Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Olay: Koku nedeni sizce nedir? - Olayın Tarihi: 27-Ekim-2013 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Anket Sorusu: Kokuya neden olan problem sizce nedir?
Oy Anket Seç Oylar Anket İstatistikleri
46 [11.70%]
41 [10.43%]
187 [47.58%]
71 [18.07%]
37 [9.41%]
11 [2.80%]

Yazar Mesaj
üniversiteli
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7
Alıntı üniversiteli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2017 Saat 00:03
bademcik aldirip gecmedi diyenler beni cok üzüyor.. acaba siddetli bademcik tasi ve buna bagli koku varken mi aldirdiniz yoksa koku yapip yapmaigini bilmediginiz halde mi aldirdiniz..
kurtulabiliriz...
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2017 Saat 15:49
en azindan bademcikten kaynakli ömrünün hiçbir dönemi bademcikten kaynankli agiz kokusu süphesini ihtimalini yok etmis oluyorsun birde bardaga dolu tarafindan bak :D
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
üniversiteli
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı üniversiteli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2017 Saat 18:31
ben henüz aldirmadim ve hayal kirikligi yasamak istemiyorum.. ama dedigin gibi en azindan seçenek elemis oluyoruz
kurtulabiliriz...
IP
bedbahtadam2
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 22
Alıntı bedbahtadam2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2017 Saat 22:25
siddetli koku yapiyordu kocaman olmuslardi ve delik desikti bademcik, ameliyattan sonra bakmistim bademciklere. Ekim 2015 falandi iste 2 senedir o les kokusunu bogazimda hissetmiyorum kurtuldum bundan ama agiz kokusu devam ediyor sinus kaynakli ve post nasal akintidan olduguna eminim ama yildim kbbye gitmekten ilgisizlikten. Bademcikler varken de bu akinti bademcige girip katilasiyor rezil kokuyordu bence bilemiyorum sacmaliyor da olabilirim nihilist olup ciktim lanet illetten
Tonsilektomi +check
Septum Deviasyonu Ameliyati +check
Yan yatik iltihabli 20lik dis cekimi +check
IP
Unuttum
Üye
Üye

Gönderilenler: 46
Alıntı Unuttum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2019 Saat 07:18
Murat hocam ve bu konuda tecrübeli arkadaslar agiz kokusunun psikolojik kismini düsünüyorum artik. Çünkü tahlil ve tetkiklerde hiçbirsey çikmiyor. ve bu konuda yardim almaya karar verdim. Kendimi nasil ifade etmeliyim?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2403
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2019 Saat 14:09
Orjinalini yazan: Unuttum

Murat hocam ve bu konuda tecrübeli arkadaslar agiz kokusunun psikolojik kismini düsünüyorum artik. Çünkü tahlil ve tetkiklerde hiçbirsey çikmiyor. ve bu konuda yardim almaya karar verdim. Kendimi nasil ifade etmeliyim?

Gerçek (Tip 1,2,3,4) agiz kokunuzun bulunmadigindan emin olmak lazimdir. Psikiyatristin bilmek isteyecegi ilk konu bu olacaktir.
Dis hekiminizin bir yazi ile psikiyatriste yollamasi beklenir. Elinizde "Bu sahista agiz kokusu yoktur bu sebeple incelenmesi" seklinde bir yazi bulunmasi uygun olur. Psikiyatrsitin eli rahatlar, hareket alani genisler.
-M
IP
Unuttum
Üye
Üye

Gönderilenler: 46
Alıntı Unuttum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2019 Saat 14:32
Anladim hocam tesekkür ederim
IP
lulupi
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 27
Alıntı lulupi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2019 Saat 03:40
Ayni durumdayiz. Ben de yakin zamanda tonsillektomi yaptirdim, ancak geniz akintisi devam ediyor. Sürekli yapilacak bir sey yok diyor doktorlar ve sprey veriyorlar. Bir ay kullan geçmeme sansi yok dedi ameliyatimi yapan doktor. Kullanip gittigimde tam olarak dogru kullanmamis olabilir misin? dedi. Yahu bu sebepten yillarini yitirmis,kaç kere intiharin esigine gelmis insan o ilaci dogru kullanmaz mi? Yildim artik... tükendim.
IP
sorti
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Alıntı sorti Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Kasim-2019 Saat 20:06
bence bu durumun ana nedeni agiz içi bakteri bizde ya baskalarinda olmayan yada az olan bi tür yada türler bizde çok var
bakteriler kontrol edilmediginden yok edilemediginden ömrümüzün sonuna kadar bu hastaliga sahip olucaz
herkesin çesitli süphelendigi hastaliklari var fakat bu hastaliklara sahip çogunlukta koku yok bizde var çünkü durum agiz içinde ve bunun da bir çözümü yok
IP
Melekkk123
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı Melekkk123 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2019 Saat 20:37
Arkadasa katiliyorum sinüzit koku yapar deniyor çok yakin tanidigimda var hatta devamli sikayetçidir bu durumdan ama agiz kokusu yok annem de mide rahatsizligi var ama agzi kokmaz bunun gibi milyon tane örnek sayabilirim.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2019 Saat 11:45
Sayiyorum;
1. Mide kapakçigim gevsek. Mide kaynakli bir sorun var. Sorunun giderilmesi için ameliyat olmam gerekiyor ama nette ameliyatim iyi geçti her sey yolunda diyenlerin orani %5. Ameliyatin komplikasyonlari fazla. Cesaret edemiyorum.
2. Mide kaynakli durum nedeniyle sürekli dil firçalamaktan dilimin dogan florasini bozdum. Agiz içi bakteri üretimi çok hizli.
3. Geniz akintisi olmasa da tek tarafli bir tikaniklik söz konusu. Reflünün etkisi ile akinti artiyor, bogaz tahrisi.

kahve , çikolata, hamur, ekmek sorunlarimi 10 a katliyor.yemiyorum içmiyorum. Acur cubur nerdeyse sifir. hiç asitli içmiyorum, hazir gida yok. sonuç SIFIR.
Murat hocama gitmek Son umudum . Gidip çözümsüz kalmaktan çok korktugum için gidemiyorum.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2019 Saat 17:04
Efect kardes ben de dilimi, hatta köküne kadar gidip firçaladigimda, koku neredeyse sifirlaniyor. Hemde aksama kadar.
Yani bu durumda benim sorunum da mide kaynaklimi sence?
Mesela ben gegirdigimde asla kötü bir koku yok.
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2020 Saat 01:35
Hocam benim anlamadigim 1 haftadir flagyl kullaniyorum ama agiz kokusu tek gece uyurken sifirlaniyoo yoksa hep koku oluyo.neden gece komple yok oluyo acaba.gündüz kalkinca disimi fircalimda bile hem koku basliyo
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2403
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2020 Saat 13:54
Uykudayken koku yok, uyaninca koku var ise. Gece uykunuzda koku alamadiginiz için olabilir mi?

IP
<< Önceki Sayfa   3
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu