|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
türksad
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2013 Saat 19:55 |
Merhaba arkadaslar, sizinle bir sey paylasmak istiyorum yaksalik 4 5 yildir agiz kokum var ama ben alamiyorum çevremden ögreniyorum bazen yemekten sonra bile oluyordu bu koku bastirsin diye kahve çekirdegi kullaniyordum. bi kaç defa doktora gittim ergenliktendir geçer dediler ama geçmedi nedense bu kadar yildir. Bir kaç hafta önce annem artik agiz kokumun olmadigini söyledi sabahlari uyandigimda ve gün içinde oluyordu, bi kaç defa ara ara var mi diye denedik yoktu acaba tamamen geçmis midir? aranizda böyle olan var mi?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Kokunun geçtigini farkettiginizden beri ne kadar zaman geçti?? Tamamen geçip geçmedigi hususunda size kimse bir sey söyleyemez, siz zamanla geçip geçmedigini anlayip bize söyleyebilirsiniz. Acaba koku rahatsiz edici derecede degil miydi?? Ve sizin kokudan sonra artirdiginiz agiz bakimi sonucunda mi geçti? Eger öyleyse bir sikinti yok demektir. Kaldi ki mide, kbb vs kaynakli olsaydi kendiliginden geçmezdi muhtemelen agiz bakimiyla alakali bir durumdu. Ama neticede kurtulmussunuz bu sevindirici bir durum, insaAllah bir daha muhatap olmazsiniz.
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
Türksad kardesim benim durumum da hemen hemen seninki gibi.Bende kokuyu alamiyorum ve çevremden de siddetli tepkiler almiyorum...Ama çok eskiden insanlar açik açik tepki veriyorlardi, simdi Allah'a sükür yok öyle bisi.
Yalniz benim dil pasi sorunum var ve bu yüzden agiz kokumun oldugunu düsünüyorum..Bazen düsünüyorum da belki gerçekten de koku yok, ben acaba kendi kendime sorun mu ediyorumdur? diye, ama iste geçmiste olanlar herhalde bilinçaltimi çok etkilemis ki böyle düsünüyorumdur.. Neyse sende de dil pasi sorunu var mi? Olupta çözeblen varsa lütfen deneyimlerini paylasabilir mi? Ayrica senin gibi baskalarina koku var mi yok mu diye soracak cesaretim de yok maalesef.. |
|
![]() |
|
türksad
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Kokunun geçtigi farkettigimden beri yaklasik 3 hafta geçti. Önceleri yemekten sonra dislerimi firçaladigim zaman bile oluyordu sonralari azaldi ama ben gene bakimi birakmadim tabii. Koku biraz fazla rahatsiz ediciydi hafif olsa asiri tepki almazdim diye saniyorum.
|
|
![]() |
|
türksad
![]() ![]() ![]() |
evet, yazdiklarina katiliyorum. Bir de ben bi anneme sorabiliyordum koku var mi diye, diger zamanlar vefali arkadaslarim sag olsunlar(!) haberdar ettiler...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |