|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Ne yapayım | |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Gececekinsl
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 03-Ekim-2023 Saat 17:02 |
Prim em. MR Dr. Günther Mostbeck FA Innere Medizin, Wahlarzt, Gastroenterologe, Gastroskopie, Endoskopie, Koloskopie bu doktora gitcem googleden bakarsaniz iyi bir Doktor sankim
|
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 392 |
Gönderim Zamanı: 03-Ekim-2023 Saat 19:18 |
@Geçecek inşallah Sen Almanya'dasın sanırım :)
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini, Tr de sibo testi var mı emin değilim, sen yine orda yaptırabilmişsin. Ben buraya bir hanım doktorun videosunu koymuştum gastro uzmanıydı, sibonun belirtileri arasında ağız kokusu var diyordu. Ancak Murat hocam ısrarla reddediyor bunu nedense. Ağzımızı, dilimizi, dişimizi, damağımızı fırçzlayıp, diş ipiyle temizleyip, gargara yapsak bile tükürüğümüz kokmaya devam ediyor ama antibiyotik içince koku kesiliyor. Tamam antibiyotik mikropları öldürüyor da 40 çeşit koku yapan bakteri var, kendi hücrelerimiz var, tüm hücreleri öldürmüyor ya. 2-3 günde bir diş fırçalayanın ağzı kokmazken her şeyi deneyen bizimkinin kokması ağız hijyenini aşan bir durum bence. Neyse hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Guten tag. İch möchte ein köfte und güzel haber. |
|
Gececekinsl
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
Gönderim Zamanı: 03-Ekim-2023 Saat 19:52 |
Ben cok ümitliyim gidecegim yer hiristiyan evangelisch hastanesi cok iyi muamele görüyorsun hepsi asiri iyi hiristiyan doktorda emekliye ayrilmis ve cok Titel olan Doktor tipinden belli adimin googleden baksene ahahah bende metan gaz ve bakteri var bu ikisi koku yapior her Doktor herseyi bilemez ben mideme bi normale baktirdim hic bisey cikmadi sonra extra parallel yere gittim bimide iki Kapazität yani girls bölümü refludan kizarmis ve Kaiser olusturan Doku degisikliligi olmus neyseki Kaiser dönüsmemis suan bitte komplett o sikayezlerim amaleyattan sonra yemek yedikten sonra cok fazla Balsam geliyordu suan hic kalmadi gösüm agrim hemen hemen hic kalmadi halsizlik azaldi aci tat Gitti Fakt icerden Gelen koku kaldi oda metan gaz fazla cikiyor ve istenmeyen bakteriler koku üretiyor yarin haplari ve tedavisini söyliycek inkl bakalim bu Adam ne diycek
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 03-Ekim-2023 Saat 20:10 |
Diskiniz sari soluk renk ve yagli gibiyse sibosunuz bende aynisi var malerei diskinizi kontrol edin sari soluk yagli googlede fotolarida varbwndeki Dortmund aynisi .malesef
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 03-Ekim-2023 Saat 20:12 |
Bu klavye kafayi yiyor bazen kusura bakmayin
|
|
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 03-Ekim-2023 Saat 22:42 |
Geçecekins olumsuz konuşmak istemem ama sibodada antibiyotik veriliyor. Ve bir süre sonra tekrarlayabiliyormuş. Tabi orada tedavin nasıl olur bilmem ama doktoruna tekrarlayabilme ihtimali varmı yoksa ilaçlar kesin çözüm olur mu diye sormayı unutma. Yarın görüşürüz :)
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 18:11 |
Slm bugun gittim görüstüm ve iki hap yazdi biri colidium 400 mg ikiciside bu bittikden sonra yani .oda onmi biotik günlük bir Kap tamamen geciyor dedi ince bagirsagi dedi ölü ölüdür bidaha canlanmaz dedi alman ata sözü gibi bisey
neyse haftaya gastroskopie var dedigine Göre Gastritis varmis bende örnekler alcak Adam bana baya bi inandirici geldi 43 senede cok kisi geldi hep ayni sikayetler dedi Gastritis icin kullanilan haplar arasinda fagly de varmis bir sey okumustum gecen bu sayfada adamda fagly diye kullanmis gecmis hapla doktorun söyledikleride cok inandirici geldi 43 senedir bu isi yapiyorum dedi 6 senedir emekli pr em olarak dewam ediyor hiristiyan evangelisch oldugundan hala yardim etmek istiyor insanlara iste inanci icin yapior basarilida sanki haplar bunlar yazdigi colidium ve bittikten son onni biotik ince bagirsaktadi bakterileri hemen bitiyormus bidaha gelmiyormus |
|
kaderarkadaşlar
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ağustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 18:28 |
Ayy çok heyecanlandım yaaa. Hadi inşallah. Googla yazdım da çıkmadı tam olarak senn dediğin hap. Muadili tarzı bişey mi çıktı anlayamadım ama sen tedavini ol işe yararsa bende sibo için görünücem ve senn kullandıklarını isticem hekimden. 🤩
|
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 18:30 |
Doktorunun konuya hakim olması ve emin olması bana umut vadetti.(sanki ben muayne olmuş gibi konuşmam ) 😂😂😂😂😂
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 18:45 |
Pardon colidimin 400 mg bak bu hap daha demin yanlis yazdim ve sonrasinda onni biotik yazdik ben bu adamdan cok ümitliyim iri yapili bir Adam dedikleride cok mantikli kapakcik yaptirmissin ama sonrun asagidan basic gelirse yine bir zaman sonra asit kacar yukari ve igrenc bir koku meydana gelir dedi haha kac kisi bu yüzden tedavi gördü bende dedi cok ümitlendim ben bu adamdan
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 18:47 |
Bu is su sofern bitcek cok iyi cok kaliteli bir hastane ve iI calisanlari dokdorlari felan cok iyi villalarin oldugu 19 uncu viyananin hemn yani 18 inci viyanada full zenginler felan var doktorlar su bu hepsi orda yasiyor kein sonuc alcam bu sofer
|
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 18:49 |
Baktım şimdi bir tür antibiyotikmiş. Sen kullan bakalım işe yararsa bizde deneriz inşallah
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 18:55 |
Kullancam haftaya mideme bakcak en asagisina bakcam
Dedi Ordan tahliller alip bakacagiz dedi bakalim haftaya baksin sonra haplara basliycam cok ümitlendim bu son gitigimi Fotoserie Götterdämmerung bak en asagisina inmemisler dedi ben cikis bölgesine bakcam orda sorun kac kisi bu koku yüzünden geldi felan dedi harbi cok ümitlendim sanki tam olarak hepsini bildi |
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 18:58 |
Ayy varya tam derdine derman doktor bulmuşsun. Tüh ya almanyada taa 😅 ben burada kaç doktora gittim maalesef hiçbir hekim tam olarak nedenini bulamıyor. Reklamını yapan dahi kesin sonuç aldırmıyor çoğu kişide.
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 18:59 |
Klavyeden oldu Pardon en 2 mide resimlerimi Götterdämmerung oda bakti ve bak en son cikis yerine bakmiyorlar dedi ordan Sprung var sein dedi Infektion gastritist ordadedi bakalim inkl bulur biseyler
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 19:13 |
Klavyeyi düzelttim Pardon dedigim gibi Adam midenin ciki olan yere bakcak orasi sorun dedi orda olusan infeksionlari ztn eski resimlerimi glsterdim mideden hemen bana bak hic birinde cikisin resmini yapmamislar hep duvarlarini ve baslangici gözüküyor senin soeunun en sonra yemeklerin birikip kokusu ve kokusuna yukari kokmasi özellikle yemekden sonra asiri kokar dedi ve buda bende mevcut olan bisey bence soeunda tam olarak bu ztn ne yesem yaramiyor hemen yedikten sonra sanki icimde bozuluyor yediklerim bakalim haftaya ne cikcak
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 19:16 |
Yani dedigi seyleri biraz kafamda olusturunca cok mantikli geliyor ve ve Adam 43 yildir halen ayni hastanede cok birikimli cok dogru tehsisler koydu super inkl olcak
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 19:21 |
Bunuda deniycem alacagi ücret bakmak icin 410 euro bide 210 eurosunu devletten alabiliyorum o yüzden onuda evet ddedm dedigi dogruysa super:)))))
|
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 19:56 |
Süper
|
|
Gececekinsl
Gönderim Zamanı: 04-Ekim-2023 Saat 20:06 |
Diloy diye kullanicida hemen hemen aynisini yazdim midenin sonunda olusan tahris ve sibo ikiside ayni seyi söylüyor benimmt doktorun bakacagi ve dedigi yerler inkl budur arkadaslar :)
|
|
bıktımbıktım
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Ocak-2024 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 10-Şubat-2024 Saat 00:15 |
Merhabalar 18 yaşımdayım kendimi bildim bileli sürekli dudağım çatlıyor sürekli burnum akıyor sürekli halsizlik var hafif konuşma bozukluğu var bazen ayağa kalktığımda başım dönüyor ve lanet olası ne yaptıysam geçmeyen ağız kokusu var ( ağız kokusu 2 yıldır falan var, bademciklerimi aldırdım, her yolu denedim gitmiyor koku kesinlikle geniz akıntısından olduğunu düşünüyorum, ) banyo yapınca anlım ve yüzüm gerginleşiyor cidden artık psikolojim bozuldu maalesef bu sıkıntılardan dolayı lütfen yardımcı olun neden böyle oluyor başına gelen veya bilgisi olan varmı bu ağız kokusunu nasıl çözebilirim?
|
|
Ağız kokusu sorunundan tamamıyla bıkmış gerçekten çok sıkılmış biri...
|
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 392 |
Gönderim Zamanı: 10-Şubat-2024 Saat 07:27 |
Tam kan tahlili yaptırdınız mı hiç? Baş dönmesi, halsizlik bende de vardı, aile hekimine gidip anlattım ve tam kan tahlili yaptırdı. B12 vitamini hiç kalmamış neredeyse vücudumda, iğne olmaya başladım ve halsizliğim gitti |
|
Yig1t
Üye Kayıt Tarihi: 20-Temmuz-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2024 Saat 20:30 |
Önceden yazdıklarımı okuyabilirsin bende 18 yaşındayım ve yendim bir şekilde bu hastalığı ama hala psikolojik sıkıntısını asamiyorum ve bende de ne hikmetse 2 sene önce baslamişti ama çok şükür yendim lütfen daha önce yazdıklarımı oku belki faydam dokunur
|
|
Gececekinsl2
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 106 |
Gönderim Zamanı: 14-Şubat-2024 Saat 23:31 |
Slm arkadaslar ben sorunu en sonunda buldum ..
Cuma günü saglik merkezinde randevum var Tekrardan laboratorium a gittim kan diski sidik burun örnegi ve agiz bogaz örnegi verdim iki kez baktilar yeniden incelediler ücretli yaptirdim ve sonucu buldular muat hoca karsi cikabilir ama bu sey bakteri .. Sonuclarim sunlar diski ve sidik normal hic birsey cikmadi Bogazda ve burunda cikti benim tahmin ettigim gibi Ztn bu koku burun bogaz enfeksionu gecirdigimde geleistet bidaha iylesmedim cünkü reflü izin vermiyordu yakiyordu bpgazimi .. doktorda aynisini dedi bende ayni düsünüyorum .. Burundan cikan sonuc Plattenepithelien + Grampositive +++ Gramnegative +++ Neden olan 1 klebsiella oxytoca +++ 2 bacillus cereus +++ Bu ikisi tetikleyenler ve akintiyi yapanlar laboratorium damit doktor kadinla baya konustum herseyi anlatti Bogaz örneginden cikan sonuc ise su 1 kultur aerob yaptilar bide bunda sporsspilze mantar bulundu Neden olan seyler ise 1 Keime der Mund und rachenflora +++ yani agiz ve bogaz bölgesindeki [ Keime ] bakteriler . 2 candida albicans + 3 Haemophilus influenzae +++ Son bakteri sesimizi kisabiliyor reflü gibi geliyor öyle degil iste bu bende cikan bakterileri bi arastirin bakin görceksiniz hakliyim ses Telleri akinti balgam hepsi bu yüzden halsizlik bu yüzden .. Kan tahlilinize bakin lymphozyten kac bir bakin yüksekse kesin bakteri var .. Viyananin en büyük laboratorium na gittim doktor kadinla konustum normalde sonuclarda rastlanmadi yazmasi gerekiyormus herkesde olan bisey degil normal iyi bir insanda olmamamisi gerekior Birdaha bisey var benim oglum 3 yasinda ve suan ergo Therapie diye bisey yapior vucutunu tam olarak tanimlayamadigi icin oraya götürüyorum büyük bir sikinti degilmis ama yinede ana sinifi pädagogi söyledi bende götürüOrum iste .. Dünkü gittigim laboratoriumdaki doktor kadin bana bunu dedi tam olarak vucutunu tam tanimliyamiyorsun bu uzun süre hasta oldugundada kaynakli olabilir dedi Hemen benim oglanin gittigi ergo Therapie geldi aklima Iste o yüzden tanimlayamadigimiz icin mide bahirsk su bu herseye basvuruyoruz bence .. Sie tavsiye labor gidin baktirin |
|
Gececekinsl2
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 106 |
Gönderim Zamanı: 14-Şubat-2024 Saat 23:39 |
2 gün öncesinde dis fircalamayin Dusch yapmayin yüzünüzü yikamadan yatakdan kalktiginiz gibi su bile icmeyin hic birsey laboratorium a gidin ve testlerinizi yaptirin BaFin göreceksiniz
|
|
Tospik
Gönderim Zamanı: 14-Şubat-2024 Saat 23:43 |
E iyi de Murat hoca zaten Tip1 ağız kokusuna neden olan yüzlerce bakteri olduğunu söylüyor zaten, geçen günkü yutup videosunda da vardı.
Şimdi sende kokuya sebep olan eğer bu 3 bakteriyse ve antibiyotik içersen koku bir süre kesilecek antibiyotiği bırakınca yeniden başlayacak, bizlerde de flagyl adlı ilacı içince aynısı olmuştu çünkü. Bakalım tedavi için ne diyecekler sana. Normalde sokaktaki 100 insanı çevirip ağzından örnek alsan belki de hepsinden bu 3 bakteri de çıkabilir, kim bilir. |
|
Gececekinsl2
Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2024 Saat 00:00 |
Hic zannetmiyorum karima da yaptirdim cünkü doktor dedi cabuk yayilan bir bakteriymis ve ondada cikti ondakiler Farkli ve önerilen antibiotik amoxicillin-clavulansaure oral
Bana önerilen ise ciprofloxacin ve levofloxacin Önerilen hablar arasinda falgy diye hab yok 18 Cebit hab yaziyor fagly yok neden acaba hepsi antibiotik ozm ozm herkesde varsa neden antibiotik öneriliyorya |
|
Gececekinsl2
Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2024 Saat 00:04 |
Yani 18 Cebit fagly gidi hab yaziyor hepsi bakteri icin ama laboratorium da test ediliyor hangisi tam bende veya karimda cikan bakteriyi öldürüyor diye ona görede öneriliyor Standart bi hab yazmiyorlar
|
|
Gececekinsl2
Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2024 Saat 00:11 |
Erreger yaziyor sebeb olan bakteriler yaziyor
Ses kisikligi balgam bogaz agrisi halsizlik vesayreye sebeb olan bakteriler |
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2024 Saat 00:54 |
Tedavini ol mutlaka ama bana antibiyotik umut vadetmiyor ya. En azından kendim için :(
|
|
Gececekinsl2
Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2024 Saat 01:24 |
Öyle ya Scharlach diye bir hastalik cikti 1 ay önce anasinifinda 9 cocukda cikti ve cobuk yayilan bakteri bu antibiok alinmasi gereken bisey benim esimde ve cocuklardada var onlara amoxicillin yazilcak yarin doktora gidecekler bu genelde cikan bakteri ama bendeki baska iste bunu anlamiyor tospik bakalim isnl olcak bu defa
|
|
Tospik
Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2024 Saat 15:58 |
Hadi bakalım inşAllah iyileşirsin ancak ağzımızda zaten 700-800 bakteri varmış, koku yapanlar bir bize mi denk geldi yav? Gerçi neredeyse hepsi koku yapıyormuş, neyse hayırlısı bakalım, bizi sürekli bilgilendir.
İyileşirsen de kaçma sakın, ara ara yaz. |
|
Gececekinsl2
Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2024 Saat 18:15 |
Tmm yazacam söz bakteriyi Internetseiten baktinmi syptonlari Lari felan bire bir sanki ..
Neden olan bakteriler yaziyor kagittada ztn bakalim insl öyledir Yarin mariehilfestrase de hanusch Krankenhaus doktorlarinin saglik merkezinde randevum var Oberarzt ile bas hekimle görüsmeden sonra detaylica yazcam verdigi haplarida yazcam .. Tospik bu arada fagly habi ile bana önerilen hab arasinda daglar Kader fark var baktim internetten bana önerilen hab kirmizi listedeymis almanyada yan etkileri olabiliyormus bakalim .. Saglik merkezinede yatabilirim belki Infusion yazarsa bilmiyorum bu isin arkasini birakmiycam yeter Artik bi caresi bulunmali |
|
Gececekinsl2
Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2024 Saat 15:02 |
Slm arkadaslar benim sorunum bulundu insl bundan sonra gecer ..
( klebsiella oxytoca ) bu bakteri sorunmus bundan herkezde yokmus .. Özeki bakteriler normal agiz bakterisiymis ancak bu öyle degil dedi bas hekim ve antibiotik yazddi .. Pazartesi basliycam |
|
Gececekinsl2
Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2024 Saat 15:07 |
Yazdigi antibiotik ise augmentin Wirkstoff Amoxicillin/ Clavulansäure 875 / 125 3 kez günlük ..
Tospik fagly baska bu baska arastir :) insl bu defa bitcek |
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2024 Saat 01:49 |
Gececekins augmentini bademcik iltihabi faranjit tarzı rahatsızlıklarımda dr lar yazıyordu bana. Kullandım birkaç kez ama tam bir kutuyı bitirdim mi tam hatırlamıyorum. Yani burda sıkça kullanılan bir antibyotik
|
|
kaderarkadaşlar
Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2024 Saat 01:53 |
Diğerine de baktım onu kullanmadım hiç. Hadi bakalım inşallah bu ilaçlardan sonra atlatırsın
|
|
Gececekinsl2
Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2024 Saat 08:44 |
Bende bilmiyorum Artik cocuklari esimide test ettirdim bir bende bisey cikti ona antibiotik yazdi geri Kalender bakteriler herkeste olan bakteriler diyorlar ..
Arastiracak baska bisey kalmadi Sana yazilan augmentini kac defa Aldin .günlük Bana 3 defa günlük alcaksin dedi 3 gram günlük oluyor baya güclü olcak sanki bende bilmiyorum Söyle bir durumda var eckigen antibiok alinca ise yaramiyordu reflü yüzünden ve 2 kez aliyordum Augmentin de almadim daha 3 kez almam lazim bakalim gecmesse buraya kadar arkadaslar baska bisey kalmiyor yapabilecegim .. Bundan sonra tekrar örnek vercem egerki hala sürüyorsa yine gel dedi doktor bilmiyorum bakalim hayirlisi |
|
Gececekinsl2
Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2024 Saat 08:46 |
Senin sabahlari burnun bogazin balgam dolu kalkiyorsun demi yemeklerden sonrada var o sorun sende bendede vardi amaleyattan sonra kalmadi ..
Tetikleyen bisey kalmadi Bana denilen irin toplanan yerleri kurutacakmis bu hap hepsini kullan tamamen kurudumu antibiotik i birak dedi bilmiyorum insl öyledir |
|
Gececekinsl2
Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2024 Saat 09:33 |
Benim anlamadigim sey 18 cesit antibiotik var daha dogrusu antibiotik icerigi var Wirkstoff ektili icerik
Ve cocuklar ve esim ben örnek verdik tek sey bende cikti ve tek bana antibiotik yazildi 3 defa günlük bayada asiri toz 3 gram günlük 8 saate bir hap .. Bu hap en ektilisiymis gecirmeyebiliyorda ama öylede bir Faktor var gecirmesse yine gel dedi yani bir sorun var ... sorun olmasa antibiotik yazmazdi hic. Bir doktor antibiotik yazmiyor Burda kafasina göre .. Bir sorun var o sorun neden gecmiyor bende bilmiyorum suana kadar asiri reflü yüzünden gecmiyor deniliyordu Eger gercektente öyleyse reflü Gitti gecmesi lazim arrik bende bilmiyorum kafam iyce karisti .. Pazartesi son olarak bir doktora daha gitcem parmagindan kan alip enfeksion degerlerine bakiyor bir arkadas önerdi Arkadasa 10 sene evvel bir hap yazmis cok agir bir hap enfeksion degerlerine bakip hemen gecmis o arkadasda oraya gitcem bakalim |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|