Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: burun egriligi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
anamuur
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Konu: burun egriligi
    Gönderim Zamanı: 12-Mart-2014 Saat 20:09
murat hocam burun egriligi koku yapar mi ? suana kadar bademciklerimi aldirdim disciye gidip dis etlerimi tedavi ettirdim sekiz aydir alerji ilaci kullaniyorum bogazimda hic akinti yok suan bunlarin hepsinin faydasi oldu ama ona ragmen burnumdan ve agzimdan yogun sekilde diski kokusu geliyo. siteden bir arkadas sagolsun kudret narini onerdi gidip cayini aldim faydasi oldu biraz demekki benim sorunum mideyle ilgili cunku geriye baska birsey kalmiyo yada burnumdan rahat nefes alamiyorum ama bu koku yapar mi bilmiyorum bide hocam son olarak mideden kaynakliysa koku burundan cok yogun sekilde gelir mi koku bir odayi actigim an herkesin burnunu kapatmasina neden olacak kadr hizli yayilabilirmi?
IP
Josephine
Üye
Üye

Gönderilenler: 72
Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mart-2014 Saat 00:25
Arkadasim aslinda çok önemli iki sey söylemissiniz, "hiç akinti yok" ve "diski gibi"

egrilik tarzi durumlarda mutlaka burun etleri kötü etkileniyor ve allerjik belirtiler basliyor. En tipik belirti akintidir. HIÇ YOK diyorsun eminmisin, eger öyleyse bu sikki ele.
Bir de burunsal konular diski gibi kokmuyo pek.. yinede bir sinüs BT isteyebilsen hekimden, ne iyi olur.. Hem sinüslerine bakarlardi, hem de polip varmi diye...

Mide endoskopisi yapildi mi hiç ?
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mart-2014 Saat 18:10
burun egriligi koku yapar.
kendi durumumdan biliyorum. kbb ciye görünün.
ben ikinci kez burun ameliyati olmayi düsünüyorum. çünkü kemigi düzeltmediler.sadece yumusak dokuyu düzelttiler.
IP
anamuur
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2014 Saat 09:31
akinti yok denecek kadar azaldi cogu zaman olmuyo akintim. daha once endoskopi yapilmadi haftaya sinavim var ygsye girecem sinavdan sonra endoskopi yaptirmayi dusunuyorum ama onun oncesinde zeytinyagli kudret narini denemeyi dusunuyorum. kac defa kbb ye gittim ilac yazmak disinda birsey yapmiyolar soyleyince benden iyi mi bileceksin diye kiziyolar tabi bu dedigim devlet hastanesinde oluyo. ozele gitmeyi dusunuyorum dedigim gibi su sinav bi gecsin gidecem hepsine . en son gittgim doktora burnumdan rahat nefes alamadigimi soyledim bunlar alerjiden oluyo dedi ciddi anlamda rahat nefes alamiyorum cogu zaman agzimdan aldigimi farkettim belki de burun etlerim sismis olabilir yada geniz eti yuzunden olabilir bunlar da agiz kokusu icin bi neden tabi
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2014 Saat 10:35
Ben birsey sormak istiyorum.

ikinci kez burun ameliyatinin riskleri nelerdir?
burun yapisi bozulur mu? bu kez kemigi düzelttirmek istiyorum. doktorun ilk seferinde kemige dokunmamasi yüzünden yada bana sonuçlari tam aktarmamasi yüzünden (sorunun geri gelecegi burun etlerinin sisip yine yolu daraltacagi) ayni sorunla tekrar bas basa kaldim.

simdi aileme ne deyipte ikinci defa ameliyat olacagimi kara kara düsünüyorum. lütfen fikir verin arkadaslar.
IP
Josephine
Üye
Üye

Gönderilenler: 72
Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2014 Saat 23:19
Orjinalini yazan: effect

Ben birsey sormak istiyorum.

ikinci kez burun ameliyatinin riskleri nelerdir?
burun yapisi bozulur mu? bu kez kemigi düzelttirmek istiyorum. doktorun ilk seferinde kemige dokunmamasi yüzünden yada bana sonuçlari tam aktarmamasi yüzünden (sorunun geri gelecegi burun etlerinin sisip yine yolu daraltacagi) ayni sorunla tekrar bas basa kaldim.

simdi aileme ne deyipte ikinci defa ameliyat olacagimi kara kara düsünüyorum. lütfen fikir verin arkadaslar.

ikinci kez hiçbirsey olmaz arkadasim, korkma... "gerek görüyorsa" doktorun, yapilabilir, burun yapin falan bozulmaz. Hatta düzelir. Deviasyon varsa düzeltilmelidir. Ama bu yastan sonra alerjin geçmeyebilir. Yani %100 iyilesecen diye bi kaide yok...

Ameliyat için bi bahane bulursun yaa... Doktor öyle istiyor de. Nefes alamiyorum de. Astima çevirirmis falan de :P
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2014 Saat 08:50
bir sey demek için çok erken ama geçen günlerde hacettepe ve gazi üniversitelerinin hastanelerine gittim ve her iki hastanenin doktorlari ayni fikirdeydi. derdimi açikça anlattim. daha önce çektirdigim tomografiye baktilar ve kendileri de tekrar muayene attiler. doktorlar kikirdak dokuda egrilik var, kokun sebebi olabilir dediler. hacettepe çok uzak bir tarihe ameliyat randevusu verdigi için gazi tip' a gittim. gazi' de ne zaman olacagi simdilik belli degil. ayrintilari aktaracagim....
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2014 Saat 02:21
Hacettepede yada gazide gittiginiz doktorun ismi nedir??
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2014 Saat 07:49
özellikle daha önceden belirledigim birine gitmedim, bana kim denk geldiyse onunla görüstüm. ilgili davrandilar ve dikkat ettiler. ilaç vs. yazip göndermediler. ameliyat sart dediler. ama hacettepe 5 ay sonrasina randevu verdi. gazi' nin tarihi simdilik belli degil.
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2014 Saat 16:07
ögleye dogru hacettepeden aradilar, ameliyat olmaktan vazgeçen bir hastadan dolayi pazartesi ameliyat olmak için gelebilir misiniz diye sordular. kabul ettim. hemen hastaneye gittim tahlil için kan verdim. anestezi uzmani tahlillere bakip onay verince sadece pazartesini beklemek kaldi. hadi insallah...
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2014 Saat 11:55
Helicobakter dikkat et kemikte de egrilik varsa ameliyat ise yaramaz. sadece kikirdakta ise sorun o zaman baska.

IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2014 Saat 12:01
Telfast

destegin için tesekkürler, alerji olayini doktora sordum, çok çok az hastada bu sekilde alerji kaynakli koku olur dedi. Hiç ihtimal bile vermedi.

ikinci ameliyati olmadan (ki suan bana çilginlik olarak görünüyor bu) tomografi sonuçlarimla Murat hocama görünecegim. Onun mutlaka fikrini almam gerek.

IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2014 Saat 21:19
effect, hacettepe ve gazi üniversitelerinin hastanelerine gittim, ondan önce de demetevler onkoloji ve Atatürk hastanelerine gitmistim. diger ufak devlet hastanelerini yazmiyorum bile. doktorlar kikirdak dokuda egrilik var dediler ve yarin saat 12 de ameliyata girecegim.
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2014 Saat 00:03
burnumdaki kikirdak düzeltildi ve burun etleri radyofrekans yöneti ile küçültüldü. ama sanki geçmis degil, hala agzimda kötü bir tat var gibi geliyor, sebebi konusunda herhangi bir açiklamasi olan var mi?
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2014 Saat 09:10
Arkadaslar bugün 3. gün xzyal midir nedir o ilaci kullaniyorum aksam yatmadan atiyorum bir adet. Su an da koku %85-90 oraninda geçmis durumda.
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2014 Saat 09:08
ilacin tam adini biliyor musun? Bu tam olarac nedir? Pastil mi, sprey mi? Daha once burda adi gecti mi?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu