|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Böyle bir sey olmaz Bir seyi yanlis yapiyorsunuz Yumusak eksik kisa veya yanlkis temizlik yapiyorsunuz. Aksi halde kanama olmazdi (veya nadir 1-2 hastalik düsünürüm) |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
Tam ve en az 5 hatta genellikle 10 dakika süren hiçbir dis ve dis etini es geçmeden firçaliyorum kullandigim banatin yaklasik 1 aydir yumusadigini düsünüyorum. Hocam dis eti kanamayla birlikte çekiliyor, suanki çekilmis hali 3 hafta onceki halinden daha da ileri neredeyse dis koku gorunecek. Yeni bir orta sert banat alip kullanacagim ama baska ne yapabilirim hiçbir fikrim yok. Hocam siz olsaniz ne yapardiniz gerçekten kötü hissediyorum.
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
Melike Ersin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mart-2022 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam nefes kokum siddetli. Mideden gelmedigine emin misiniz
|
|
![]() |
|
Melike Ersin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Mart-2022 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam yillardir geçmeyen nefes kokum var tip 1 vakasi degilim dis çürügüm tasim ya da tonsilit tasim yok. Babamin da ayni bu sekilde vardi gastrit sikayeti. Kaç ilaç bitirdi koku devam etti ben mide koruyucu kullaniyorum koku devam ediyor. Tekrar midem için hastaneye gitmek istiyorum ama o tedaviler kokuyu azaltmiyor ne yapacagim
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Geçmis olsun diliniz pembe veya kirmizi mi
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |