Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: gümüs suyu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Konu: gümüs suyu
    Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2012 Saat 12:30
Gümüs suyu kullanan oldu mu? Youtube da videolar var, bir çok kisi evde kendisi yapiyorlar. Çok sayida insan özellikle abd ve avrupa da bunu kullaniyor. Türkiye'de de satisini yapan bir kaç firma var ama bunlarin ppm oranlari yüksek gibi geldi bana. Her gün yada iki günde bir az miktarda içmek faydali olabilir olarak düsünüyorum. Özellikle adanali sen bir denesen iyi olur hem agiz kokusu hem beden kokusundan sikayetçisin çünkü.
IP
coqnfechn
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 55
Alıntı coqnfechn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2012 Saat 21:46
Gümüs suyunun agiz kokusuna,iltihaplara etkisi ne kadar vardir ? Asiri pahali çünkü.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2012 Saat 16:54
Mehmet, emin ol beden kokusu - vücut kokusu- ile ilgili batida o kadar çok ilaç var ki . Ama hiç birisi tibbi deneylerden geçmis degil. Kimisinde ise yariyor kimisinde yaramiyor.

Vücut kokusu için; Çinko-magnezyum takviyesi, devedikeni sütü, probiyotik, klorofil, aktif kömür, lavman, detoks vs onlarca yöntem var. Benim aradigim bu konuda uzman bir doktor. TMAU diye bir hastalik var, en kötüsü o ; onun bile uzmani var; özel bir diyetle koku asagiya çekilebiliyor.

Gümüssuyu içmeye gelince, bana biraz tehlikeli geldi. Vücut, gümüsü sindirebilir mi, vücutta gümüs birikirse toksik zehirlenme vs olur mu, gümüsün yan etkileri var midir ....

Agiz kokusu olan arkadaslara tavsiyem; bakin bu konunun uzmani belli: Adanada Murat hoca, Istanbulda degisik özel hastaneler. Google da aratin bulun; size yakin uzman biri büyük ihtimalle vardir. Gümüssuyu içmek gibi en uç örneklerle ugrasmayin, hem sagliniza yazik olur hem paraniza; en önemlisi de umutlariniza.

Bir de gerçekten agiz kokusu o kadar asiri sorun degil. Bizim okulda bir ögretmende de var, ilk defa duydum böyle degisik kötü kokuyu. Diski degil de idrarimsi-iltihabimsi bir koku. söyle yarim metre çekilince koku duyulmuyor. Çok çok can sikici bir durum ama %99.9 çözümü var merak etmeyin, yeterki disçi-KBB-gastroentroloji sirasini takip edin.
IP
Dr.Devrim
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 32
Alıntı Dr.Devrim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2012 Saat 22:24
Arkadaslar, bazi sorulariniza cevap vermeye çalisayim. Beyin cerrahisi uzmaniyim ve bransimla alakasiz olarak 2000 yilindan beri gümüs ve onun antimikrobiyal etkileri üzerine çalisiyorum. Evet gümüs suyunu (kolloidal gümüs) iyi biliyorum. Kendi sagligim için kullanmasam da yaptigim gümüs sulari ile laboratuvarda bakterilerin öldügünü gördüm. Literatürde, özellikle ABD'de yillardir satildigini da biliyorum. Ama her gümüs suyu yeterince etkili veya yeterince güvenli degildir. içerdikleri gümüsün parçacik boyutu pek çogunda nano boyutta degildir ve etkisizdir. üstelik bu nano boyuttan büyük parçalarin birikme riski vardir. her gün ve fazla miktarda içildiginde ciltte biriktigini ve cilt renginizin gri bir renk alacagini söyleyebilirim. Mümkünse içmeyin. Cildinize ve agziniza kullanabilirsiniz. zarari olmaz. Benim tavsiyem çitayi biraz daha yükseltmek ve gümüs suyu yerine nano gümüs kullanmak. parçacik boyutu kontrol edilebilir ve gümüs miktari ayarlanabilir bir üründür. Gümüs koku gidermez. Koku yapan bakterilerle mücadele ederek koku olusumunu bir yere kadar engelleyebilir. Mevcut kokuda o kadar etkili olmaz. ben defalarca denedim. Gümüs suyunu evde yapabilirsiniz. 2 adet saf gümüs çubuk , 2 kablo, 1 pil isinizi görür. ama gümüs miktarini ayarlayamazsiniz, parçacik boyutunu belirleyemezsiniz. dahasi gümüs suyu yapmayi basarip basaramadiginizdan bile emin olamazsiniz. tüm bu sorunlari ben yasadim. siz bosuna yorulmayin diye söylüyorum. Nano gümüs içeren ürün bulamazsaniz (ki aslinda bende var) size 30 ppm i geçmeyen gümüs sularini önerebilirim ama piyasada Sivaderm dahil hiç birisinin kalitesi hakinda bilgim yok. Evet fiyatlari pahali, 100 cc'si 49 TL ve ben bunun 1-2 TL'ye yapilabildigini biliyorum. Ama yine de evde yapmak yerine satin almayi düsünün. Çünkü dedigim gibi bir çok özelligini kontrol edemezsiniz.
IP
Dr.Devrim
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Dr.Devrim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2012 Saat 22:33
Orjinalini yazan: coqnfechn

Gümüs suyunun agiz kokusuna,iltihaplara etkisi ne kadar vardir ? Asiri pahali çünkü.

iltihaplara etkisi var. ama agiz kokusunda içine zeolit eklemenizi öneririm. hatta biraz da çinko ekleyebilirseniz mükemmel olur. Nanotech-Z isimli ürün bildigim kadari ile bu 3 maddeyi bir arada içeren tek ticari ürün. Bir sisesi 1 ay yetiyor.
IP
Dr.Devrim
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Dr.Devrim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2012 Saat 22:45
Orjinalini yazan: adanali

Gümüssuyu içmeye gelince, bana biraz tehlikeli geldi. Vücut, gümüsü sindirebilir mi, vücutta gümüs birikirse toksik zehirlenme vs olur mu, gümüsün yan etkileri var midir ....

Vücut hiç bir sekilde gümüsü sindirmez. Bir kismi idrarla atilir (ki bu durumda böbrekte birikebilr) gerisi (fazlasi) özellikle ciltte birikir. Sklera dedigimiz gözün beyaz kismina özel ilgisi vardir. Burada birikmeye meyillidir. Ama ciltte, sklerada vs birikmesi, isin dozunu kaçirdiginizda olur. 30-50 ppm gümüs içeren ürünlerde bu birikme için günde 1 bardak ürünü aylarca ve belki de yillarca kullanmaniz gerekir. Tabi bu disaridan bakildiginda gözle görülür bir cilt rengi degisikligi içindir. Içerde nerede birikir, birikirse ne yapar belli degil. Tek kesin olan vücutta biriktigidir. Siz iyisi mi, agiz kokusu için illa kullanacam diyordaniz çalkalayin ve tükürün, yutmayin. Cilt yaralariniz için kullaniminin güvenli oldugunu düsünüyorum. ben kendimde ve bazi hastalarimda kullandim (gümüs suyu degil, nano gümüs kullandim). oldukça etkili. Sivilcede, uçukta, arpacikta, pamukçukta ise yaradigini bizzat gördüm. Ayaklardaki mantarin tedavisinde neredeyse mükemmel. ama tüm bu sözlerim nano gümüs için geçerli. Kolloidal gümüsü sadece laboratuvarimda kullandim. canli insan veya hayvanda degil.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2012 Saat 21:29
Gümüs suyunu ben çok uzun bir müddet kullandim. Inanin mucizevi birsey. Tarihi zaten çok eskilere dayaniyor. Yalniz ilaclarin pabucunu dama atacagindan ilac 'sektörü' cok sicak bakmiyor.
Ikinci dezavantaji; Türkiyedeki zaten sayisi biri gecmeyen üreticinin çok fahis fiyatlardan satmasi. Söyle söyleyeyim; basta a liradan satarken, ruhsatlarini izinlerini aldiktan sonra 5xa liraya çikardilar.

Uzatmamayim gümüs suyu (güvenilir yerden olursa) gerçekten iyi.

Düzenleyen effect - 24-Kasim-2012 Saat 20:21
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2012 Saat 21:29
Ancak benim sorunum kronik geniz akintisi oldugundan kalici bir fayda etmedi.
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Kasim-2012 Saat 22:16
Amerikali bir adam vardi belki arastirsam yine bulurum, adam özel bir ayristirici yapmis. Gümüsü nano partiküllerine ayiriyor. Ne kadar nano olursa o kadar etkili ve saglikli oluyor :) Çok da güvenilir bir satici ve kullanici ama 300 dolar gibi bir fiyat istiyor alete. Sonra saf gümüs çubuklari Türkiye'de yoktu galiba, ebaydan falan almak lazim. Uzun is yani... Diger yandan faydasinin kesinlikle olacagina inaniyorum. Özellikle Doktor beyin dedigi gibi ayak mantarlarina karsi. Bu dedigim adamin karisinin ayagi da kesilmek noktasina kadar gidiyormus sonradan gümüs suyuyla tedavi olmus resimleri falan da vardi. Tüm vücutta ki bakterileri öldürdügünü duymustum. Maalesef küresel güçler mavi olursunuz gri olursunuz derken ilacin güçlü etkisinden ve dikkatli kullanirsak bir sey olmayacagindan bahsetmiyorlar. Milyar dolarlik sektör tabi...
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2012 Saat 17:26

Çok çok can sikici bir durum ama %99.9 çözümü var merak etmeyin, yeterki disçi-KBB-gastroentroloji sirasini takip edin.

Sorun su ki kendi adima sorunumun kbb kaynakli oldugunu biliyorum ama, kbb uzmani icin böyle bir hastalik tanimi yok. Inanmiyor cogu.
Muayenelerden sonra degisik cevaplari aynen yaziyorum
1)abartiyorsun, kim diyor? o burnunu kontrol ettirsin.
2) antibiyotikler.
3)burun spreyleri
4)antihistaminik igneler (alerji oldugum düsünülerek)
5)burun ameliyati (oldum).

Daha öncesinde bir gastro uzmani beni psikologa yönlendirdi. bir nevi deliyim doktorlarin gözünde. artik yoruldum zaten is yerinden degisik bahanelerle izin almaktan. gitmiyorum doktora.
IP
Dr.Devrim
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Dr.Devrim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2012 Saat 09:29
Orjinalini yazan: Mehmet

adam özel bir ayristirici yapmis. Gümüsü nano partiküllerine ayiriyor. Ne kadar nano olursa o kadar etkili ve saglikli oluyor :) Çok da güvenilir bir satici ve kullanici ama 300 dolar gibi bir fiyat istiyor alete. Sonra saf gümüs çubuklari Türkiye'de yoktu galiba, ebaydan falan almak lazim. Tüm vücutta ki bakterileri öldürdügünü duymustum. Maalesef küresel güçler mavi olursunuz gri olursunuz derken ilacin güçlü etkisinden ve dikkatli kullanirsak bir sey olmayacagindan bahsetmiyorlar. Milyar dolarlik sektör tabi...

Daha önce de anlattim yine anlatayim.
1- Özel bir ayristirici ile metalik gümüsü nano hale getiremezsiniz. Nano gümüs yapmak bir cihazla evde yapilacak bir sey degil. Buna emin olun.
2- Evet ne kadar çok nano parçacik, o kadar güçlü etki. Dogrudur.
3-Gümüs çubuklarin kullanildigi 300 dolarlik bir ayristirici???? % 100 karla satilir bu ürünler. Yani gerçek maliyeti en fazla 100 dolar + 30-40 dolar da çubuklar yapar. simdi bu kadar yüksek teknoloji ürünü bir malzemeyi bu fiyata ayristiran bir cihaz kesinlikle bunu yapmiyordur.
4-Bahsettiginiz cihaz kolloidal gümüs jeneratörüdür ama adini daha abartili , daha süslü yazmis olduklarini saniyorum.
5- Gümüs çubuk için ebay'a basvurmaniza gerek yok. kuyumculara yaptirabilirsiniz. ben 3 mm çapinda 20 cm uzunlugunda 2 çubugu 50 TL'ye yaptirdim geçen ay.
6-Bu yöntemle (ya da adi geçen o ayristirici ile) de pek ala nano gümüs yapabilirsiniz. ama elde ettiginiz gümüsün yaklasik % 90'i nano degil kolloidal gümüs olur. O da ise yarar. Yillardir ABD'de FDA onayina bile gerek duyulmadan zaten satiliyor....
7-Mavi-gri renk söylemi dogrudur. Ancak literatürde bu durumla karsilasmis 2-3 kisi disinda kimseyi bulamazsiniz. Sorun, disaridan görünür bir problem olmamali. Daha derine inin. Içtiginiz gümüs sulari nerelerde birkiyor biliyor musunuz. Disardan görmeseniz de hangi organlarinizin çalismasini bozacak bilebilir misiniz. Ben 12 yildir bu isle ugrasan bir doktorum ama ben bile emin degilim. Alin, içecekseniz için. içip de öleni duymadim. Ama ben içmiyorum, tavsiye de etmiyorum. Sadece cildime kullaniyorum. Bilginiz olsun.

Düzenleyen Dr.Devrim - 29-Kasim-2012 Saat 21:30
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2012 Saat 17:25
effect; özellikle "disçi - kbb - gastro" yazdim. Eger bir disçi tarafindan gönderilirsen diger branstki uzmanlar daha ciddi yaklasirlar.

Agiz kokusu sorununun en büyük sikintisi da bu. ya halimetre cihazi olan bir disçi bulacaksiniz ya da yaninizda biriyle doktor d oktor gezeceksiniz.

Benim anlamadigim neden, evde agiz kokusu ölçecek bir cihaz icat edilmemis? Üstelik çok da satar, agzi kokmayan bir insan bile isini garantiye almak için bu cihazi satin alir.

Hep sorulan soruyu ben de sana sorayim: Agiz kokusunu sen kendin mi hissediyorsun, çevrendekilerin tepkisinden mi bunu çikariyorsun yoksa agzinin koktugu açikça söylendi mi?
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2012 Saat 19:45

Benim anlamadigim neden, evde agiz kokusu ölçecek bir cihaz icat edilmemis? Üstelik çok da satar, agzi kokmayan bir insan bile isini garantiye almak için bu cihazi satin alir.

Hep sorulan soruyu ben de sana sorayim: Agiz kokusunu sen kendin mi hissediyorsun, çevrendekilerin tepkisinden mi bunu çikariyorsun yoksa agzinin koktugu açikça söylendi mi?

30 yasindayim ve buluttan nem kapacak dönemlerimi çoktan geçtim. Öyle hassas bir kisiligim de yok. Üstelik o kadar uzmanlastim ki bu konuda kendim bile farkina variyorum çünkü agzimda aci bir tat oluyor ve genzimde bir yogunluk ve bogazimda kuruluk basliyor. sag taraf burnum tikanmis gibi bir yogunluk (ameliyattan sonra rahat nefes almama ragmen oluyor bu).
sadece genzime su cekip bogazimi gargara yapmamla bile cok hafifliyor sonra yine basliyor. Su ve sicak sekersiz bitki caylari iyi geliyor. Sabahlari 10 dk sicak su gargarasi bogazimi temizlememe yardimci oluyor. Günün en rahat ettigim zamani sabah disimi fircalayip burnuma okyanus suyu, ardindan sicak su gargarasi ile oluyor.
Bunu sürekli (1-2 saatte bir) yapinca genelde sorun yok. Ama is yerinde olmuyor. ve aksama dogru sikintim artiyor.

IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Aralik-2013 Saat 20:29
Eski bir konu ama forumu okuyan arkadaslara uyari olsun. Gümüs kullaniminin yol açabilecegi bir zarar. Uç bir örnek yine de aklinizda bulunsun. Yabanci bir kadin, gümüs içeren bir ilaç kullanmis, tüm cildi griye dönmüs.

http://dunya.milliyet.com.tr/burun-damlasi-kullandi-rengi-gri/dunya/detay/1807179/default.htm
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Aralik-2013 Saat 19:11
Bunlar tamamen safsata, griye falan dönüldügü yok. Ehil ellerde yapilirsa sorun olacagini sanmam. Yüzyillardir bilinen bir gerçek gümüs kullanimi.

Ilaç sirketlerinin karalamasi sadece.
Ben litrelerce kullandim. Hiçbirsey olmadi. Iyilestin mi diceksiniz. Ona yaramadi iste.
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Aralik-2013 Saat 21:07
:))) çok guldurdun beni sagolasin :)) hepimizin vucudu ayni degil sende birsey olmaz ama belki bende senkron kaymasi yapar :))
IP
Bedlife
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 4
Alıntı Bedlife Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2016 Saat 20:45
Arkadaslar merhaba, grupta gümüs ile ilgili yazilanlari okudum.yan etkilerinden bahsedilmis..Size en güncel bilgileri aktarayim.özellikle dil pasi olan sinüzit, bademcik Vs kaynakli agiz kokusu olanlar.agizda dilde biriken anaerob bakteriler bir süre sonra biyofilm olusturuyorlar. Ve kullanilan hiç bir antibiyotik etki etmiyor.çünkü bu bakterilerin yok edilebilmesi için DNA sinin degistirilmesi gerekiyor.bu da gümüs.ile mümkün
Son zamanlarda yara bakiminda gümüs aljinatli pansumanlari kullaniyorlar ve basari %100.. Yurt disinda gümüslü agiz bakim sulari ve bu solüsyonlarla yapilmis makaleler var. Içmek degil ama gargara yapmanin üzerinde yogunlasalim derim.deneyimleriniz varsa tecrübelerinizi bekliyorum.
IP
Mnsm
Üye
Üye

Gönderilenler: 67
Alıntı Mnsm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ekim-2016 Saat 00:25
Bu harika bi haber bana göre tecrübesi olan birileri vardir insaalllaj
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ekim-2016 Saat 01:20
Banada öyle geliyor çünkü antibiyotik kullanip pozitif sonuç alinca bile bi sonraki hafta hersey yine ayni oluyor sanki antibiyotige karsi bagisiklik kazaniyor bu bakteriler.gecici çözümler bile sürekli kullanimda ilk kullanimdaki pozitif etkiyi yitiriyor. Eskiden karbonat iyi gelirdi simdi karbonat bile en fazla 15 20 dk götürüyor kokusuz. .DNA larinin degismesi olayi mantikli geldi fakat DNA Gümüsle nasil degisecek mutasyona mi ugrayacak onu anlamadim :) alalim o lanet dil pasindan o yapiskan sividan örnek.laboratuvarda DNA sini arastiralim üzerinde gümüs suyunu deneyelim bakalim ne olacak. Hocam bu mümkün mü ? Murat hocam lütfen cevaplayin sizin cevaplariniz çok önemli. Böyle bi laboratuvar varmidir bunu arastirtabilecegimiz ? Ya da sizce bu mantikli mi ? Saygilar sevgiler tüm foruma :)
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2016 Saat 10:18
Gümüs suyu içilerek agiz kokusu tedavisi yapildigina dair elimizde her hangi bir delil veya iliski yoktur.

