Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Kokudan kurtuldum anlatiyorum... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2016 Saat 10:32
bengeldim reis sirayla sorularima yanit verirsen hem forumdakilere hem bana yardimci olmus olursun tesekkürler

1) çabuk acikma varmiydi ve ameliyattan sonra geçtimi
2) dil üzerinde birikinti mi desem beyazlikmi desem varmiydi veyada halen varsada kokuya bi etkisi yokmu ve ameliyat sonrasi geçtimi
3) agiz kurulugu vesaire varmiydi ve ameliyattan sonra geçtimi

aklima daha çok soru geliyorda öglen arasi yazmak istedim bukadar geldi tesekkür ederim
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Kasim-2016 Saat 18:51
dil pasi vardi sari bi tabaka olurdu çay kasigi ile temizlerdim böyle bademcik amel.dan sonra kalmadi o

çabuk acikma yoktu
dil pasi vardi amel.dan sonra geçti
agiz kurulugu yoktu

telini mesaj olarak atarsan teldende konusabiliriz
asla pes etme
IP
ninewfs
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 6
Alıntı ninewfs Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Kasim-2016 Saat 13:57
Ben de bademcik ameliyati oldum ve cabuk acikma, agiz kurulugu ve dil kokundeki sarilik gecmedi. Dilimde cok fazla tabaka yoktu ama olan da gecmedi.
IP
ÇiLe3427
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 7
Alıntı ÇiLe3427 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasim-2016 Saat 09:48
Ben geldim kardes ameliyat korkutuyor beni bu badem yikama kitleri felan varmis yarari olurmu sence bendede bademcim ler sis yirtiklar var ameliyat olup eger sorun oda degilse mahf eder beni peki bu saat yediden sonra yememe konusu benimde kafami kurcaliyo eger boyle bi sorundan kaynakliysa acken daha rahat olmamiz gerekir ama bende daha cok oluyo neden acaba
IP
ÇiLe3427
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 7
Alıntı ÇiLe3427 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasim-2016 Saat 09:54
Bide tamamen kurtulduguna kesin kanaat getirdinmi yani rahatmisin heryere rahat girip cikabiliyomusun aksam az yemek yeme ve bademcik ameliyati olmaksa sikinti hemen olurum yani
Biktim nedir bu nalet sey ben eskiden diyorum kral gibiydim arkadas cevrem felan yani sosyal hayatim cok iyidi psikolojimde cok bozuk bi yere girince ortamdaki adam larin ifadelerine bakiyorum acaba surati degisen varmi off cekip burnunu tutan varmi diye ne tuhaf duygular icerisine girdim bi bilsen ahhh ah senin dediklerini uygularsak duzelirmiyiz
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2016 Saat 21:02
çile önce senin sikintin neyden kaynaklaniyor onu bulman lazim bademcik ve b tasi ise hiç durma ol derim ama o yoksa olmanda gereksiz isini iyi bilen bir kbb uzmanina görün ben göründügümde isini iyi bilen birine yarin gel hemen ameliyat edim demisti.eger sikinti oysa ol.bi kbb uzmanina git.
asla pes etme
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasim-2016 Saat 13:21
hocam anlatmis nefeste diski kokusu parazit den olabilir diye sonra alt konuda hyploriden bahsetmis peki ondada aynisisöz konusumu? bide bu bademcik tasi nefeste veya agizda koku olarak diski kokusu veriyormu bengeldim hocam siz iyilesmis birisi olarak size soruyorum
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2016 Saat 19:11
Orjinalini yazan: bengeldim

çile önce senin sikintin neyden kaynaklaniyor onu bulman lazim bademcik ve b tasi ise hiç durma ol derim ama o yoksa olmanda gereksiz isini iyi bilen bir kbb uzmanina görün ben göründügümde isini iyi bilen birine yarin gel hemen ameliyat edim demisti.eger sikinti oysa ol.bi kbb uzmanina git.

baska bi konuda demissiniz süt içince çok kötü koku o bendede oluyor diskiya benzer nerdeyse yada diski degilde pis bi koku bu bademcik tasiyla ilgili oldugunumu gösterir yoksa her agiz kokusu olanlardami bu olur hocam yardimci olursan sevinirim
IP
joey55
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Alıntı joey55 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Kasim-2016 Saat 13:03
Bende bugün ameliyat oldum.Doktor once antibiyotik verdi ama bunlar geçici kesin çözüm bademcigi almak dedi. Ameliyattan çikali iki saat oldu yutkunmakta zorluk çekiyorum. Simdi sonuçlari bekleyip gorcem insallah kurtulurum
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Kasim-2016 Saat 16:19
Orjinalini yazan: joey55

Bende bugün ameliyat oldum.Doktor once antibiyotik verdi ama bunlar geçici kesin çözüm bademcigi almak dedi. Ameliyattan çikali iki saat oldu yutkunmakta zorluk çekiyorum. Simdi sonuçlari bekleyip gorcem insallah kurtulurum

sizde problem tam olarak neydi hocam derince anlatirmisiniz ve nasil oldunuz bilgilendirirseniz sevinirim
IP
HKLP
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Alıntı HKLP Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Kasim-2016 Saat 17:17
Bendede süt ve süt ürünlerinde artiyor emin degilsen ameliyat olma hem bademcik hem deviasyon ameliyati oldum sonuç SIFIR
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2016 Saat 11:02
Orjinalini yazan: HKLP

Bendede süt ve süt ürünlerinde artiyor emin degilsen ameliyat olma hem bademcik hem deviasyon ameliyati oldum sonuç SIFIR

emin olup olmadigimizi nasil anlicaz?
IP
sunset
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Alıntı sunset Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2016 Saat 13:33
Arkadaslar konuyu bu basliga yazmayi uygun gördüm. 3 gün önce basima söyle bir sey geldi. Yemek yerken disime pirinçteki tas gibi bir sey geldi. Hemen elimi agzima attim ve bir de baktim ki disimin küçücük bir parçasi kirilmis. Hemen aynaya baktim o da ne? Sapasaglam olan azi dilerimden biri yandan kirilmis ama içinde grimsi bir tabaka var. Yani bembeyaz görünen disim meger içten içe çürükmüs !!! 3 gündür disçiye gitmedim henüz, para durumu müsait olunca gidicem 1 haftaya kadar. Ama 3 gündür agzimdaki acilik, koku falan inanilmaz azaldi. Demek ki kokunun kaynagi distan görülmeyen ama içten çürük olan azi disimmis. Muhtemelen diger bazi dislerimde de bu çürük olayi var. Aydin bey konunun uzmani o daha iyi bilir tabi ki. Acaba dis içten çürüyorsa ve distan bir sey görünmüyorsa bizim göremedigimiz ince kilcal bir çatlak yol bulup disteki bakteriler agzimiza kötü kokunun kaynagi olan bir seyler salgiliyor olabilirler mi?

Yani disçiye gittim dislerimde sorun yok demeyin. Çok çok çok iyi muayene edilmesi lazim tüm dislerin. Özellikle azi dislerinin. Bunun kesin bir yolu var mi bilmiyorum ama bence %95 imizin sorunu agzimizdaki distan görülmeyen çürük dislerimizin olmasi. Saygilar.
IP
joey55
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Alıntı joey55 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2016 Saat 19:02
Agiz kokusu problemim vardi ne yesem tadi agzimda kaliyodu dis fircalama gargara hepsini denedim etkisi 10-15 dakikayi gecmiyodu.yanimda biri varken nefes almaya cekiniyodum. Suan 3. Gün agiz bakimini tam yapamiyorum ama yinede herhangi bir koku yok. Kesin bisey demek icin erken 1-2 ay gecmesi lazim suan hersey yolunda ama
IP
Cekince
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 33
Alıntı Cekince Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2016 Saat 22:01
Hangi basliktaydi bulamadim ama keçiboynuzu özünden biraz fayda gördüm arkadaslar, tepkiler azaldi, paylasmak istedim. Hem alerjik geniz akintisina, hem mide rahatsizliklarina hem bosaltim sistemine iyi geldigi söyleniyor zaten önümüz kis hiç bi ise yaramazsa hastaliklardan korur diyerek baslamistim, çok sükür biraz olsun bana iyilesebilecegime dair umut verdi.
Biktim
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2016 Saat 17:39
bu keçiboynuzu özü olayi pekmezden farki varmi pekmez kullandim ama sadece bell isaat vücudumu sicak tutuodu onun haricinde bilmiyorum faydasi varmiydi yada hissedemedim ben zihnimde
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasim-2016 Saat 19:31
Cekince Keciboynuzu ozu iyi gelmis sana tam olarak kokunun neyden kaynaklandigini biliyormusun
IP
Cekince
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 33
Alıntı Cekince Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Kasim-2016 Saat 17:44
Tabiki bilemiyorum ve tabiki bogaz mide ve bagirsak tan sirasiyla süpheleniyorum, bende ara ara çikan bademcik tasi var ve eroziv antral gastrit, çogunlukla da kabizlik sorunu. (Mide için yarin itibariyla ilaç kullanmaya basliyorum bu arada)
Bence sifali bisey denemeye deger.
Biktim
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2016 Saat 11:07
Orjinalini yazan: sunset

Arkadaslar konuyu bu basliga yazmayi uygun gördüm. 3 gün önce basima söyle bir sey geldi. Yemek yerken disime pirinçteki tas gibi bir sey geldi. Hemen elimi agzima attim ve bir de baktim ki disimin küçücük bir parçasi kirilmis. Hemen aynaya baktim o da ne? Sapasaglam olan azi dilerimden biri yandan kirilmis ama içinde grimsi bir tabaka var. Yani bembeyaz görünen disim meger içten içe çürükmüs !!! 3 gündür disçiye gitmedim henüz, para durumu müsait olunca gidicem 1 haftaya kadar. Ama 3 gündür agzimdaki acilik, koku falan inanilmaz azaldi. Demek ki kokunun kaynagi distan görülmeyen ama içten çürük olan azi disimmis. Muhtemelen diger bazi dislerimde de bu çürük olayi var. Aydin bey konunun uzmani o daha iyi bilir tabi ki. Acaba dis içten çürüyorsa ve distan bir sey görünmüyorsa bizim göremedigimiz ince kilcal bir çatlak yol bulup disteki bakteriler agzimiza kötü kokunun kaynagi olan bir seyler salgiliyor olabilirler mi?

Yani disçiye gittim dislerimde sorun yok demeyin. Çok çok çok iyi muayene edilmesi lazim tüm dislerin. Özellikle azi dislerinin. Bunun kesin bir yolu var mi bilmiyorum ama bence %95 imizin sorunu agzimizdaki distan görülmeyen çürük dislerimizin olmasi. Saygilar.

babamin öyle berbat agiz bakimi varki bakim denmez agzina bkamiyor bile disleri çürük ve eksik bile inanirmisiniz dili pespembe koku sadece sigara içtigi için sigara kokusu var onuda yogun içtigi için içmediginde oda yok
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2016 Saat 11:09
Orjinalini yazan: bengeldim

dil pasi vardi sari bi tabaka olurdu çay kasigi ile temizlerdim böyle bademcik amel.dan sonra kalmadi o

çabuk acikma yoktu
dil pasi vardi amel.dan sonra geçti
agiz kurulugu yoktu

telini mesaj olarak atarsan teldende konusabiliriz

usta ben doktora gittim yok dedi ama pek ilgilenmedi gibi ögrenci gibi biriydi yada umurlarinda degilmi bilmiyorum tatminde olamadim çok kisa sürdü , size sormak istedigim doktor yok dediyse yokmudur? bide bademcik dedigimiz o kirmizi yuvarlak seyde ben hafif beyazlik görüyorum assagilari var onun galiba birde hani ona bagli hafif doku varya et gibi mi desem nasi tarif etçegimi bilmiyorum o doku assagi dogru olan kisminda beyazliklar var orta seviye yada fazla ama zor görüyorum az kismini görüyorum aynadan baktigimda bademcigin kendisindeyse hafif beyazlik var bu ne anlama gelir sence?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
Amazon
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 61
Alıntı Amazon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2016 Saat 19:07
Joey55 bende senle ayni durumdayim aldircam bademcigi son durum ne sende valla koku azalsa gene yeter.
IP
by_arda2
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Alıntı by_arda2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2016 Saat 02:43
Selam arkadaslar;
sayfa 1 de bademciklerimi aldirdigmi söylemistim. Çok umutluydum. Fakat olmadi. Bir ay geçti ve aldigim tepkiler aynen devam. Bu arada ben koku almiyorum. benimle konusurken agzini kapatan yüzlerce insan olduguna dayanarak söylüyorum ki ameliyatdan bir hafta sonra anneme sordum , "çok az biraz degisik koku var" dedi. Tarif et kokuyu dedim. Tarif edemedi, sadece kötü oldugunu söyledi.

Doktorlarin söyledigine göre sinüsler de sikinti yok (tedavi gördüm bir ay kbbden). Bademciklerim çok siserdi ve büyüktü, aldirdik ve sonuç degismedi. Dildeki pas ameliyatdan sonra pembeydi fakat simdi az da olsa pas dediginiz sey var. ama o da eskisi kadar yok. Geniz akintisi ise tedaviye ragmen (fisfislar + antibyotik) var.
Yani yutkundugumda bogazda birseyler oldugunu düsünüyorum

Simdi odaklanmam gereken yeri bulamiyorum. Basa sardik. Parazite yogunlasacagim. Simdi arkadaslar bendeki sikintilari yazacagim, bunlari yasayan ve evet bunlar parazit sebebi olabilir diyecek var midir?
* Çabuk acikma
* Dolayisiyla sik yeme istegi, fakat istahsizlik oldugundan az yiyebilme
* Acikinca olan, kan sekeri düsmesi gibi, hafif [bazen] göz kararmasi, [bazen]göz kismasi, hafiften ellerin ayaklarin titremesi (ama çok hafif, yani düsüp bayilacak kadar degil)
* Parazite odaklandigim içinmidir bilmiyorum ama diskida 1 cm kadar büyüklügündeki acaba kurt mu ki bu diyebilecegim bir sey görüyorum. haraket etmiyor. Bilenler var ise yazsin normalde diskida da olsa haraket edermi ?
*Burundan gelen fazlaca H2 gazi ne anlama gelir?
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2016 Saat 17:37
Orjinalini yazan: by_arda2

Selam arkadaslar;
sayfa 1 de bademciklerimi aldirdigmi söylemistim. Çok umutluydum. Fakat olmadi. Bir ay geçti ve aldigim tepkiler aynen devam. Bu arada ben koku almiyorum. benimle konusurken agzini kapatan yüzlerce insan olduguna dayanarak söylüyorum ki ameliyatdan bir hafta sonra anneme sordum , "çok az biraz degisik koku var" dedi. Tarif et kokuyu dedim. Tarif edemedi, sadece kötü oldugunu söyledi.

Doktorlarin söyledigine göre sinüsler de sikinti yok (tedavi gördüm bir ay kbbden). Bademciklerim çok siserdi ve büyüktü, aldirdik ve sonuç degismedi. Dildeki pas ameliyatdan sonra pembeydi fakat simdi az da olsa pas dediginiz sey var. ama o da eskisi kadar yok. Geniz akintisi ise tedaviye ragmen (fisfislar + antibyotik) var.
Yani yutkundugumda bogazda birseyler oldugunu düsünüyorum

Simdi odaklanmam gereken yeri bulamiyorum. Basa sardik. Parazite yogunlasacagim. Simdi arkadaslar bendeki sikintilari yazacagim, bunlari yasayan ve evet bunlar parazit sebebi olabilir diyecek var midir?
* Çabuk acikma
* Dolayisiyla sik yeme istegi, fakat istahsizlik oldugundan az yiyebilme
* Acikinca olan, kan sekeri düsmesi gibi, hafif [bazen] göz kararmasi, [bazen]göz kismasi, hafiften ellerin ayaklarin titremesi (ama çok hafif, yani düsüp bayilacak kadar degil)
* Parazite odaklandigim içinmidir bilmiyorum ama diskida 1 cm kadar büyüklügündeki acaba kurt mu ki bu diyebilecegim bir sey görüyorum. haraket etmiyor. Bilenler var ise yazsin normalde diskida da olsa haraket edermi ?
*Burundan gelen fazlaca H2 gazi ne anlama gelir?

ben bademcik ameliyati olmadim ama o kisim hariç hemen hemen tüm belirtilerimiz ayni kardesim bende parazit üstüne 4 5 farkli marka ilaç 1 2 yildir kullandim yani 6 ayda 1 falan ama parazit varmi yokmu hiçbisey anlamadim diskida dökülen bisey görmedim ama çabuk acikma oluyo ve bunla birlikte hemen dilim sarilasiyo kötü koku meydana geliyo ve bu kokuyu bende bogazimdan geliyo gibi hissediyorum ayni zamanda bogazimda yanma gibi bisey oluyo
IP
denizedogru
Üye
Üye

Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralik-2016 Saat 17:42
Arkadasim kokuyu almaman cok daha kotu bir durum Allah sifa versin. Bu bahsettigin kurtlar icin eczanede ilaclar satiliyor ben rahatsiz oldugumda aliyorum. Ailecek kullanmak gerekiyormus vs. sorarsaniz bilgilendirirler ancak kokuya etkisi olur mu dersen pek umudum yok.
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2016 Saat 20:37
kardesim hiç bekleme parazit testi yaptir diski örnegi aliyorlar çok basit çikmasa bile en azindan süpheden kurtulursun
asla pes etme
IP
nurka
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı nurka Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2016 Saat 05:35
bengeldim

