|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
anamuur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam keske benimki de psikolojik olsa kiminle konussam elleri burunlarinda artik erkek arkadasim da bikmis gibi eli burnunda yüz ifadesi degisiyor Allah hepimize acil sifalar verir insallah
|
|
![]() |
|
mrve
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Mayis-2019 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Bu konuyu ben de çok düsündüm ve iyilesmeden gerçek bir evliligi bilemiyorum.
Ama bizim için mantikli olan bana kalirsa “mantik” evliligi. Insanlarin yatak odalari hakkinda konusmak oldukça gereksiz. Ama olmak zorunda degil. Bence bizim için mantikli olani yapmamiz lazim. En azindan iyilesene kadar. |
|
![]() |
|
Güsta
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Kasim-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Elifsuya katiliyorum neden olmasin ki ?bizi bizden baska kim anlar?
|
|
![]() |
|
wolfscream
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
Izmir'de ikamet eden hanimefendi varsa benimle özel mesaj yoluyla iletisime geçebilir.
|
|
![]() |
|
Belinda
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
Çevremde birisi esinden bosandi ve sebebide agzi kokuyomus gercekten insanlar bu yuzden bosanabilio evlenirken karsinizdakine seffaf olun benim boyle bi sorunum var die kabul ederse evlenin ki bana kalirsa halitozis hastasi biriyle evlenmk ki mucadele ve anlayis birlikte olsun.Yani ya bu deveyi güdecen yada bu diyardan gidecen ~ask evliligi yerine mantik evliligi yapmak; belki hayati kolaylastirr
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Istanbuldan konusmak, dertlesmek isteyen olursa ben hazirim.
Evlilik olmasi gerekmiyor! Birbirimize katkimiz olabilir, hastaligimizla ilgili bilgi alis verisi olabilir. Bir de insan daha rahat konusabiliyor dertlerini, kendisi gibi ayni dertten muzdarip biriyle. Ben yüzyüze de görüsebilirim. Dedigim gibi, benim amacim evlenmek degil, problemimiz konusunda yararli olabilmek. |
|
![]() |
|
Ahmetalp
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Bende kendimize denk biriyle evlenmenin dogru oldugunu düsünüyorum. Ankara yasayan arkadaslar iletisime geçebilir.
|
|
![]() |
|
Selin51
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Haziran-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba buraya yazmak için çok düsündüm emin olmak istedim kendimdn belki bir gün geçer dedim böyle bir seye gerek yok ama simdi çok kararliym çünkü kokum geçse bile psikolojik olarak bu durumu kolay atlatip normal biriyle evlenebilirmiyim sanmiyorum o yuzden benim gibi biri tercihim.25 yasindayim hemsireyim nigdede yasiyorm fakat bulundugu yerin benim için önemi yok .nerdeyse orda yasabilirim meslegimden ötürü is bulma sikintisi yasacagimi sanmiyorum.Yalniz ricam 25 yas alti kesinlikle yazmasn olgun biri ve buna gerçekten hazirsa tanismk isterim.ve merak ediyorum burdan paylasan arkadaslar içinizde burdan tanisip sevgili olan nisanlanan evlenen var mi sizin fikrinizi almak istiyorum
|
|
![]() |
|
sadecebiri
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Haziran-2020 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Dikkatinizi bana verin ve bu yaziyi okuyun.
Sizin bu siteye girmenizin nedenini BILIYORUM çünkü bende ayni problemi yasiyorum. Sana bu SORUNU kabullen demiyorum fakat sunu bil: BIR HASTALIIGIN VARSA VE BU SENDEN BAGIMSIZ SEKILDE GELISTIYSE BUNUN IÇIN KENDINI HARAP ETME. Evet bu sikintilar çok zor bunu biliyorum... Sosyal ortamlara girememek, sevgili hayallerini unutmak ve rahat olamamak... Eger SANA VERILEN GÖREVLERINI YAPIYORSAN aklina sunu getir: EVET BEN KENDIME DÜSENLERI YAPIYORUM. BEN BILINÇLI BIR KISIYIM. DÜNYADA ÇOK FARKLI SIKINTILAR OLABILIR; BENIM YASADIGIMDA BUNLARDAN SADECE BIR TANESI. BENIM ÇEKTIGIM SIKINTILARI ÇEKEN ÇOK INSAN VAR BUNLARIDA BILIYORUM. AMA BENIM FARKIM SUNU KENDIME DÜSTUR EDINMEM : BENIM VÜCUDUMDA EGER KENDI IRADEM DISINDA BIR SEY OLUYORSA BUNUN IÇIN YAPMAM GEREKEN AGLAMAK, SIZLAMAK VEYA KAHR OLMAK DEGIL, ZAMANIN BANA VERDIGI ÖLÇÜDE GEREKENI YAPMAKTIR. BIR SEYI GEREKENDEN FAZLA TAKARSANIZ BU SORUN YARATMAYA BASLAR. SÖYLE BIR ÖRNEK VERMEK ISTERIM: 13 SAYISINA KARSI BIR KORKUSU BULUNAN KISI 13'ÜN BULUNDUGU YERLERDE RAHAT HISSETMIYECEKTIR (mesela 13 numarali oda). FAKAT INSANA BU SIKINTIYI YARATAN 13 SAYISI MIDIR ? YOKSA KENDISININ 13 SAYISINA OLAN YANLIS INANCI MIDIR ? ISTE AYNEN BÖYLE ARKADASLAR. HEPIMIZ AYNI SEYI YASIYORUZ VE SIKINTISINI ÇEKIYORUZ. DISLERINIZI DOGRU FIRÇALIYORSANIZ, DOKTORA GÖRÜNDÜYSENIZ VE ZIHIN OLARAK BERRAKSANIZ ARTIK SADECE DOGRU ÇÖZÜMÜ ARAYIN. BUNU YAPARKEN ISE REHAVETE KAPILMAYIN. SIZIN VEYA BENIM ÇEKTIGIM SIKINTILARIN 100 KATINI DAHA BETER ÇEKENLER VAR. KIMI AÇLIKTAN ÖLÜYOR, KIMI KATLEDILIYOR KIMI KIMI KIMI... ANLATMAYA GEREK YOK BU KONULARI ''' Zihnini bedeninden daha güçlü kilarsan Bedeninde zihnin kadar güçlü olmaya çalisicak ''' SABIR VE FIIL BU ISIN ÇÖZÜMÜ Yanlis bir sey yazdiysam özür dilerim saygilar, sevgiler |
|
![]() |
|
Umt0
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2020 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de kendime uygun birisiyle olmak isterim.