Gümüs proteinlere ve bakteri DNA sina baglanir. Bu konuda elimizde kesin belge vardir. Insan DNA si üzerine her hangi bir belge yoktur.

Fakat biz DNA miza gümüs baglansin ister miyiz? bu iyi bir sey midir? Lazim midir? Neden DNA miza gümüs bagliyoruz? Bu baglanma hücrelerimizi kanserlestiriyor, soysuzlastiriyor, yaslandiriyor veya negatif yönde mutasyon yapiyor mu? veya olabilir mi? Bunlari bir tehdit olarak degerlendiriyorum.

Gümüs suyu içmeyiniz.
-M
IP
Bedlife
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Bedlife Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2016 Saat 15:36
Farkli yorumlar var evet ama bizim DNA mizla gümüsü nasil bagdastirdik onu anlamadim. Gümüs bakterilerin DNA sini bozarak yok ediyor ve tipta farkli alanlarda kullaniliyor.ben iyonize gümüs sprey satin aldim.sadece bir fis etkili oldu bile 2 gündür koku yok.bu benim deneyimim sadece.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2016 Saat 02:36
Bedlife fikrin için yeni konu açtim sana da tesekkurlerimi ilettim fakat murat hocam dis tasi dis plagi basligi altinda yayinladi. Seninle ayni fikirdeyim. Dediklerine katiliyorum herseyiyle. Fikri bile beni çok heyecanlandirdi ve tek sebebi de bu diye düsünüyorum. Hepsi bu biyofilm olusturan bakteriler. Hem de dil kökunde bunlar.surekli yutkundugumuz ve dilimizi kaziyinca akan o yapiskan tükürük gibi olan jelimsi yapidaki sey de bu bakterilerin korunagi. Bunlar gerçekten çok güçlü. Disardan alinan seyler o kadar da etkili olmuyor. Gümüs ve ozon etkili olabiliyormus. Sen gümüs demissin etkili demissin nerden aldigini linkini bana özel mesaj olarak atabilir misin ? Ben de hemen almayi düsünüyorum. Tesekkürler simdiden :) Bedlife sorunun kaynagini buldun bence hicbirimizin cozemedigini cozdugunu düsünüyorum
IP
Worselife
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8
Alıntı Worselife Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2016 Saat 16:56
Venüs foruma giremedim ben bedlife yeniden üye oldum, özel mesaj atayim ama etkisi kalici degil söyleyeyim.bir gargara 3 gün gidiyor ama sonra yine geliyor.mideye yönlendir tekrar endoskopi olacagim.hekim bir de bu durumun kendi floranizla alakali olabilecegini ve degistirilemeyebilinecegini söyledi.
IP
Worselife
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Worselife Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2016 Saat 17:11
Kafayi yemek üzereyim ben artik harcadigim paranin haddi hesabi yok.özel ve sosyal hayat bittigi gibi psikiyatrik vaka oldum herkesin elini kolunu kontrol ediyorum.ölmwyi istiyorum artik.bir seyler kesfeden varsa yazsin lütfen.ben endoskopi sonrasi probiyotik kullanicam
IP
Worselife
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Worselife Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2016 Saat 22:57
Bir de yeni denedigim bir sey iyonize gümüs spreyi bir spança sikip dilimin üstünde yaklasik 15 dk beklettim ve sonrasinda dilimin üstünde bir kararma gördüm hocam bu nedir neden oluyor??yardimci olabilirseniz sevinirim.
IP
Hülya aydin.
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 11
Alıntı Hülya aydin. Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2017 Saat 13:54
Murat bey, gümüs suyunu denemeye karar verdim ( çaresiz olunca) genzime çekiyor ve sprey olarak kullaniyorum bir zarari olur mu acaba? bu sabah biraz içtim ama sizin yazdiklarinii görünce içmemeye karar verdim..merka ettigim genize çekmenin bir zarari var mi? tsk ederim.

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2017 Saat 20:51
Orjinalini yazan: Hülya aydin.

Murat bey, gümüs suyunu denemeye karar verdim ( çaresiz olunca) genzime çekiyor ve sprey olarak kullaniyorum bir zarari olur mu acaba? bu sabah biraz içtim ama sizin yazdiklarinii görünce içmemeye karar verdim..merka ettigim genize çekmenin bir zarari var mi? tsk ederim.

Burnunuza metal damlatmayiniz, metal suyu içmeyiniz.

-M
IP
Hülya aydin.
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Hülya aydin. Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2017 Saat 12:31
Murat hocam, ben maalesef etki edecegini düsünerek 1 lt gümüs suyunu 15 gün boyunca genzime çektim ( size yazamadan önce yapmistim zaten) bi faydasini da görmedim .. simdi basimi sallayinca orda bir birikinti var ve ses geliyor , bas sgrisida var kendimi kötü hissediyorum, sinüslerde gümüs suyu birikti muhtemelen onu simdi ordan nasil atarim, genzime su mu çekmeliyim, ölmektende korkuyorum, biliyorum kiziyorsunuz ama bir umut iste..yardimci olursaniz sevinirim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2017 Saat 16:14
Hülya hanim
bir kulak burun bogazci ile görüsünüz. Muhtemelen bazi tavsiyelerde bulunacaktir
-M
IP
Hülya aydin.
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Hülya aydin. Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2017 Saat 16:39
Gittim Murat bey, o da kizdi KBB a bakti bisey yok dedi kan tahlili verdim degerler normal, ama kendimi kötü hissediyorum , genzime su çeksem orayi temizleyebilirmiyim..DR hiçbir sey demedi..sastim ne yapacagimi..
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2017 Saat 20:46
Hülya hanim,
Aylarca sinüs rinse kit kullaniniz. Bu sizi kurtarir.
Tek ilaciniz bu olabilir. Aklima baska bir sey gelmiyor

--------------------------
Arkadaslar, gümüs suyunu vücudunuzun içine almayin, en çok gargara yapabilirsiniz.

Hacamat diye oranizi buranizi kanatmayin

Acayip anlamsiz saçma oruçlar tutmayin

Mantar, kandida, alkali diyet ve buna benzer beslenme kisitlamasi yapmayin

Kefir okyanus suyu deniz tuzu veya tozu veya benzeri acayip islere girmeyin.

Bagirsaklar beyin degildir. Diski nakli denilen ucube ise girmeyin

Yumusak firça, elektrikli firça ve Alkollü gargara (cb12, listerin, vs) kullanmayin

Çok lazim degilse bademciklerinizi aldirmayin

Herkeste agiz kokusu bulundugunu unutmayin. Bu sebeple sosyal bakimdan izole olmayin

-M

IP
bahi1143
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı bahi1143 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mayis-2018 Saat 09:50
Hocam peki nasil kurtulacagiz bu illetten bir fikriniz var mi. Forumun %90 i dediginiz yöntemleri anlatiyor okuyucular olarak bizim kafamiz karisti artik
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mayis-2018 Saat 13:32
Gümüs suyunu bilmemde içinde gümüs olan dis macunu yapmislar kokuyu bitirdigini iddaa ediyor.Kullanan varmi aramizda.
IP
Ilyaha
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Alıntı Ilyaha Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2018 Saat 18:54
Ben kullandim, fayda gördügümü söyleyemem.
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2018 Saat 22:09
Peki sen tip kaçsin?
IP
Ilyaha
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Alıntı Ilyaha Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2018 Saat 20:37
Daha önce buraya yazdigim bir mesaj üzerine Murat Hoca Tip 1 olabilecegimi söylemisti. Ama dilimi güzelce firçalayinca bu sorunum büyük oranda ortadan kalkti.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2022 Saat 12:15
Arkadaslar gümüs suyu kullanan oldu mu ? Ise yararmi sizce
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu