|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
hocam bogazinda sorunu olan mideye yönelirse sonuç alamicaktir demissinya biraz açarmisin nedemek istedin burda birde bendede sik balgam tükürme ihtiyaci ve burnumunn 1inde tikaniklik var mesela o tikanik yere su çektigimde imanim gevriyor diye bi laf varya halk dilinde öyle bisey bi laf ona benzer gibi ölecek gibi oluyorum sizdede oluyormuydu? gözüm kulagim sisiyodu o tikanik yere su tutup içime çekerken ? açik burunda olmuyo genizime akiyodu su dökülüyodu , birde hocam dün uyandim uykudan 3 gibi agzim açik oldugunu hissettim uyanirken bogazim kupkuruydu acaba tikanikliktanmi her gece bunumu yasiyorum sizdede varmi aileme soruyorum onlar dogal olarak uyuduklari için görmüyorlar beni bende agzim açikmi kapalimi bilmiyorum diyelimki agzim açik uyudum bunun bademcige falanda zarari olurmu dil pasi ve agizda bakterilerin artmasina ? kokuya diyelimki agzim kapali uyuyorum ama gene tikaniklik var bende halen ne yapmaliyim gerçekten bu tikaniklik balgam olayi bukadar çok agiz kokusu vesile ediyormu ? siz iyilestinizmi kökten bu ilaçlari kullaniyomusunuz hala |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
yaw aklimi karistiran birsey daha burun egriligi ve et olan baska tanidigim küçüklükten gördügüm insanlarda var onlarda koku yok herkesle çok güzel konusuyolar? :S
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
Süt yogurt tarzi seyler yedigimde dilim deki beyazlik artiyo belki besinlerin renginden dolayidir muhtemelen fakat agzima öyle kötü koku veriyorlarki afedersiniz diski gibi bu bi anlam ifade ediyormu Sayin hocam Süt yogurt peynir tarzi seylerde oluyor bu dedigim bu besinlerin kokusu diskiya dönüsüyor sanki adeta
|
|
![]() |
|
Anemon
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Kasim-2018 Konum: Sanliurfa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Hangi spreyi kullandiniz acaba
|
|
![]() |
|
Notsniw
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2020 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
1) Hocam diyelim ki midedeki gaz kokulu bunu nasil tedavi edicez Tedavisi varmi 2) Bagirsaklardan mi kaynakli oluyor midedeki kokulu gaz 🤔 3 )Midedeki gaz neden kokulu olur ki |
|
![]() |
|
Ben ❤
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba. Agiz kokunuz tekrar geri geldi mii acaba ?
|
|
![]() |
|
Brt16
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2023 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Kanka burun spreyinin ismini yazarmisin
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Yatalak, kanserli, ülserli, kanamali, kusmali, hastahanede yatan yatalak bir hasta degilseniz mideniz muhtemelen kokmuyordur. Ayakta durabilen saglikli insanlarda böyle seyler görülmez. Aksi gibi internette sayisiz site, mide kokusu diye tutturmus gidiyor. sayisiz hekim bile bu hurafeye inanmis. Ayakta saglikli bireylerde Mide subklinik kokar zannediyorlar. Siz hiç midesi tedavi edilip iyilesen agiz kokusu hastasi gördünüz mü? Bu gezegende midesi tedavi edilip iyilesen 1 tek Allah kulu rastladiniz mi? Yürüyebilen ayaktaki saglikli insanda tip 3 agiz kokusu bulunmaz |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Notsniw] Hocam helikobacter pylori hastalarinin 3 lü antibiyotik sonrasi koku sorunlarinin temelli sekilde yok oldugunu çok yerde okudum ama ben?[QUOTE]
Mide için kullanilan natibiyotik agizdaki bakterileri öldürür. Bu sebeple agiz kokusu kesilebilir. Insanlar midedeki hastalik iyilestigi için agiz kokusunun kesildigini zannedebilir. Düzenleyen aydinmur - 20-Mart-2023 Saat 20:54 |
|
![]() |
|
Misafr64846
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Kasim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba halen aktif misiniz sitede kokudan kurtuldunuz mu bunu görüyorsaniz lütfen yazin
Bigli almaya ihtiyacim var |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
Kime dediniz bunu? |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |