|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: Geniz Akıntısından Dolayı Ağız Kokusu | |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 19-Kasım-2014 Saat 23:48 |
İnternetten araştırdığım kadarı ile Konka hipertrofisi 2 durumda olabilirmiş;
1) mukozanın altındaki sümgerimsi dokunun büyümesi 2) konkanın içindeki kemiğim büyümesi. Konka smr , konka içindeki kemiğin alınması demek, ama bu ameliyat, kemikte bir hipertrofi olduğu durumda anlamlı olurmuş. Kemikte hipertrofiyi nasıl tespit edicez onu bulamadım. Doktorun bana dediği çok ümit bağlama ama konka smr'ın biraz yararı dokunur. Bu cümle için ameliyat olunur mu şimdi? Hemde ikinci kez. Şimdi doktora kemikte hipertrofi var mı diye sorsam alay eder benimle. Cevap vermeye bile tenezzül etmez. Murat Hocam size kbb tomografi sonucumu CD ile göndersem bakar mısınız? Bir de konka kemiği hipertrofisi nasıl anlaşılır. Bu bilgiye nasıl ulaşırım canlar yorumu olan var mı? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 20-Kasım-2014 Saat 19:37 |
Bu benim alanıma girmez. Belki fikir verebilirim. Forum içine yollayın.
|
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 24-Kasım-2014 Saat 21:32 |
Murat Hocam teşekkür ederim.
Cd den birkaç görüntü ekranlayıp ileteceğim buraya. |
|
effect
Gönderim Zamanı: 24-Kasım-2014 Saat 21:36 |
arkadaşlar sorunu ağız-kbb kaynaklı olanlar için şahane bir diş macunu keşfettim.
gerçekten kokuya çok etkili. Densite whiter fresh Çok iyi bir temizlik sağlıyor. uzun saatler koku olmuyor. Zamanla ağız florasını bozacak bir madde içeriyor mu bilemem ama bana gerçekten çok iyi geldi. |
|
serkomen
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2015 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2015 Saat 14:28 |
Akupunktur tedavisi hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
(Reklam linki mesajdan silinmiştir) Düzenleyen aydinmur - 21-Eylül-2015 Saat 15:13 |
|
bilginog
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Kasım-2014 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2016 Saat 20:08 |
Geniz akintisi sunislerin tikanmasiyla ortaya cikan hastalik turudur.Aslinda nedense bunuda hastalik olarak gormez hicbir doktorumuz :)...
Ama cozumu var !. Geniz akintisi bagirsakda olan gazlarin,agiz kapaliyken baski sonucu burundan cikma asamaasinda sunusleri tikamasiyla ortaya cikar.Bu gazlar agiz bakimi (Dis curugu olan) kotu olan insanlarda agiz icinden kaynaklida olabilir,dilde takaba gorulur,bakteri ve mikroplarla kapli olan akinti mide bulantisi yapar.Bunun icin dogal olmayan sekeri kesin yagli yemek yemeyin aksamlari elma,armut,muz,portakal dan 1 er adet yiyin tum sunusler 2 saat sonra acilacakdir. |
|
ncort
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2016 Saat 23:00 |
Yag derken, yogurttaki yagdan bahsetmiyorsun degil mi? Hicbir yagli gida alinmayacak mi yoksa bildigimiz yagli ev yemeklerinden mi bahsediyorsun? |
|
effect
Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2016 Saat 09:11 |
Bilginog çok teşekkürler bilgiler için
Bende geniz akıntısından ziyade burun tıkanıklığı sorunu var. konka hipertrofisi mevcut. Burun etleri o kadar büyük ki, hangi doktora gitsem sende alerji mi var diyor. Konkaları kalıcı olarak küçültecek bir teknolojiye ulaşamadık henüz. Bekliyoruz. |
|
effect
Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2016 Saat 09:17 |
Murat Hocam
Burun tıkanıklığı için sulfarhin'i önermiştiniz bu forumda. Bir sürü eczane de aradım. Artık üretilmiyormuş. Burun tıkanıklığımı şuan sadece narivent'le açabiliyorum. Ödem çözücü görevi görüyor, kullanınca burnum birden akmaya başlıyor, düzeliyorum birkaç saat. Geçici süreliğine. Sürekli aynı ürünü kullanmamak adına, sizin önerdiğiniz sulfarhin'e muadil bir pomad var mıdır? Teşekkürler. |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2016 Saat 21:28 |
Evet, Sülfarhin piyasadan kalktı. Çünkü satılmadı. Firma piyasadan geri çekmek zorunda kaldı. Biz sahip çıkamadık. Halbuki uzun etkisinin üzerine bir başka ürün tanımam.
