|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Ben dedigin ilaclari recetesiz aldim Hilal kardes
|
|
![]() |
|
Aleho
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
![]() ![]() ![]() |
Hilal Antibiyotikler hafife alincak bi ilaç degil doktor kontrolü olmasi sart eskiden aliniyomus ama yeni yasaya göre verilmiyor aile hekimine yazdir
|
|
![]() |
|
Gemi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaslar, bende de dil arkasi kokusu var. Nefesimde koku yok, ama dilimdeki kokuyu biliyorum ve bu benim gelecege dair plan yapmama engel oluyor.
geçen sene 1 hafta nidazol kullanmistim, aninda etki etmis koku yok olmustu. Birakinca geri geldi. KBB ile ilgili degil, disler ile ilgili degil, mide ile ilgili degil. dilin kendi yapisi ile alakali ve ben bunu bir türlü çözemiyorum. Hiç bi doktora anlatamiyorum. Çok sikildim, yoruldum artik. Bi tani konsa, kaynagi belli olsa, çözümü yok deseler, kabullenir hayatima devam ederim. 25 yasindayim, gencim, hayatim kurulmak üzere beni bekliyor ama ben hiç bisey yapamiyorum. |
|
![]() |
|
dertli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Agustos-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar kokunun tek nedeni bakterilerdir.disler,bogaz,bademcik,sinüsleri ayrintili bir sekilde kontrol ettirin.buralardan kaynakli koku olur.benimde burnumdan koku geliyor.antibiyotik alinca azaliyor.son yine basliyor.ama kuvvetli antibiyotik almak lazim.bazi arkadaslar demis antibiyotik almak zararli diye.kararinda ve uygun dozda alirsan 5 senede alirsin.sorun degil.yeterki antibiyotik alirken bazi seylere dikkat etmek.benim dayimda prostat iltihabi var.2 senedir neredeyse hergün antibiyotik aliyor.karacigeri ve böbregini kontrol ettiriyor.ikiside saglam.siz bir kutu aldim.aman zarar görürmüyüm diye korkmayin..
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |