Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: 20 yas çekimi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2403
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mayis-2024 Saat 21:20
Orjinalini yazan: compor

Sorum su: Orada kök veya dis parçasi kaldiysa, bu kadar sene sonra bile ciddi bir agri yapmamasina ragmen agiz kokusunun nedeni olabilir mi?

Kirik kapali kök uclari siklikla agiz kokusu sebebi olmazlar.
IP
compor
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 44
Alıntı compor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2024 Saat 20:21
Orjinalini yazan: compor

Merhaba hocam, size bir sorum var. Bu konu aylardir kafami kurcaliyor.

Benim 20 yas disim aynen resimdeki gibi digerlerine dik olarak çikmisti ve komsu disi kirmisti.
Bunun üzerine bir operasyonla gömülü disi aldilar, kirilan dise de dolgu yapildi (bu olay 10+ yil önce oldu).

Sorum su: Orada kök veya dis parçasi kaldiysa, bu kadar sene sonra bile ciddi bir agri yapmamasina ragmen agiz kokusunun nedeni olabilir mi?

Benim için orada çok hafif bir sizi var sadece, 10 üzerinden 1 diyebilirim, hiç rahatsiz etmiyor. Belki de bu belli-belirsiz sizi nedeniyle, kokunun o bölgeden geldigini düsünüyorum.

Cevabiniz için tesekkür ederim hocam. Uzun zamandir dikkat ediyorum, özellikle sabahlari dislerimi firçalarken oradan yogun bir koku geliyor. Psikolojik de olabilir emin degilim. Bu soruna çözüm aramaya basladigimdan beri (15 yildan fazla) bir gelisme kaydedemedim. Hala kokunun nereden geldigi hakkinda hiçbir fikrim yok.

Kokunun en azindan 20 yas disiyle alakali olmadigini nasil kanitlayabilirim? Bir dis hekiminin orayi kesip temizlemesi mi lazim yoksa herhangi bir tibbi görüntüleme yöntemi ile belli olur mu?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2403
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2024 Saat 20:34
Madem böyle bir süpheniz var basit bir periapikal röntgen bütün süphelerinizi giderir.
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu