuyo.
|
||
mmervve
Üye Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2014 Saat 23:54 | |
Merhaba gokhan hastalik tan kurtuldum derken agiz kokusunumu kasteddin eger öyleyse kisa bir bilgi verebilirmisin
|
||
erkannn1
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2014 Saat 07:40 | |
Gokhan kards nasil kurtuldun suc dilin degilse bu koku nerden geliyor ya anlayamadim
|
||
gökhan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2014 Saat 15:15 | |
reihi mantari denen bitkinin ozünden yapilan, kapsülünü,cayini kahvesini ve dis macununu kullaniyorum. özelden yazarsaniz sizlere yardimci olabilirim.
|
||
aydinmur
Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2014 Saat 15:30 | |
Gökhan bey,
Siz bu isin ticaretini yapiyor gibi ifadeleriniz var. diger baslik altinda yazdiginiz bir mesaji silmek zorunda kaldim çünkü reklam ve satis yapiyor gibi bir durusunuz var. Biz bu forumda ticari yazismalari pek tercih etmiyoruz. -M |
||
gökhan
Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2014 Saat 16:02 | |
murat hocam ben lise yillarimdan beri agiz kokusunu cekiyodum hatta yaklasik 5 yada 6 yil once sizinle telefonda gorusmustum..bir cok anket göndermistiniz bana mail uzerinden .
kullanmadigim ilac kalmadi KEFIR mi içmedim.flagly ,nidazol, helipak. kimden ne duyduysak onu içtim. bu forumlarda insanlarin nasil caresiz oldugunu kendimden biliyorum. gittigimiz doktorlardan agiz kokusu psikolojiktir,,benimde agzim kokuyo ,yok sigarayi birak gibi laflari cok duydum. benim gibi bir cok kisi agzi koktugu icin evlenmedi. bugun ben bu hastaligimi yendim diyorum.hemde soyleidgim bu bitkiyle..siz bana ticaretini yapiyosunuz dediniz, aslinda haklisiniz ben bu üründen fayda gordukten sonra kanser hastasi olan amcama aldim,qatir hastasi olan arkadasim iylestigini gordum.. bu isin ticaretini yapsam sizce yanlismi yapmis olurum.keza ben buradaki arkadaslara ismini verdim.internetten arastirip tedarik edebilirler.. Sizinde yillardir nefes kokusu üzerinde nasil çalisma yaptiginizi,bizlere yardimci oldugunuzu gayet iyi biliyorum.Keske sizde bu ürünü dikkate alsaydiniz burdaki bircok size inanip guveniyorlar benim inandiriligim olmaya bilir lakin sizin daha cok olabilir ve ben eminimki bircok insan kullandiktan sonra sifasini bulacaktir.saygilarimla |
||
aydinmur
Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2014 Saat 20:08 | |
Aziz kardesim, Foruma gireli bir kaç gün olmasina ragmen 3 üncü mesajinizda "bana özelden yazin size ilaç bulayim, sizi yönlendireyin" diyorsunuz (silinen mesajiniz)
Burada her seyi serbetçe paylasabilirsiniz. Tavsiye ettiginiz bir ürün varsa, ismini, prospektüsünü, etkisini, yorumlarinizi, fiyatini nerde satildigini hangi ticarethanede bulundugunu telefonunu adresini ve firmanin web sitesini her seyini yazabilirsiniz. Her sey serbest. Ama "bana özelden mesaj yaz, sana ilaç bulayim" anlamina gelen ifadeler yazarsaniz müsaadenizle paylasiminizin ticari oldugunu düsünebiliriz. -M |
||
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Gönderim Zamanı: 05-Aralik-2014 Saat 00:43 | |
murat hoca hakli bu tür umut tacirleri piyasada çok var(gökhan için demiyorum) ve insanlarin acizliginden yararlanmakta üstlerine yok mesela bu reishi mantarina baktim da forumdonanim da birisi bunla ilgili bi konu açmis altinda 70 tane spam mesaji adamlar sirf ürünün reklamini yapmak için üye olmuslar sonra mesela burda bir ari sütü olayi var birisi bunla ilgili bir mesaj yazdi ben kendisine sorular sordum ama cvp yok o yüzden onun da bir reklam oldugunu düsünüyorum diyecegim o ki burda hiç mesaj yazmayip durumunu anlatmayip sadece sunu kullanip iyilestim diye konu açilinca pek inanasim gelmiyor artik ama inanan varsa da saygi duyarim
|
||
Aleho
Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Gönderim Zamanı: 10-Aralik-2014 Saat 12:45 | |
|
||
bymax
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2014 Saat 12:32 | |
Merhaba
Dilinde pas olan arkadaslar, bir sitede okumustum size bir test önerecegim sabah kalktiginizda agzininzi bile calkalamadan bir bardak suya tükürün ve yarim saat sonra kontrl edin tükürükten suyun içine dogru saça benzer sarkmalar varsa deniz anasi gibi bir görünüm olusmussa, bardakta bulutumsu bir görünüm varsa bardagin dibinde birikim olusmssa sizin bagirsaklarinizda mantar var demektir deniliyor.Mantari azdiran en büyük etkende antibiyotklermis.alkol kokusuna benzer agiz kokusu yapar ve bu mantarlar bütün organlara dagilabilirmis. uzman kisiler tarafindan özellikle üzerine gidilmezse teshsi zor bir vaka deniliyor. |
||
bir hayalim var
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 31-Mart-2015 Saat 01:20 | |
Murat hocam agiz kokularin tespitinde kokularin nerelerden kaynaklandigi gerçekten belli oluyor mu?
Diyelim ki burun kaynakli bir koku gerçekten burundan geldigi belli oluyor mu? Veya ciger kaynakli bir koku belli olabiliyor mu? Ayni sekilde agiz içi kaynakli bir koku sadece agizdan kaynaklandigi belli oluyor mu? Bu soruyu su nedenle sordum. Yine kendimden yola çikarak çok eskiden mesela yanimdaki kisilerin " off be! " deyip te kalkip gittigini gördüm. Ayni sekilde yukaridaki örnekteki gibi arkadaslarla yürürken " bu ne ya " deyip de bana hiç sormadan sakiz vermeye çalisan arkadaslarim da oldu:)) Veya yolda yürürken arkamdan bakip yüz ifadeleri degisen insanlarin oldugunu gördüm. Bu söylediklerim yalan degil. Bunlarin hepsini gerçekten gördüm. Psikolojimden dolayi yada halüsinasyonlar gördügümü düsünebilirsiniz. Ancak sadece yaydigim kokudan dolayi yukaridaki seyleri gördügümden hiç süphem yok. Bu konuda emin olabilirsiniz. Yukaridaki örnekleri niye verdigimi bilmiyorum ama asil merak ettigim sey: Ben hayatimda koku kaynagi tespiti falan hiç yapmadim. Bu yüzden geçmisimde aslinda gerçek koku kaynagimin neresi oldugu hakkinda hiç bir bilgim yok. kafamda olan soru ise ben ameliyatlarimdan sonra bile agiz içinden kötü tad ve kokularin oldugunu hissedebiliyordum. Mesela ben o zamanlar koku tespiti yapsaydim bu tuhaf tad ve kokularin sadece agiz içinden geldigi belli olabilecek miydi? Bu soruyu asil sorma nedenim: çogumuz gerçekten kompleks düsündügümüzü saniyorum. Nedeni su: Bunu yine kendimden yola çikarak söyleyecegim. Mesela ben ameliyatlarimdan sonra agiz içinden dolayi olan tad ve koku yüzünden çok komleks düsünüyordum. Yani sirf bu yüzden ameliyatlarimdan fayda görmedigimi düsünüyordum ve asil koku kaynagimin vücut içinden geldigini düsünüyordum. Hem de ciddi ciddi düsünüyordum. Çünkü o zamanlar hissettigim tad ve kötü hava akimi beni böyle düsünmeye zorluyordu. Bunlarin gerçekten sadece agiz içinden kaynaklanabilecegi aklima hiç gelmiyordu. Ve suan görüyorum ki aslinda o hissettiklerim gerçekten sadece agiz içinden kaynakliymis. Bunu da daha önce dedigim gibi biraz uzun, düzenli ve yogun bir hijyenle geçtigini / geçebilecegini gördüm. Suan rahat bir kafayla da düsünüyorum ki aslinda çogumuz agiz içinden gelen kokular yüzünden koku kaynaginin baska yerlerden ( mide,bagirsak) olustugu hissi mevcut. Ve bu basit gerçegi içinde bulundugumuz durum nedeniyle tam göremiyoruz aslinda. Bu yüzden inaniyorum ki dogru ve düzenli bir hijyenle aslinda çogumuz iyilesebilecegizdir. Yine uzun yazdim bu yüzden biraz karisik yazmis olabilirim. Demek istedigim çogumuzun koku kaynagi aslinda sadece agiz içindedir. Bu yani :)) Agiz içindeki tad ve kokulardan kastim, mesela bir örnek olarak yumurta kokusu gibi. Anlamissinizdir umarim. Evet arkadaslar burda tekrar ayni seyi söyleyecegim ve lütfen sizleri incitme gibi bir nedenim olmadigini bilin.. Tekrar söylüyorum; SIZ hijyeninize daha fazla önem verin. SIZ hijyeninizi biraz daha abartarak yapin. ( günlük 8-10 defa ). SIZ hijyeni dogru ( dis ipi, phormal zn... ) ve düzenli yapmaya gayret edin. Arkadaslar bu yogun hijyeni ömrünüz boyunca yapacaginizi düsünmeyin. Sadece belli bir zaman diliminde böyle bir çaba içinde olacaksiniz o kadar. Tabi gönül ister ki hep böyle olmak ama imkansiz gibi bir sey bu:) bu konuda rahat olun. Bu arada ileride biraz daha ayrintili anlatmak istedigim sey ise, Biliyor musunuz arkadaslar? Aslinda agiz kokusu genel itibariyle 2 ana grupta incelenmeli. Evet, bence agiz kokusu 2 gruba ayrilir. Bunlar: - Agiz kokusuna neden olan ana etmenler ( ANA KAYNAKLAR ) - Bu ana etmenlerin olusturdugu ALT KAYNAKLAR. Yani bu etmenlerden dolayi meydana gelen YAN KAYNAKLAR. Mesela örnek vermem gerekirse daha önce dedigim gibi çogumuzda mide ve bagirsak rahatsizliklari aslinda psikolojimiz ve içinde bulundugumuz stresten dolayi olan rahatsizliklardir. Burda Ana Kaynagimiz aslinda PSIKOLOJI iken, Bunun Yan Kaynagi ise, Mide ve bagirsak rahatsizligimizdir. Düsünüyorum ki eger bizde reflü veya mide yanmasi varsa bunlardan kurtulduktan sonra mideyi fazla düsünmeyelim. Veya bize rahatsizlik vermeyen diger mide rahatsizliklarimiz gibi. Bazen diyoruz ya ülkemiz mide rahatsizliklari açisindan biraz daha üst siralarda diye. Veya hepimizin söyledigi gibi neden bunca kiside bu rahatsizliklar var da agiz kokusundan sikayetleri yok. Ama bizde var ?? Diye. Arkadaslar belki bizde de aslinda bu mide rahatsizliklari agiz kokusuna neden olmuyordur. Bu arada dislerdeki sarilik, dildeki dis izleri, bilek yalama vb. seyleri takinti yapan arkadaslarim böyle basit seyler üzerinde durmayalim lütfen. Bunlar koku bakimindan düsünülebilecek seyler degil. Çogu insanda da bunlar mevcut. Bizde de olmasinin bir sakincasi yoktur herhalde. Biraz karistirdim galiba, umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir arkadaslar :)) Allah hepimize sifa versin.. |
||
|
||
bir hayalim var
Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2015 Saat 18:57 | |
Arkadaslar bugün dil pasi için hastaneye ( Cildiye Bölümü ) gittim.
Dil yüzeyinde olusan beyaz tabakadan rahatsizlik duydugumu dile getirdim. Sagolsun doktor çok anlayisli biriydi. Sikayetimin dil yüzeyindeki beyazlik oldugunu dedikten sonra dilime bakti ve ilk söyledigi sey bu soruna agiz içi mantarlarin da neden olabilecegiydi. AYRICA, vücut içinden de bu soruna neden olabilecek herhangi bir rahatsizlik olup olmadigini ögrenmek için benden kan tahlili istedi. Ve kan tahlili çiktiktan sonra bende hep olan sey yine çikti. Yani demir eksikligi. Geçen sene de dahiliyede böyle bir sonuç çikmisti ve ne yazikki verdigi ilaçlari düzenli kullanamamistim.( çesitli seylerden ötürü. Keske kullansaydim.) Cildiye doktoru da tahlil sonuçlarima baktiktan sonra dil yüzeyindeki bu soruna böyle seylerin de neden olabilecegini, o yüzden her seyden önce içteki nedenlerin düzelttilmesi gerekli oldugunu söyledi. Yoksa içteki nedenler yüzünden distaki nedenlerden çok verim alinamayabilecegini vurguladi. Bunlara ek olarak yine bu soruna vitaminsizligin de neden olabilecegini ve bu nedenle vitamin bakimindan zengin olan sebze ve meyveleri bol miktarda tüketmemi önerdi. Özellikle kirmizi et gibi yiyecekleri de tüketmem gerektigini söyledi. Ayni sekilde alkol, sigara , çay , kahve ve asitli içeceklerin kullanimini azaltmami veya kullanmamami söyledi. ( ki zaten alkol ve sigara hiç kullanmiyorum. Ancak çay, kahve ve asitli içecekleri tüketiyorum. Çayi çok tüketiyorum yalniz) Bunlarin da bu soruna neden olabilecek seyler oldugunu dile getirdi. Durum simdilik böyle arkadaslar. Doktorun verdigi ilaçlari kullanmaya basladim. Bunlardan fayda görüp görmedigimi zaman gösterecek. Ileriki zamanlarda bu konuda da durumumu sizlerle paylasacagim. ( Fayda gördügüme emin olduktan sonra ) Allah hepimize sifa versin ins. selametle. |
||
|
||
Aleho
Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2015 Saat 16:09 | |
Bir hayalim var sen kendi agiz kokunu hissediyomusun hissediyosan nidazol flagly felan kullaninca geçtimi birde Demir eksikligin çikmis demir eksikligi dilde beyazlik yapar bende bu yüzden Dahliye ve Cildiyeye gittim 2 side Demire bakti normal çikti Cildiyede sordum mantarmi diye Mantar böyle olmaz dedi
|
||
ismimnefarkeder
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2015 Saat 21:28 | |
merakla bekliyoruz...
|
||
bir hayalim var
Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2015 Saat 15:49 | |
Aleho, kardesim ben agiz kokusundan kurtuldugumu daha önce çok kere söyledim.
Suan agiz kokusu gibi bir sorunum yok. Ben cildiyeye sadece dil pasi sorunum için gittim. ve doktor da bunun mantarlardan dolayi olusan bir rahatsizlik oldugunu söylemedi ki. Sadece bu soruna mantarlarin da sebep olabilecegini söyledi. Suan kullandigim ilaçlar da mantar ilaçlaridir. Kullaniyorum bunlari. Bakalim sonuç ne olacak ? Bu arada eskiden dil pasim oldugunda koku adina sikayetçiydi. Ancak suan olusmasi beni pek fazla etkilemiyor. Temiz bir hijyenle yine üsttesinden gelmeye çalisiyorum. Bu soruna karsi yapabildigim tek sey bu sadece. O yüzden hijyen konusuna tekrar dikkatinizi çekerim:) |
||
|
||
Aleho
Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2015 Saat 11:41 | |
Arkadaslar size tek sunu söyleyim bu koku kesin geçici bisey ben Biteral flagly nidazol kullandigim da koku gitmisti ama burda 2 3 defa normalken gitmisti 1.de 2 hafta aç karnina yesil eksi Elma yemisti 1 buçuk gün gitti 2.de o gün Hamsi yemistim yaninda B12 vitamini b vitamini kombinasyonu almistim sonraki 2 gün koku gitmisti 3. De alamadim bunlarin bi baglantisivar ama benim ttahminince kokunun kaynagi yemek borusu veya mide birde ben su içerken yudumlayip nefesimi verdigimde koku oluyo yani ya yemek borusu iltihabi ya da Helico bakter pylori
|
||
bir hayalim var
Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2015 Saat 23:47 | |
Arkadaslar, kullandigim ilaçlarin dil pasina herhangi bir etkisini göremedim ne yazik ki.
simdilik bu konuya uzunca bir ara verecem. Ileride geçtigini görürsem yazarim tekrardan. Ancak dedigim gibi bu sorunu hijyenle basedebiliyorum sadece. Umarim ileri de bunun da yokolup gittigini görebilecegim. Bir de koku adina çok fazla bir rahatsizlik duymuyorum. Olustugu zamanlar bile ciddi anlamda koku falan olmuyor. Ancak huzursuzluk hissediyorum ve bu durum moralimi oldukça bozuyor. Birisi bu soruna çözüm bulur ins. |
||
|
||
effect
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2015 Saat 12:57 | |
Bir hayalim var sanirim çogu kisi bu durumdadir.
Koku olmadigi zaman bile var mi acaba tedirginligi içindeyim. |
||
BahtsizzBedevi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27-Mayis-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2015 Saat 23:02 | |
ramtha
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2015 Saat 13:28 | |
meraba arkadaslar ben de agzimin koktugunu yeni ögrendim.kardesim söylemese bilmem mümkün degildi.yazilanlari okuyunca dilime baktim evet ilk kez bilinçli baktim.dilimin orta ve arka bölümleri beyaz.deli gibi dil firçalamaya basladim beyazlik yine de tamamen geçmedi.bunun nedeni ne olabilir
|
||
ramtha
|
||
mertk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2021 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 17-Temmuz-2021 Saat 17:07 | |
merhabalar 20 yasinda bir üniversite ögrencisiyim bogazimda geçmeyen bir balgam hissi var bogazima telefon feneriyle baktigimda yutak kisminda sari sari biseyler gözüküyor ve dilimin üzerinde beyaz kaplama olusuyo dilimi firçaliyorum ama bi kaç saat sonra tekrar olusuyor kokuyu yogun bir sekilde hissediyorum agzimda sürekli kötü bir tat olusuyor ne yapmam lazim lütfen yardimci olun.
|
||
nicksizz4
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
Gönderim Zamanı: 17-Temmuz-2021 Saat 17:54 | |
Sari sari seyler bademcik tasi büyük ihtimal. Agizda kötü tat yapiyor, ben bademciklerimi aldirdim kötü tat gitti
|
||
mertk
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2021 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2021 Saat 14:32 | |
nicksizz4
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2021 Saat 16:05 | |
Himm bademcik tasi degilmis. Iltihapli geniz akintisi olabilir veya da sinüzit. Fotograf çok net gözükmüyor ama dilin de beyaz sanirim. Geniz akintin, sinüzitin ya da reflün olabilir. Bunlar için doktora gözüktün mü hiç
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|