Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: BADEMCIK AMELIYATI/BADEMCIK TASI Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Selen123
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 36
Alıntı Selen123 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2021 Saat 22:07
Bademcigini aldirip kokusu gecenler söyle oluo : bademcikler islevini yitrmis çurumus artk vucuda zarar verip zehirli olmaya baslayanlarnki oluo ama biz tas icn saglam bademciklerimizi aldiriorz :(
IP
Maybeoneday
Üye
Üye

Gönderilenler: 56
Alıntı Maybeoneday Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2021 Saat 22:18
Bende bademciklerimi aldirdim ve doktorlar benimkine de çürümüs demislerdi ama maalesef hala kokudan muzdarip durumdayim :/
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2021 Saat 07:41
Benim bademciklerim de delik delikti ve tas olusmasi için günlerce beklemek gerekmiyordu. Öyle kalsiyum sertlesmesiyle falan degil de, yemek yer yemez o deliklere birikiyor ve koku yapmaya basliyordu. Zaten aldirmam lazimdi bu durum rahatsiz ediciydi ama koku geçer diye umutluydum. Bademcik tasi kokusu geçti ama agzimda çöp kokusu var. Bogazimdaki o balgam hissi geçmedi. Özellikle sabah uyaninca daha fazla bu balgam, ögüre ögüre çikarmaya çalisiyorum ve çikmiyor hissediyorum tadini bogazimda yogun bi tabaka yapiskan ama çikmiyor
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2021 Saat 17:10
Arkadaslar söyle biseyden bahsetmek istiyorum. Bademciklerim alinmadan önce ben mentollü sakiz çignesem veya seker yesem agzimin kokusu bunlari bile bastirir tadini degistirirdi. Artik mentollü sakizin tadini bastirmiyor agiz kokum. Sakizin tadi degismiyor yani. Belirtmek istedim
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Agustos-2021 Saat 18:57
Agiz kokum azalmis olabilir mi. Birkaç gündür dilimin arkasi kokmuyor ve bilegimi yalayinca koku yok. Ekstradan ne yaptin derseniz halitosil dil macunu ve gargara kullaniyorum acaba bu mu etkili oldu. Agzimda sabah uyaninca o çöp kokusu oluyor ama çok kez dis firçalayip üstüne yemek yiyince geçiyo gibi. Hala kokunun sifirlandigini düsünmüyorum ama azaldi sanirim Allahim sükürler olsun bu bile benim için bi umut. Benim için mutluluk. Insallah nazar etmem. Paylasmak istedim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2021 Saat 20:02
Orjinalini yazan: nicksizz4

Benim bademciklerim de delik delikti ve tas olusmasi için günlerce beklemek gerekmiyordu. Öyle kalsiyum sertlesmesiyle falan degil de, yemek yer yemez o deliklere birikiyor ve koku yapmaya basliyordu. Zaten aldirmam lazimdi bu durum rahatsiz ediciydi ama koku geçer diye umutluydum. Bademcik tasi kokusu geçti ama agzimda çöp kokusu var. Bogazimdaki o balgam hissi geçmedi. Özellikle sabah uyaninca daha fazla bu balgam, ögüre ögüre çikarmaya çalisiyorum ve çikmiyor hissediyorum tadini bogazimda yogun bi tabaka yapiskan ama çikmiyor

Muhtemelen yaklasik 2 ay agiz kokusu sikayetiniz olmayacak. Digerleri gibi.

IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2021 Saat 20:06
Hocam lütfen umutsuzluga düsürmeyin zaten yeterince yiprandik
IP
Makaveli
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Alıntı Makaveli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Agustos-2021 Saat 21:50
Nicksiz, Bir mesajinda burnum sürekli kuru ve burnum geriye akiyor gibi hissediyorum yazmissin. ayni sekilde hissediyorum ben de. Burnum kolay kolay dolmaz. Ayrica sanki genzimde yapiskan, gitmeyen bir sivi hissediyorum çogu zaman. Hatta suan bile var gitmiyor genzimden. Bir de forumda bir baslik açilmisti, Burun egriliginden kaynakli oldugunu düsünüyordu basligi açan arkadas. Ondan sonra buruna yöneldim ben de. KBB profosorune gorundum. Sol burun deligimin icinde hafif bir çikinti varmis. Doktor bey böyle bir etki yapmayacagini düsündü ama ben bir cimbizi burun deligime sokup o bölgeyi genisletince koku asiri derecede azaliyor. Doktor bir hap ve sprey verdi. Ilaçlar mukozayi kurutacak, eger koku geçerse isimiz daha kolay dedi. Özet olarak lütfen burnunuzun içini bir cimbiz vb bir aletle kontrol etseniz diyorum belki de sorunumuz bundan ibarettir. Ben cimbizla bu fazlalik kismi çok rahat anliyorum.
Derdi veren dermanini da verir
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Agustos-2021 Saat 21:53
Evet bu sikayetlerim hala devam ediyor. Bademcik ameliyatindan sonra koku belirgin odanda azaldi. Ama hala o yapiskan sivi var özellikle sabah uyaninca daha fazla oluyor bu sivi, ve tabi sabah kalkinca koku da çok siddetli oluyor. Burnumun içine isik tutunca bi tarafi daha dar gibi, yani ileri tarafi sis gibi. Burnumda sürekli yapiskan sümük var çikmiyor hiç yani burnumu bile temizleyemiyorum cok yapiskan
IP
Makaveli
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Alıntı Makaveli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Agustos-2021 Saat 22:08
Sunu demek istiyorum: Bu genizde hissedilen mukus kesinlikle anormal bir durum. Mukoza proteinden olusan birsey imis. Dogal olarak bakterilere muhtesem besin oluyordur, bu da dilimize dizimize yansiyip dogal olarak koku yaoiyor seklinde yorumluyorum kendimce. Peki neden bizde bu mukus birikmesi var. Elbette bunun bir sebebi vardir. Sebebi bulmak adina sormustum. Sinuslerden gelen mukus bir yerde göl oluyor. Bunun sebebi agiz kokusunun da sebebi bence. Bilemiyorum ben de çok seyi denedim ama bu ihtimal çok olasi geliyor bana
Derdi veren dermanini da verir
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Agustos-2021 Saat 22:49
Benim bu sikintim pandemiden sonra basladi. Isim geregi tüm gün maske takiyorum. Haliyle nefes almak zorlasiyor. Nefes alis seklimi bozdu, nefes alamamak geniz akintisi yapiyor. Biseyler bozuldu ama nasil düzelecek bilmiyorum
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Agustos-2021 Saat 18:53
Nicksizz senin dogru nefes almamnla basladiysa eger bizimle sorunun ortak olabilir sen maskeden dolayi dogru nefes alamadim ve koku olustu biz ise egrilikten dolayi yillardir dogru nefes alamadigimiz için belli geçmeyen geniz akintisi ve koku var bende buna yogunlasiyorim bende bogaz reflüsu var onunda tedavisini oluyorum ama bir ilerleme kaydeden edin burnum tikali olunca kokunun çok siddetlendigi mi farkediyorum ben zaten ameliyat olucak ama is sebebiyle firmanin denetimlerinin bitmesini bekliyorum
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Agustos-2021 Saat 23:02
Orjinalini yazan: Melina

Nicksizz senin dogru nefes almamnla basladiysa eger bizimle sorunun ortak olabilir sen maskeden dolayi dogru nefes alamadim ve koku olustu biz ise egrilikten dolayi yillardir dogru nefes alamadigimiz için belli geçmeyen geniz akintisi ve koku var bende buna yogunlasiyorim bende bogaz reflüsu var onunda tedavisini oluyorum ama bir ilerleme kaydeden edin burnum tikali olunca kokunun çok siddetlendigi mi farkediyorum ben zaten ameliyat olucak ama is sebebiyle firmanin denetimlerinin bitmesini bekliyorum

mide ameliyati mi ? reflü için olacaksin.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2021 Saat 21:20
Hayir reflü için degil burun kemik egriligi için olucam
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2021 Saat 21:50
Arkadaslar forum eskisi kadar aktif degil su siralar kimse iyilestim diyedeyazmadi umudum artik azalmaya basliyor iyilesen bize yol gösterenler yok napacagimi sasirdim artik boyleyasamakta çok zorlaniyorum utaniyorum psikolojim bozuldu iyilesen yokmu yakin zamanda lütfen cevap verin
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2021 Saat 14:09
Murat hocam bademcikleri ameliyatla alinmis kisinin bademciklerinin bulundugu yerde rengi beyaz büyük ihtimalle de sivi bir tabakanin varligi normal midir, internette bununla ilgili bir veri bulamadim agiz kokusuyla iliskili olabilir düsüncesiyle belki agiz kokusuyla ilgili toplanan genis veri havuzunda bununla ilgili bir bilgi var midir diye sormak istedim çok tesekkür ederim
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2021 Saat 19:30
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

Murat hocam bademcikleri ameliyatla alinmis kisinin bademciklerinin bulundugu yerde rengi beyaz büyük ihtimalle de sivi bir tabakanin varligi normal midir, internette bununla ilgili bir veri bulamadim agiz kokusuyla iliskili olabilir düsüncesiyle belki agiz kokusuyla ilgili toplanan genis veri havuzunda bununla ilgili bir bilgi var midir diye sormak istedim çok tesekkür ederim

bilmiyorum
Bu konu hakkinda bir fikrim yok

IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2021 Saat 23:20
Evet alindiktan sonra 2 3 haftalik bir süreç oluyor. Beyaz yumusak bir tabaka. Iltihap gibi bembeyaz kalin bi tabaka oluyor 3 hafta sonra dökülüyor kendi kendine. Bende de olmustu normaldir. O tabaka koku yapiyor bulundugu sürece
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu