|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Anaerobik Ağız kokusu | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Diloy
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 28-Ağustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2021 Saat 06:23 |
Sık sık kabız ya da ishal oluyorsan sık ve kötü kokulu gaz çıkarıyorsan aşırı bi şişkinliğin varsa göbek kısmında bağırsakların problemli demektir. Bağırsak geçirgen olunca nefes kokusu yapıyor. Ben alkolden mahvettim bağırsak floramı ama düzeldi şimdi. Baya azalttım alkolü ama tam bırakamadım.
Koku hala gelmedi tabii psikolojik olarak varmış gibi davranıyorum bunu kafamdan atamıyorum gün içinde birçok insanla muhattap oluyorum karşımdakinin sürekli mimiklerini kontrol etmek yoruyor insanı. Psikolojik nasıl iyileşirim bilmiyorum. |
|
nicksizz4
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2021 Saat 09:49 |
Psikolojik iyileşmek tek başına çok zor ben psikiyatriye gideceğim
|
|
BlackSea58
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2021 Saat 00:06 |
Benim göbeğimn orda bağırsaklar sürekli hareketlilik var gibi yatarken falan gurultu falan oluyo gaz şişkinlik oluyo, mesela ev de oturuyoruz ailem gaz mı çıkarttın diye soruyor dışarda arkadaşlarla oturuyoruz yine aynı soru fakat ben yapmıyorum hiç birşey, sizce benim sorunum bağırsaklarla alakalı mıdır? Bunun dışında geniz akıntım var bu kış burnumu ameliyat yaptıracağım..
|
|
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2021 Saat 14:17 |
Gurultu bende de çok oluyor.
Özellikle çok su içince limonlu su içince oluyor. Çözümü şu hakiki zeytinyağı ile tüm göbek karın bölgesini yağlamak m . Yağı iyice yediriceksiniz Tüm karin bölgesi ısınınca bı sure idare ediyor..Kalabalıkta kötü oluyor yoksa. |
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2021 Saat 22:25 |
irritabl bağırsak sendromu araştır |
|
Diloy
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 28-Ağustos-2021 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2021 Saat 07:06 |
Anaerob bakteri enfeksiyonumuz var çünkü travma ya da başka bi sebeple bir yerlerimize (sinüsler, bağırsak vs) az oksijen gidiyor ve bu lanet bakteri enfeksiyon yapıyor iğrenç bi kokuyla. Antibiyotiği bırakınca koku başlıyor çünkü hala oksijen gitmemeye devam ediyor sorunlu bölgemize. Vücudun oksijen seviyesi nasıl arttırılır ki? Ben geçenlerde anestezi aldığım bi operasyon geçirmiştim bayılmadan önce dedim maskemi çıkarayım nasıl nefes alacağım? Hemşire çıkarma dedi maskemin içine oksijen veren ince tüp koydu. Uyandım ağzım nasıl ferah nasıl ferah. Sözün özü sanırım bize oksijen lazım. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|