kardesim bademcik ameliyatini nerde oldun istanbuldaysan bana hastanenin adresini paylasir misin ??
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2016 Saat 19:52
bademcik ameliyati olmus tüm forum üyelerine soruyorum bademcikleriniz sismedigi halde nasil doktoru ikna ettiniz veya doktorlar hemen tamam yapalimmi diyorlar veya özel hastanedemi oldunuz biraz bilgilendirirseniz sevinirim
IP
Ilyaha
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Alıntı Ilyaha Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralik-2016 Saat 22:20
Uc hafta once gittigim doktora bademciklerimi aldirmak istedigimi soyledim. Bademciklerim saglikli oldugu icin bu zor ameliyata isteksizdi ama benim sagligim icindi yine. Once gargarayi deneyelim sonra gecmezse bakariz dedi. Gargara ile ben bu sorunumu cozdum. Simdi dua ediyorum doktora ameliyati kabul etmedigi icin. Gargara kullandigim surece bu sikintim olmuyor cok sükür.
IP
by_arda2
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Alıntı by_arda2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2016 Saat 00:36
Özel hastanede aldirdim bademciklerimi. 250tl tuttu ssk kapsaminda. Sigorta yoksa 1500 demisti doktor. Ama ben iyilesmedim koku yönünde. Tek artisi soguk içecekleri içebiliyorum artik.

Koku almayan ve agzinin kokusundan sikâyet ci arkadaslar bana özelden yazabilirlermi?
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2016 Saat 21:26
Orjinalini yazan: Ilyaha

Uc hafta once gittigim doktora bademciklerimi aldirmak istedigimi soyledim. Bademciklerim saglikli oldugu icin bu zor ameliyata isteksizdi ama benim sagligim icindi yine. Once gargarayi deneyelim sonra gecmezse bakariz dedi. Gargara ile ben bu sorunumu cozdum. Simdi dua ediyorum doktora ameliyati kabul etmedigi icin. Gargara kullandigim surece bu sikintim olmuyor cok sükür.

gargara ne verdi ve neye göre verdi
IP
denizedogru
Üye
Üye

Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2016 Saat 16:05
Gargara ile geçiyorsa bence bademcik degil sorun
IP
Ilyaha
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Alıntı Ilyaha Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2016 Saat 18:19
Kloroben verdi doktor. Bunu kullandigim sure boyunca hic koku hissetmedim. Simdi de listerine zero kullaniyorum. Pharmol bulamadim eczanelerde. Internetten siparis vericem. Listerine kloroben kadar etkili degil ama gunde iki kere kullanimda kokuyu engelliyor. Kullanmazsam tekrar koku ortaya cikiyor.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2016 Saat 18:31
hocam size sormak istedigim sey var mesela sizin ölçüm testlerinizin %100 garantisi yok evet bunu biliyorum bunun bilincinde olarak soruyorum yani

merak ettigim sey sizin testleriniz hangi hastaliklardan kaynakli ise bu koku buluyor

yani mesela bademcikse eger siz bunu anliyabilirmisiniz hani agzimizdan çikan gazlarin türlerine göre anliyorsunuz diye tahmin ediyorum örnegin bademcige özel bi gaz türü veya parazit varsa ona özel bi gaz türü gibi seyler varmi yani hani diyelim akcigerden geldigi vesaire gazlarla ortaya çikar ama bu bademcik parazit veya karaciger rahatsizligi gibi durumlar nasil anlasilir merak ettim sadece saygilar pek açiklayici olmadi aslinda anlattigim galiba karisik gelmis olabilir
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Aralik-2016 Saat 15:40
Hipermetioninemi bu hastalik hakkinda bilginiz varmi hocam ve kokuyla baglantisi olarak bilginiz?
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Aralik-2016 Saat 23:14
ilyaha yukarda kaç defa bahsettigimi animsiyorum zaten sikinti bademcik kaynakli degilse bademcigi aldirmanin bi anlami yok ki :D eger bademciginiz sürekli sisiyorsa üstinde büyük delikler var vede agziniza bademcik tasi geliyorsa sikinti var demektir bu arada gargara kullandiginda geçiyorsa sikintin agiz kaynakli demektir anladigim kadariyla

by arda üzüldüm ya baslarda geçti falan diye bi yazini hatirliyorum ama

bazenhissediyor sen ne yaptin son durumlar ne
asla pes etme
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Aralik-2016 Saat 12:34
hocam benim bademcik sürekli sismiyo sizde öyle oluyormuydu yalniz bende bikere sabah uyandigidma bademcikte hani delik gibi bisey varya oranin agzinda besin artigi gibi bisey gördüm çikarttim arkasindan geniz akintim balgamim gibi beyaz seylerde çikardim kokladigimda fena pis kokuyodu böyle seyler hatiurliyorum beyazlik var hafif öyle
IP
Cherry
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Alıntı Cherry Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Subat-2018 Saat 09:23
Sorunum nerde bilmiyorum. Agiz kokusu vücüt kokusumu ama çok sikinti çeksyorum
Ins
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu