|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: mevsimsel alerji | |
Yazar | Mesaj |
anamuur
Üye Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Konu: mevsimsel alerji Gönderim Zamanı: 28-Şubat-2014 Saat 20:31 |
yedi aydir alerji ilaclari kullaniyorum bogaz akintim baya azalmisti mevsimsel alerjimde var benim polenlere karsi bu aralar surekli burnum kasinmaya basladi ve burnumdan nefes alamiyorum sabah kalktigimda aferdersiniz bogazimda cok fazla akinti birikiyo lavaboya tukurdugumde o igrenc kokudan benim bile midem bulaniyo kokuyu cok rahat bir sekilde hissediyorum ben bile dayanamazken cevremdekilere aciyorum yemin ederim. kokunun siddeti iyice artti insanlarin yuzune bakamiyorum yanlarindan gectigimde bile burunlarini kapatiyolar burnumdan da agzimdan da yogun bir sekilde diski kokusu geliyo arkadaslar ozur dilerim ama icimi dokmek istedim ...
|
|
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Gönderim Zamanı: 01-Mart-2014 Saat 01:01 |
şu zeytinyağlı kudret narını bi dene istersen ben ilk kullandığımda 4-5 gün kokuyu kesti daha sonrası koku yine geldi ama en azından daha azaldı gibi bu arada benim de burnumdan geliyodu şu an gelmiyo mu dicen geliyo ama dediğim gibi azaldı 1 aydır fln kullanıyorum aynı zamanda ilaçların etki etmediği mide ağrılarımı da baya azalttı
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 01-Mart-2014 Saat 13:47 |
http://www.ntvmsnbc.com/id/25051817/#storyContinued anamuur kardesim uzulme kolay degil ama sabret bak bu yaziyi sana buldum guzel ve kolay bir tedavi basari olasiligi çook yuksek imis !
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|