Muadili yok maalesef. Sayısı ürüne sahip çıkamadık ve satılmadığı için geri çekildi. Penipastil, ağızdaki bakteriler için penisilinli (antibiyotikli) tek ürün idi. pyralveks, dentinox, polivit, kloder, metronidazol fresenius ve daha bir düzine güzel ilacımız vardı. -M |
|
effect
Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2016 Saat 21:03 |
:/ Yeterince tanıtılmadı belki de.
KBB uzmanları varsa yoksa bir iki standart burun spreyini önerip duruyor. Onlar da hiç işe yaramıyor. Narivent' den de çok korkuyorum kaldırılırsa diye. Fiyatı da pahalı. Umarım satış vardır yeterince. |
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2016 Saat 17:27 |
Firma eczaneye gidiyor ve diyor ki:
Doktor her elma yazdığında sen muadil olan benim armut'umu hastaya verirsen sana "sattığın her armut için 2 tane bedava armut vereceğim" diyor. Siz istediğiniz kadar reçetenize elma yazın. Hastanın elinde armut görüyorsunuz Elma'yı ecza deposuna vermek istediğiniz zaman almam diyor. neden almıyorsunuz dediğinizde. Armut her satıştan __ tl veriyor, siz bana her satıştan kaç tl vereceksiniz? diyor Bilmem anlatabiliyor muyum? Kloder alkolsüz antiseptik bir gargaraydı. Nobel firması üretiyordu. Ama fazla dayanamadı. SülfarhiN'in üstüne burun ilacı tanımam. Ama burun spreylerine karşı direnemedi. Konumuzun dışına çıkan sayısız ilaç hatırlıyorum. mesela sindirim enzimeleri (combizym draje), hemoroid ilacı (hemoraljin), antihipertansifler, ve daha düzinelerce mükemmel ilaç çarpık sistem tarafından silindi gitti. Lactulac, Osmolac, PharmolZn, Magnesia Calcinee, de-nol, nidazol, zovirax, terramycin, rosa jel, klamoks tablet desteklenmesi gerekenler içerisinde hatırlayabildiklerimdir. Piyasadan silinip giderse üzüleceklerimdendir. -M |
|
Mnsm
Üye Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2016 Saat 01:02 |
Burun tıkanıklığı bir ağız kokusu sebebi ise buna sebep olan unsur sadece ilaç sprey gibi kimyasal ilaçlarlar mı yoksa sorun teşkil eden hastalığın tıbbi müdahale ile tedavisi uygundur.
Yani tüm koku yapan mesala dil pası ise bu pas oluşumu neden oluyor Saçtaki kepeğin bir benzerimi vücüt bir yerde error veriyor hem koku hemde dilde kendini belli ediyor. Koku yapan şeyin illaki bir sebebi olmalı. Eğer koku sindirim sistemi kaynaklı ise bu gıdalar tam sindirlemediğinden çıkan gaz sonucu meydana geliyorsa demek sorun orada. Sinirim aşaması olan birinci kısım ağız ; çiğneme olayı sırasında ağız kendi görevini yapmıyorsa bağırsak zaten yapamaz ve ağrı ishal kabızlık gaz ve en kötüsü koku mu oluşuyor. O çıkan kokulu gaz nasıl oluyorda mideden yemek borusundan çıkıpta dil üzerine birikip koku meydana geliyor. Biz diş fırçalasakta bakteriler yeniden yerini alıyor. Sağlılı bir sindirim gerçekleşmediğinde yediğimiz gıdaların gereken vitamin ve minarellerini alamadığımızdan dolayıda metabolizma zayıflıyor, mikroplara karşı direnç azalıyor , kronik yorgunluk oluyor ve bu tüm vücüdün çalışma sistemini etkliyor. Bağırsak mantarı, helico bakteri , reflü , gastirit gibi ağır ağız kokusu sebebi olan sağlık sorunalarının temel nedeni savunmada yetersiz olan hücreler dokular hatta organlar. Midedeki virüs yararlı tüm bakteri etkisiz kılıyor ve onları işleri olan mide korumasını yapamaz hale sokuyor. Bu mantık tüm organlar için geçerli bağırsakta aynı sünüslerde aynı ağız içinde aynı. Güçlü virüs ötekilerin çalışma sistemini bozuyor. Biz ne kadar diş fırçalasak gargalar yapsak endoskopi olsak kbb lerde sürünsek dişçilerin klişelerini dinlesek hatta benim gibi pinner testte yaptırsak bu sorunlar böyle çözülmeyecek anlaşıldı. İnşaAllah bu illet kokudan hep beraber kurtuluruz. İnsanlarla yüzyüze konuşmanın bile bir nimet olduğunu anlamış biri olarak birbirimize dua edelim ve araştıralım hergün ölmektense biraz gayretle kurtulalım. Eğer bir sorun varsa mutlaka çözümüde vardır. |
|
mmkk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 11-Aralık-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2016 Saat 09:55 |
Mnsm guzel yazi kardesim yani oyle bi sanssizlikki bizimkisi 100 kisilik bigrupta gelmis seni beni bulmus e diger 98 kisi ile benim aramdaki adaletsizlik ne olacak
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2016 Saat 17:59 |
Sulfarhin yurt dısında satılıyormu Murat Hocam?
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2016 Saat 18:03 |
Bilmiyorum.
Santa Farma firması çıkarıyordu. Onlara sormak lazım. -M |
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2016 Saat 19:37 |
Hani yurtdışına çıkma ihtimaline karşı ogrenmek istedim.
Mumkunse bir ara sorabilirseniz makbule gecer Hocam. Vakit sıkıntınız olmadıgı bir anda. Saygılar |
|
Mnsm
Üye Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2016 Saat 21:20 |
mmkk kardes adaletsizlik degil bence kader ama bizim vucudumuz koku ureten bakterilere karsi korumasiz veya eksiklikleri var
Tum aile ileayni seyleri yiyoruz ama tepkimesi farkli ve tum sorun orda yeterki onu bulalim. Ben arastiriyorum fakat hepsi gecici olarak etki ediyor kalici cozum ariyorum. |
|
BezginBetül
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2016 Saat 04:26 |
effect
Acaba son durun nedir? Su an ameliyat gerceklesti mi? Gerceklesmediyse son edindigin bilgiler var mi? Tesekkürler. |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 30-Ekim-2016 Saat 17:21 |
** Ayrıca tuzlu ve karbonatlı suyu hazırlarken su ılık olmasın. Biraz sıcak olsun. Bu genzi daha iyi temizliyor. Nefes kokusu için mutlaka braz sıcak olacak. Ilıktan biraz daha sıcak.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 30-Ekim-2016 Saat 20:00 |
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. Burada çok okudum geniz akıntısı ve balgam gibi şıkayeti olanları. Hemen tarifi veriyorum.
1 çay kaşığı çörek otunu dövüyoruz(Tahta havanda olursa daha iyi) Dövülen çörek otunu 5-6 çay kaşığı sirke ile karıştırın, akşam yaptığınız bu karışımın ağzını kapatın sabaha kadar beklesin. Sabah kalktığınızda 2 burun deliğine 2'şer damla damlatın suyundan. Çok yakıyor ama geniz akıntısı diye birşey bırakmıyor. Kesin çözüm arkadaşlar deneyin. Burundan kaynaklı kokuyada faydası var. ***Sirke organik yapım olmalı, bakkallardan marketlerden sirke alıp kullanmayın. Faydasından çok zararı olur. Ev yapımı organik sirke kullanın. ***Çörek otunuda bilirsiniz zaten siyah küçük tanecikler şeklinde olur. **HOCAM LÜTFEN PAYLAŞIN HERKES GÖRSÜN YAZIMI** Arkadaşlar buna ek olarak Tuzlu ve karbonatlı suyu burna çekmeyi sabah akşam ihmal etmeyin. Bu nefes kokusuna birebirdir. *** Ek olarak sinüsleri açmak için okaliptus yağı alın. Önce bir buruna pamuğa 4-5 damla damlatıp katın. SOnra diğer buruna başka bir pamukla yapın. Sinüsleri açacatır. 20 dk kalması yeterli. Ben nefes kokusundan çok çektim. Allaha şükür şifayı buldum. İsteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler, sorularını cevaplarım. Herkese geçmiş olsun. ** Ek olarak bende konka hipertrofisi var |
|
Samanyolu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Aralık-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2016 Saat 18:27 |
Arkadaşlar merhaba. Bende birçok şeyi denedim ama en sonunda 1-2 günü kurtaran çözümü buldum.Hemen anlatıyorum.
---Ev yapımı sirke buluyoruz önce. ---Sabah çay kaşığı veya biraz daha fazlasını avuca alıp direk burunun iki deliğinede çekiyoruz. ---Saf sirke olacak içine su katmayacaksınız. Akşamda aynı şekilde yatmadan önce. ---Eğer burnunuzu çok yakarsa az balı içinde eritip çekin burnunuza. Sirke kesinlikle ev yapımı olacak balda aynı şekilde doğal olacak. Marketlerden sirke alıp denemeyin yarardan çok zarar verirsiniz. --- 1 kereden fazla çekmeyin burnunuza bir seferde.Çekerken iyice genize kadar gelsin iyice çekin. Geniz akıntısını çıkarmaya zorlayın aynı zamanda. 30 saniye sonra burnunuzdan sümkürün. -- Sonuçları bekliyorum. Nefes kokusunada Ağız kokusunada Çözüm oldu bende. İnşaAllah sizdede olur. Ayrıca Dil pasınıda geçiriyor. |
|
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2016 Saat 15:08 |
Yapma derim ben azkalsin koku alan duyulari yakiyordum sirkeyle.Vazgec.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2016 Saat 22:36 |
Kullandığın sirke ev yapımımı yoksa marketten alıp mı yaptın?
|
|
Samanyolu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05-Aralık-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2016 Saat 23:35 |
Milleti niye yanlış yönlendiriyorsun ki? Ev yapımı sirke kullanırsan hiç bişe olmaz.Ben yapıyorum arkadaşlar ve kokuyu kesiyor. Ben görevimi yaptım. Herkes kendisi bilir.
|
|
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2016 Saat 14:15 |
Bende gorevimi yaptim koku duyularini geri donusu olmayacak sekilde yakiyorsun.Burda mahoni diye biri vardi onda geciyo diye bende yaptim hicbirseyin kokusunu alamaz hale geldim.Denemesi bedava.
|
|
Arayan
Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2016 Saat 14:17 |
Ise yarayip yaramadiqini birine sor derim koklasin aqzini objektif olarakda cevap versin.
|
|
Samanyolu
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2016 Saat 08:23 |
Kardeşim anneme sürekli soruyorum zaten. Bu konuda bi sıkıntı yok yani rahat ol. Kokuyuda gayet iyi alabiliyorum. O arkadaş element uydurmuş bence.
|
|
denizedogru
Üye Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2016 Saat 20:46 |
Arayan hakli. Ben de cok yaptim o karisimlari faydasi oluyordu ama kisa sureliydi ve cidden koku almam zayifladi.
|
|
Samanyolu
Gönderim Zamanı: 12-Aralık-2016 Saat 18:00 |
Bu burun nasıl oluyorda parfüm kokusuna falan çok hassas oluyorda bu kokuyu almıyor? Nasıl bi his kaybından bahsediyorsunuz anlamıyorum.Eğer zayıflıyorsa hiç koku almaması gerek. Arkadaş geçiyor diyorum yok geçmemeli diyorsunuz. Siz inanmak istemiyorsunuz hepsi bu.
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 13-Aralık-2016 Saat 09:32 |
Bir kimyasal medde koku hücresinin membranına ulaştığı zaman kendisine özgün bir reseptöre tutunur. Böylece kokuya özgün bir elektrik uyarı ortaya çıkar. Diğer reseptörler açıktır, faal ve çalışır vaziyette kalırlar.
Bunun anlamı şudur. İnsanlar belirli bazı kokulara karşı duyarsız olabilirken başka bazı kokuları kolayca algılayabilirler. Örneğin Tip 1 ağız kokusu hastalarının burunlarına dışarıdan H2S gazı gönderildiğinde 10 ve hatta 30 ppm e kadar duymayabildikleri halde parfüm kokusunu, alkol veya naftalin kokusunu kolayca duyarlar. -M |
|
denizedogru
Gönderim Zamanı: 13-Aralık-2016 Saat 09:42 |
Tesekkuler Hocam. Samanyolu omrunun sonuna kadar sirke mi cekeceksin? Ben dogru bulmuyorum. Eger geniz akintinin yaninda burun tikanikligin da varsa once onu hallet eger alerjikse ve burnun ilaclara ragmen tikaniksa once sisen burun etlerini kucultmeni oneririm daha sonra koruyucu tedavi uygularsan eskisi kadar sismez.
|
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 13-Aralık-2016 Saat 18:44 |
sirke ne kardeşim insanlarla dalga geçmeyin şunumu demek istiyorsunuz? örneğin 10 kişiden 4 kişisi ağız kokusuna sahip bu 4 kişi sirke kullanırsa düzelir peki 6 kişi düzenli sirke kullandığı içinmi ağız kokusundan kurtulmuşlar? akıl mantık işi değil hangi toplum hangi ülke bizim ağzımız kokmuyor çünkü sirke kullanıyor diyor veya böyle bi şart kuralmı var insanın doğasında sirke kullanmassanız kokar kullanırsanız kokmaz
|
|
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
|
Samanyolu
Gönderim Zamanı: 13-Aralık-2016 Saat 20:44 |
Denizedogru ben sirke sorunu kökten çöZüyor demedim ki. 1-2 günü kurtarir dedim. Ayrica murat hocam sizin söyledikleriniz doğru olabilir ancak benim soyledigim şey farklı. Ben kokunun olup olmadığını soruyorum anneme. Önceden koku varken car diyordu. Ben sirke kullaninca oda yok diyor. Ikimizin birden koku duyularimi felce ugruyor "))
|
|
denizedogru
Gönderim Zamanı: 14-Aralık-2016 Saat 08:05 |
Hahahaha sabah sabah guldurdun
|
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 14-Aralık-2016 Saat 12:05 |
dostum eğer kokuyu yok ediyorsa harika diyecek birşeyim yok ama beni üzen nokta insanların birşeylere ihtiyaç duyması sürekli onlarsız yaşıyamaması , sirkeyi denemedim yinede tavsiyen için teşekkür ediyorum herkes adına sonuçta iyi bi iş iyi bir niyetle yazmışsın kusura bakma yukarda biraz fazla hiddetlendim
|
|
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
|
denizedogru
Gönderim Zamanı: 15-Aralık-2016 Saat 15:09 |
Hocam geniz akintisinin nasil veya neden koku olusturdugunu aciklayabilir misiniz?
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2016 Saat 21:53 |
Güzel soru. Dilim döndüğünce anlatayım. Geniz akıntısının ağız kokusu yaptığı yakın zamana kadar kuvvetle ilişkili zannediliyordu. Akıntı yapısında yer alan mukus, albumin, globulin ve müsin isimli proteinler bakteriler için beslenme kaynağı oluyor ve koku için yakınt oluyor diye öne sürülüyordu. Şimdilerde şöyle zıt görüşler ortaya atıldı: 1- Ağız kokusu geniz akıntısı sebebi ile değil, geniz aktısı ağız kokusu sebebi ile meydana gelmektedir 2- Geniz akıntısı ağız kokusunu aaltır, eğer geniz akıntısı yoksa ağız kokusu olur Klasik görüş mü yoksa bu iki görüş mü doğrudur? Buna henüz karar verecek kadar delil yok elimizde. Bunlar şimdilik bir hipotez kıvamında görüşlerdir -M |
|
bazenhissediyor
Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2016 Saat 22:18 |
hocam bende boğazımda gıcık denen kuru öksürükle sümüksü balgamsı şey atıyorum işte sürekli oluşuyo kendiliğinden hışırtılı ses çıkartmam gerekiyor ve boğaz duvarımdada beyaz yapışkan sıvı akıyor hocam zannediyorumki bunu kesemiyorum durduramıyorum tahriş oluyo boğazım tükürmekten ama sanki tüm problemin kaynağı bu neden diceksiniz nereden bunu uydurdun diceksiniz anlatayım
ağızı kokusu problemi olmuyan bi arkadaşım bigün boğazında gıcık olduğunu söylmeişti aynı bende sürekli olduğu gibi oda tuhaf tuhaf hışırtılı ses çıkartarak balgamını yutuyomuydu tükürüyomuydu bişeyler yapıyodu ondanda yakından konustugunda bana kötü koku geliyodu sonra o şikayeti geçtiği günler ve sonrası günümüz yani öyle bi koku gelmiyor bana bu beni şüphelendirdi işte |
|
|
|
bazenhissediyor
Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2016 Saat 22:20 |
birde şu ihtimal geliyor aklıma hocam 1-akan balgam boğazda bekliyor ve sonra kuruyor oradan kokulu şekilde nefesimize geliyor ? sizcede olma ihtimali varmıdır mantıklımıdır?
2- bu akan balgam bademcikleri olan kişilerde bademciğine akıyor ve orada birikip belki kuruyarak bunu meydana getiriyor çünkü bademciğime nezaman baksam süt gibi bembeyaz şeyler görüyorum ve bigün yine ağzıımı açtığımda boğazımdan balgamın bademciğim tarafına aktığını gözlerimel gördüm buda koku için bi sebepmidir sizce sizce her 2 ihtimalde koku için iyi bir sebepmidir görüşlerinizi merak ediyorum saygılar |
|
|
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|