|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2013 Saat 15:28 |
Arkadaslar her yere gittim , her seyi yaptim (tomografi,kan,diski testi,endoskopi vs.) ama koku geçmedi.
Her yerde okudum çogu kiside Nidazol agiz kokusunu kisa sürede olsa geçirmis.Bende Nidazol aldim bugün eczaneden sabah aksam tok karnina kullanacagim.Insallah iyilesirim. Nidazol kullananlar bana sonuçlarini yazarsa sevinirim.Herkese tesekkürler arkadaslar |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Bir sabah bir aksam al ve bekle 2 gün boyunca geçirmesi lazim kokuyu. Geçirmiyorsa sorun bagirsak mide falan olabilir.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Ben geçen hafta ikinci kez kullandim malesef. Malesef diyorum çünkü antibiyotik çok zararli ve etkisini uzun vade de hissettiriyor. Ama geçen hafta önemli bir haftaydi toplantilarim vardi mecburen tekrar kullandim. Su gerçek çok etkili hele 3 ögün yemek arasinda fazla bir sey yeyip içmezsen kalicilik muhtesem. Ama iste geçici geçici geçici. Çok çok ihtiyacin oldugunda kullanabilirsin ama sürekli asla. tedaviye odaklan. Biz de hala bulamadik sorunumuzu arastiriyoruz. Umudunu yitirme, arastirmaya devam et. Elbet bir gün bu sorunun kaynagini bulacagiz.
|
|
![]() |
|
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar ben ilaci kullandim koku %100 azaldi diyemem (yani insanlarin rahatsizliklari) ama % 50 bir azalis var ilk gün sona erdi 2.günün sonunda tekrar sizinle paylasacagim olan biteni arkadaslar.Birde bu nidazol eger agiz kokumu geçirirse sorunum ne kaynaklidir ?
|
|
![]() |
|
doksaniki
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Subat-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
nidazol geçiriyorsa yüzde yüz ihtimal olmamakla beraber KBB ile ilgili bir sorunun olabilir. Burnun tam islevini yerine getiremedigi dilini ve sinüslerini her nefes aldiginda, oksijen ile temizleyemedigi için agiz kokusu olusur. Nidazol oksijensiz ortamda yasayan organizmalari öldürür.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Vallahi ben 2 tablet alsam gün içerisinde hemde 250 mg, 3 gün boyunca koku moku kalmiyor. %100 engelliyor. Bende de kbb problemi var galiba. Burnumda kemik egriligi var. Ayni zamanda sol mukoza genislemesi bu ne demek?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de doksaniki gibi düsünüyorum. Nidazol kbb mekanizmasina etki ediyor gibi sanki. Bunu yakinda gidecegim muayenede görecegim. Bakalim doktor da bizim çizdigimiz yolu dogru bulacak mi?
|
|
![]() |
|
01adanali
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar üzülerek söylüyorum kokuda azalma var yani insanlarin tepkilerinde fakat kesinlikle koku baskalarini rahatlatacak sekilde geçmedi ne yapacagimi sasirdim artik yol gösterirseniz çok sevinirim
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
nidazol bende de kokuyu çok büyük oranda geçiriyordu. kbb kaynakli diye düsünüyordum. bir de kudret nari propolis i deneyin bu da bitkisel bir ilaç hem zarari da yok olarak biliniyor. bu da çok etkili bir antibiyotik.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |