Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Agiz Kokusundan kurtuldum Allahin izniyle Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2016 Saat 14:55
Orjinalini yazan: muzdarip96

Arkadaslar bende hepiniz gibi yillardir agiz kokusundan sikayetçiydim ama Allahin izniyle kurtuldum.Önce hastalik sürecini anlatayim.
Sabahlari kalktigimizda her insanin agzi kokar bu dogru ama benimkini söyle anlatayim;
Sabah kalkiyorum koku var.Kahvalti yapiyorum koku gidiyor gibi oluyor.Daha sonra dislerimi iyice firçalayip ayni zamanda dilimide firçalayip iyice temizliyordum.O anlarda ferahlik hissediyorum.Ama evden disari cikip 20 dakika sonra otobüse bindikten sonra agzimda o kokuyu tekrar hissediyordum.O an neler hissettigimi anliyorsunuzdur.
Bu arada üniversite 1. Sinif ögrencisiyim ve üniversite gibi sosyal bi ortamda bunun ne kadar zor olabilecegi malumunuzdur.Siraya oturuyorum 5 dakika sonra agzimda ve burnumda koku hissetmeye basliyorum ve daha sonra zaman geçtikte dahada siddetleniyordu koku.Inanin nefes almiyordum insanlara gitmesin diye.Insanlarla konusmaktan çekiniyordum sürekli.Allah razi olsun bu zamana kadar hiç bi arkadasim bana ' ya senin agzin les gibi kokuyor' demedi.Ama ben hissediyordum ve çok rahatsizdim. Neler hissettiginizi anliyorum o yüzden. Tabi bu süreç içinde kokunun neyden kaynaklandigini arastiriyordum. Ilk düsüncem dildi.Dilimin üstü sapsari olurdu ve kötü bi koku yayardi gerçekten.Kokuya sebep olanin dil oldugunu düsünerek dilimi karbonata varincaya kadar bir sürü seyle temizlemeyi denedim ama nafile.Sonra mideden süphelendim. Ama üstüne gidecek firsat olmadi. Yine forumlari gezerken bi arkadasin yorumunu okudum. Söyle diyordu kisaca;
"Bundan 5 yil önce KBB tedavisi oldum ve burnumdaki etin alinmasina karar verdi doktorlar. Ameliyattan sonra kurtuldum, Allah o doktorlardan razi olsun." Bende bu yorumu okudum ve KBB uzmanina danismaya karar verdim. Gitme sebebim belliydi, sag burun deligim nerdeyse tamamen kapali sol delikte biraz kapali. O yüzden rahat nefes alamiyordum.Doktor bana bi burun açici sprey bide alerji hapi verdi. Ana tani Konka hipertrofisi, ek tani allerjik rinitti. Ilk aksam spreyi siktim sonuç harikaydi. Burnum rahat bi sekilde nefes alabiliyordum ve agzimdan ve burnumdan gelen koku bi anda kayboldu. Tabi emin olmak için bi kaç gün bekledim o koku artik gelmiyor Allaha çok sükür. Yani sebebi rahat nefes alamamam ve havanin temizlenmemesiymis. Tedaviye devam edecem yine sonuçlari anlatirim size. Sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz elimden geldigince cevaplarim.
InsaAllah herkes bu sorundan kurtulur, eger kurtulmak istiyorsaniz asil sebebi bulmaya odaklanin yoksa kurtulamazsiniz. Bogazinda sorunu olan mideye yönelirse sonuç alamicaktir. Saglicakla kalin.

hocam bogazinda sorunu olan mideye yönelirse sonuç alamicaktir demissinya biraz açarmisin nedemek istedin burda

birde bendede sik balgam tükürme ihtiyaci ve burnumunn 1inde tikaniklik var mesela o tikanik yere su çektigimde imanim gevriyor diye bi laf varya halk dilinde öyle bisey bi laf ona benzer gibi ölecek gibi oluyorum sizdede oluyormuydu? gözüm kulagim sisiyodu o tikanik yere su tutup içime çekerken ? açik burunda olmuyo genizime akiyodu su dökülüyodu , birde hocam dün uyandim uykudan 3 gibi agzim açik oldugunu hissettim uyanirken bogazim kupkuruydu acaba tikanikliktanmi her gece bunumu yasiyorum sizdede varmi aileme soruyorum onlar dogal olarak uyuduklari için görmüyorlar beni bende agzim açikmi kapalimi bilmiyorum diyelimki agzim açik uyudum bunun bademcige falanda zarari olurmu dil pasi ve agizda bakterilerin artmasina ? kokuya diyelimki agzim kapali uyuyorum ama gene tikaniklik var bende halen ne yapmaliyim gerçekten bu tikaniklik balgam olayi bukadar çok agiz kokusu vesile ediyormu ? siz iyilestinizmi kökten bu ilaçlari kullaniyomusunuz hala
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2016 Saat 15:00
yaw aklimi karistiran birsey daha burun egriligi ve et olan baska tanidigim küçüklükten gördügüm insanlarda var onlarda koku yok herkesle çok güzel konusuyolar? :S
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2016 Saat 15:05
Süt yogurt tarzi seyler yedigimde dilim deki beyazlik artiyo belki besinlerin renginden dolayidir muhtemelen fakat agzima öyle kötü koku veriyorlarki afedersiniz diski gibi bu bi anlam ifade ediyormu Sayin hocam Süt yogurt peynir tarzi seylerde oluyor bu dedigim bu besinlerin kokusu diskiya dönüsüyor sanki adeta
IP
Anemon
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Alıntı Anemon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasim-2018 Saat 12:11
Hangi spreyi kullandiniz acaba
IP
Notsniw
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 21
Alıntı Notsniw Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2020 Saat 18:38
Orjinalini yazan: aydinmur

Yemek borusunda polip pek olmaz, divertikül olur. Çok siddetli ve engellenemez, koku yapar, kesintisizdir, agrilidir.

Mide fitigi agiza dogru gaz sizmasina sebep olur fakat koku yapabilmesi için mideden yukari sizan gazin kokuyor olmasi gerekir.
-M

1) Hocam diyelim ki midedeki gaz kokulu bunu nasil tedavi edicez Tedavisi varmi
2) Bagirsaklardan mi kaynakli oluyor midedeki kokulu gaz 🤔
3 )Midedeki gaz neden kokulu olur ki
IP
Ben ❤
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 15
Alıntı Ben ❤ Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2022 Saat 14:28
Merhaba. Agiz kokunuz tekrar geri geldi mii acaba ?
IP
Brt16
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 11
Alıntı Brt16 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mart-2023 Saat 03:10
Kanka burun spreyinin ismini yazarmisin
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2403
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2023 Saat 20:20
Orjinalini yazan: Notsniw

Hocam diyelim ki midedeki gaz kokulu bunu nasil tedavi edicez Tedavisi varmi
2) Bagirsaklardan mi kaynakli oluyor midedeki kokulu gaz 🤔
3 )Midedeki gaz neden kokulu olur ki

Yatalak, kanserli, ülserli, kanamali, kusmali, hastahanede yatan yatalak bir hasta degilseniz mideniz muhtemelen kokmuyordur.

Ayakta durabilen saglikli insanlarda böyle seyler görülmez. Aksi gibi internette sayisiz site, mide kokusu diye tutturmus gidiyor. sayisiz hekim bile bu hurafeye inanmis. Ayakta saglikli bireylerde Mide subklinik kokar zannediyorlar.

Siz hiç midesi tedavi edilip iyilesen agiz kokusu hastasi gördünüz mü?

Bu gezegende midesi tedavi edilip iyilesen 1 tek Allah kulu rastladiniz mi?

Yürüyebilen ayaktaki saglikli insanda tip 3 agiz kokusu bulunmaz
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 397
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2023 Saat 21:15
[QUOTE=Notsniw] Hocam helikobacter pylori hastalarinin 3 lü antibiyotik sonrasi koku sorunlarinin temelli sekilde yok oldugunu çok yerde okudum ama ben?[QUOTE]

Mide için kullanilan natibiyotik agizdaki bakterileri öldürür. Bu sebeple agiz kokusu kesilebilir.

Insanlar midedeki hastalik iyilestigi için agiz kokusunun kesildigini zannedebilir.

Düzenleyen aydinmur - 20-Mart-2023 Saat 20:54
IP
Misafr64846
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı Misafr64846 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2023 Saat 19:42
Merhaba halen aktif misiniz sitede kokudan kurtuldunuz mu bunu görüyorsaniz lütfen yazin
Bigli almaya ihtiyacim var
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 397
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2023 Saat 12:08
Orjinalini yazan: Misafr64846

Merhaba halen aktif misiniz sitede kokudan kurtuldunuz mu bunu görüyorsaniz lütfen yazin
Bigli almaya ihtiyacim var

Kime dediniz bunu?
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu