|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Benim bildigim bu kür damarlari aciyor ve kesinlikle su katmamak lazim etkisi olsun diye.Ama sulandirdiginiz zaman kokuyu yok ediyorsa o baska.Ben bu küre 3gun once basladim ve kahvaltidan yarim saat once bir kahve bardagi aliyorum.
Ama 25 gun beklettikten sonra ben tülbentten gecirdimki iri parcalar tülbente takildi ve daha akiskan oldu.Ama ben koku icin degil saglik icin aliyorum birde kapali damar birakmiyor,diye duymustum. Neyse sifa diliyorum tum arkadaslara. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada ilk ictigimde bende de sarimsak kokusu geliyor ama dislerimi fircaladiktan sonra kesinlikle sarimsak kokusu kalmiyor.Bilgi vereyim dedim.
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Bendeki koku sirke olayindan sonra 100de 80 idi.
Ama bu limon sarimsak kurunden sonra 100de 100 yok oldu.Bakalim erken konusmamak lazim yola devam. |
|
![]() |
|
cuma
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
![]() ![]() ![]() |
Kur biteli yaklasik 15 gun oluyor ve hala, agzimdaki o igrenc koku yok..onumuzdeki gunlere bakacaz artik..:)
|
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
cuma tesekkür ederiz bilgilendirdigin için ileriki zamanlarda yine durumunu güncellersen sevinirim bu arada bisey sormak istiyorum 1 kür yaklasik olarak kaç gün gidiyor veya kaç hafta? bir de bu soru hem snn hem de mahoni için geçerli sizdeki koku burnunuzdan da geliyor muydu? |
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Cok sevindim Cuma kardes hemde cok.
Sayende benim 20 lik kokum sifir oldu.Bakalim benim kur devam ediyor. daha yarisi var bende 12 gun oldu kullanali ve koku yuzde 99 bitti diyeyim.yuzde 1 de nazarlik olsun ![]() |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
Cuma bence sarimsak kokuyu baski yapiyor o yüzden gelmiyor.
|
|
![]() |
|
cuma
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar ozelden sormussunuz buraya yazayim cvplari da herkes gorsun.oncelikle kur bitti.ac karnina ve sek ictim.midesi delinenler olmus diyorsunuz.benimki saglam kaldi cok sukur:)herkese iyi gelirmi bilemem.icip icmemekte karar sizin.ama kokunun mideden kaynaklandigina eminseniz icin derim ben.
ben daha once antibiyotik kullandim evet.nidazol,flagy kullanmistim baska hastaliklardan dolayi.agiz kokusunu sifira indirmisti bunlar.biraktigim zaman ise koku tekrar geri geliyordu.dedigm gibi kur biteli 2-3 hafta oluyor.hala koku yok... |
|
![]() |
|
cuma
![]() ![]() ![]() |
Mahoni kardes daim olur insallah..
ahmetmehmet kardes kur biteli 15 gun oldu diorum.hadi kuru uygularken sarimsak kokuyu bastirdi.ya simdi..sarimsakli yemek bile yemedim nerdeyse.. her neyse arkadaslar dedigim gibi ben paylasimda bulunuyorum.denedim ve simdilik bi cozum buldm kokuya kendimce..sizde uygulayin veya uygulamayin tercih sizin.. |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Cuma peki bu karisimi içip topluma karistin mi? çünkü bende bir zamanlar içtim gökçek in ürünlerinden kokusu dayanilmazdi. hem halitozis problemi olup hemde bunu artiracak seyler kullanmak cesaret isi dogrusu.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ben, agiz - vücut kokusu yapar diye birakin sarimsagi; lahana, çok fazla peynir bile yemiyorum. Vücut gelistirmeye gidecegim fazla protein agiz kokusunu arttirabilir diye ona bile gidip gitmemeye kararsizim. Fazla protein derken protein agirlikli beslenme belki de protein tozu katkisi olabilir.
Siz nasil sarimsagi hem de çig çig yutuyorsunuz anlamadim. Közde, firinda sarimsak sogan agiz kokusu yapmaz derler onlari bile yemiyorum her ihtimale karsi. Kisisel olarak sarimsagi önerebilecegim tek alan, sakal kil çikarmak olabilir. Benim faullerim hiç çikmazdi, bir arkadasin önerisiyle gece sarimsak sürdüm sabah kalkinca yikadim üç dört gün sonra faullerim çikti. Çok gürlesir diye bir daha kullanmadim. Bir de köylerde saçkiran gibi bir hastalik var, onun çiktigi yer kel kalir saç çikmaz. O saçsiz bölgeye sarimsak sürünce saçlar çikmaya basliyor. |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Su an da kürüm hazir ama maalesef kullanamayacagim. Deviasyon + konka küçültme ameliyati oldum. Kan fazla sulanmasin bu aralar :) Zaten 1 hafta sonra sehir disina çikacagim 3-4 günlügüne... Nisan'in ilk hafta sonu dönüp uygulayacagim bu kürü insAllah bakalim ne olacak?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
deviasyon + konka küçültme yani burun eti galiba koku geçmedimi hala sinüzit filanda yapiyordur o ve rahat nefes alamama ? |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar bilmiyorum ama nedense ben midemizi çok fazla düsünmemiz gerekmedigi kanisindayim.
Bakin agiz kokusuna neden olmaz demiyorum. Midedeki rahatsizliklar da muhakkak sebep oluyordur. Bu konuda hemfikiriz. Ancak hiç düsündünüz mü bilmiyorum ama internette mide rahatsizliklari arastirildiginda doktor veya bu rahatsizligi olan kisiler bu mide rahatsizliklarini( gastrit gibi.) direkt insan psikolojisiyle ilgili oldugunu söylüyorlar. Yani psikoloji ve stresin mide üzerinde çok etkin bir tarafi oldugu dile getiriliyor. Haliyle bu sorunumuzun da(agiz kokusu) stres ve psikolojimiz üzerinde 1. derecede etkili oldugunu hepimiz söylüyoruz zaten. Ben de düsünüyorum ki aslinda çogumuzun ( hepimiz demiyorum) mide rahatsizligi psikolojimizle neden dogrudan bir iliskisi olmasin ki? Ve bende bu düsünce açikçasi daha agir basmakta. Sizce de agiz kokusu sorunu olan çogu kiside mide rahatsizliklari olmasi tesadüfi bir durum mudur ?? Ben tesadüfi bir durum oldugunu düsünmüyorum. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |