|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
hasta31
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Agustos-2017 Saat 00:34 |
Lütfen okumadan geçmeyin yalvaririm cevap yazin çok yalnizim...
Selam arkadaslar yine ben :( hala iyilesemedim. Kokuyu geçiremedim ve tekrar basa dönmeye karar verdim. Lütfen bu yaziyi öylesine okuyup geçmeyin gerçekten yardima ihtiyacim var. Daha önce 1 2 kere foruma yazmistim hikayemi bilenler bilir. Eskiden dislerim çürüktü koku vardi. Disçide hepsini yaptirdim. Fakat koku hala geçmedi. Su an dislerimde 10 tane falan dolgu var. Su anki sikayetlerim ise bilindigi üzere sddetli agiz kokusu arti tat bozuklugu... Sunlari söylebilirim ki dislerimi fiŕçaladiktan sonra hani olurya meybuz emersiniz o tarz agzimi endigimde igrenç bir tat geliyor. Bide bazen hissettigim 2. Olarak agiz tadimi bozan ve koku yaptigini düsündügüm nefes alip verisim var. (Bu daha etkili sanirim). Nefes verdigimde bazen tuhaf bi koku gelip agiz tadimi yerle bir ediyor.. Ve bir seyler yiyene kadar geçmiyor. (Bu olay tok oldugumda da ve gün içerisinde gerçeklesiyor) Daha önce sikintilarimi anlatmistim ama böyle anlatmismiydim bilmiyorum. Sanirim bu yazim daha bi açiklayici oldu. Hocam bu tür durumlar neyden kaynaklanir ne yapmaliyim ne etmeliyim. Bu durum kalicimidir nolur yazin.. Mesjlarinizi 4 gözle bekliyorum arkadaslar nolur yazin :((( |
|
Ya iyilesemezsem ?
|
|
![]() |
|
Ethic
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mayis-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
Bu bahsettigin sikayetler çogumuzda var, maalesef cogu dis hekimi muayeneyi tam yapamiyor biz baska yerlerde aramaya baslarken agizda da çikabiliyor sorun.. bence eger elinde firsat varsa muhakkak murat hocaya muayene olmaya git. En azindan kokunun kaynagini tespit etmis olursun..
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
hasta31 benim ilettigim yöntemleri okur musunuz ? sizinki bence geniz akintisi ile ilgili. Bademcik ve dislerde sorun yoksa eger.
|
|
![]() |
|
hasta31
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
Kbbye 2 defa gittim. Ilkin hiç bir sey olmadigini söyledi. Baska bi sehre geldim burdada sinüzit oldugunu söyledi. 5 günlük ilaç verdi Fakat bu kadar agiz kokusunun kesin nedeni olabilir mi doktor bile emin degil. Varsa bilginiz yazar misiniz sinüzitle ilgili ?? |
|
Ya iyilesemezsem ?
|
|
![]() |
|
mmervve
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
àkadaslar benim agiz kokum agzimdaki eksimsi tadan kaynaklaniyor.agzim kuruyor dilim beyazlasiyor ve eksi tat olunca koku yogunlasiyor.bU sekilde olan varmi.
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
ulan ne bela birseymis be
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
eksi tat reflü belirtisi. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |