|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj | ||
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
||
Efeefe benim durumum su an koku sifir. Ayrintilari, Birdenbasladi adli arkadasa tesekkür yazimda belirttim.
|
|||
![]() |
|||
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
||
mahoni kardesim eger ise yararsa kalici olursa ins tedavin bende kullanicam kalici tedavi olsun
|
|||
![]() |
|||
Efeefe
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Aralik-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
||
Süperrr👍👍👍
|
|||
![]() |
|||
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
||
Tam 1 ay oldu bugünle. Eger % lige vurursak, koku sifirken, su an yüzde 90 yok, yüzde 10 geri geldi.
|
|||
![]() |
|||
Efem
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
![]() ![]() ![]() |
||
Arkadaslar @efeefe benim eski üyelim siffremi unutum.baslikda yazdim tip 1 kokudan kurtulmustum 20 senedir vardi.3 Senedir Tip2 kokusu eklendi.arkadaslar kendilerini tip1 zanedip varsa benim baslikda yazdimi mutlaka okusun.arayüz fircayla aralari temizlerseniz ve koku varsa ozaman o Diste kesin sorun var.doktor yok diyosa bile.röntgende bile görünmüyo.kac Kere dolguyu degistirdiler ama gecmedi o koku.torbalarida temizledir ama gecmedi.taki cektikten sonra tip1 agiz kokudan kurtuldum.dis firca alip dis macunu sürmeden test edebilirsiniz.bi tarafini ölye fircalayin ve dis firca kokuyosa o o distendir.
|
|||
![]() |
|||
Efem
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 48 |
![]() ![]() ![]() |
||
Benim annemdede öyleydii.disini cektirdi implantat yaptii ve koku kesildi
|
|||
![]() |
|||
moonlight009
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Aralik-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
||
Peki o disi nasil çektiler ? Çürükmüydü
|
|||
![]() |
|||
Efem
![]() ![]() ![]() |
||
Yok cekmek istemdiler cürük degil deiner.ben ama cok agri yapiyo Israr ettim.ve cektikten sonra kendiside evet Siz hakliymissin bu dis cürükmüs dedi
|
|||
![]() |
|||
Kepli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Aralik-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
||
Su an koku var mi peki
|
|||
![]() |
|||
Efem
![]() ![]() ![]() |
||
O tip1 kokusu gitti aninda
|
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
||
Mahoni sen nasil iyilesmis tin ben takip edemedim
|
|||
![]() |
|||
Guest
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ocak-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
||
Ben bu mesaji bulamadim arkadaslar, link verebilir misiniz? |
|||
![]() |
|||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
||
tikla En bastan oku, toplam 3 sayfa. Flagy+colidur ilaçlarini beraber kullanmis, yillardir var olan koku gitmis. Büyük sevinç yasamis buraya yazmis, aylar sonra tekrar yazmis ve bingooo. Koku geri gelmis. |
|||
![]() |
|||
Guest
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ocak-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
![]() ![]() ![]() |
||
Tesekkürler link için. Bastan sona okudum ve çok üzüldüm. Benim çocuklugumdan beri var ve artik yeryüzünde bulunan hiçbir seyin çözüm olmayacagini bilecek kadar çok sey denedim. Ama yine de insanin içinde “benimki geçti “ diyenleri görünce bir umut olusuyor… |
|||
![]() |
|||
Efem
![]() ![]() ![]() |
||
Arkadaslar yine söylemek istiyorum.cünkü kurtulmayanlari okuyunca üzülüyorum. Bende tip1 dim.ve tip1 misiniz diye emin olmak istiyosaniz dislerinizi Bikere dismacunsuz fircalayin ve her fircaladiniz tarafi koklayin.koku varsa fircada ozaman tip1 ve bi dis koku yapiyo.
Bakin murat hocamda aynisini yazmisti : Dis firçasi kokuyorsa Tip 1(agiz kaynakli) agiz kokusu bulundugu kesinlesmis oluyor. Ne kadar sanslisiniz ki, hem kaynagu bulup hem de ispatlamis, dogrulamis, tescil etmis oluyorsunuz. |
|||
![]() |
|||
Efem
![]() ![]() ![]() |
||
Tip1 ler zaman kayip etmeyen.benim 20 senemi aldi ve hatta tip5 üstüne geldi.umarim en yakin zamanda ilesirsiniz 🙏🙏🙏🙏
|
|||
![]() |
|||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
||
Ben onu yaptim tüm dislerimde gezdirip koklayinca sifir koku var ama dilime degdirince koku var. Sürekli dilimizi firçaladigimiz halde yine koku oluyor. Sen nasil kurtuldun peki? |
|||
![]() |
|||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
||
Efe tip1 oldugun kesin miydi? Kokun çinkolu gargara, macun, dil firçalama vs ile geçiyor muydu? Bir de nasil kurtuldugunu anlamadim. Dis mi çektirdin? |
|||
![]() |
|||
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
||
Tip1 çok tuhaf degil mi çevremizde bile bir sürü insan var disini firçalamayan yada çürükleri olan onlarin agzi neden kokmuyor
|
|||
![]() |
|||
Efem
![]() ![]() ![]() |
||
Evet tip1 oldum kesindi cünkü cinkolu gargara ve Macun azaltiyodu kokuyu.yemek yerkende azaliyodu ve dilimi temizlerkende koku gidiyodu |
|||
![]() |
|||
Efem
![]() ![]() ![]() |
||
Gizli bi cürük vardi bende.röntgende görünmüyodu.Benim önceki mesaclarimi okuyun orda kurtulma hikayem detayle yaziyo
|
|||
![]() |
|||
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
||
Peki sizin koku nasil baslamisti yani kaç yildir vardi? Benim kendimi bildim bileli var gizli bir curugum olsada bu yasa kadar baska bir semptom olmadan olabilecegini düsünmüyorum
|
|||
![]() |
|||
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |