|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Kirik kapali kök uclari siklikla agiz kokusu sebebi olmazlar. |
|
![]() |
|
compor
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
![]() ![]() ![]() |
Cevabiniz için tesekkür ederim hocam. Uzun zamandir dikkat ediyorum, özellikle sabahlari dislerimi firçalarken oradan yogun bir koku geliyor. Psikolojik de olabilir emin degilim. Bu soruna çözüm aramaya basladigimdan beri (15 yildan fazla) bir gelisme kaydedemedim. Hala kokunun nereden geldigi hakkinda hiçbir fikrim yok. Kokunun en azindan 20 yas disiyle alakali olmadigini nasil kanitlayabilirim? Bir dis hekiminin orayi kesip temizlemesi mi lazim yoksa herhangi bir tibbi görüntüleme yöntemi ile belli olur mu? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Madem böyle bir süpheniz var basit bir periapikal röntgen bütün süphelerinizi giderir.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |