|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: vücut kokusu - beden kokusu | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
mahoni
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 07-Aralik-2019 Saat 10:58 |
Size katiliyorum Nisaluce 👍
|
|
Kelime
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2019 Saat 21:39 |
Bende de benzer sorun var. Bu koku bildigimiz koltukalti kokusu degil. Benim koltukaltim deodorant sikinca hiç kokmaz, sikmayinca bildigimiz kötü ter kokusu olusur. Bunu defalarca denedim, koltukalti kokunca ayni koku giyside de oluyor. Deodorant kullandigim zaman o ter kokusu olmuyor ama çevreden yine olumsuz tepkileri aliyorum. Üstelik bir ara koltukalti ve ayaklara botoks bile yaptirdim.
Baslikta yukarilarda "misafir" nickli mesajlar da benim, yillardir bu sorunla ugrasiyorum. Ya Siddetli bir nefes kokum var ya meçhul bir beden kokusu. Agiz kokum kesin var Murat hoca'ya gitmistim tip1 teshisi koymustu. Dolgu, çekim, dis tasi temizligi vs yaptirmami istemisti.(Kendi yapmiyor baska istediginiz disçide yaptiriyorsunuz.). Agiz kokusu da devam ediyor. Mete06'nin anlattiklari biraz çeliskili ama hemen psikolojik nörolojik demeden dinlemek lazim. Çünkü bu vücut kokusu uzmanlarin bile kolay kolay çözemedigi bir konu. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|