|
|
![]() |
|
hakan001
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Özelden yazdim bakabilirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
hakan001
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de uzun zamandir bu konuyu düsünüyordum. Önceleri iyilesirim ümidi sonralari da aman ne olacak tek yasarim bosvermisligi vardi. Ancak yas ilerledikçe insan birisi ile olmak istiyor. 92 dogumluyum kamu görevlisiyim. Illa evlilik olacak diye birsey yok dertlesmek konusmak için bile yazabilirsiniz. Hepinize saglikli günler dilerim.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar merhaba
Diyelim ki buradan iki arkadas tanisip evlendiler. Ve birkaç ay, ya da yil sonra eslerden biri iyilesti. Agzi kokmaya devam eden esini bosamaz mi? Ya da esinin bu durumuna dayanma iradesi gösterir mi? Yoksa ne olursa olsun yola devam mi der? Aklima geldi paylastim ihtimalleri, ne dersiniz, yanlis ihtimaller mi? |
|
![]() |
|
Notsniw
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2020 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
19 yasindayim adim can antalyada yasiyorum konusmak dertlesmek isterseniz yazabilirsiniz..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Çöpçatan sitesi gibi olduk :-)
Bu isi özelden halledin mümkünse |
|
![]() |
|
Anonim
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ekim-2020 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Bende Ankaradanim. Fakat artik ne evlilik ne okul hevesim kalmadi her an bunu düsünmekten biktim. Çok yorulmus hissediyorum. Bilmiyorum bir gün kurtulur muyuz:((
|
|
![]() |
|
Umt0
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2020 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Bu savasi daha ne zamana kadar vercegimi bilmiyorum bir gün kurtulcagim ve artik hayatima devam edecegim dememin üstünden yillar geçti ama benim sorunum geçmedi geçen tek sey zaman oldu daha ne kadar bekleyecegiz daha ne kadar zamanimizi verecegiz daha ne kadar bir çok seyden vazgeçecegiz .hocam demisiniz özelden halledin ama ben kimseyi tanimiyorum kime ne diyebiliriz baska nereye yazabiliriz :(
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Kiz arkadas bulma isini özelden halledin dedim Agiz kokusu üzerine yazismanizi özelden halledin demedim |
|
![]() |
|
Bitsin artik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Ekim-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar gecenin bir vakti yaziyorum bunlari çünkü yine yeni yeniden çok umutsuz hissediyorum ve içimi dökebildigim tek yer burasi.. Merak ediyorum açikçasi özel hayatiniz nasil? Sevgiliniz var mi varsa nasil bu sorun varken yürütebiliyorsunuz? Veya evli iseniz esinizle aranizda problem olmuyor mu çünkü gerçekten biz bile katlanamiyoruz bu kokuya. Kusura bakmayin lütfen kimsenin özel hayatini sorgulamak bana kalmaz tabii ama ben suan erken olsada ilerisini düsünmeden edemiyorum suan bu sorunum olmasaydi konusmak istedigim ve bana da ilgisi olan insanlar var ama yok yani bu sekilde yürütemeyecegimi de çok iyi biliyorum çünkü bendeki koku hafife alinacak bir koku degil bu yüzden hep istesem bile reddediyorum.Bu konuda fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim çünkü daha gencim ve belki sizin fikirleriniz kafamdaki bazi düsünceleri degistirir ve bana yol gösterir.. Saglicakla kalin.
|
|
![]() |
|
Hope24
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Temmuz-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
20 yasinda olmamam ragmen çok sosyal bir çevrem var isimde de gayet iyiyim ama insanlarla konusurken,isimi yaparken bile sürekli bir çekingenim koku bana da geliyor, ve bu beni rahatsiz ediyorsa çevremi nasil etmez ki?
Isim geregi konuskan ve girisken olmam gerekiyor ama yer yer bu bana engel oluyor Istanbul da oturan arkadaslarim varsa yazabilirler dertlesmek konusmak isterim bizi anca bizden olan anlar.. |
|
Umutsuz vaka
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |