Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Dil temizligi yaparak iyilestim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
komsununcocugu
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı komsununcocugu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Mart-2018 Saat 19:14
Herkese Merhaba.
   Öncelikle burada sunu yaptim harika oldu veya su doktora gittim düzeldim diye mesajlar yollayan arkadaslara tesekkür ederim.Hos çogunun dedigini ben zaten daha önce yapmistim ama sonuç alamamistim.

Bir devlet üniversitesinde hemsirelik bölümü ögrencisiyim arkadaslar ve su ana kadar yaklasik 7 yildir agzimdan igrenç kokular yayiliyor.Ben bunu lisedeyken farketmemistim.Önceleri ne kadar bana belli etmek istemeseler de arkadaslarim benimle konusurken yüzlerinde hemen bir eksime beliriyordu.Ben onlara yaklastikça onlar kaçiyordu.Çok samimi oldugum insanlar olduklari için üzülmemem için bana söylememisler bunu 5 sene sonra ögrendim.Çok uzatmak istemiyorum ama nelere mal oluyor agiz kokusu bilin isterim.

Harika notlarim, staj puanlarim var ve hocalar yüksek lisans için beni kapisiyorlar.INANIN BANA AGIZ KOKUM YÜZÜNDEN onu bile yapmak istemedigimi söylemeye hazirlanacaktim.Son çarem bile tükenmisti.

EVET, bana da sinüzitten kaynaklaniyor dedi KBB uzmani ama ondan degildi.
EVET, her yerde yazilanlar yüzünden ben de midemde bir hastalik oldugundan süphelendim.Zaten o konuyu isliyorduk GIS(GastrointestinalSistem) ben de ENDOSKOPI yaptirdim hiçbir ise yaramadi.Doktor 10 paket RENNIE DUO yazdi ve onlarda hiçbir ise yaramayinca karacigerime yüklenmek istemedigim için kullanmadim.
EVET, sayisiz naneli seker kullandim biriyle 1 saat konusabilmek için ve en sonundaaaaaaaa hasta olmadigimi ögrendim arkadaslar.

KURTULDUM!
-Her zaman dislerimi düzenli firçaladigim için daha fazlasina ihtiyaç olmadigini düsünüyordum arkadaslar.
Zaten dislerim bembeyaz daha ne yapabilirim?

AMA DILIMIN ÜSTÜ DE TABAKA TABAKA OLMUSTU.
yani katman katman renk renk oluyordu ve artik birseyler yapmam gerektigini anladim.Hemen youtube da olsun sosyal medyanin baska mecralarinda olsun tibbi bilgisi oldugunu belli etmek için 1000 tane saçma sapan söz savuran insanlari dinlemeyi biraktim ve bu isi çözmeye karar verdim.

ROSSMAN ALISVERISIM VE KURTULUSUM.
internette çok arastirdiktan sonra dil temizleyicisi, ORAL-B FLEX dis macunu ve COLGATE nefes kokusu için özel üretilmis dis macununu aldim.VEE dis ipi.

Inanirmisiniz o beyazligina güvendigim disime dis ipini ilk uyguladigim zaman arasindan koyu yesil kivamli pis tanecikler çikti.Zaten sok oldum görünce kazidim iyice 20lik dislere kadar.
Dil temizleycisini arkadan öne ilk kullandigimda bütün tabakayi ögüre ögüre çikardim.Ama o disimin arasindan çikan yesil parçaciklarin kokusunu AN LA TA MAM .
Bunu düzenli tekrarladim ve 1 ay geçmesini bekledim buraya kaydolup sizle paylasmak için.Kokudan eser yok arkadaslar.
O plagin olusmasina izin vermedigim için kokmuyor.
Bosuna midenizden parça aldirip ugrasmayin sizin olmayan hastaliklarla.Mükemmel bir agiz bakimi yaptiktan sonra da kokunuz geçmiyorsa gerekli mercilere (Dis Hekimi, Dahiliye Doktoru, KBB servisleri) basvurmalisiniz.Önce saglikli disler ve dil olmali bence.

Maalesef bosuna o kadar islem yapmisim kendime.Su an kardesime test ettiriyorum üflüyorum.Zaten kendimde hissediyorum yok oldugunu ama emin olmak için.
Koku 0 arkadaslar.
Markalari özellikle yazdim ben onlari kullaniyorum daha iyisi yada ise yarayani olursa lütfen sizler de paylasin.
Umarim sorununuz benimki gibidir ve hemen geçer.Geçmis olsun....
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu