|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: ağız kokusu ve mantar | |
Yazar | Mesaj |
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Konu: ağız kokusu ve mantar Gönderim Zamanı: 21-Mart-2014 Saat 22:01 |
Murat hocam size bir sormak istedim kandidayla ilgili hangi siteye girdiysem belirtilerinde ağız kokusuda var ağız kokusu hiç mi mantarlardan kaynaklanmaz?;
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 22-Mart-2014 Saat 06:29 |
Ağızdaki, bağırsaktaki veya vücudun her hangi bir yerindeki mantarlar ile ağız kokusu veya başka bir vücut kokusu arasında her hangi bir ilişki gösterilmemiştir.
Hiç mi yapmaz diye sordunuz. Şöyle yanıtlayayım: Bir mantarın ağız kokusu yapabilmesi için şiddetli bir ishal veya büyük lezyonlar yapıp yatağa düşürmüş olması ağır bir hastalık tablosu yaratmış olması, büyük ve önemli şikayetler veriyor olması gerekir Bu sırada hafif bir ağız kokusu yapabilir. Mantar tehdidi ile sizlere koku ilacı satanlardan uzak durunuz. Paranız cebinizde kalsın. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|