Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Agiz Kokusu Süphesi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
avaman
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı avaman Cevaplabullet Konu: Agiz Kokusu Süphesi
    Gönderim Zamanı: 24-Kasim-2013 Saat 21:41
Öncelikle tüm forum kullanicilarina iyi günler dilerim.

Sorum su olacak:

Agiz kokumun oldugundan süpheliyim. Birkaç sorum olacak

1: Dilimin arkasinda pas var. Bu her insanda olur mu ve bu koku yaatir mi?
2: Bilegimi yaladigimda tükürügümü kokluyorum ve kötü kokuyor. Ama kuruduktan sonra koklayinca koku almiyorum. Bu normal midir?

Ayrica süphemden dolayi 2 haftadir alkolsüz gargara kullaniyorum.

Cevaplariniz için tesekkürler
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2014 Saat 18:49
avaman,bu söyledigin iki sorunun cevabini bende merak ediyorum..
ve bende bu sorunlardan dolayi süpheliyim kokudan. sendeki son durum nedir acaba ?
süphelerinden kurtuldun mu? birde arkadaslar dil pasi acayip kafami karistiriyor, dil pasi için bir çözümünüz var mi?
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2014 Saat 22:05
Dil pasina odaklanmayin. Asil nedeni bulmaya calisin. Asil nedeni bulursaniz zaten dil pasi da ortadan kalkacaktir.
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2014 Saat 19:07
kesinlilke eger sekeri unlu yiyecekleri azalt yada yeme dil pasi azalacaktir lakin koku gitmeyecektir. sifanin dedigine katiliyorum.
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2014 Saat 09:06
evet aslinda asil sebebine odaklanmak gerekir,haklisinz arkadaslar.tavsiyeleriniz için tesekkürler..
IP
compor
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 44
Alıntı compor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2014 Saat 16:45
Benim kafamdaki soru su: "Hayatimdaki hangi degisiklik agiz kokusuna sebep oldu?"

Bu dertten muzdarip birçok insan gibi ben de ilk baslarda sorunun H. pylori oldugunu düsündüm. Ilaçlari düzenli almama ve sonraki endoskopilerimde H. pylori'ye rastlanmamasina ragmen koku kesilmedi.

Kokunun basladigi zamanlarda gayet hareketsiz bir yasantiya geçtigimi hatirladim. Is ariyordum ve bütün günü bilgisayar basinda veya yatarak geçiriyordum. Beslenmem kesinlikle düzenli degildi ve neredeyse hiç su içmiyordum. Sonrasinda koku oldugunu farketmem, ilk baslarda önemsememem, dis firçalamayla geçmeyecegini algilamam... yani gerçekten çözüm aramaya baslayana kadar uzun bir süre geçti.

Eger ki bu sorun tam da hareketli yasami (spor ve diger aktiviteler) birakip duragan yasama (spor yok, ise arabayla git gel vs.) geçtigim zamana denk gelen bir rahatsizlik degilse, ben sorunun yasam tarzina bagli olarak vücutta meydana gelen degisikliklerden kaynaklandigini düsünüyorum.

Mucize bir ilaçla bu isin birkaç gün içinde çözülebilecegine pek ihtimal vermiyorum. 3 kere endoskopi oldum, birçok KBB ve gastroenteroloji uzmanina muayene oldum, bütün 20'liklerimi çektirdim, dolgulari amalgamla degistirttim, dis teli taktim, tomografiler, kan testleri, röntgenler ama koku aynen devam etti. Çünkü bu isin basit bir çözümü yok, hersey birbirine bagli. Vücudun kendini onarabilmesi için saglikli bir yasam tarzina dönüp o sekilde yasamaya devam etmemiz gerekiyor.
IP
ölümcül
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 13
Alıntı ölümcül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2014 Saat 12:47
Compor çok iyi bir noktaya deginmissin. Bende yasitlarima göre çok hareketsizdim. Bütün günümü bilgisayar basinda geçirirdim. Belkide vuçudda biriken toksinleri atamadigimizdan kaynaklaniyordur.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu